Προς το περιεχόμενο

Πόρτες ασφαλείας - Κλειδαριές Ασφαλείας (Να κλειδώνετε τις πόρτες ασφαλείας VOL. 2)

swayback

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα και από μένα σε όλους όσοι "αγχωνόμαστε" για την ασφάλειά μας (πάλι ξενύχτησα). 

Εντός του μήνα μετακομίζω και γω και με τα πολλά έχω μισοπείσει την ιδιοκτήτρια για αλλαγή της ξύλινης πόρτας σε "ασφαλείας" με ταβάνι τα 400 ευρώ (πες 450) και ΜΕΤΑ να αλλάξω το πακετάκι αφαλός/defender με κάτι αξιοπρεπές κατόπιν και της προτροπής του εξαιρετικού Mclein. Επειδή ψιλοτρομάζω στην ιδέα να γίνει διάρρηξη με περασμένη την πόρτα μετά από τόση μάχη, ψάχνω να δω για το καλύτερο που μπορώ. Πέραν της τοποθέτησης με τσιμέντο, έχω δει και 2-3 μίνιμουμ χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια τέτοιου είδους πόρτα (πχ ηλεκτρογαλβανιζέ 10/10, κάσα 20/10) αλλά στην τιμή που αναφέρω, οι πωλητές μοιάζουν λαχεία. Στο διαμέρισμα που μένω τώρα έχω τη sparta17 του Πάλιουρα την οποία θεωρώ αρκετά τίμια σε ποιότητα. Υπάρχει κανείς που να έχει δοκιμάσει κάποιον από τους παρακάτω ή να έχει ακούσει για τα προϊόντα τους? 

https://beikosdoors.gr/services/portes-asfaleias-laminate/  

http://www.velias.gr/index.php

https://www.bestdoor.gr/

https://www.kasimatisdoors.gr/ (εδώ κλίνω) 

Ζαχαρώνω και τη Shell της Portablock με τις απαιτούμενες αλλαγές στην κλειδαριά αλλά νομίζω θα ξεφύγουμε πολύ από τα 600. 

Τέλος, αυτό το συστηματάκι που κυκλοφορεί με το συναγερμό στην κλειδαριά ΠΡΟ της διάρρηξης, αξίζει λέτε? Σημειωτέον ότι στο χώρο θα υπάρχει και συναγερμός με σύνδεση σε κέντρο αλλά ΜΕΤΑ τη διάρρηξη. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, italos17 είπε

Καλησπέρα και από μένα σε όλους όσοι "αγχωνόμαστε" για την ασφάλειά μας (πάλι ξενύχτησα). 

Εντός του μήνα μετακομίζω και γω και με τα πολλά έχω μισοπείσει την ιδιοκτήτρια για αλλαγή της ξύλινης πόρτας σε "ασφαλείας" με ταβάνι τα 400 ευρώ (πες 450) και ΜΕΤΑ να αλλάξω το πακετάκι αφαλός/defender με κάτι αξιοπρεπές κατόπιν και της προτροπής του εξαιρετικού Mclein. Επειδή ψιλοτρομάζω στην ιδέα να γίνει διάρρηξη με περασμένη την πόρτα μετά από τόση μάχη, ψάχνω να δω για το καλύτερο που μπορώ. Πέραν της τοποθέτησης με τσιμέντο, έχω δει και 2-3 μίνιμουμ χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια τέτοιου είδους πόρτα (πχ ηλεκτρογαλβανιζέ 10/10, κάσα 20/10) αλλά στην τιμή που αναφέρω, οι πωλητές μοιάζουν λαχεία. Στο διαμέρισμα που μένω τώρα έχω τη sparta17 του Πάλιουρα την οποία θεωρώ αρκετά τίμια σε ποιότητα. Υπάρχει κανείς που να έχει δοκιμάσει κάποιον από τους παρακάτω ή να έχει ακούσει για τα προϊόντα τους? 

https://beikosdoors.gr/services/portes-asfaleias-laminate/  

http://www.velias.gr/index.php

https://www.bestdoor.gr/

https://www.kasimatisdoors.gr/ (εδώ κλίνω) 

Ζαχαρώνω και τη Shell της Portablock με τις απαιτούμενες αλλαγές στην κλειδαριά αλλά νομίζω θα ξεφύγουμε πολύ από τα 600. 

