Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και δημοσια να ευχαριστησω τον χρηστη Swayback για τον χρονο που διεθεσε να με ενημερωσει και βοηθησει σε οτι κ αν ρωτησα ! 

🧐

Ευχαριστω για ολα ! 

• Like 1
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, swayback είπε

Νομίζω ρωτάει αν τα κρούσματα αφορούν μόνο τον KESO 2000 ή και τα νεότερα μοντέλα (KESO 4000S και 8000).

Αν θυμάμαι καλά, έχει αναφερθεί κρούσμα και για τον 4000. Όχι όμως για τον 8000. Τουλάχιστον όχι ακόμα. 

το 2000 εχει ανοιξει αρκετες φορες αρα δεν ειναι τυχαιο ή μοναδικο γεγονος.

το 4000 μαλλον ηταν φημη αλλα απ'τη στιγμη που βγηκε 8000 κατι δεν παει καλα...

το 8000 παλι δεν το πιανει η μεθοδος bumping. τουλαχιστον οχι πισω απο defender. 

Επεξ/σία από mclein
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Έχω απορία. Ποτ ξέρει ο κλέφτης τι αφαλό έχω για να βάλει ίδιο κλειδί, αφού δεν φαίνεται από το Defender?! 

Έμπειρο μάτι και γνώσεις. Αρχικά με μία πρώτη ματιά, από την μάρκα της πόρτας και μόνο (πχ Siamo) μπορεί κάποιος να υποψιαστεί για το τί κρύβεται πίσω από το defender. Βλέπεις πχ πόρτα Siamo και σκέφτεσαι KESO 4000S ή Mottura C48, κλπ.

Και μετά, κοιτώντας από την σχισμή του ρότορα του defender είναι εφικτό να καταλάβει κάποιος έμπειρος τι κύλινδρο έχει η πόρτα, από το προφίλ που θα δει. Πχ ο Abloy κάνει μπαμ στο έμπειρο μάτι ενώ ο Cisa AP4S, όχι και τόσο.

Ακόμα και η μάρκα του defender μπορεί να υποδεικνύει τι υπάρχει πίσω από το defender.

Επεξ/σία από swayback
  • Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Έχω απορία. Ποτ ξέρει ο κλέφτης τι αφαλό έχω για να βάλει ίδιο κλειδί, αφού δεν φαίνεται από το Defender?! 

εκτος απ'την εμπειρια που λεει ο sway, υπαρχει κ η πρακτικη...

• Like 2
Δημοσ.

Απ'οτι κατάλαβα δηλαδή... το defender παίζει και ρόλο βιτρίνας. Όσο καλύτερο βλέπουν, τόσο το σκέφτονται, κάπως έτσι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kva21 είπε

Σε υπάρχον κύλινδρο interactive+, τι θα προτείνατε BKD250 ή MRM29?

Καλύτερα άλλαξε κύλινδρο σε αυτά τα λεφτά. Στα 80-100 που κάνει το BKD250, παίρνεις AGB Scudo DCK, EVVA ICS, Dom ix 6 SR.

Αλλιώς αν τον θες οπωσδήποτε τον interactive, βάλε μαγνητικό. MRM29, MRM23, MG3551, MAG4G...

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kva21 είπε

Σε υπάρχον κύλινδρο interactive+, τι θα προτείνατε BKD250 ή MRM29?

τι βαση κλειδαριας & τι defender αυτη τη στιγμη ;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, kva21 είπε

Κλειδαριά securemme, defender securemme, κύλινδρος interactive+, 

ή αλλαζεις ολο το πακετο ή μην κανεις τιποτα. κριμα να βαλεις abloy / 4ks σε securemme κλειδαρια. αν θες να πας σ'εναν agb dck, τοτε ναι. ειναι vfm και το βασικο δεν υπαρχουν πουθενα κλειδια!

==============================

γενικες πληροφορίες -->

α) τα μαγνητικα defender χωριζονται σε 2 σεναρια : αυτα με 2 μαγνητες (mrm29 και κάτω) εσωτερικά & αυτα με 3 μαγνητες (mrm23 και πανω) ! :) 

β) τα μαγνητικα defender ο μονος τροπος ν'ανοιξουν για την ωρα ειναι με αρκετη δοση τυχης. ουτε ρευμα, ουτε πατεντες ! μεγαλος μαγνητης & αρκετη δοση τυχης. :) 

γ) r50 = εχει διαρρηχθει συγκεκριμενο προφιλ συναδελφου & ακολουθουν κ τα αλλα...δυστυχως το σεναριο ξεκινησε στα Νοτια και πλεον το κεντρο της Αθηνας βουιζει :( 

δ) το bkd250 παραμενει το καλυτερο defender για το 99% των πορτων. αν εχετε πορτα Σιαμο ή SteelDoor 10ετιας, μπορειτε να παρετε και το CLS5 που ειναι η τοπ κλαση στα defenders.

ε) keso2000 εχει παραβιαστει με bump εδω και πολυ καιρο. ειτε το εχετε με πλαστικο κοκκινο κεφαλι - ειτε μεταλλικο - ειτε σε keso Ωμεγα, ειναι το ιδιο πραγμα. παλι το προβλημα ειναι στο κεντρο της Αθηνας και λογικα πουθενα αλλου.

• Like 1
Δημοσ.

Καλήμερα,

Θέλω να αλλάξω σπίτι και σκέφτομαι να μεταφέρω την υπάρχουσα κλειδαρία μου Mottura στο καινουργίο.

Τι προτείνεται με συμφαίρει (οικονομικά) ή καλύτερα να προσανατολιστώ στην εγκατάσταση μιας καινούργιας κλειδαριάς? Και εαν μιλαμε για καινούργια τι προτείνετε.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, ttmalex είπε

Καλήμερα,

Θέλω να αλλάξω σπίτι και σκέφτομαι να μεταφέρω την υπάρχουσα κλειδαρία μου Mottura στο καινουργίο.

Τι προτείνεται με συμφαίρει (οικονομικά) ή καλύτερα να προσανατολιστώ στην εγκατάσταση μιας καινούργιας κλειδαριάς? Και εαν μιλαμε για καινούργια τι προτείνετε.

Ευχαριστώ.

μερικες φωτογραφιες απο την υφισταμενη κατασταση + μερικες απο τη νεα που θα πατε βοηθουν αρκετα αλλιως μας γραφετε τι πακετο εχετε τωρα & τι πακετο εχει εκει που πατε.

μετρησεις εχουν γινει ; μιλαμε για 2 ομοιες κλειδαριες ως βαση ή κατι διαφορετικο ; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein είπε

μερικες φωτογραφιες απο την υφισταμενη κατασταση + μερικες απο τη νεα που θα πατε βοηθουν αρκετα αλλιως μας γραφετε τι πακετο εχετε τωρα & τι πακετο εχει εκει που πατε.

μετρησεις εχουν γινει ; μιλαμε για 2 ομοιες κλειδαριες ως βαση ή κατι διαφορετικο ; 

Με πιανεις αδιάβαστο.... Θα επανέλθω με τις απαιτούμενες πληροφορίες :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

μία ερώτηση: ο κύλινδρος blueCompact της Winkhaus μπορεί να πάρει defender μπροστά? Απ΄ότι καταλαβαίνω, ο ίδιος ο κύλινδρος δεν έχει κάποια σοβαρή προστασία (διορθώστε με αν κάνω λάθος) κατά της διάτρησης.

Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...