mclein Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, okeanos111 είπε 😎 Eιχα δυο γυναικες μαζι μου οποτε καταλαβαινεις τι παιζοταν 😁😁 Κλειδαριες τον ειδα αμετακινητο στα δικα του, ειπε οτι εχει κανει κ προεδρος κλειδαραδων κ γενικα ξερολας, δεν σε αφηνε να μιλησεις ελευθερα οποτε αυτο το μειον του απο εμενα Χ. Ειμαι πλεον σε PORTA BLOCK ROCK Κλειδαριά CISA κυλίνδρου (τεχνολογία µε γρανάζια και καταπέλτη). Επιλογή κυλίνδρου CISA AP4 S ή RS3 S.Επιστόµιο προστασίας κλειδαριάς από χυτευτό ενισχυµένο ατσάλι CISA Defender, κ αφου μου εδωσε κ καλες τιμες με εκπτωση σε κατι καγκελα αρχικα, ερχεται για επιμετρηση την Δευτερα, Ρωτησα σε χθεσινο μου μηνυμα για εκπτωσεις αν παιζουν σε ποσα μεγαλα ανω των 3-3,5 χιλιαδων ευρω μετρητα κανεις δεν απαντησε!😁😁 Rs3s, μην παρεις Ap4s.....!!!! 1 ώρα πριν, okeanos111 είπε Προτεινει σαν καλυτερη την Iseo R50 , και OMEGA Plus. που δεν την λεει κ την καλυτερη βεβαια. Φυσικα ειδα κ MOTTURA. και CISA RS3 Η αληθεια ειναι οτι δεν εδωσα βαση στις κλειδαριες,κυλινδρους, γιατι μιλουσαμε κυριως για Θωρακισεις κ Επενδυσεις ξυλου. ξερω...αφου ο R50 ειναι ο καλυτερος εμενα η πορτα που εβαλες φωτο, εσωτερικα μου λεει οτι ειναι Σιαμο κι ας λεει αυτος οτι ειναι δικες του... (ειδικα οταν εβαζε mottura, βρωμαγε πολυ οτι ειναι Σιαμο κ αυτος απλα τις πουλα/τοποθετει) Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από mclein Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
26ska Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Γιώργο γιατί να μην πάρει Ap4s, έχει παραβιαστεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
okeanos111 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, mclein είπε Rs3s, μην παρεις Ap4s.....!!!! ξερω...αφου ο R50 ειναι ο καλυτερος εμενα η πορτα που εβαλες φωτο, εσωτερικα μου λεει οτι ειναι Σιαμο κι ας λεει αυτος οτι ειναι δικες του... (ειδικα οταν εβαζε mottura, βρωμαγε πολυ οτι ειναι Σιαμο κ αυτος απλα τις πουλα/τοποθετει) 11 λεπτά πριν, mclein είπε Τι; δεν τις φτιαχνει αυτος στο εργοστασιο του οπως λεει;; Προεδρος κλειδαραδων εκανε ποτε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, 26ska είπε Γιώργο γιατί να μην πάρει Ap4s, έχει παραβιαστεί; θα παραβιαστει καποια στιγμη οποτε ας παρει rs3s !!! 3 λεπτά πριν, okeanos111 είπε Τι; δεν τις φτιαχνει αυτος στο εργοστασιο του οπως λεει;; Προεδρος κλειδαραδων εκανε ποτε;; Δεν ξερω..υποθετω Για τους προεδρους των κλειδαραδων δε θελω να μιλησω Ο Σιγμα ηταν για πολυ καιρο και τα ειδαμε...