swayback Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, lefos21 είπε απλο ειναι το defender. Τι να πω, ελπιζω να ειναι ετσι τα πραγματα. σε ευχαριστω για το ενδιαφερον. 17 χρόνια τώρα που υπάρχει ο Abloy στην αγορά(2001), ο μόνος γνωστός τρόπος παραβίασης του είναι με τρυπημα με χρήση ειδικού ποτηροτρύπανου καρβιδίου. Πίσω από ένα καλό defender όπως το Disec Diamond BKD250 ή το ακόμα καλύτερο Disec CLS5, χρειάζεται τροχός για να φτάσεις στον κύλινδρο. Picking & bumping δεν υφίσταται. Και impressioning έπαιζε μόνο στην πρώτη έκδοση (Abloy Protec 1). Γενικά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Για ψυχολογικούς λόγους περισσότερο, μπορείς να αλλάξεις το defender με ένα από τα δύο που ανέφερα πιο πάνω. Και να προσθέσεις και μία μπάρα από μέσα. Για όταν είσαι μέσα.
lefos21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Να σαι καλα. Ενταξει για οταν εισαι μεσα ευτυχως υπαρχουν λυσεις. Ισως το αλλαξω το defender. Την κλειδαρια να την κρατησω, δεν υπαρχει λογος ανυσηχιας? θυμαμαι οταν μου την ειχαν βαλει την πορτα μου παν οτι εχει καταπελτη ξερω γω... ΥΓ: το Disec CLS5 δεν το βρηκα καπου.
swayback Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, lefos21 είπε Να σαι καλα. Ενταξει για οταν εισαι μεσα ευτυχως υπαρχουν λυσεις. Ισως το αλλαξω το defender. Την κλειδαρια να την κρατησω, δεν υπαρχει λογος ανυσηχιας? θυμαμαι οταν μου την ειχαν βαλει την πορτα μου παν οτι εχει καταπελτη ξερω γω... ΥΓ: το Disec CLS5 δεν το βρηκα καπου. Για την κλειδαριά, κάτσε μήπως έχει να προσθέσει κάτι ο mclein όταν το δει. Αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα λειτουργικό αυτή που έχεις, δεν υπάρχει λόγος να την αλλάξεις θα έλεγα. Το CLS5 βγήκε φέτος τον Ιούλιο αλλά δεν βλέπω να το έχουν καταχωρήσει ακόμα τα κλειδαράδικα με eshop. Φαίνεται να είναι αισθητά πιο ενισχυμένο ακόμα και σε σχέση με το Diamond (BKD250) αλλά παράλληλα είναι και πολύ πιο ακριβό. Περίπου 150+ΦΠΑ, δηλαδή σχεδόν τα διπλάσια σε σχέση με το Diamond. Το Diamond είναι εξαιρετικό για την ώρα. Ενημερωτικά, στα 150+ΦΠΑ υπάρχει και το μαγνητικό defender Disec MRM23. Αν και προσωπικά, το θεωρώ περιττό όταν έχουμε Abloy πίσω από το defender. Edit: Ενδεικτικά, δύο εικόνες όπου φαίνονται οι διαφορές ανάμεσα στο καινούριο CLS5 και στο (περσινό) Diamond BKD250. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από swayback
lefos21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μμμ ωραια, πολυ χρησιμες οι συμβουλες σου. σε καταευχαριστω 1
swayback Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, lefos21 είπε Μμμ ωραια, πολυ χρησιμες οι συμβουλες σου. σε καταευχαριστω 👍🏻 Πρόσθεσα πιο πάνω εικόνες με το CLS5 και το BKD250(Diamond) για να δεις τις διαφορές πάνω κάτω. 1
lefos21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Αφου το δικο μου ειναι μαπα, αν αλλαξω θα βαλω το diamond, αφου ειναι καλαο και πιο οικονομικο. 1
mclein Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, SARA_2016 είπε defender μαγνητικό είναι ασφαλές? k αν ναι ποιο πρωτεινης mclein? κ κάτι ακόμα πόρο μόνος να κάνω της αλαγές στην πόρτα? ευχαριστώ δε χρειαζεται να κανεις καποια αλλη επεμβαση στην πορτα. αγοραζεις εναν κυλινδρο + τον τοποθετεις. 8 ώρες πριν, lefos21 είπε Καλησπερα και παλι, θελω να ρωτησω αν καποιος ξερει, μπορω σε πορτα ασφαλειας με κλειδαρια secureme να βαλω κλειδαρια με 2 θεσεις για κυλινδρους? δηλαδη σαν αυες που εχουν αλλο ενα κυλινδρο απο κατω και ενα εξτρα πυρο. δυσκολα να μπει κλειδαρια διπλή σε πορτα που εχει μονή. δεν ξερω και ποσα λεφτα θα ζητησει αυτος που ενδιαφερεται να το φτιαξει 6 ώρες πριν, lefos21 είπε Να σαι καλα. Ενταξει για οταν εισαι μεσα ευτυχως υπαρχουν λυσεις. Ισως το αλλαξω το defender. Την κλειδαρια να την κρατησω, δεν υπαρχει λογος ανυσηχιας? θυμαμαι οταν μου την ειχαν βαλει την πορτα μου παν οτι εχει καταπελτη ξερω γω... ΥΓ: το Disec CLS5 δεν το βρηκα καπου. 6 ώρες πριν, lefos21 είπε Αφου το δικο μου ειναι μαπα, αν αλλαξω θα βαλω το diamond, αφου ειναι καλαο και πιο οικονομικο. αφου εχεις abloy protec 2, δεν υπαρχει λογος να βαλεις τοσο δυνατο defender. ειναι καθαρα ψυχολογικο το θεμα & σιγουρα θα εισαι καλυμενος και μετα απο 5 χρονια αλλα αυτη τη στιγμη ειναι περιττο.
tsafou Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα σας, Μια πόρτα ασφαλείας μπορεί να ανοίγει είτε προς τα μέσα στο σπίτι είτε προς τα έξω? (απόσο γνωρίζω μόνο προς τα μέσα) Ισχύει το ίδιο και για την πιο "απλή" πόρτα? Ρωτάω γιατί σε κάποια σπίτια υπάρχει περιορισμένος χώρος στην είσοδο και θα ήταν βολικό αν άνοιγε προς τα έξω...να ξέρω αν κάτι τέτοιο αποκλείται
mclein Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, tsafou είπε Καλημέρα σας, Μια πόρτα ασφαλείας μπορεί να ανοίγει είτε προς τα μέσα στο σπίτι είτε προς τα έξω? (απόσο γνωρίζω μόνο προς τα μέσα) Ισχύει το ίδιο και για την πιο "απλή" πόρτα? Ρωτάω γιατί σε κάποια σπίτια υπάρχει περιορισμένος χώρος στην είσοδο και θα ήταν βολικό αν άνοιγε προς τα έξω...να ξέρω αν κάτι τέτοιο αποκλείται το σωστο απ'οσο γνωριζω ειναι να ανοιγει προς τα εξω. κυριως για αμεση εφαρμογη σε περιπτωσεις κινδυνου.
lefos21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 θα το σκεφτω ετσι κι αλλιως εκει που μενω δυσκολο να ερθουν με τρυπανια, τροχους και σφυρια... 1
SARA_2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 παρακαλώ πόλη τον κύριο μκλειν αν δεν είνε κόπος να μου στήλη ένα τίμιο μαγαζί στην θεσσαλονίκη για να προμηθετώ τον κύλινδρο κ το δεφενσερ ευχαριστώ.
mclein Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, SARA_2016 είπε παρακαλώ πόλη τον κύριο μκλειν αν δεν είνε κόπος να μου στήλη ένα τίμιο μαγαζί στην θεσσαλονίκη για να προμηθετώ τον κύλινδρο κ το δεφενσερ ευχαριστώ. εχεις πμ.
LASERPEWPEW Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έλειψα για λίγες μέρες και μπουκαραν, θετικό μόνο είναι ότι δεν έχει κάτι αξίας απλά με αναστάτωσαν. Μένω σε νοικιαζομενο σε πολυκατοικία (7 διαμερίσματα, 2 στον ίδιο όροφο) έχει απλή ξύλινη πόρτα με τυπικό κύλινδρο που τον έσπασαν και έναν cisa (που ζήτησα έξτα κλειδαριά ασφαλείας από τον ιδιοκτήτη και έβαλε αυτή...) την οποία βρήκα ξεκλείδωτη. Ποια λύση προτείνεται? Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από LASERPEWPEW
LASERPEWPEW Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Alejandro είπε Αλλαγή πόρτας. εδώ έκανε ολόκληρο θέμα για την έξτρα κλειδαριά ο γεροξυφούτης που παίρνει ενοίκια από τρία διαμερίσματα... πόρτα θα μου αλλάξει? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις