makevius Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα στη παρέα. Έχω τη συγκεκριμενη πόρτα και θελω να αλλάξω μονο τον κύλινδρο να βάλω πχ agd scudo 9000 ,γίνεται? Γενικά κάποια πρόταση ασφαλείας για budget με τοποθετηση μεχρι 150 ευρω αν έχετε να μου πείτε γιατι έχω προβληματιστει λίγο!
mclein Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, makevius είπε Καλησπέρα στη παρέα. Έχω τη συγκεκριμενη πόρτα και θελω να αλλάξω μονο τον κύλινδρο να βάλω πχ agd scudo 9000 ,γίνεται? Γενικά κάποια πρόταση ασφαλείας για budget με τοποθετηση μεχρι 150 ευρω αν έχετε να μου πείτε γιατι έχω προβληματιστει λίγο! καλημερα, το set Cisa Revo Pro + Cisa Defender + Agb 9000 το βρισκεις απο 150€. αλλαγη κυλινδρου δε γινεται, θα πρεπει να αλλαχθει ολοκληρη η κλειδαρια.
tsafou Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Στις 27/7/2018 στις 10:38 ΠΜ, mclein είπε αφου μας ενημερωσε ο πωλητης της πορτας για την μαρκα του κυλινδρου, καλο ειναι να μας ενημερωσει για την μαρκα της κλειδαριας & του defender. αν γινει και πιο συγκεκριμενος και μας πει μοντελα, θα ειναι "θεος" !!!! ετσι θα ξερουμε αν ειναι ενα καλο πακετο ! προς το παρον, ειναι θεωρητικα ενα μεσαιο πακετο προς καλο οσον αφορα την κλειδαρια. το μπλοκ προσωπικα δε γνωριζω τι ειναι. η τιμη ειναι καλη & τιμια, θεωρητικα. μολις μας πει αν η κλειδαρια & το defender ειναι της προκοπης, θα επιβεβαιωσουμε. θα μπορουσες να ζητησεις ενα defender bd200 disec αντι για οποιοδηποτε απλό τοποθετει & να ζητησεις σοβαρη τοποθετηση της πορτας και οχι 20cm γεμισμα με αφρο. Είπα να επανέλθω για τυχόν επιπλέον πληροφορίες. Η κλειδαριά μου λέει είναι γραναζωτή της SECUREMME με μύλο K64 SECUREMME. Το Defended είναι DISEC, αλλά αν θέλω μου βάζει το DISEC bd200 με περίπου 40ε. Δίνει 5 κλειδιά. Γενικότερα λέει μπορώ να ζητήσω και να βάλω όποια κλειδαριά και μύλο θέλω. Τι λέτε...?
mclein Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, tsafou είπε Είπα να επανέλθω για τυχόν επιπλέον πληροφορίες. Η κλειδαριά μου λέει είναι γραναζωτή της SECUREMME με μύλο K64 SECUREMME. Το Defended είναι DISEC, αλλά αν θέλω μου βάζει το DISEC bd200 με περίπου 40ε. Δίνει 5 κλειδιά. Γενικότερα λέει μπορώ να ζητήσω και να βάλω όποια κλειδαριά και μύλο θέλω. Τι λέτε...? κλειδαρια cisa, στα ιδια λεφτα ή το πολυ 10€ επιπλεον. αν βαζει disec sferik στ'αληθεια, τοτε η διαφορα για το bd200 ειναι 20€ ή 25€. δεν υπαρχουν τα 40€. οσο για τον κυλινδρο, ο κ64 μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα. προσοχη στα 5 κλειδια + το 1 εργοταξιακο το οποιο λειτουργει κανονικα κ θελει μηδενισμο ο κυλινδρος με το κλειδι χωρις κεφαλι.
tsafou Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, mclein είπε κλειδαρια cisa, στα ιδια λεφτα ή το πολυ 10€ επιπλεον. αν βαζει disec sferik στ'αληθεια, τοτε η διαφορα για το bd200 ειναι 20€ ή 25€. δεν υπαρχουν τα 40€. οσο για τον κυλινδρο, ο κ64 μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα. προσοχη στα 5 κλειδια + το 1 εργοταξιακο το οποιο λειτουργει κανονικα κ θελει μηδενισμο ο κυλινδρος με το κλειδι χωρις κεφαλι. Όταν λέμε κλειδαριά cisa - πιο μοντέλο ακριβώς πρέπει να του ζητήσω? Άρα του ζητάω και τον bd200 K64 Αυτό με τα κλειδιά, συγνώμη αλλά δεν το έχω. Τι εννοούμε προσοχή? Να πάρω 5 συν 1 εργοταξιακό δηλαδή σύνολο 6 ή ότι πρέπει να κάνω κάτι από την πλευρά μου αφού τα πάρω?
