Προς το περιεχόμενο

Πόρτες ασφαλείας - Κλειδαριές Ασφαλείας (Να κλειδώνετε τις πόρτες ασφαλείας VOL. 2)

swayback

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

19 ώρες πριν, Dvs είπε

Καλησπέρα,

αρχαία πορτα εισόδου θέλει να αναβαθμιστεί. Είναι τζάμι - αλουμίνιο κλασσικά

Τι θα μπορούσα να βάλω ώστε:

1. οι περιστασιακοί ενοικιαστές να μην μπορούν (ευκολα τουλάχιστον)να αντιγραψουν τα κλειδιά, ιδιαίτερα στην επαρχία

2. να προσφέρει μια τυπική ασφάλεια (να μην ανοίγει σε 15 secs)

3. να μην εκτοξευθεί το κόστος των καινούργιων κλειδιών

Αφαλό σε τι διαστάσεις πρέπει να πάρω ;

Ευχαριστώ

porta_eisodou.jpg

1. κυλινδρους με ριγωτο προφιλ. ειτε κλειστο προφιλ - ειτε ανοιχτο αλλα σχετικα σπανιο.

2. αυτο δε μπορει να γινει στην υφισταμενη πορτα που κλειδωνει μια φορα & αυτη με 1 ποντο μεσα στην κασα.

3. κοστος κλειδιων εως 3€ πχ ή εως 6€ ;

4. κυλινδρος το καλυτερο θα ηταν 27x27 αλλα δε θα βρεις σε κλειστο προφιλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα σε ολους.

Προκειται να μετακομισω συντομα και εχω βρει ενα σπιτι το οποιο με καλυπτει πληρως.

Η πορτα ειναι θωρακισμενη με κλειδαρια ασφαλειας. Επειδη στο παρελθον μου εκλεψαν αντικειμενα μεγαλης σχετικα αξιας εκ των οποιων καποια ειχαν και συναισηματικη, σε οσα σπιτια εχω νοικιασει μεχρι στιγμης, το πρωτο που εκανα ηταν να αλλαξω κλειδαρια. Μεχρι στιγμης, στα 4 σπιτια που νοικιασα, ολες οι κλειδαριες ηταν ο απλος αφαλος, σε πορτα ντουβαρι. Δουλεια πανευκολη για 'μενα με μονο μια βιδα υποθεση!

Στο σπιτι που προκειται να μετακομισω, η πορτα λοιπον ειναι ασφαλειας, δεν συγκρατησα τυπο κλειδαριας, μαρκα κλειδαριας κλπ, ουτε ακομα μιλησα με τον ιδιοκτητη γι'αυτο το ζητημα.

Δεν ειναι κατι απλο να αλλαξουν, αλλα απο την αλλη δεν προκειται περι "ασφαλειας" οταν μιλαμε για 2 προηγουμενους ενοικιαστες και ποιος ξερει ποσα αντικλειδια και σε ποιους.

Τι μπορει να  γινει σε αυτες τις περιπτωσεις και απο που ξεκιναει πανω κατω το κοστος; Υπαρχει περιπτωση να μπορει να ρυθμιστει η κλειδαρια με καινουρια κλειδια;

Πρεπει να βαλεις φωτο ( προφιλ να φαινονται οι πυροι και επεξω και απο μεσα ) για να σου πουνε τι αφαλο μπορεις να βαλεις ( εαν μπορεις ή εαν θελει και κλειδαρια ) και τι κοστος θα εχεις

10 λεπτά πριν, villasg είπε

Πρεπει να βαλεις φωτο ( προφιλ να φαινονται οι πυροι και επεξω και απο μεσα ) για να σου πουνε τι αφαλο μπορεις να βαλεις ( εαν μπορεις ή εαν θελει και κλειδαρια ) και τι κοστος θα εχεις

Ευχαριστω πολυ! Με την πρωτη ευκαιρια οταν πεσουν οι υπογραφες και προκειται να παρω τα κλειδια θα ποσταρω.

Το μελημα μου, ειναι να μην υπαρχει αντικλειδι οταν μπω μεσα. Απλη πορτα να ηταν δε θα με πειραζε...

