mclein Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, HYDA είπε Καλησπέρα σας, μία ερώτηση: ο κύλινδρος blueCompact της Winkhaus μπορεί να πάρει defender μπροστά? Απ΄ότι καταλαβαίνω, ο ίδιος ο κύλινδρος δεν έχει κάποια σοβαρή προστασία (διορθώστε με αν κάνω λάθος) κατά της διάτρησης. Ευχαριστώ. παιρνει οποιοδηποτε defender μπορει να παρει διαφορετικο ροτορα
HYDA Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Άρα και siamo/Mottura top system defender???
mclein Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, HYDA είπε Άρα και siamo/Mottura top system defender??? καλειτε τον κυριο Σιαμο να σας πει στο defender του & γενικα στην κλειδαρια του αν δουλευει ο winkhaus. δυστυχως δεν εχω πειραματιστει σε τετοιο επιπεδο ! πιστευω θα χαρει πολύ ο ίδιος να σας εξηγησει. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από mclein
HYDA Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 βαριεμαι ακομα και να ξεκινησω την κουβεντα... που να εξηγω τι το θελω....
mclein Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, HYDA είπε βαριεμαι ακομα και να ξεκινησω την κουβεντα... που να εξηγω τι το θελω.... δε νομιζω παντως στου Σιαμο να μπαινει το ροτορακι. γενικα οι μοτουρα δεν ειναι πολυ φιλικες προς τον τελικο χρηστη & τις αναγκες του... εδω περιμενουμε τη mottura 3d key..και εκει που λεγαμε τελος Σεπτεμβρη, παμε για τελος Δεκεμβρη/Γεναρη.
Lousy Offcomer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα, δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα αλλά κάποιες σελίδες. Εχω πόρτα siamo - παραγωγικό μοντέλο 3ετίας με κύλινδρο τον st8, όπως φέρανε την πόρτα και την εγκαταστήσανε. Λίγες σελίδες πίσω αναφέρθηκε ότι μάλλον είναι επίφοβος ο κύλινδρος γιατί έχει ανοίχθεί. Να ζητήσω για αντικατάστασή του με τον keso8000 του siamo? Επίσης, τι είναι το πατενταρισμένο προφίλ κυλίνδρου που μου αναφέρει?? Είναι λόγος να τον προτιμήσω αντί κάποιου κυλίνδρου χωρίς προφίλ?
mclein Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Lousy Offcomer είπε Καλημέρα, δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα αλλά κάποιες σελίδες. Εχω πόρτα siamo - παραγωγικό μοντέλο 3ετίας με κύλινδρο τον st8, όπως φέρανε την πόρτα και την εγκαταστήσανε. Λίγες σελίδες πίσω αναφέρθηκε ότι μάλλον είναι επίφοβος ο κύλινδρος γιατί έχει ανοίχθεί. Να ζητήσω για αντικατάστασή του με τον keso8000 του siamo? Επίσης, τι είναι το πατενταρισμένο προφίλ κυλίνδρου που μου αναφέρει?? Είναι λόγος να τον προτιμήσω αντί κάποιου κυλίνδρου χωρίς προφίλ? να μεινετε με αυτο που εχετε. δεν υπαρχει λογος ανησυχιας εκτος αν θεωρειτε τον εαυτο ή το σπιτι σας στοχο ! καλο θα ειναι να κανετε αναβαθμιση καθε 4 ή 5 χρονια στους κυλινδρους, οχι μονο εσεις - γενικά. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από mclein 1
Lousy Offcomer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Τι είναι όμως το πατενταρισμένο προφίλ? Μου είπε ότι και ο κύλινδρος που έχω st8 είναι πατενταρισμένος δικός τους.
mclein Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Lousy Offcomer είπε Τι είναι όμως το πατενταρισμένο προφίλ? Μου είπε ότι και ο κύλινδρος που έχω st8 είναι πατενταρισμένος δικός τους. ο Σιαμος & αρκετοι κλεφτο-πορταδες αγοραζουν 1000 κυλινδρους με προσωπικο προφιλ κλειδιων. αυτο σημαινει οτι για οσο διαρκει το συμβολαιο τους, μπορουν να κοβουν κλειδια μονο εκεινοι. μονοπωλειο = οποια τιμη θελουν. για να μην κουραζω, πατενταρισμενο προφιλ = τιποτα περισσοτερο απο κλειδια μονο στον πωλητη/εγκαταστατη. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από mclein 1
BrollyFX Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα σας, Έχετε κάποια πρόταση για κύλινδρο για εξώπορτα πολυκατοικίας; Ειμαστε στη διαδικασία αλλαγής όλης της εισόδου και στην προσφορά που μας δώσαν προτείνουν τον Securemme Κ64 με κόστος κάθε αντικλειδιού στα 8€. Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη!
HYDA Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, mclein είπε ο Σιαμος & αρκετοι κλεφτο-πορταδες αγοραζουν 1000 κυλινδρους με προσωπικο προφιλ κλειδιων. αυτο σημαινει οτι για οσο διαρκει το συμβολαιο τους, μπορουν να κοβουν κλειδια μονο εκεινοι. μονοπωλειο = οποια τιμη θελουν. για να μην κουραζω, πατενταρισμενο προφιλ = τιποτα περισσοτερο απο κλειδια μονο στον πωλητη/εγκαταστατη. Να προσθέσω ότι και διάφορες "βολικές" λειτουργίες ορισμένων κυλίνδρων (π.χ. κλειδί υπηρεσίας) δεν είναι διαθέσιμες στα προσωπικά προφίλ (τουλάχιστον σε Mottura και CES που έχω ψάξει). Και φυσικά αυτά ΔΕΝ τα λένε προκαταβολικά... Και επειδή έχουν στοκαρισμένους κυλίνδρους, σε αποτρέπουν από το να βάλεις κάτι καλύτερο (ακόμα και όταν είσαι διατεθειμένος να το πληρώσεις). 2
mclein Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, BrollyFX είπε Καλημέρα σας, Έχετε κάποια πρόταση για κύλινδρο για εξώπορτα πολυκατοικίας; Ειμαστε στη διαδικασία αλλαγής όλης της εισόδου και στην προσφορά που μας δώσαν προτείνουν τον Securemme Κ64 με κόστος κάθε αντικλειδιού στα 8€. Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη! εχετε σκεφτει οτι αν χασει ο διαχειριστης την καρτα ή οποιος την εχει, κλειδια δεν αντιγραφονται & θ'απαιτηθει αλλαγη κυλινδρου ;;; επισης, ενας Tekno ή winkhaus o-ntra ισως να εκαναν καλυτερα τη δουλεια μακροχρονια. γενικα ομως ειναι αρκετα καλη λυση ο K64 προς το παρον. 1
great Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 14/9/2018 στις 10:47 ΠΜ, great είπε Καλημέρα! Αυτό είναι Ευχαριστώ Δεν ξέρω πως να το γράψω και τι να πω. Μίλησα με αυτόν που μας έβαλε τις πόρτες τότε και είναι και καλά κορυφή στο είδος μου είπε μάλιστα αν θέλω να χρησιμοποιήσω και το όνομα του καθώς λέει ότι γράφετε στο internet είναι μπούρδες και αυτοί που τα λένε άσχετοι με το επάγγελμα. Το επίθετο του αρχίζει από Σίγμα. Η keso 2000 που είχα λέει είναι απαραβίαστη και δεν υπάρχουν αντικλείδια μην ακούς τι λένε ακόμα και τώρα που έχει λήξει η πατέντα είναι ακόμα λέει πολύ καλό μοντέλο κυλίνδρου. Του είπα ότι θέλω να βάλω την Abloy Protec 2 μου λέει δεν είναι η καλύτερη θα βάλεις την keso 8000 που είναι λέει πατέντα καινούρια του 2018 και δεν ανοίγει με τίποτα, ούτε με αντικλείδια ούτε τίποτα. Και μάλιστα μου είπε ότι κακός πετάω τα λεφτά μου και θα μπορούσα να μείνω με τον υπάρχων κύλινδρο και αυτά που διαβάζεις είναι τρίχες και χωρίς ουσία. Είμαι στον χώρο λέει χρόνια κτλ κτλ κτλ Το βήμα δικό σας....
mclein Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, great είπε Δεν ξέρω πως να το γράψω και τι να πω. Μίλησα με αυτόν που μας έβαλε τις πόρτες τότε και είναι και καλά κορυφή στο είδος μου είπε μάλιστα αν θέλω να χρησιμοποιήσω και το όνομα του καθώς λέει ότι γράφετε στο internet είναι μπούρδες και αυτοί που τα λένε άσχετοι με το επάγγελμα. Το επίθετο του αρχίζει από Σίγμα. Η keso 2000 που είχα λέει είναι απαραβίαστη και δεν υπάρχουν αντικλείδια μην ακούς τι λένε ακόμα και τώρα που έχει λήξει η πατέντα είναι ακόμα λέει πολύ καλό μοντέλο κυλίνδρου. Του είπα ότι θέλω να βάλω την Abloy Protec 2 μου λέει δεν είναι η καλύτερη θα βάλεις την keso 8000 που είναι λέει πατέντα καινούρια του 2018 και δεν ανοίγει με τίποτα, ούτε με αντικλείδια ούτε τίποτα. Και μάλιστα μου είπε ότι κακός πετάω τα λεφτά μου και θα μπορούσα να μείνω με τον υπάρχων κύλινδρο και αυτά που διαβάζεις είναι τρίχες και χωρίς ουσία. Είμαι στον χώρο λέει χρόνια κτλ κτλ κτλ Το βήμα δικό σας.... και τι ηθελες να σου πει ο Σιαμος ; οεο... κορυφη ειναι στην τοποθετηση και πλεον δεν ειναι σε τιποτα αλλο. δουλευταράς ΚΑΠΟΤΕ. φοβερές γνώσεις στις πόρτες, ΣΧΕΔΟΝ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...αλλά ξεροκεφαλος, εγωιστης & απλειστος. φυσικα οταν εφαγε τη φολα με το bumping στους keso2000 - ΑΜΕΣΑ - σταματησε την τοποθετηση τους. κριμα που του χαλανε τα σχεδια οι επιστημονες στα εξαρχεια, φιλοπαππου, λυκαβηττο, παγκρατι... οσο για τις μπουρδες που τοποθετει πλεον - με εξαιρεση τον keso 8000 που ειναι ελβετικο/φινλανδικο προϊον - δε θα πω τιποτα, θα δειξει η πορεια !!! συνοψιζοντας : α) μενεις με τον keso 2000 και περιμενεις μηπως εισαι ο ατυχος. ποσοστο 25~30 % αυτη τη στιγμη. β) αλλαζεις σε keso 8000 με προσωπικο προφιλ του Σιαμο για να σου παιρνει τα λεφτα 5 χρονια επιπλεον ΑΛΛΑ θα εισαι και ασφαλης για 2 ετη σιγουρα. γ) προχωρας σε οτιδηποτε εκτος Σιαμο και αυτοματα εχεις 5 επιλογες απο τις κορυφαιες. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από mclein 3
swayback Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, great είπε Δεν ξέρω πως να το γράψω και τι να πω. Μίλησα με αυτόν που μας έβαλε τις πόρτες τότε και είναι και καλά κορυφή στο είδος μου είπε μάλιστα αν θέλω να χρησιμοποιήσω και το όνομα του καθώς λέει ότι γράφετε στο internet είναι μπούρδες και αυτοί που τα λένε άσχετοι με το επάγγελμα. Το επίθετο του αρχίζει από Σίγμα. Η keso 2000 που είχα λέει είναι απαραβίαστη και δεν υπάρχουν αντικλείδια μην ακούς τι λένε ακόμα και τώρα που έχει λήξει η πατέντα είναι ακόμα λέει πολύ καλό μοντέλο κυλίνδρου. Του είπα ότι θέλω να βάλω την Abloy Protec 2 μου λέει δεν είναι η καλύτερη θα βάλεις την keso 8000 που είναι λέει πατέντα καινούρια του 2018 και δεν ανοίγει με τίποτα, ούτε με αντικλείδια ούτε τίποτα. Και μάλιστα μου είπε ότι κακός πετάω τα λεφτά μου και θα μπορούσα να μείνω με τον υπάρχων κύλινδρο και αυτά που διαβάζεις είναι τρίχες και χωρίς ουσία. Είμαι στον χώρο λέει χρόνια κτλ κτλ κτλ Το βήμα δικό σας.... Χρωματιστός όπως πάντα ο Σίγμα(ς).