gsf Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, mclein είπε εξαρταται ποιο ειναι το χωριο. προσωπικα την exagono τη θεωρω πεταμενα λεφτα αλλα αυτα ειναι γουστα & αποψεις !!! Χωριό στην Ήπειρο για να διώξουμε τον κλέφτοκοτα. Άρα τι προτείνεις; Να δώσω 1600 ( γιατί τόσο μου ζητάνε για θωρακισμένη με ένα σταθερό); Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από gsf 1
Babis922 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, mclein είπε εξαρταται ποιο ειναι το χωριο. προσωπικα την exagono τη θεωρω πεταμενα λεφτα αλλα αυτα ειναι γουστα & αποψεις !!! Οκ ευχαριστω αρα να παω να βάλω πόρτα ασφαλείας με μια omega πάνω λέτε καλύτερα; Το χωριο είναι ήρεμο δεν έχει κρούσματα και δεν είναι και κανα πλούσιο χωριο είναι απλώς θέλω να είμαι καλυμμένος. Τι έχετε να προτείνετε εσείς;
4saken Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Τι πορτα ασφαλειας να επιλεξω ρε παιδια σε μονοκατοικια που κτιζεται τωρα?Ξερω πολυ γενικη ερωτηση (και τις σιχαινομαι οταν πεφτω πανω τους σε φορουμ). Θελω κατι αξιοπρεπες στα 1000 ευρω περιπου. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από 4saken
swayback Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Babis922 είπε Οκ ευχαριστω αρα να παω να βάλω πόρτα ασφαλείας με μια omega πάνω λέτε καλύτερα; Το χωριο είναι ήρεμο δεν έχει κρούσματα και δεν είναι και κανα πλούσιο χωριο είναι απλώς θέλω να είμαι καλυμμένος. Τι έχετε να προτείνετε εσείς; Αν υπάρχει η δυνατότητα έστω για μία οικονομική πόρτα ασφαλείας κοντά στα 600€ σε συνδυασμό με μία Omega, εννοείται πως είναι προτιμότερη λύση αν πάντα το επιτρέπει το budget και ανάλογα τις ανάγκες. Η Omega Exagono είναι καλή κλειδαριά. Το θέμα είναι ότι οι απλές ξύλινες πόρτες είναι αρκετά ευάλωτες σε βίαιες επιθέσεις (πχ με λοστό), οπότε με αυτή τη λογική είναι κάπως πεταμένα λεφτά το να δώσεις 120-150€. Μιας και λέμε για εξοχικό, θα σκεφτόμουν σαν ενδιάμεση λύση την τοποθέτηση καγκελόπορτας, αν το επιτρέπει το κάσωμα της υπάρχουσας πόρτας. Μία ιδέα λέω. Μπορεί να κοστίζει αρκετά μία καγκελόπορτα οπότε να είναι προτιμότερο τα λεφτά να πάνε κατευθείαν σε πόρτα ασφαλείας. Σε κάτι τέτοιο αναφέρομαι. Το οποίο όμως δεν έχω ιδέα πόσο μπορεί να κοστίσει για να είμαι ειλικρινής. Αν σε ενδιαφέρει το concept, ψάξε για "κάγκελα ασφαλείας". 3 ώρες πριν, 4saken είπε Τι πορτα ασφαλειας να επιλεξω ρε παιδια σε μονοκατοικια που κτιζεται τωρα?Ξερω πολυ γενικη ερωτηση (και τις σιχαινομαι οταν πεφτω πανω τους σε φορουμ). Θελω κατι αξιοπρεπες στα 1000 ευρω περιπου. Περιοχή; Πχ, αν μιλάμε για Αθήνα, τότε σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν πολύ καλές επιλογές. Άνετα παίρνεις μία σοβαρή πόρτα με καλή θωράκιση και καλή κλειδαριά. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από swayback 1 1
Socrates1903 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα σε όλους, μετά από άσχημη εμπειρία διάρρηξης από σιδεριές-παράθυρα την προηγούμενη εβδομάδα, αποφάσισα οτι ήρθε η ώρα μάλλον για μια γενναία κίνηση. Θα ήθελα την πρόταση σας για αλλαγή κλειδαριάς σε πόρτα golden door 7ετίας με την κλειδαριά που επισυνάπτω στις φωτό. Περιοχή Αθήνα - θέλω κάτι καλό που να μην ξεπερνάει όμως τα 200-250€ διότι το σπίτι ειναι τριπλοκατοικία και διαθέτει 6 (!!!) ίδιες πόρτες. Ευχαριστώ εκ των προταίρων για τον χρόνο σας...
4saken Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, swayback είπε Περιοχή; Πχ, αν μιλάμε για Αθήνα, τότε σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν πολύ καλές επιλογές. Άνετα παίρνεις μία σοβαρή πόρτα με καλή θωράκιση και καλή κλειδαριά. Κερκυρα!
stelios18120 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, Socrates1903 είπε Καλησπέρα σε όλους, μετά από άσχημη εμπειρία διάρρηξης από σιδεριές-παράθυρα την προηγούμενη εβδομάδα, αποφάσισα οτι ήρθε η ώρα μάλλον για μια γενναία κίνηση. Θα ήθελα την πρόταση σας για αλλαγή κλειδαριάς σε πόρτα golden door 7ετίας με την κλειδαριά που επισυνάπτω στις φωτό. Περιοχή Αθήνα - θέλω κάτι καλό που να μην ξεπερνάει όμως τα 200-250€ διότι το σπίτι ειναι τριπλοκατοικία και διαθέτει 6 (!!!) ίδιες πόρτες. Ευχαριστώ εκ των προταίρων για τον χρόνο σας... Σε ποια περιοχή έγινε το συμβάν; Έκοψαν τα σίδερα στα παράθυρα και μπήκαν δηλαδή; (Να σου προτείνω κάτι δεν έχω περίμενε τους ειδικούς )
Socrates1903 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Διόνυσος... Βγάλανε 3 σιδεριές με λοστάρια/μοχλούς, σπάσανε τα τζάμια και αντε γεία!!! ΥΓ Κόβουν ΟΤΕ, βάζουν σειρήνες σε κουβα με νερό...δεν ειχα κέντρο σημάτων,ούτε γάτα ούτε ζημιά... 1
dtzgr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Socrates1903 είπε Διόνυσος... Βγάλανε 3 σιδεριές με λοστάρια/μοχλούς, σπάσανε τα τζάμια και αντε γεία!!! ΥΓ Κόβουν ΟΤΕ, βάζουν σειρήνες σε κουβα με νερό...δεν ειχα κέντρο σημάτων,ούτε γάτα ούτε ζημιά... Έκαναν όλα αυτά ενώ έχεις κλειδαριά χρηματοκιβωτίου που ανοίγει χωρίς κόπο; Άβυσσος η ψυχή του διαρρήκτη... Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από dtzgr 1
mclein Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 13 ώρες πριν, gsf είπε Χωριό στην Ήπειρο για να διώξουμε τον κλέφτοκοτα. Άρα τι προτείνεις; Να δώσω 1600 ( γιατί τόσο μου ζητάνε για θωρακισμένη με ένα σταθερό); ειτε αυτο που προτεινε ο sway - ειτε μπαρα διπλης λειτουργιας, μεσα / εξω με κοστος 150~200. 12 ώρες πριν, 4saken είπε Τι πορτα ασφαλειας να επιλεξω ρε παιδια σε μονοκατοικια που κτιζεται τωρα?Ξερω πολυ γενικη ερωτηση (και τις σιχαινομαι οταν πεφτω πανω τους σε φορουμ). Θελω κατι αξιοπρεπες στα 1000 ευρω περιπου. στα 1000 ευρω ξεπερνας το αξιοπρεπες και προχωρας σε μονοπατια ακομη και με αυτοματισμο. 8 ώρες πριν, Socrates1903 είπε Καλησπέρα σε όλους, μετά από άσχημη εμπειρία διάρρηξης από σιδεριές-παράθυρα την προηγούμενη εβδομάδα, αποφάσισα οτι ήρθε η ώρα μάλλον για μια γενναία κίνηση. Θα ήθελα την πρόταση σας για αλλαγή κλειδαριάς σε πόρτα golden door 7ετίας με την κλειδαριά που επισυνάπτω στις φωτό. Περιοχή Αθήνα - θέλω κάτι καλό που να μην ξεπερνάει όμως τα 200-250€ διότι το σπίτι ειναι τριπλοκατοικία και διαθέτει 6 (!!!) ίδιες πόρτες. Ευχαριστώ εκ των προταίρων για τον χρόνο σας... ειτε omega plus με ομοιους συνδιασμους αν ενδιαφερει αυτο το σεναριο. δηλαδη 2 ή περισσοτερες πορτες ν'ανοιγουν με το ιδιο κλειδι. ειτε κυλινδρου, οπου ομως τα 220 ~ 250 θα ειναι σιγουρα μιας κ η πορτα που βλεπω ειναι αρκετα δυσκολη εσωτερικα ! αν θελεις, στειλε μου προσωπικο μηνυμα και γραψε μου τι συμβαινε με τις 6 πορτες κ ποιος συνδιασμος θα βολευε να σε κατατοπισω πιο ειδικά. 1 ώρα πριν, dtzgr είπε Έκαναν όλα αυτά ενώ έχεις κλειδαριά χρηματοκιβωτίου που ανοίγει χωρίς κόπο; Άβυσσος η ψυχή του διαρρήκτη... μπορει να μην ηξεραν - μπορει να μη λειτουργησαν τα διαρρηκτικα - μπορει να τους εσπασαν....
Dvs Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Babis922 είπε Οκ ευχαριστω αρα να παω να βάλω πόρτα ασφαλείας με μια omega πάνω λέτε καλύτερα; Το χωριο είναι ήρεμο δεν έχει κρούσματα και δεν είναι και κανα πλούσιο χωριο είναι απλώς θέλω να είμαι καλυμμένος. Τι έχετε να προτείνετε εσείς; Όλα τα χωριά ειναι ήρεμα μέχρι να περάσει ενας και να ασχοληθεί. Ιδίως χειμώνα που ειναι "ήρεμα" και ξέρει οτι δεν θα τον ενοχλήσει κανένας έχει όσο χρόνο θελει να δουλέψει και να ψάξει. Συνήθως ο δρόμος που οδηγεί στα χωριά ειναι ένας, οπότε ενας τσιλιαδόρος σε καλό σημείο φθανει. Η ζημιά ειναι πολύ μεγαλύτερη αποτι θα βρει, που συνήθως ειναι το τιποτα... Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από Dvs 1
Babis922 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 "ειτε omega plus με ομοιους συνδιασμους αν ενδιαφερει αυτο το σεναριο. δηλαδη 2 ή περισσοτερες πορτες ν'ανοιγουν με το ιδιο κλειδι." Αυτο μπορω να το κάνω που έχω ήδη μια κλειδαριά omega άμα βάλω καινούργια δινω κάποια στοιχεία από την υπάρχον και λέω θέλω ίδιο κλειδί ;
mclein Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Babis922 είπε "ειτε omega plus με ομοιους συνδιασμους αν ενδιαφερει αυτο το σεναριο. δηλαδη 2 ή περισσοτερες πορτες ν'ανοιγουν με το ιδιο κλειδι." Αυτο μπορω να το κάνω που έχω ήδη μια κλειδαριά omega άμα βάλω καινούργια δινω κάποια στοιχεία από την υπάρχον και λέω θέλω ίδιο κλειδί ; ρωτας το συναδελφο που θα αναλαβει την περιπτωση
Babis922 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, mclein είπε ρωτας το συναδελφο που θα αναλαβει την περιπτωση Μπορείτε να μου πείτε σε πμ τι εννοειται ακριβως για να ξέρω τι να πω και εγώ
corpus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα σε όλους Καποια άποψη για τον παρακατω κυλινδρο; https://www.tesa.es/es/site/tesa/producto/cilindros-y-amaestramientos/cilindros-de-alta-seguridad/cilindro-st8/
Προτεινόμενες αναρτήσεις