ολοι κλεφτες μας θεωρουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheKing77 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Επιστροφη προ μισαωρο απο Steel Door... Extra-1 δεν ειναι παρ ολα αυτα ειναι μια σοβαρη πορτα.. Αρνητικα: 5 inox βεργακια στα κενα στις ευθειες γραμμες του σχεδιου της πορτας +150€, η πισω πλευρα της πορτας φλατ κ ανευ σχεδιου. Θετικο: Συζητησιμοι στο θεμα αφαλου, defender.. Θελησαν να σπρωξουν τον R50 αρχικα και οταν τους ειπα οτι εχει ανοιχτει ειπαν αποκλειεται δεν γινεται πατεντα ως το 2037 κλπ κλπ... Ζητησα CLS5 και 4KS με την τιμη να βγαινει στα 1550€ κομπλε (τα inox & πομολο extra oμως αρα 1650€).... Τραγικα εκτος budget η ολη κατασταση... Αν ο Κουρος ειναι εξυπνιδης δεν εχω αλλη ορεξη για τσαμπα τρεξιμο οποτε καταληγω στο εξης σεναριο.. Στελνω γνωστο μου στο Σιαμο να ζητησει την Εξτρα 1 με οτι αφαλο να ναι και την επομενη μερα ψωνιζω εναν Evva και τον τοποθετω.. (τροπος του λεγειν δεν νομιζω να ειναι τοσο ευκολη η τοποθετηση του οποτε κατι θα παρει και ο κλειδαρας που θα ερθει..) Οσο αφορα το defender του Σιαμου παρεα με αυτο τον αφαλο ελπιζω να παρεχει μια νορμαλ προστασια για 2-3 χρονια πριν φτασουμε σε κοπτοραπτικη για defender... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swayback Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, TheKing77 είπε Επιστροφη προ μισαωρο απο Steel Door... Extra-1 δεν ειναι παρ ολα αυτα ειναι μια σοβαρη πορτα.. Αρνητικα: 5 inox βεργακια στα κενα στις ευθειες γραμμες του σχεδιου της πορτας +150€, η πισω πλευρα της πορτας φλατ κ ανευ σχεδιου. Θετικο: Συζητησιμοι στο θεμα αφαλου, defender.. Θελησαν να σπρωξουν τον R50 αρχικα και οταν τους ειπα οτι εχει ανοιχτει ειπαν αποκλειεται δεν γινεται πατεντα ως το 2037 κλπ κλπ... Ζητησα CLS5 και 4KS με την τιμη να βγαινει στα 1550€ κομπλε (τα inox & πομολο extra oμως αρα 1650€).... Τραγικα εκτος budget η ολη κατασταση... Αν ο Κουρος ειναι εξυπνιδης δεν εχω αλλη ορεξη για τσαμπα τρεξιμο οποτε καταληγω στο εξης σεναριο.. Στελνω γνωστο μου στο Σιαμο να ζητησει την Εξτρα 1 με οτι αφαλο να ναι και την επομενη μερα ψωνιζω εναν Evva και τον τοποθετω.. (τροπος του λεγειν δεν νομιζω να ειναι τοσο ευκολη η τοποθετηση του οποτε κατι θα παρει και ο κλειδαρας που θα ερθει..) Οσο αφορα το defender του Σιαμου παρεα με αυτο τον αφαλο ελπιζω να παρεχει μια νορμαλ προστασια για 2-3 χρονια πριν φτασουμε σε κοπτοραπτικη για defender... Στον χρήστη @themis_81, δώσανε τις εξής τιμές πριν 1 εβδομάδα: 1250€ με Iseo R50 και Disec BD200 1350€ με EVVA 4KS και Disec BD200 Εσύ ζήτησες επενδύσεις laminate ή κάτι άλλο; Γιατί αν χρεώνουν 1550€ (δηλαδή +200€) μόνο για την προσθήκη του CLS5... Αν είναι όπως τα λέω, το CLS5 το βρίσκεις με έως ~150€ περίπου. Αλλιώς, ακόμα και το Disec BKD250(Diamond), είναι μία καλή επιλογή. Και το βρίσκεις στα 80~100€. Εννοείται πως και η λύση της Extra-1 σε συνδυασμό με δικό σου κύλινδρο, είναι πολύ καλή επιλογή κι ας μην είναι Diamond/CLS5 το defender της Mottura. Μελλοντικά θα μπορείς να το αναβαθμίσεις με καλύτερο απλά θα είναι μανούρα σε σχέση με τις υπόλοιπες πόρτες που εκεί είναι 5-10’ λεπτά δουλειά. Ήδη πάντως, η Disec έχει βγάλει το Diamond με κωνική βάση. Είναι δυσεύρετο και δεν έχει δοκιμαστεί σε πόρτα του Σιάμου από όσο γνωρίζω, αλλά νομίζω πως θα κάνει. DIsec Diamond RKD48: Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από swayback Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, TheKing77 είπε Στελνω γνωστο μου στο Σιαμο να ζητησει την Εξτρα 1 με οτι αφαλο να ναι και την επομενη μερα ψωνιζω εναν Evva και τον τοποθετω.. (τροπος του λεγειν δεν νομιζω να ειναι τοσο ευκολη η τοποθετηση του οποτε κατι θα παρει και ο κλειδαρας που θα ερθει..) Οσο αφορα το defender του Σιαμου παρεα με αυτο τον αφαλο ελπιζω να παρεχει μια νορμαλ προστασια για 2-3 χρονια πριν φτασουμε σε κοπτοραπτικη για defender... η πρωτη προταση θα ειναι πλεον η νουμερο 1 αναφορα μου. !!!! δυστυχως καταληγουμε στο σεναριο : ο σιγμα κανει την καλυτερη τοποθετηση & προσφερει την καλυτερη δυνατη πορτα απο τα 550 εως τα 3550 ευρω. προσπαθηστε να μην τον πιεζετε για τους κυλινδρους & μην ειστε τοσο διαβασμενοι (αν κ το αγαπω αυτο το στυλ) γιατι θα βρουμε και κανενα μπελα στο τελος οποιος θελει διαφορετικο κυλινδρο, μπορει να τον βρει ευκολα. η τοποθετηση ειναι γελοια, ειδικα αν η πορτα φοραει mottura κλειδαριά. μπορω να βοηθησω δωρεαν. το defender του σιγμα ειναι πολυ καλο και παρολο που δεν αγγιζει καν την ποιοτητα του bkd, ειναι υπερ-αρκετο για το 99% των περιπτωσεων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
K.TGS. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, κάποια πρόταση εταιρείας για πτυσσόμενο κάγκελο ασφαλείας, σε συρόμενο παράθυρο αλουμινίου; Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από K.TGS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, mclein είπε δυστυχως καταληγουμε στο σεναριο : ο σιγμα κανει την καλυτερη τοποθετηση & προσφερει την καλυτερη δυνατη πορτα απο τα 550 εως τα 3550 ευρω. το defender του σιγμα ειναι πολυ καλο και παρολο που δεν αγγιζει καν την ποιοτητα του bkd, ειναι υπερ-αρκετο για το 99% των περιπτωσεων. Επιβεβαιώνω σε όλα, μετά απο πολλές προσφορές και μεγάλη έρευνα που έκανα. *Σημειώνω πως ο Siamos σου δίνει πχ μια πόρτα ακατέβατα 1000€. Υπάρχουν συνεργάτες του στην ελεύθερη αγορά που παίρνουν απο το Siamo την ίδια πόρτα και στην βάζουν με 900€, ίσως και πιο κάτω. Το θέμα είναι να βρεις κάποιον ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
okeanos111 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, K.TGS. είπε Καλημέρα, κάποια πρόταση εταιρείας για πτυσσόμενο κάγκελο ασφαλείας, σε συρόμενο παράθυρο αλουμινίου; Τα πτυσσόμενα κάγκελα της Porta Block διατίθενται σε 4 διαφορετικούς τύπους, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς στον τομέα της ασφάλειας! 01_Hercules Μασίφ πλακέ διπλό γαλβανισµένο ατσαλοσίδερο 5x20mm 02_Vulcan Μασίφ τετράγ. διπλό γαλβανισµένο ατσαλοσίδερο 12x12mm 03_Atlas Μασίφ πλακέ διπλό γαλβανισµένο ατσαλοσίδερο 8x20mm 04_Titan Μασίφ πλακέ τετραπλό γαλβανισµένο ατσαλοσίδερο 5x20mm 01_Hercules 165 ευρω το τμ προτεινομενο, καλη ποιοτητα, πολυ καλο(το παχυτερο)παχους0.5cm, πλατος 2cm. Δυστυχως δεν την βλεπω πολυ καλη κατασκευη βαρεως τυπου κ σταθερη. Δινεται καποια εκπτωση, ειναι με τοποθετηση, κ δεν εχει μινιμουμ τετραγωνικων οπως καποιοι αλλοι εξυπνακηδες που δεν ειναι οι περισοτεροι οι παραγωγοι-κατασκευαστες τους. Σε συγκριση με του portopolis 150 τμ, που ειναι 0.2 cm πλατος για μονο στο ενα μου καγκελο μου ηρθε απο portopolis 300 ευρω, στα 270 ε σε αυτους εδω. Υπαρχουν κ αλλοι 100ευρω τμ πολυ λεπτο εως 130ε συν 70 ευρω η τοποθετηση http://www.alugroup.gr/prosfores/38-ptyssomena-kagkela-asfaleias-prosfora Aλλος εδω που μιλησα κατασκευαστης https://www.safe-place.gr/ Και εδω http://www.portomania.gr/ptyssomena-kankela-asphaleias Ολοι συζητισημοι θετικοι ανθρωποι, κοιτας το πιο ενισχυμενο , παχοςκ καλυτερα κατασκευασμενο. Καποιοι χρεωνουν κ 20-30 ευρω την επιμετρηση, η οποια αφαιρειται οταν τους προτιμησεις βεβαια. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από okeanos111 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsf Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, Dvs είπε Εδω οι πρώτες φωτογραφίες: Πιθανόν να φέρω ακόμα 1-2 κομματια για μένα αν δω οτι αξιζει τον κόπο και κάνει δουλειά. Αν υπαρχει ενδιαφέρον ίσως μπορούμε να φέρουμε μερικά επιπλέον. Το controdef είναι; Τιμή; Να το δούμε και τοποθετημενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hamer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα στην παρεα . Θα περασω νεα κουφωματα πλαστικα στο σπιτι , αλλα για τις πορτες δεν με πήγε καθόλου το μυαλό καν, να αναρωτηθώ τι κλειδαριές θα έχουν . Τι να προσεξω να συνενοηθω πριν γινει η παραγγελια ? Τα κουφωματα ειναι rolplasto και οι πορτες που ειδα απο τον καταλογο για να διαλέξω σχέδιο είναι verpan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, hamer είπε Τα κουφωματα ειναι rolplasto και οι πορτες που ειδα απο τον καταλογο για να διαλέξω σχέδιο είναι verpan Verpan είναι η εταιρία που φτιάχνει το πάνελ της πόρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dvs Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) gsf: Ναι το controdef είναι. Λογικά θα μπει αύριο και θα ανεβάσω φώτος. Το έφερα απέξω μιας και ο Έλληνας αντιπρόσωπος δεν το φέρνει (ή φέρνει μοντέλο που κάνει για ξύλινες πόρτες και ..... ελληνική πατέντα παντού! ) Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από Dvs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 cisa revolution pro με αφαλο cisa & defender sferik rok Αυτή η κλειδαριά είναι οκ? Κανει? Είναι καλή? Σκέφτομαι για αντικατάσταση τις παλιας που έχω με τα μακριά κλειδιά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις