Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, achiles1 είπε

Εκτός Μπαλομενου θέλω πληροφορίες.

το θεμα ειναι οτι δεν μας λες και τι πληροφοριες ψαχνεις....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην αφήνουμε περίεργα γύρω γύρω.

Έχω βάλει πόρτα με αυτή την κλειδαριά από Μπαλομενο.Φυσικα δεν θα αρκεστω στα λόγια των πωλητών του.Γι αυτό υπάρχουν τα φόρουμ να ρωτάς και όποιος γνωρίζει απαντά.

Στο ίντερνετ δεν υπάρχει καμία πληροφορία και  αναρωτιέμαι γιατί.

Ποτέ δεν μου είπαν αυτοί ότι παραβιάστηκε.Αυτη την πληροφορία εδώ την διάβασα.Εμενα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μάθω τον κατασκευαστή και τι προδιαγραφές ασφαλείας έχει η κλειδαριά.Οτι το κλειδί πάνω έχει την στάμπα του μπαλομενου δεν με νοιάζει.

Επεξ/σία από achiles1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, achiles1 είπε

Ποτέ δεν μου είπαν αυτοί ότι παραβιάστηκε.Αυτη την πληροφορία εδώ την διάβασα.Εμενα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μάθω τον κατασκευαστή και τι προδιαγραφές ασφαλείας έχει η κλειδαριά.Οτι το κλειδί πάνω έχει την στάμπα του μπαλομενου δεν με νοιάζει.

Κακώς φυσικά που δε σου είπαν ότι παραβιάστηκε, αν υποθέσουμε ότι το ήξεραν.

Τις προδιαγραφές φαντάζομαι θα στις πει ο mclein, αλλά λογικά θα θεωρούνται ξεπερασμένες αφού υπάρχουν κρούσματα.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, villasg είπε

Στο κανει και με ανοιχτη την πορτα οταν δοκιμαζεις να γυρισεις το κλειδι ?

Με ανοιχτη πόρτα δεν το κάνει. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, achiles1 είπε

Για να μην αφήνουμε περίεργα γύρω γύρω.

Έχω βάλει πόρτα με αυτή την κλειδαριά από Μπαλομενο.Φυσικα δεν θα αρκεστω στα λόγια των πωλητών του.Γι αυτό υπάρχουν τα φόρουμ να ρωτάς και όποιος γνωρίζει απαντά.

Στο ίντερνετ δεν υπάρχει καμία πληροφορία και  αναρωτιέμαι γιατί.

δεν υπαρχει κατι περιεργο φιλε μου, ουτε στο κεντρο - ουτε γυρω - γυρω !!!

δικη σου επιλογη ηταν & καλα εκανες και εβαλες την πορτα του καθε μπαλομενου & την κλειδαρια που εχει μονοπωλιο.

ουτε στα λογια των πωλητων θα μεινεις, ουτε στα λογια ενος κλειδαρα σ'ενα τεχνολογικο φορουμ.

προσωπικη εμπειρια εγραψα οτι η κλειδαρια αφοτου κυκλοφορησε, εχουν υπαρξει λεπτομερεις καταγραφες διαρρηξης σε καλλιθεα, μοσχατο & 2 ακομη μέρη.

το αν οι πορτες ηταν ξεκλειδωτες ή κλειδωμενες, μονο οι ιδιοκτητες τους μπορουν να το γνωριζουν.

θεωρω ομως οτι εφοσον εδωσαν 300€ για νεα πακετα σε συναδελφους - θα ηταν κλειδωμενες. αν δεν ηταν, δε θα τις αλλαζαν !!!

στο ιντερνετ δεν υπαρχει καμια πληροφορια γιατι δεν υπαρχουν πληροφοριες γενικως δεξια / αριστερα για κλειδαριες.

πχ ο μοναδικος ντορος που εχω δει να γινεται -κατοπιν εορτης- ειναι για τον Κ2. εναν κυλινδρο που εχει διαρρηχθει απο το '15~'16.....

μονο ο πωλητης ή ο εγκαταστατης μπορουν να σε ενημερωσουν για τις προδιαγραφες του κυλινδρου.

χωρις να εχω δει το κουτι πωλησης του & χωρις να εχω διαβασει το προσπεκτους του, προσωπικα δεν εκφερω γνωμη σε φορουμ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για της απάντησης των swayback και  mclein.με βοήθησαν αρκετά ελεγα να αλλάξω σε  defender μαγνητικό.αλλα οκ κατι ξέρουν τα παιδιά:)θα αλλάξω σε κύλινδρο για αρχή..η περιοχή που μένω είναι Μοσχάτο.επίσης να αναφερω όντως  Στο κλειδωμα ξεκλείδωμα κανει  κάνει όντως το θόρυβο που λες:)).πριν 4 Χρόνια που άλλαξα μου είπε ο κλειδαρας  βάλε αυτή με αυτό τοdefender και θα είσαι οκ.καλη και οικονομική..δεν θα κολλαγα σε 100 ευρώ τότε περίπου τυχαίο το ποσό να βάλω κάτι καλύτερο θεωρητικά...

Δημοσ.

Τις προάλλες άλλαξα κύλινδρο στους γονεις μου απο κ2 σε scudo9000 που μου έστειλε ο γίωργος(mclein).  Το περίεργο είναι οτι η κλειδαριά εγραφε επάνω να μην γίνει η αλλαγή με κλειδωμένη τη πόρτα γιατί μπορεί να μπλοκάρει ο καταπέλτης ή η κλειδαριά δεν θυμάμαι καλά., ενώ δεν είναι γραναζωτή, κάνει κλακ κλακ δηλ. υπάρχει μη γραναζωτή με καταπέλτη?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, magdalhnh είπε

Με ανοιχτη πόρτα δεν το κάνει. 

Αρα :

Στις 8/9/2018 στις 3:19 ΜΜ, mclein είπε

εχει χαμηλωσει η πορτα ή το κυπρι απεναντι.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, achiles1 είπε

Σωστός σε όλα.

Απλά θα ήθελα να γνωρίζω πού κατασκευάζεται και κάνα review.

αν μαθεις λεπτομερειες, μας ενδιαφερει να τις μοιραστεις.

2 ώρες πριν, s2000rr είπε

Ευχαριστώ για της απάντησης των swayback και  mclein.με βοήθησαν αρκετά ελεγα να αλλάξω σε  defender μαγνητικό.αλλα οκ κατι ξέρουν τα παιδιά:)θα αλλάξω σε κύλινδρο για αρχή..η περιοχή που μένω είναι Μοσχάτο.επίσης να αναφερω όντως  Στο κλειδωμα ξεκλείδωμα κανει  κάνει όντως το θόρυβο που λες:)).πριν 4 Χρόνια που άλλαξα μου είπε ο κλειδαρας  βάλε αυτή με αυτό τοdefender και θα είσαι οκ.καλη και οικονομική..δεν θα κολλαγα σε 100 ευρώ τότε περίπου τυχαίο το ποσό να βάλω κάτι καλύτερο θεωρητικά...

τεσιο & οικονομικη = δεν υπαρχει :D 

η διαφορα της Iseo με τη Los, ειναι στο τελικο συνολο 40€. η εμπειρια (ανετης) χρησης & παροχη ασφαλειας θα ελεγα οτι αγγιζει το 80% υπερ της Los.

παραυτα, για να μη γινομαστε υπερβολικοι, τη δουλεια σου την κανεις μια χαρα ! αγοραζεις εναν κυλινδρο με 60 εως 130 ευρω και θα εισαι στο 80 με 90 τοις εκατο ασφαλης.

1 ώρα πριν, makevius είπε

Τις προάλλες άλλαξα κύλινδρο στους γονεις μου απο κ2 σε scudo9000 που μου έστειλε ο γίωργος(mclein).  Το περίεργο είναι οτι η κλειδαριά εγραφε επάνω να μην γίνει η αλλαγή με κλειδωμένη τη πόρτα γιατί μπορεί να μπλοκάρει ο καταπέλτης ή η κλειδαριά δεν θυμάμαι καλά., ενώ δεν είναι γραναζωτή, κάνει κλακ κλακ δηλ. υπάρχει μη γραναζωτή με καταπέλτη?

εχει καταπελτη η dierre, το νεο μοντελο που ελπιζω να βαζουν οι δηθεν αντιπροσωποι της dierre στην ελλαδα.

επισης, εχει μπλοκ η securemme που βγηκε περσι μαζι με τον Κ22 & Κ64.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους σας. Τρομερά ενδιαφέρον το forum, πραγματικά βοηθά στο να καταλάβουμε πολλά πράγματα εμείς οι μη γνώστες του αντικειμένου. Κ φυσικά να μην μας πιάσουν κορόιδο διάφοροι επιτήδειοι.

Θα ήθελα με τη σειρά μου να παραθέσω ορισμένες ερωτήσεις. Μόλις μετακομίσαμε σε μονοκατοικία κ θα ήθελα τη γνώμη σας στο πως να αναβαθμίσω την ασφάλεια της. Υπάρχει απλή πόρτα αλουμινίου με δύο παραθυράκια στη κύρια είσοδο, σιδερένια πόρτα πλυσταριού και επάλληλα παράθυρα αλουμινίου. Έχω σκεφθεί να βάλω σε όλα κλειδαριές της CAL. Στη πόρτα της εισόδου όμως θα ήθελα να κάνω κάτι ακόμα ώστε να αναβαθμιστεί η ασφάλεια της όταν λείπουμε και δεν μπορεί να κλειδωθεί η κλειδαριά CAL. Να καθυστερήσει τον επίδοξο διαρρήκτη γιατί υπάρχουν και κάμερες με κέντρο αλλά έχω τις αμφιβολίες μου πόσο γρήγορα θα εμφανιστεί η αστυνομία στη περιοχή που μένουμε. Δεν σκοπεύω να αλλάξω πόρτες,το μπάτζετ δεν το επιτρέπει. Σας ευχαριστω και αναμένω!

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, panoramix01 είπε

Καλημέρα σε όλους σας. Τρομερά ενδιαφέρον το forum, πραγματικά βοηθά στο να καταλάβουμε πολλά πράγματα εμείς οι μη γνώστες του αντικειμένου. Κ φυσικά να μην μας πιάσουν κορόιδο διάφοροι επιτήδειοι.

Θα ήθελα με τη σειρά μου να παραθέσω ορισμένες ερωτήσεις. Μόλις μετακομίσαμε σε μονοκατοικία κ θα ήθελα τη γνώμη σας στο πως να αναβαθμίσω την ασφάλεια της. Υπάρχει απλή πόρτα αλουμινίου με δύο παραθυράκια στη κύρια είσοδο, σιδερένια πόρτα πλυσταριού και επάλληλα παράθυρα αλουμινίου. Έχω σκεφθεί να βάλω σε όλα κλειδαριές της CAL. Στη πόρτα της εισόδου όμως θα ήθελα να κάνω κάτι ακόμα ώστε να αναβαθμιστεί η ασφάλεια της όταν λείπουμε και δεν μπορεί να κλειδωθεί η κλειδαριά CAL. Να καθυστερήσει τον επίδοξο διαρρήκτη γιατί υπάρχουν και κάμερες με κέντρο αλλά έχω τις αμφιβολίες μου πόσο γρήγορα θα εμφανιστεί η αστυνομία στη περιοχή που μένουμε. Δεν σκοπεύω να αλλάξω πόρτες,το μπάτζετ δεν το επιτρέπει. Σας ευχαριστω και αναμένω!

το αλουμινιο ειναι μαλακο μεταλλο. Οτι και να βαλεις σε κλειδαριες, ενας λοστος το παρακαμπτει. Η θα πρεπει να αναβαθμισεις πορτα η θα πρεπει να πας σε σιδεριες. Για τα παραθυρα, η προστασια ειναι η εξωτερικη σκιαση (ρολλα/παντζουρια) και οτι μπορει να μπει αναμεσα σε αυτη και το παραθυρο. Ειδικα οταν μιλαμε για μια απο οτι καταλαβαινω απο τα συμφραζομενα σχετικα ερημικη τοποθεσια.Αυτα απο εναν μη ειδικο που εφαγε το πακετο της ασφαλειας σε μονοκατοικια που εφτιαξε, περιμενε και τις αποψεις των πιο ειδικων.

• Like 2
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, panoramix01 είπε

στην πορτα = κλειδαρια γραναζωτη (και οχι μαχαιρωτη) που κλειδωνει σε 3 σημεια & ενας κυλινδρος ασφαλείας ή ακομη καλυτερα ενας κυλινδρος ασφαλειας ατσαλινος.

σιδερενια πορτα πλυσταριου = γωνιες με καροβιδες + ατσαλινος τακος χαμηλα εσωτερικα + ενας κυλινδρος ασφαλειας τυπου break secure / ίσως και ενας συρτης να βοηθουσε ή να ηταν εναλλακτικη για τις γωνιες με τον τακο.

επαλληλα παραθυρα = cal / εναλλακτικα το wk+ της domus.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...