Αλλιως ειναι καποιος να εχει ετοιμο στο πιατο το σπιτι σου εχοντας το κλειδι, απο το να εχει να αντιμετωπισει καποια κλειδαρια.

13 λεπτά πριν, >>Morpheus>> είπε

Με την πρωτη ευκαιρια οταν πεσουν οι υπογραφες και προκειται να παρω τα κλειδια θα ποσταρω

Οχι θα πας πιο πριν να βγαλεις φωτο ωστε οταν πεσουν οι υπογραφες να εισαι ετοιμος και να ξερεις τι θα κανεις

41 λεπτά πριν, >>Morpheus>> είπε

Ευχαριστω πολυ! Με την πρωτη ευκαιρια οταν πεσουν οι υπογραφες και προκειται να παρω τα κλειδια θα ποσταρω.

Το μελημα μου, ειναι να μην υπαρχει αντικλειδι οταν μπω μεσα. Απλη πορτα να ηταν δε θα με πειραζε...

Αλλιως ειναι καποιος να εχει ετοιμο στο πιατο το σπιτι σου εχοντας το κλειδι, απο το να εχει να αντιμετωπισει καποια κλειδαρια.

Αν η πόρτα έχει κλειδαριά κυλίνδρου, απλώς θα χρειαστεί αλλαγή κυλίνδρου σε 5 λεπτά. Διαφορετικά θα πρέπει να αλλάξεις κλειδαριά με κύλινδρο και defender.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ανεβασω μια φωτογραφια εφοσον δω κατι που δε γνωριζω.

Εαν εχει κυλινδρο, ξερω οτι τα πραγματα ειναι απλουστερα!

Ευχαριστω για τον κοπο σας!

Επεξ/σία από >>Morpheus>>

11 ώρες πριν, Alejandro είπε

Αν η πόρτα έχει κλειδαριά κυλίνδρου, απλώς θα χρειαστεί αλλαγή κυλίνδρου σε 5 λεπτά. Διαφορετικά θα πρέπει να αλλάξεις κλειδαριά με κύλινδρο και defender.

αυτο το 5' δεν ειναι παντα δεδομενο.

μπορει να εχει κλειδαρια cisa με ανοιγμενη τρυπα στην πορτα κ να ειναι οντως 3' υποθεση.

ΟΜΩΣ

μπορει να εχει securemme, dierre, iseo, mu-t-lock κλειδαρια που αλλαζει κυλινδρο με αλενοβιδες πισω απο το εσωτερικο διακοσμητικο. αυτο προϋποθετει να εχει γινει σωστη εργασια και να ειναι ανοιχτη η διοδος. ακομη, μπορει να εχει οποιαδηποτε απο τις 4 κλειδαριες με βαση-υποδοχη κυλινδρου οπου αν διαλεξει abloy ή dck μπορει να αντιμετωπισει προβλημα. στο 1ο σεναριο δε θα χωραει ο κυλινδρος οπως πρεπει & θα "πνιγει" την κλειδαρια & στο 2ο σεναριο δε θα μπαινει καν ο κυλινδρος στη βαση γιατι εξεχει η κατω ατσαλινη μπαρα του !!!

αυτα οσον αφορα τις κυλινδρου - προχειρα !!!

=====================================

12 ώρες πριν, >>Morpheus>> είπε

Καλησπερα σε ολους.

Προκειται να μετακομισω συντομα και εχω βρει ενα σπιτι το οποιο με καλυπτει πληρως.

Η πορτα ειναι θωρακισμενη με κλειδαρια ασφαλειας. Επειδη στο παρελθον μου εκλεψαν αντικειμενα μεγαλης σχετικα αξιας εκ των οποιων καποια ειχαν και συναισηματικη, σε οσα σπιτια εχω νοικιασει μεχρι στιγμης, το πρωτο που εκανα ηταν να αλλαξω κλειδαρια. Μεχρι στιγμης, στα 4 σπιτια που νοικιασα, ολες οι κλειδαριες ηταν ο απλος αφαλος, σε πορτα ντουβαρι. Δουλεια πανευκολη για 'μενα με μονο μια βιδα υποθεση!

Στο σπιτι που προκειται να μετακομισω, η πορτα λοιπον ειναι ασφαλειας, δεν συγκρατησα τυπο κλειδαριας, μαρκα κλειδαριας κλπ, ουτε ακομα μιλησα με τον ιδιοκτητη γι'αυτο το ζητημα.

Δεν ειναι κατι απλο να αλλαξουν, αλλα απο την αλλη δεν προκειται περι "ασφαλειας" οταν μιλαμε για 2 προηγουμενους ενοικιαστες και ποιος ξερει ποσα αντικλειδια και σε ποιους.

Τι μπορει να  γινει σε αυτες τις περιπτωσεις και απο που ξεκιναει πανω κατω το κοστος; Υπαρχει περιπτωση να μπορει να ρυθμιστει η κλειδαρια με καινουρια κλειδια;

αν ειναι κλειδαρια τυπου χρηματοκιβωτιου :

κοστος απο 30€ εως 100€ για αλλαγη συνδιασμου / γενικως μη προτεινομενη λυση εναντια σε διαρρηξη αλλα τουλαχιστον ολοι οι προηγουμενοι δε θα μπορουν να μπουν.

αν ειναι κλειδαρια κυλινδρου :

κοστος απο 30€ εως 200€ για αλλαγη κυλινδρου / μεχρι τα 60€, μιλαμε για νορμαλ πραγματα. απο 60€ εως 120€ για μεσαια κατηγορια & απο 120€ εως 200€ για τοπ.

Θυμάμαι να έχω βάλει DCK σε βάση καρεκλάκι χωρίς πρόβλημα. Εκτός αν κάνω λάθος και ήταν Scudo 9000.

34 λεπτά πριν, mclein είπε

2ο σεναριο δε θα μπαινει καν ο κυλινδρος στη βαση γιατι εξεχει η κατω ατσαλινη μπαρα του !!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Alejandro είπε

Θυμάμαι να έχω βάλει DCK σε βάση καρεκλάκι χωρίς πρόβλημα. Εκτός αν κάνω λάθος και ήταν Scudo 9000.

μπορει να ηταν παλιοτερη iseo ή securemme η βαση. η νεα securemme δεν τον αποδεχεται και θελει λιμαρισμα (το καρεκλακι) :D 

Επεξ/σία από mclein

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/9/2018 στις 10:23 ΠΜ, mclein είπε

1. κυλινδρους με ριγωτο προφιλ. ειτε κλειστο προφιλ - ειτε ανοιχτο αλλα σχετικα σπανιο.

2. αυτο δε μπορει να γινει στην υφισταμενη πορτα που κλειδωνει μια φορα & αυτη με 1 ποντο μεσα στην κασα.

3. κοστος κλειδιων εως 3€ πχ ή εως 6€ ;

4. κυλινδρος το καλυτερο θα ηταν 27x27 αλλα δε θα βρεις σε κλειστο προφιλ.

1. Μου κάνει και το ανοικτού τυπου αλλά σχετικά σπάνιο για επαρχία με 2 κλειδαράδες.

2. Με αλλαγή κλειδαριάς γίνεται κάτι;

3. θα χρειασθώ γυρω στα 20 κλειδιά.

Επεξ/σία από Dvs

8 ώρες πριν, Dvs είπε

1. Μου κάνει και το ανοικτού τυπου αλλά σχετικά σπάνιο για επαρχία με 2 κλειδαράδες.

2. Με αλλαγή κλειδαριάς γίνεται κάτι;

3. θα χρειασθώ γυρω στα 20 κλειδιά.

1. αυτο υπαρχει. κυλινδροι PC ή IFAM με σπανιο προφιλ.

2. βαλε αυτοματο κλειδωμα :D  / αν ειναι μεγαλο το κοστος των 150€ μην την αλλαξεις καθολου.

3. νομιζω μπορει να βγει το σεναριο των ριγωτων ακομη και 2€~2,5€.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...