mclein Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 24 λεπτά πριν, tsafou είπε Όταν λέμε κλειδαριά cisa - πιο μοντέλο ακριβώς πρέπει να του ζητήσω? Άρα του ζητάω και τον bd200 K64 Αυτό με τα κλειδιά, συγνώμη αλλά δεν το έχω. Τι εννοούμε προσοχή? Να πάρω 5 συν 1 εργοταξιακό δηλαδή σύνολο 6 ή ότι πρέπει να κάνω κάτι από την πλευρά μου αφού τα πάρω? cisa revolution pro. disec bd200 k64 και θα παραλαβεις 5 + 1 κλειδια + 1 κλειδι χωρις πλαστικο κεφαλι.
lefos21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Καλησπερα, εγινε μια διαρηξη και πρεπει να αλλαξω αμεσα κλειδαρια, ειμαι αναμεσα στις abloy protec2, mauer nw5, evva 4ks. Εχετε μηπως ναμου προτεινετε κατι καλο?
swayback Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 50 λεπτά πριν, lefos21 είπε Καλησπερα, εγινε μια διαρηξη και πρεπει να αλλαξω αμεσα κλειδαρια, ειμαι αναμεσα στις abloy protec2, mauer nw5, evva 4ks. Εχετε μηπως ναμου προτεινετε κατι καλο? Καλησπέρα. Βάλε αν θες κάποια φωτό να δούμε τι κλειδαριά έχεις τώρα ώστε να σου πούμε τι μπορείς να βάλεις.
lefos21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 80 εκατοστα ειναι απ τις καινουριες με μικρο κλειδι.κλασικα ειχε secureme πανω.
Alejandro Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, lefos21 είπε 80 εκατοστα ειναι απ τις καινουριες με μικρο κλειδι.κλασικα ειχε secureme πανω. 80 εκατοστά αποκλείεται. Λογικά εννοείς τον κύλινδρο και 80 χιλιοστά. Όλοι οι κύλινδροι που αναφέρεις είναι top. Εγώ θα πρότεινα Abloy ή 4KS. 1
lefos21 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 ναι χιλιοστα εννοειται, λαθος εκανα. κι εγω μαλλον στον EVVA καταληγω...
john_petrucci7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Θα έλεγα abloy ή evva λόγω ότι δεν είναι μπιλάτα συστήματα. Προφανώς και ο mauer καλός αλλά τα άλλα καλύτερα πιστεύω 1
mclein Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, lefos21 είπε Καλησπερα, εγινε μια διαρηξη και πρεπει να αλλαξω αμεσα κλειδαρια, ειμαι αναμεσα στις abloy protec2, mauer nw5, evva 4ks. Εχετε μηπως ναμου προτεινετε κατι καλο? Ολοι αυτοι οι κυλινδροι ειναι παρομοιοι abloy protec2 = 130€ + φπα, εκδοση με 5 κλειδια + καπελακια + διπλης ενεργειας (να ανοιγει ο κυλινδρος οταν το κλειδι ειναι απο την αλλη μερια) ! mauer nw5 = 135€ + φπα, εκδοση με 5 κλειδια mauer nw6 = 145€ + φπα, εκδοση με 5 κλειδια evva 4ks = 160€ + φπα, εκδοση με 5 κλειδια + καπελακια + διπλης ενεργειας (να ανοιγει ο κυλινδρος οταν το κλειδι ειναι απο την αλλη μερια) ! mul-t-lock mt5 = 135€ + φπα, εκδοση με 5 κλειδια ============== αυτες ειναι οι νορμαλ τιμες που πρεπει να βρεις τα προϊοντα & ενδεχομενως με δωρεαν τοποθετηση. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από mclein
makevius Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Σε συνέχεια ενος προηγούμενου μυνήματος για αντικατασταση τύπου χρηματοκιβωτίου βρήκα τρία πακέτα. cisa revo pro, cisa ap4s, cisa defender 260 με τοποθετηση +φπα fiam isseo , iseo r 50, defender sferik 250 με τοποθετηση + φπα fiam isseo , scudo 9000 , defender sferik 250 με τοποθετηση +φπα ποιο με συμβουλευετε ? Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από makevius
Προτεινόμενες αναρτήσεις