😁 Αν και σέβομαι (πιο πολύ γουστάρω να πω την αλήθεια) και τα προϊόντα του(αναφέρομαι στις πόρτες του) αλλά και την δουλειά που κάνει(αναφέρομαι στην τοποθέτηση), δεν συμφωνώ μερικώς με την άποψη του για τους κυλίνδρους. Όντως είναι όνομα. Όντως έχει μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς (40+ χρόνια). Το να ισχυρίζεται όμως ότι ένας bump-proof (και παράλληλα ο μοναδικός που εξακολουθεί 17 χρόνια τώρα να είναι και pick-proof) κύλινδρος (Abloy Protec 2) είναι κατώτερος των KESO (οι οποίοι είναι ευάλωτοι σε bumping - κάτι που ισχύει θεωρητικά για οποιονδήποτε κύλινδρο με ελατήρια στον μηχανισμό του), θεωρώ πως δεν τον τιμά. Αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα. Όπως θα έχεις προσέξει, όταν γνωρίζουμε ότι κάτι είναι ποιοτικό και ασφαλές, το προτείνουμε. Προϊόντα τόσων εταιρειών έχουμε προτείνει. Αν οι KESO ήταν ανώτεροι ή ισάξιοι των Abloy P2, EVVA 4KS, EVVA MCS, Dom Diamant, κ.α., απλά θα τους προτείναμε. Ακόμη και πολύ κοντινό συγγενικό του πρόσωπο, είχε παραδεχτεί παρουσία μου και παρουσία του Σίγμα (το 2015 που είχα πάει για την δική μου πόρτα), ότι ο Abloy είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στην ίδια κατηγορία με τον KESO. Και μόνο τότε σταμάτησε να ωρύεται ο Σίγμα και δέχτηκε να του πάω κύλινδρο της επιλογής μου(τον Abloy P2) για την πόρτα που ήθελα να αγοράσω. Συνοπτικά η άποψη μου: Η μέθοδος bumping είναι από τις πιο συνηθισμένες μεθόδους παραβίασης κυλίνδρων με πλατύ κλειδί (dimple locks). Οι κύλινδροι που ανέφερα πιο πάνω, δεν επηρεάζονται ούτε σε θεωρητικό επίπεδο από τη μέθοδο bumping, λόγω της έλλειψης ελατηρίων στον μηχανισμό τους. Αυτό και μόνο τους καθιστά ανώτερους από τους KESO. Προτιμώ λοιπόν να έχω στην κλειδαριά μου κάτι που δεν είναι εφικτό ούτε θεωρητικά να ανοίξει με bumping, παρά να "επαναπαυτώ" ότι ο Σίγμα έχει προσωπικό προφίλ και υποτίθεται έτσι είναι πιο δύσκολο να φτιαχτεί bumpkey. Όπως είχα γράψει και νωρίτερα, ο KESO 2000S ΗΤΑΝ πολύ καλός κύλινδρος. Και αν και ακόμα συγκαταλέγεται στους πολύ καλούς, έχει μία σημαντική αδυναμία(bumping). Ακόμα κι αν το προσωπικό προφίλ κυλίνδρου δυσκολεύει την κατάσταση, θα προτιμήσω κάποιον που απλά δεν έχει αυτή την αδυναμία. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από swayback 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις