Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, magdalhnh είπε

Τα Χριστούγεννα έβαλα τον cisa Ap4s με κλειδαριά revolution pro και από αρχές καλοκαιριού, στο κλείδωμα /ξεκλείδωμα, σα να σκαλώνει κάπου. Στη μία στροφή.

Δεν είναι βούτυρο, όπως τον πρώτο καιρό και εκεί που σκαλώνει ακούγεται και ένας ήχος όπως κάνουν οι παλιοί μεντεσέδες... σα σφύριγμα. Άλλες φορές ακούγεται περισσότερο και άλλες λιγότερο. 

Τι στο καλό; Ο κύλινδρος φταίει ή η κλειδαριά; 

εχει χαμηλωσει η πορτα ή το κυπρι απεναντι.

4 λεπτά πριν, Addicted_21 είπε

Έχω σπανιότατες επαφές,έτυχε να βρεθώ σε κοινωνική εκδήλωση και μιλήσαμε κανά δεκάλεπτο βαριά.Τα κλειδιά (2) μου τα έδειξαν,αυτό που θυμάμαι επειδή τα πρόσεξα είναι ότι είναι ανακλινόμενα (όταν κλείνουν κουμπώνουν μέσα στο κόκκινο πλαστικό),τύπου καρφί και στο κόκκινο πλαστικό αναγράφουν με μικρά γράμματα multlock.Δεν γνώριζαν ούτε μάρκα,ούτε τπτ,μόνο ότι πάνε πάνω από 10 χρόνια που έβαλαν την κλειδαριά.Το πιο πιθανό είναι να μην κλείδωσαν ή να τους αντέγραψαν κανά κλειδί μέσω κάρτας κλπ.

αρα δεν αλλαξαν κλειδαρια - αρα ενα ακομη περιστατικο που μας βαζει σε υποψιες για την ομεγα αλλα δεν ειμαστε σιγουροι οτι εχουν κλειδωσει οι ιδιοκτητες.

κριμα & θα ηταν καλη ευκαιρια να δουμε τι γινεται μεσα στην κλειδαρια αν οντως ηταν κλειδωμενη & την ανοιξαν.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, magdalhnh είπε

Γίνεται να χαμηλώσει η πόρτα; Πως μπορεί να έγινε αυτό; 

Ποια είναι η λύση; 

Από τους μεντεσέδες που είναι πάνω στην πόρτα. Απλά θέλει προσοχή για να κλείνει μετά η κλειδαριά. Επίσης οι περισσότρες πόρτες ασφαλείας έχουν και ανεμοφράχτη από κάτω και όταν κλείνεις την πόρτα αυτός κατεβαίνει 1 πόντο.

Επεξ/σία από cger
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, magdalhnh είπε

Ποια είναι η λύση; 

απλά, συστολη - διαστολη. επισης οι μεντεσεδες δεν ειναι αιωνιας ζωης & απειρης αντοχης.

σηκωνεται η πορτα απο τις αλενοβιδες που βρισκονται μεσα στους μεντεσεδες.

Δημοσ.

Τι να πω.. Η πόρτα είναι θωρακισμένη. 

Σίγουρα Δλδ δεν προέρχεται από κάποιο ελάττωμα του κυλίνδρου ή της κλειδαριάς; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, magdalhnh είπε

Τι να πω.. Η πόρτα είναι θωρακισμένη. 

Σίγουρα Δλδ δεν προέρχεται από κάποιο ελάττωμα του κυλίνδρου ή της κλειδαριάς; 

σιγουρος ειναι μονο ο θανατος. :D 

αυτο που περιγραψατε, ειναι αυτο που συνηθως συμβαινει & λυνεται πολυ απλα + γρηγορα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν είναι μόνο από τους μεντεσέδες, το προτιμώ, γιατί δεν μου στοίχισε λίγο η αλλαγή της κλειδαριάς. 

Ευχαριστώ πολύ κύριε mclein. 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, mclein είπε

νορμαλ. βεβαια σε καποιες παρτιδες εχει παρουσιαστει προβλημα στο βαλε / βγαλε του κλειδιου.

η διαφορα τιμης με το καλυτερο μοντελο της εταιρειας ειναι 30-40 ευρω. νομιζω ο mt5 ειναι μονοδρομος.

Σε περίπτωση που είναι ήδη εγκατεστημένος ο interactive+ αποσκοπούσε η ερώτηση μου προκειμένου να βγάλουμε ένα συμπέρασμα για το επίπεδο ασφαλείας που βρισκόμαστε 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kva21 είπε

Σε περίπτωση που είναι ήδη εγκατεστημένος ο interactive+ αποσκοπούσε η ερώτηση μου προκειμένου να βγάλουμε ένα συμπέρασμα για το επίπεδο ασφαλείας που βρισκόμαστε 

εξαρταται ποιου προφιλ ειναι τοποθετημενο & που.

προς το παρον γενικα παντως δεν εχει προβληματα, ειναι μια χαρα κυλινδρος ακομη και για το Παγκρατι.

Δημοσ.

4 ώρες πριν, magdalhnh είπε

Δεν είναι βούτυρο, όπως τον πρώτο καιρό και εκεί που σκαλώνει ακούγεται και ένας ήχος όπως κάνουν οι παλιοί μεντεσέδες... σα σφύριγμα. Άλλες φορές ακούγεται περισσότερο και άλλες λιγότερο. 

Τι στο καλό; Ο κύλινδρος φταίει ή η κλειδαριά; 

4 ώρες πριν, magdalhnh είπε

Στο κανει και με ανοιχτη την πορτα οταν δοκιμαζεις να γυρισεις το κλειδι ?

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους θα ηθελα τα φώτα απο τους ειδικούς :)πριν 4 χρονια απο την μετακόμιση δηλαδή αλλαξα κλειδαριά το πρωτο που έκανα,ειχε παλιου τυπου κλειδί. η πόρτα ασφαλείας tesio χρειάζεται να αλλαξω κάτι για πιο ασφάλεια ή Είμαι οκ με αυτα που εχω στέλνω και φώτογραφιες για να δείτε.20180908_203051.jpg.b7d3e9b05e4465694d09f89810250049.jpg

καλησπέρα σε όλους θα ηθελα τα φώτα απο τους ειδικούς :)πριν 4 χρονια απο την μετακόμιση δηλαδή αλλαξα κλειδαριά το πρωτο που έκανα,ειχε παλιου τυπου κλειδί. η πόρτα ασφαλείας tesio χρειάζεται να αλλαξω κάτι για πιο ασφάλεια ή Είμαι οκ με αυτα που εχω στέλνω και φώτογραφιες για να δείτε.20180908_203051.jpg.b7d3e9b05e4465694d09f89810250049.jpg

Screenshot_20180908-224040_Gallery.jpg

Screenshot_20180908-224030_Gallery.jpg

Screenshot_20180908-224010_Gallery.jpg

Screenshot_20180908-224021_Gallery.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, s2000rr είπε

Καλησπέρα.

Σε γενικές γραμμές ο συγκεκριμένος κύλινδρος (Iseo R7) είναι χαμηλού προς μέτριου επιπέδου ασφαλείας, είναι πλέον ξεπερασμένος, έχει «φορεθεί» σε αρκετές πόρτες και καλό θα ήταν να αλλαχτεί με κάποιον αρκετά καλύτερο.

Προτάσεις με σειρά προτεραιότητας: EVVA 4KS ή Abloy Protec 2, Kaba Expert, Mul-T-Lock MT5+, EVVA ICS, AGB Scudo DCK.

Και το defender (Disec Sferic BDS16) είναι από τα πιο απλά αλλά για την ώρα δεν υπάρχει λόγος να αλλαχτεί. Καλό θα ήταν όμως να μπει στο πρόγραμμα να αλλαχτεί σε 1-2 χρόνια.

Το πόσο άμεσα προτείνεται να γίνουν οι παραπάνω αλλαγές, εξαρτάται και από την περιοχή. Προσωπικά θα άλλαζα για την ώρα μόνο τον κύλινδρο και κάποια στιγμή και το defender.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, s2000rr είπε

καλημερα !

εξαρταται την περιοχη που βρισκεται το σπιτι. πχ ο R7 στο Γαλάτσι, εχει ενα μικρο πρόβλημα -ομως ανεπιβεβαιωτο- 

ο ιδιος κυλινδρος δεν εχει κανενα θεμα σε αρκετες περιοχες, πχ Πειραιάς, Νεο Ηρακλειο κλπ που εχει φορεθει αρκετα.

τωρα στο παρασυνθημα.

κρινοντας απο τη δουλεια του συναδελφου, η κλειδαρια -βαση- που μπηκε δεν πρεπει να ειναι γραναζωτη αλλα της παλαιας μορφης, κλακ - κλουκ !

το οποιο αυτοματα συνεπαγεται : 0 καταπελτες, 0 μπλοκ = η φθηνη εκδοση της ISeo.

αν λοιπον ισχυει αυτο που περιγραφω & με δεδομενο οτι ο συναδελφος ειχε αχρωματοψια (τα διακοσμητικα των Τεσιο ειναι μπρονζε σε 99% των περιπτωσεων και οχι χρυσα) -->

καλο θα ηταν να δωσετε 60 εως 130 ευρω και να κανετε μια αναβαθμιση στον κυλινδρο. οση αντεχει η τσεπη σας. δε χρειαζονται υπερβολες & παρανοιες :) 

Επεξ/σία από mclein
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, achiles1 είπε

Καλημέρα.

Γιατί δεν βρίσκω πληροφορίες πουθενά για την maxi lock;

ρωτα στα καταστηματα του Κ.Μπαλομενου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...