lefos21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. τελικα πηγα με την abloy. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη. 1
mclein Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, makevius είπε Σε συνέχεια ενος προηγούμενου μυνήματος για αντικατασταση τύπου χρηματοκιβωτίου βρήκα τρία πακέτα. cisa revo pro, cisa ap4s, cisa defender 260 με τοποθετηση +φπα fiam isseo , iseo r 50, defender sferik 250 με τοποθετηση + φπα fiam isseo , scudo 9000 , defender sferik 250 με τοποθετηση +φπα ποιο με συμβουλευετε ? σε κοροιδευουν, οι τιμες στην Αττικη ξεκινουν απο τα παρακατω : cisa revo + ap4s 5 keys + cisa defender = 210€ + φπα iseo + r50 + sferik = 185€ + φπα iseo + 9000 + sferik = 175€ + φπα Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από mclein 1
makevius Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι με την τοποθετηση αυτές οι τιμές που μου λες? Εγώ είμαι Πάτρα, τι να σου πω εδω μπορει να παίζουν ¨άλλες¨ τιμές... Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από makevius
mclein Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 26 λεπτά πριν, makevius είπε Είναι με την τοποθετηση αυτές οι τιμές που μου λες? Εγώ είμαι Πάτρα, τι να σου πω εδω μπορει να παίζουν ¨άλλες¨ τιμές... ειναι με τοποθετηση. αν εισαι Πατρα..δυστυχως θα πονεσουν οι τιμες με τους κλεφτοκοταδες
makevius Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Παρόλα αυτά ποιο πακέτο θα μου πρότεινες. Μηπως θα κατέβεις Πάτρα για δουλειές;;!! Να εξυπηρετηθουμε όλοι! Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από makevius
mclein Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, makevius είπε Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Παρόλα αυτά ποιο πακέτο θα μου πρότεινες. Μηπως θα κατέβεις Πάτρα για δουλειές;;!! Να εξυπηρετηθουμε όλοι! απ'αυτα που εγραψες, θα πηγαινα με το πακετο του cisa ! επισης στειλε μου πμ ποιος εχει δωσει τις τιμες
giannis2001 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ψάχνοντας πληροφορίες για κλειδαριές για να αλλάξω αυτή που έχω έπεσα πάνω σε αυτό το θέμα. Βλέποντας και άλλους να ανεβάζουν φωτό κ να ζητάνε συμβουλές παίρνω το θάρρος να κάνω κ εγώ την ερώτησή μου. Αυτή τη στιγμή έχω κάποια securemme (πιθανόν την k2). Τι προτείνετε; Budget το πολύ 300. Είμαι ενοικιαστής. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από giannis2001
Alejandro Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, giannis2001 είπε Ψάχνοντας πληροφορίες για κλειδαριές για να αλλάξω αυτή που έχω έπεσα πάνω σε αυτό το θέμα. Βλέποντας και άλλους να ανεβάζουν φωτό κ να ζητάνε συμβουλές παίρνω το θάρρος να κάνω κ εγώ την ερώτησή μου. Αυτή τη στιγμή έχω κάποια securemme (πιθανόν την k2). Τι προτείνετε; Budget το πολύ 300. Είμαι ενοικιαστής. Δε χρειάζεται να δώσεις τόσο πολλά. Μπορείς να πάρεις τους καλύτερους κυλίνδρους της αγοράς με λιγότερα. Κοίταξε για Abloy Protec 2, Evva 4KS, Mul-T-Lock MT5+ κλπ. Φυσικά θα κρατήσεις και τον υπάρχοντα κύλινδρο ώστε φεύγοντας κάποια στιγμή από το σπίτι να πάρεις τον δικό σου και να αφήσεις επάνω τον παλιό. 2
mclein Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 6/8/2018 στις 9:45 ΠΜ, mclein είπε abloy protec2 = 130€ + φπα, εκδοση με 5 κλειδια + καπελακια + διπλης ενεργειας (να ανοιγει ο κυλινδρος οταν το κλειδι ειναι απο την αλλη μερια) ! mauer nw5 = 135€ + φπα, εκδοση με 5 κλειδια mauer nw6 = 145€ + φπα, εκδοση με 5 κλειδια evva 4ks = 160€ + φπα, εκδοση με 5 κλειδια + καπελακια + διπλης ενεργειας (να ανοιγει ο κυλινδρος οταν το κλειδι ειναι απο την αλλη μερια) ! mul-t-lock mt5 = 135€ + φπα, εκδοση με 5 κλειδια ============== αυτες ειναι οι νορμαλ τιμες που πρεπει να βρεις τα προϊοντα & ενδεχομενως με δωρεαν τοποθετηση. @giannis2001 - τα παραπανω, αφορουν την περιπτωση σου Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από mclein 1
giannis2001 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Είστε πολύ γρήγοροι παιδιά, ευχαριστώ πολύ. Για omega κτλ. που ακούω δε χρειάζεται; Είναι υπερβολή, δε μπαίνει ή δεν είναι τόσο καλή όσο ακούω; Επειδή μέχρι στιγμής έχει μιλήσει η γυναίκα μου με κλειδαράδες, (btw είμαι ανατολική θεσσαλονίκη, βρίσκεται κάποιος από το φόρουμ στη περιοχή;), της έχουν προτείνει κάποια CISA, καθώς και μια agb 9000 κ την mul-t-lock interactive. Ξέρω ότι δεν είναι αρκετές πληροφορίες αλλά έχετε κάποια άποψη;
mclein Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 19 λεπτά πριν, giannis2001 είπε Είστε πολύ γρήγοροι παιδιά, ευχαριστώ πολύ. Για omega κτλ. που ακούω δε χρειάζεται; Είναι υπερβολή, δε μπαίνει ή δεν είναι τόσο καλή όσο ακούω; Επειδή μέχρι στιγμής έχει μιλήσει η γυναίκα μου με κλειδαράδες, (btw είμαι ανατολική θεσσαλονίκη, βρίσκεται κάποιος από το φόρουμ στη περιοχή;), της έχουν προτείνει κάποια CISA, καθώς και μια agb 9000 κ την mul-t-lock interactive. Ξέρω ότι δεν είναι αρκετές πληροφορίες αλλά έχετε κάποια άποψη; θα αλλαξεις μονο κυλινδρο & θα ζητησεις εναν απ'αυτους που σου προτεινα. ο 9000 ειναι εξαιρετικος αν η τιμη που στον δινουν ειναι 60€.
giannis2001 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Ευχαριστώ ξανά για τις απαντήσεις. Την agb στα 70 μας είπαν αλλά δε γνωρίζω αν ήταν με ΦΠΑ ή χωρίς. Τελικά κανόνισε η σύζυγός μου να έρθουν να μας βάλουν μια evva (υποθέτω αυτή που μου προτείνατε) στα 200Ε (τελική τιμή) αλλά με 3 κλειδιά (+25 κάθε έξτρα κλειδί) κ χωρίς έξτρα περαστικά. (δε ξέρω αν θα πρέπει να είμαι ικανοποιημένος με τη τιμή). Σας ευχαριστώ mclein κ Alejandro για τις απαντήσεις σας. Βοηθήσατε αρκετά να πάρουμε μια γρήγορη απόφαση (ειδικά εμένα που δεν είμαι των γρήγορων αποφάσεων). 1
mclein Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 13 λεπτά πριν, giannis2001 είπε Ευχαριστώ ξανά για τις απαντήσεις. Την agb στα 70 μας είπαν αλλά δε γνωρίζω αν ήταν με ΦΠΑ ή χωρίς. Τελικά κανόνισε η σύζυγός μου να έρθουν να μας βάλουν μια evva (υποθέτω αυτή που μου προτείνατε) στα 200Ε (τελική τιμή) αλλά με 3 κλειδιά (+25 κάθε έξτρα κλειδί) κ χωρίς έξτρα περαστικά. (δε ξέρω αν θα πρέπει να είμαι ικανοποιημένος με τη τιμή). Σας ευχαριστώ mclein κ Alejandro για τις απαντήσεις σας. Βοηθήσατε αρκετά να πάρουμε μια γρήγορη απόφαση (ειδικά εμένα που δεν είμαι των γρήγορων αποφάσεων). μακαρι να μην ειναι ο ICS
mclein Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, giannis2001 είπε ICS? κάποιο μέλος από εδώ? μακαρι να μην ειναι ο evva ics
Προτεινόμενες αναρτήσεις