Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μclein ευχαριστώ έχω φωτό από το κλειδί στο κινητό μου...ψάχνω να βρω πως στέλνω pm 9 λεπτά πριν, deismus είπε Μclein ευχαριστώ έχω φωτό από το κλειδί στο κινητό μου...ψάχνω να βρω πως στέλνω pm Μου λέει επιτρέπεται να ανεβάσω μόνο 2 mb ξέρω γω τι γίνεται...η μάρκα είναι corbin
mclein Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 12 λεπτά πριν, deismus είπε Μclein ευχαριστώ έχω φωτό από το κλειδί στο κινητό μου...ψάχνω να βρω πως στέλνω pm Μου λέει επιτρέπεται να ανεβάσω μόνο 2 mb ξέρω γω τι γίνεται...η μάρκα είναι corbin σαν αυτο -->
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Ναι φιλε μπράβο, είναι σαν αυτό αλλά έχει 5 "τρύπες" διαφορετικών μεγεθών πάνω σε κάθε πλευρά . Τώρα μου λέει ότι δω ο φίλος μπορεί να είναι και πάνω από 25 χρόνια. Και στην τρίαινα μόνο το ένα δόντι της δείχνει σα να έχει μεταλλικό/ ατσάλινο υλικό στον πυρήνα του. Αλλά το κλειδι γράφει corbin... Αρχαίο ε?
mclein Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, deismus είπε Ναι φιλε μπράβο, είναι σαν αυτό αλλά έχει 5 "τρύπες" διαφορετικών μεγεθών πάνω σε κάθε πλευρά . Τώρα μου λέει ότι δω ο φίλος μπορεί να είναι και πάνω από 25 χρόνια. Και στην τρίαινα μόνο το ένα δόντι της δείχνει σα να έχει μεταλλικό/ ατσάλινο υλικό στον πυρήνα του. Αλλά το κλειδι γράφει corbin... Αρχαίο ε? τρυπες εχει γιατι ειναι κομμενο. αυτο ειναι φωτο απο ακοπο η αλλαγη του κυλινδρου σε κατι καλυτερο ειναι απλη. αυτο με την τριαινα με προβληματιζει. να κλειδωνει 1 φορα ειναι αδυνατο εκτος αν δεν ειναι σκαμενο απεναντι. 2 θα επρεπε να κλειδωνει μιας κ ειναι μασιφ η πορτα κ δυσκολα χωραει 4 στροφων. για το αλουμινιο θελω σιγουρα φωτο γιατι δεν καταλαβα τι θελετε να κανετε
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Λες να βαρέθηκαν να σκάψουν χαχαχ, παίζει σοβαρά....έχτιζαν χωρίς αύριο εκεί στις αρχές του 2000 τί μαλακες εάν έγινε αυτο χαχα τεσπά, θα προσπαθήσω να επανερθω με φωτό! Ευχαριστώ!
panosno1com Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Παιδια θα ηθελα τις προτασεις σας για πόρτα και κλειδαριες , με τιμη οσο πιο οικονομικη h vfm γινεταi, εστω 500 - 600 ευρω (χωρις να εννοω οτι ενας σημερινος μισθος ειναι λιγα αλλα καταλαβατε) Διαμερισμα ιδιοκτητο , πολυκατοικια ησυχη χωρις ντραβαλα και φασαριες , δεκαετιας 70 . Θελουμε να βαλουμε πορτα ωστε να αποθαρρυνουμε τους μικροκλεφτες [οπως διαβαζα και στο προηγουμενο τοπικ] καθως και επειδη ειμαστε οι μονοι χωρις πορτα ασφαλειας (αν το διαβαζετε κλεφτρονια μην ερθετε , δεν εχω κατι αξιας μεσα ουτως ή αλλιως). Επισης θα ηθελα σιγουρα αυτο το πυρο με το σιδερακι που επιτρεπει στην πορτα να ανοιγει ελαχιστα (δεν ξερω πως το λενε). ΠΕραν του μπαλωμενου τι αλλες επιλογες υπαρχουν ? Ευχαριστωωω
john_petrucci7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Στις 12/6/2018 στις 10:27 ΜΜ, swayback είπε -Μονή = λαμαρίνα/χαλυβδόφυλλο εξωτερικά και "νεύρα" εσωτερικά. -Διπλή = λαμαρίνα/χαλυβδόφυλλο εξωτερικά και εσωτερικά και "νεύρα" ενδιάμεσα. -Τριπλή = λαμαρίνα/χαλυβδόφυλλο μέσα, έξω και ανάμεσα/ενδιάμεσα μαζί με τα "νεύρα" και τους κοιλοδοκούς. H εσωτερική θωράκιση μπορεί να μην είναι ενιαίο φύλλο αλλά κομμάτια ηλεκτροσυγκολλημένα πάνω στα "νεύρα" και τους κοιλοδοκούς. Παράδειγμα 1 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Παράδειγμα 2 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αν η δική σου είναι έτσι από μέσα, είναι μονής θωράκισης. Θέλει λίγο προσοχή πλέον όταν πάει κάποιος να πάρει πόρτα γιατί παίζουν σχεδόν όλοι με τον αριθμό των θωρακίσεων, χωρίς φυσικά να αναφέρονται στο πάχος των μετάλλων ή την κατανομή τους, κ.λπ.. Πάλι καλά που αναφέρονται και στη θωράκιση μιας και πλέον 8/10 site με πόρτες, δίνουν έμφαση στην εμφάνιση και στον αριθμό των πίρρων/εμβόλων περιμετρικά.. Σ ευχαριστώ για την απαντηση...η πορτα ειναι οπως στην τελευταια φωτο...βλεπω μονο τους κοιλοδοκους απο μεσα και κλασσικα απ εξω ενιαια λαμαρινα...Αν και δεν πιστευω πως παιζει καποιο ρολο σημαντικο οπως η κλειδαρια (που αλλαχτηκε απο τον γιωργη εδω)... 1
mclein Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε Σ ευχαριστώ για την απαντηση...η πορτα ειναι οπως στην τελευταια φωτο...βλεπω μονο τους κοιλοδοκους απο μεσα και κλασσικα απ εξω ενιαια λαμαρινα...Αν και δεν πιστευω πως παιζει καποιο ρολο σημαντικο οπως η κλειδαρια (που αλλαχτηκε απο τον γιωργη εδω)... μόνο Abloy Protec2 σε σώζει με την πόρτα σου 1
john_petrucci7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, mclein είπε μόνο Abloy Protec2 σε σώζει με την πόρτα σου Με σενα θα τα πω αλλη φορα κατ ιδιαν..😈
tsofras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Στις 13/6/2018 στις 4:36 ΜΜ, mclein είπε φωτογραφιες υπαρχουν ; εστω σε πμ ... θα σε παρω μαζι στην κλειδαρια να δεις τι ομορφη πορτα ειναι εσωτερικα !! (αν συνεργαστουμε με το συμφορουμιτη) Θα συνεργαστούμε στέλνω πμ για ραντεβού
mclein Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) ακομη μια επιβεβαιωση οτι δεν υπαρχουν πασπαρτου !!! επισης, οταν σ'ενα διαμμερισμα γινεται κλοπη, οποιοδηποτε κλειδι βρεθει μεσα ειναι λαφυρο για μια αλλη πορτα.... υγ - η omega plus στη φωτο, ειναι αφαιρεμενη απο το διαμερισμα αφου η εισοδος εγινε απο παραθυρο φωταγωγου. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από mclein 1
tsiro7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Ερώτηση προς τους επαγγελματίες του κλάδου, σε τι ποσοστό των διαρρήξεων που συναντάται χρησιμοποιούνται βίαιες μέθοδοι? Και κυρίως σε τι ποσοστό χρησιμοποιούνται ηλεκτρικά εργαλεία για καταστροφή της θωράκισης ή της κλειδαριάς. Φαντάζομαι λοστοι σε απλές πόρτες είναι συχνό φαινόμενο, αλλά σε μια πόρτα με θωράκιση δεν θα είναι τόσο αποτελεσματικό.
ringboy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Απιστευτο. Κλεψανε .......την κλειδαρια. Μεχρι και μια κουρευτικη μηχανη φαινεται στις φωτο. Μη που πεις οτι ανοιγουν πορτες και με αυτην.🙂
korniza Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, ringboy είπε Απιστευτο. Κλεψανε .......την κλειδαρια. Μεχρι και μια κουρευτικη μηχανη φαινεται στις φωτο. Μη που πεις οτι ανοιγουν πορτες και με αυτην.🙂 λογικά θα μπορούσε να γίνει διαρ. εργαλείο αλλά ας μιλήσουν οι επαγγελματίες... 1
mclein Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, tsiro7 είπε Ερώτηση προς τους επαγγελματίες του κλάδου, σε τι ποσοστό των διαρρήξεων που συναντάται χρησιμοποιούνται βίαιες μέθοδοι? Και κυρίως σε τι ποσοστό χρησιμοποιούνται ηλεκτρικά εργαλεία για καταστροφή της θωράκισης ή της κλειδαριάς. Φαντάζομαι λοστοι σε απλές πόρτες είναι συχνό φαινόμενο, αλλά σε μια πόρτα με θωράκιση δεν θα είναι τόσο αποτελεσματικό. συνηθως ταιριαζει με τις μεγαλες εισπραξεις απο τη διαρρηξη...ειμαστε καπου στο 20% για θωρακισμενες & 70% για ξυλινες. 9 ώρες πριν, ringboy είπε Απιστευτο. Κλεψανε .......την κλειδαρια. Μεχρι και μια κουρευτικη μηχανη φαινεται στις φωτο. Μη που πεις οτι ανοιγουν πορτες και με αυτην.🙂 δεν ειναι μια κλειδαρια, ειναι μια Omega Plus. Κανεις δεν ξερει να την ανοιξει χωρις να καταστρεψει εστω κ λιγο. θα μου πεις, πηγαινει αγοραζει μια νεα με 150€... ομως η φθαρμενη εχει το θετικο γι'αυτους οτι η χρηση μπορει να κρυβει καποιο μειονεκτημα. (συνδιασμος φαγωμενος, εισοδος κλειδιου μεγαλωμενος) η κουρευτικη θα μπορουσε να χρησιμευσει απο αντιπερισπασμο σε θορυβο μεχρι και ως dremel
Προτεινόμενες αναρτήσεις