Τέλος, αυτό το συστηματάκι που κυκλοφορεί με το συναγερμό στην κλειδαριά ΠΡΟ της διάρρηξης, αξίζει λέτε? Σημειωτέον ότι στο χώρο θα υπάρχει και συναγερμός με σύνδεση σε κέντρο αλλά ΜΕΤΑ τη διάρρηξη. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. 

η ιδιοκτητρια πληρωνει 400€ ? αν ναι, πηγαινε σε κανεναν καλυτερο "πορτά" και βαλε +200€ εσυ για να μη χρειαζεται τιποτα επιπλεον.

οι πορτες των παραπανω & οι τοποθετησεις τους θα ελεγα παρα-ειναι επιπόλαιες & βιαστικές...

Επεξ/σία από mclein

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mclein είπε

η ιδιοκτητρια πληρωνει 400€ ? αν ναι, πηγαινε σε κανεναν καλυτερο "πορτά" και βαλε +200€ εσυ για να μη χρειαζεται τιποτα επιπλεον.

οι πορτες των παραπανω & οι τοποθετησεις τους θα ελεγα παρα-ειναι επιπόλαιες & βιαστικές...

Δλδ με μια σπαρτα πιστεύεις είμαι οκ; Γιατι πριν 4 χρονια που την ειχα βαλει, θυμαμαι οτι αδύνατο σημειο ηταν η κλειδαριά. Θα ρωτήσω συγκεκριμενες πληροφοριες αυριο να δω τι βαζει κ να δουμε αν δέχεται να βαλει κ κάτι άλλο.. θα επανέλθω. 

2 ώρες πριν, mclein είπε

Επεξ/σία από italos17

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μία ερώτηση, τι λέτε για αυτή τη xiaomi (μην βαράτε αν είναι άκυρο)

https://www.banggood.com/Xiaomi-Vima-Smart-Lock-Cylinder-Intelligent-Securtiy-Door-Lock-128-Bit-Encryption-w-Keys-p-1328812.html

Από email πάει στα 45 ευρώ με μεταφορικά, αργό ταχυδρομείο και ασφάλεια τελωνείου.

Σε ειδοποιεί αν κάποιος πάει να την παραβιάσει κάνοντας θόρυβο, σου στέλνει μνμ κλπ. Δεν ξέρω τι γίνεται αν την καταστρέψουν όμως με άζωτο κλπ

Καταγράφει στην εφαρμογή και πότε μπαίνει κάποιος στο σπίτι.

Είναι με κρυπτογραφικό κωδικό στο κλειδί, άρα δεν παραβιάζεται με αντικλείδι

Εστω και αργα, να αναφερω γι'αυτην οτι βρηκα βιντεο στο youtube με αδικαιολογητα μπλοκαρισμενη xiaomi κλειδαρια, απαραδεκτο για νεο προιον.

Ακυρωσα την παραγγελια καθως την ηθελα για πορτα οπου ο κυλινδρος δεχεται πολυ σκονη/χωμα απο αερα στο νησι.

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 1

8 ώρες πριν, italos17 είπε

Δλδ με μια σπαρτα πιστεύεις είμαι οκ; Γιατι πριν 4 χρονια που την ειχα βαλει, θυμαμαι οτι αδύνατο σημειο ηταν η κλειδαριά. Θα ρωτήσω συγκεκριμενες πληροφοριες αυριο να δω τι βαζει κ να δουμε αν δέχεται να βαλει κ κάτι άλλο.. θα επανέλθω. 

η Σπαρτα ειναι πολυ καλη πορτα & μπορει να γινει πανεμορφη. Για την κλειδαρια ειναι οντως αδυνατο το σημειο γιατι οι δηθεν αντιπροσωποι της Dierre πουλανε προϊοντα iseo για χρυσαφι :D 

4 ώρες πριν, mclein είπε

η Σπαρτα ειναι πολυ καλη πορτα & μπορει να γινει πανεμορφη. Για την κλειδαρια ειναι οντως αδυνατο το σημειο γιατι οι δηθεν αντιπροσωποι της Dierre πουλανε προϊοντα iseo για χρυσαφι :D 

Πηρα τηλ, βαζει μια dierre neos σετ με defender κ αν θελω κάτι καλύτερο παμε σε dierre power. Αν θελω λεει αλλο defender κ αφαλο, κατα πασα πιθανότητα θα χρειαστεί άλλη κλειδαριά οπότε οχι, δε βαζει κάτι άλλο που θα του πάω εγώ. 

24 λεπτά πριν, italos17 είπε

Πηρα τηλ, βαζει μια dierre neos σετ με defender κ αν θελω κάτι καλύτερο παμε σε dierre power. Αν θελω λεει αλλο defender κ αφαλο, κατα πασα πιθανότητα θα χρειαστεί άλλη κλειδαριά οπότε οχι, δε βαζει κάτι άλλο που θα του πάω εγώ. 

να του πας εσυ... :D 

Επανερχομαι.

Η κλειδαρια της πορτας, δεν μπορω να δω τι μαρκα ειναι καθως στον αφαλο, εχει μπει καλυμα χωρις καποιο brand επανω.

Πηρα τα κλειδια (μου εδωσε 2 και 1 το εχουν οι μαστοροι που θα μπουν στο σπιτι πριν μετακομισω εκει μονιμα).

Το κλειδι, ειναι αυτο. Οι εγκοπες που εχει, ειναι αριθμημενες (με ιδιο αριθμο για να καταλαβει οποιος ξερει τον αξονα συμμετριας).

https://i.imgur.com/vtQXRe5.jpg

48 λεπτά πριν, >>Morpheus>> είπε

Επανερχομαι.

Η κλειδαρια της πορτας, δεν μπορω να δω τι μαρκα ειναι καθως στον αφαλο, εχει μπει καλυμα χωρις καποιο brand επανω.

Πηρα τα κλειδια (μου εδωσε 2 και 1 το εχουν οι μαστοροι που θα μπουν στο σπιτι πριν μετακομισω εκει μονιμα).

Το κλειδι, ειναι αυτο. Οι εγκοπες που εχει, ειναι αριθμημενες (με ιδιο αριθμο για να καταλαβει οποιος ξερει τον αξονα συμμετριας).

https://i.imgur.com/vtQXRe5.jpg

α) σεναριο αλλαγης συνδιασμου : κιτ των 50€

β) σεναριο μετατροπης της υφισταμενης κλειδαριας σε κυλινδρου : κιτ + κυλινδρος + defender = από 120€

γ) σεναριο 2ο, μετατροπης της υφισταμενης κλειδαριας σε κυλινδρου : κλειδαρια κυλινδρου + κυλινδρος + defender = απο 140€

23 λεπτά πριν, mclein είπε

α) σεναριο αλλαγης συνδιασμου : κιτ των 50€

β) σεναριο μετατροπης της υφισταμενης κλειδαριας σε κυλινδρου : κιτ + κυλινδρος + defender = από 120€

γ) σεναριο 2ο, μετατροπης της υφισταμενης κλειδαριας σε κυλινδρου : κλειδαρια κυλινδρου + κυλινδρος + defender = απο 140€

Θελω απλα να μην μπορει να μπει ο καθε τυχαιος προηγουμενος ενοικιαστης/μεσιτης που ειχε τα κλειδια ή εβγαλε ή κρατησε αντικλειδια, βγαινοντας κυριος και ανενοχλητος.

Ειναι σιγουρο το κιτ αλλαγης συνδυασμου; Μπορω να εχω παραπανω οδηγιες για κατι τετοιο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, >>Morpheus>> είπε

Θελω απλα να μην μπορει να μπει ο καθε τυχαιος προηγουμενος ενοικιαστης/μεσιτης που ειχε τα κλειδια ή εβγαλε ή κρατησε αντικλειδια, βγαινοντας κυριος και ανενοχλητος.

Ειναι σιγουρο το κιτ αλλαγης συνδυασμου; Μπορω να εχω παραπανω οδηγιες για κατι τετοιο;

αυτο που ζητας, μπορει να γινει με το κιτ του συνδιασμου. ακυρωνονται τα παλια & εχεις 3 ή 5 νεα, αναλογα το κιτ που θ'αγορασεις.

οσον αφορα τη διαρρηξη, ειναι κορωνα / γραμματα η φαση. παιζεις με τις πιθανοτητες.

αν δε σ'ενδιαφερει, προχωρας αλλαγη συνδιασμου μ'ενα 50αρικο και εισαι τζετ.

τι οδηγιες χρειαζεσαι, να σε βοηθησω.

Επεξ/σία από mclein

Μόλις τώρα, mclein είπε

αυτο που ζητας, μπορει να γινει με το κιτ του συνδιασμου. ακυρωνονται τα παλια & εχεις 3 ή 5 νεα, αναλογα το κιτ που θ'αγορασεις.

οσον αφορα τη διαρρηξη, ειναι κορωνα / γραμματα η φαση. παιζεις με τις πιθανοτητες. αν δε σ'ενδιαφερει, προχωρας αλλαγη συνδιασμου μ'ενα 50αρικο και εισαι τζετ.\

τι οδηγιες χρειαζεσαι, να σε βοηθησω.

Η διαρρηξη μπορει να γινει ακομα και απο τα παραθυρα καθως ειμαι σε 1ο οροφο με προσβαση ground level απο τη μια μερια.

Μπορει να γινει και απο το ρολο του κλειστου γκαραζ, το οποιο αν σηκωθει, εχουν προσβαση στο σπιτι απο την σκαλα που το συνδεει και την εσωτερικη πορτα που ειναι απλη μασιφ ξυλου με απλη κλειδαρια.

Μπορει επισης να  γινει διαρρηξη, ακομα και με κλειδαρια ασφαλειας.

Επειδη το θεμα διαρρηξης ειναι καθαρα να μη σου τυχει και για να αποτρεψεις τον κλεφτη θελει λεφτα για συναγερμους, βαρβατους αφαλους, δυνατη κασα και πορτα κλπ ... ξεκιναω παντα απο τα βασικα.

ΝΕΟ ΚΛΕΙΔΙ, ενα για την καλη μου, ενα για εμενα, ενα για την πεθερα ( 😣) ενα για τον πατερα μου και ενα εφεδρικο καπου που μονο εγω μπορω να το γνωριζω γιατι μπορει να ειμαι ο γκαντεμης του 15Αυγουστου που ξεχασε τα κλειδια του μαζι με της δικιας του, εντος σπιτιου και πηγαν βολτα το σκυλο!

Θα ριξω μια ματια οταν ερθουν οι μαστορες στο σπιτι και θα βαλω επιπλεον φωτογραφιες για να βεβαιωθω μεσω καποιου που ξερει, ωστε να μαθω τι κλειδια πρεπει να προμηθευτω εαν ειναι εφικτο για να τα περασω στην κλειδαρια και να απορριψω ολα τα προηγουμενης κοπης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, >>Morpheus>> είπε

ΝΕΟ ΚΛΕΙΔΙ, ενα για την καλη μου, ενα για εμενα, ενα για την πεθερα ( 😣) ενα για τον πατερα μου και ενα εφεδρικο καπου που μονο εγω μπορω να το γνωριζω γιατι μπορει να ειμαι ο γκαντεμης του 15Αυγουστου που ξεχασε τα κλειδια του μαζι με της δικιας του, εντος σπιτιου και πηγαν βολτα το σκυλο!

α) οταν εισαι απ'εξω απο την πορτα, τσεκαρεις αν ανοιγει με φορά προς τα δεξια ή αριστερά.

β) μολις μαθεις αν ειναι δεξια ή αριστερή η πορτα, ξεβιδωνεις το διακοσμητικο & το χερουλι απο μεσα.

γ) ερχεσαι face2face με το κουτακι του συνδιασμου. θα χρειαστεις ενα μακρυλαιμο κατσαβιδι & ισως ενα μυτοτσιμπιδο.

δ) αφου το ξεβιδωσεις με προσοχη & δε σου πεσουν οι βιδες μεσα στην πορτα, βγαζεις το κουτι.

ε) κουμπωνεις το καινουριο, βιδωνεις τις βιδες παλι με αρκετη προσοχη και χωρις να τις σφιξεις σα να μην υπαρχει αυριο.

στ) δοκιμαζεις μεσα / εξω και αφου ολα ειναι κομπλε, βιδωνεις ροζετα & χερουλι.

-----------------------------------

Securemme_Securmap_25.jpg

Επεξ/σία από mclein

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...