Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, ringboy είπε

Παρεπιμπτοντως  δεν ξερω αν υπαρχει καποια γνωμη  για το αν χρειαζονται η οχι λιπανση τα defender

εμεις στην τοποθετηση βαζουμε λιγο wd40 στο ροτορακι εξω.

6 λεπτά πριν, Addicted_21 είπε

Ο X-tra πιο κάτω ε;; 😁

τον ξεχασα γιατι μου τη δινει που βγαζει κλειδια μονο ο Κος.Καρύδης.

αλλα μεχρι τα 130€, διπλης ενεργειας & ατσαλι μεσα / εξω - λιγες επιλογες φτανουν το Γερμανο :) 

Επεξ/σία από mclein
  • Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ringboy είπε

Λιγο πολυ στους περισσοτερους κυλινδρους, να μην πω σε ολους,  γραφει στο manual

για ετησια τουλαχιστον λιπανση με το σπρευ της καθε εταιριας.

Εγω βεβαια θα ημουν ευχαριστημενος να βρω στην αγορα ενα

λιπαντικο σπρευ οποιασδηποτε εταιριας κυλινδρων, αλλα τα σπρευ λιπανσης κυλινδρων φαινεται

οτι ειναι εξαιρετικα δυσευρετα. (απ' οσο τουλαχιστον εψαξα στο ιντερνετ)

Λογικα εφόσον αγοραζεις εναν ακριβο κυλιδρο που πολλες φορες φτανει τα 150-200 ευρω, και οι  οδηγιες χρησης

προτενουν τακτικη λιπανση, θα  επρεπε ο κλειδαρας να εχει διαθεσιμο και το αναλογο λιπαντικο.

Παρεπιμπτοντως  δεν ξερω αν υπαρχει καποια γνωμη  για το αν χρειαζονται η οχι λιπανση τα defender

εμενα ο εγκαταστατης (3 πορτες 4 κλειδαριες) μου εδωσε ενα τετοιο για μια φορα το χρονο χρηση και αν

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, kva21 είπε

Πως κρίνεται ο mul-t-lock interactive+ σε επίπεδο ασφαλειας στην παρούσα φάση;

νορμαλ. βεβαια σε καποιες παρτιδες εχει παρουσιαστει προβλημα στο βαλε / βγαλε του κλειδιου.

η διαφορα τιμης με το καλυτερο μοντελο της εταιρειας ειναι 30-40 ευρω. νομιζω ο mt5 ειναι μονοδρομος.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mclein είπε

νορμαλ. βεβαια σε καποιες παρτιδες εχει παρουσιαστει προβλημα στο βαλε / βγαλε του κλειδιου.

Η δοκιμη  του κλειδιου πριν την αγορα, οπως και και το βαλε-βγαλε 

ειναι πολυ σοφο να τεσταρεται στα demo του καταστηματος, που οφειλει να εχει ο καταστηματαρχης.

Ετσι αφ'ενος  μπορει ο πελατης να επιλεξει  κυλινδρο που το κλειδι δουλευει συμφωνα με την προτιμηση

του  και αφ'ετερου μπορει να αποφυγει δυσαρεστες εκπληξεις δυσλειτουργιας παρτιδων.

Επειδη το εψαξα λιγο,  βρηκα κλειδια που δεν εμπαιναν  ευκολα στον κυλινδρο και αλλα που

κολουσαν και δεν εβγαιναν.  Υπηρχε και μια κατηγορια κλειδιων, που εμπαιναν πανευκολα

αλλα ειχαν και αρκετα τζογο μεσα στην κλειδαρια, πραγμα που προσωπικα δεν μου αρεσε,

χωρις να σημαινει οτι αυτο αποτελει προβλημα.

Επεξ/σία από ringboy
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ringboy είπε

Η δοκιμη  του κλειδιου πριν την αγορα, οπως και και το βαλε-βγαλε 

ειναι πολυ σοφο να τεσταρεται στα demo του καταστηματος, που οφειλει να εχει ο καταστηματαρχης.

Ετσι αφ'ενος  μπορει ο πελατης να επιλεξει  κυλινδρο που το κλειδι δουλευει συμφωνα με την προτιμηση

του  και αφ'ετερου μπορει να αποφυγει δυσαρεστες εκπληξεις δυσλειτουργιας παρτιδων.

Επειδη το εψαξα λιγο,  βρηκα κλειδια που δεν εμπαιναν  ευκολα στον κυλινδρο και αλλα που

κολουσαν και δεν εβγαιναν.  Υπηρχε και μια κατηγορια κλειδιων, που εμπαιναν πανευκολα

αλλα ειχαν και αρκετα τζογο μεσα στην κλειδαρια, πραγμα που προσωπικα δεν μου αρεσε,

χωρις να σημαινει οτι αυτο αποτελει προβλημα.

δεν οφειλει κανεις τιποτα & σε κανεναν. η ενημερωση ειναι αρκετη, εφοσον ειναι τιμια.

οταν αγοραζεις πληντυριο, ζητας να πλυνεις καμια κουβερτα μεσα ;

σιγα μην εχουμε 1500€ κυλινδρους ανοιχτους για να πεισουμε οτι δεν πεταει ο γάιδαρος.

προφανως το κοστος μιας αναβαθμισης δεν ειναι φθηνο & καλο θα ειναι να υπαρχει οσο το δυνατο περισσοτερη γνωση αλλα μη φτανουμε στα άκρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τους κυλινδρους επιδειξης εγραψα, αλλα μαλλον δεν ημουνα σαφης.

Εν πασει περιπτωσει, εναν κυλινδρο της βιτρινας μπορεις να τον δοκιμασεις,

την τιμιοτητα του καταστηματαρχη δυστυχως οχι.

Μπροστα στα ματια μου και στα χερια μου,   μαγκωνε ο κυλινδρος και δεν εβγαινε το κλειδι,

και ο καταστηματαρχης μου ελεγε, οτι δουλευει μια χαρα,

και οτι ειναι ιδεα μου.

Επεξ/σία από ringboy
  • Like 1
Δημοσ.

Μπήκαν στο σπίτι κάποιων γνωστών μου χτες (μένουν Αμπελόκηπους) κατά 99% ανοίγοντας την πόρτα ασφαλείας χωρίς ίχνος παραβίασης,καθώς ήταν σίγουροι ότι φεύγοντας είχαν κλειδώσει και επιστρέφοντας βρήκαν ξεκλείδωτα (έλειψαν 1 ώρα περίπου).

Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι το κλειδί τους είναι το τύπου καρφί με κόκκινο πλαστικό το πάνω μέρος και μακρύ και έγραφε στο πλαστικό multlock,ενώ ήταν ανακλινόμενο.Αυτό δεν είναι το omega;;Βέβαια,μου είπαν ότι το έχουν 10+ χρόνια,οπότε ίσως είναι καμιά παλαιότερη έκδοση που την έχουν παραβιάσει.Αν ανοίγουν και τις omega..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Addicted_21 είπε

Μπήκαν στο σπίτι κάποιων γνωστών μου χτες (μένουν Αμπελόκηπους) κατά 99% ανοίγοντας την πόρτα ασφαλείας χωρίς ίχνος παραβίασης,καθώς ήταν σίγουροι ότι φεύγοντας είχαν κλειδώσει και επιστρέφοντας βρήκαν ξεκλείδωτα (έλειψαν 1 ώρα περίπου).

Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι το κλειδί τους είναι το τύπου καρφί με κόκκινο πλαστικό το πάνω μέρος και μακρύ και έγραφε στο πλαστικό multlock,ενώ ήταν ανακλινόμενο.Αυτό δεν είναι το omega;;Βέβαια,μου είπαν ότι το έχουν 10+ χρόνια,οπότε ίσως είναι καμιά παλαιότερη έκδοση που την έχουν παραβιάσει.Αν ανοίγουν και τις omega..

εγω δεν το πιστευω οτι ειχαν κλειδωσει. επισης, το κλειδι δε γραφει & απ'οσο θυμαμαι δεν εγραφε ποτέ mul-t-locκ. εχει απλα το ανθρωπακι με τα μπρατσα. επισης, αν εχουν κοψει αντικλειδια με την καρτα ή η καρτα εχει χαθει, υπαρχει προβλημα !!!

Επεξ/σία από mclein
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Addicted_21 είπε

Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι το κλειδί τους είναι το τύπου καρφί με κόκκινο πλαστικό το πάνω μέρος και μακρύ και έγραφε στο πλαστικό multlock,

Μια φωτο θα βοηθουσε να ξερουμε τι γινετε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, Addicted_21 είπε

Ναι,παρότι ρώτησα 10 φορές αν κλείδωσαν,θεωρώ πιθανό να μην το έκαναν ή αυτό που λες με κάρτα κλπ

θα αλλαξουν κλειδαριά ; αν ναι, πληρωνω για να μου δωσουν την παλια !

επισης, αν καποιος ανοιξει την κλειδαρια με εργαλειο, συρματα ή οτιδηποτε αλλο περαν του κλειδιου η κλειδαρια μενει μπλοκαρισμενη και ανοιγει με το 2ο ή 3ο συνδιασμο που υπαρχει στο σακουλακι. με κανενα αλλο τροπο.

Επεξ/σία από mclein
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, mclein είπε

θα αλλαξουν κλειδαριά ; αν ναι, πληρωνω για να μου δωσουν την παλια !

επισης, αν καποιος ανοιξει την κλειδαρια με εργαλειο, συρματα ή οτιδηποτε αλλο περαν του κλειδιου η κλειδαρια μενει μπλοκαρισμενη και ανοιγει με το 2ο ή 3ο συνδιασμο που υπαρχει στο σακουλακι. με κανενα αλλο τροπο.

Έχω σπανιότατες επαφές,έτυχε να βρεθώ σε κοινωνική εκδήλωση και μιλήσαμε κανά δεκάλεπτο βαριά.Τα κλειδιά (2) μου τα έδειξαν,αυτό που θυμάμαι επειδή τα πρόσεξα είναι ότι είναι ανακλινόμενα (όταν κλείνουν κουμπώνουν μέσα στο κόκκινο πλαστικό),τύπου καρφί και στο κόκκινο πλαστικό αναγράφουν με μικρά γράμματα multlock.Δεν γνώριζαν ούτε μάρκα,ούτε τπτ,μόνο ότι πάνε πάνω από 10 χρόνια που έβαλαν την κλειδαριά.Το πιο πιθανό είναι να μην κλείδωσαν ή να τους αντέγραψαν κανά κλειδί μέσω κάρτας κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Χριστούγεννα έβαλα τον cisa Ap4s με κλειδαριά revolution pro και από αρχές καλοκαιριού, στο κλείδωμα /ξεκλείδωμα, σα να σκαλώνει κάπου. Στη μία στροφή.

Δεν είναι βούτυρο, όπως τον πρώτο καιρό και εκεί που σκαλώνει ακούγεται και ένας ήχος όπως κάνουν οι παλιοί μεντεσέδες... σα σφύριγμα. Άλλες φορές ακούγεται περισσότερο και άλλες λιγότερο. 

Τι στο καλό; Ο κύλινδρος φταίει ή η κλειδαριά; 

Επεξ/σία από magdalhnh
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...