mclein Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, fagib2002 είπε Καλημέρα παιδιά. Λόγω κλοπής κλειδιών απο το 2ο σπίτι, χρειάζομαι να αλλάξω κλειδαριά, και ειμαι και λίγο άσχετος επί του θέματος. Δεδομένο οτι δεν έχει πολλά πραγματα αξίας μέσα, θα με ενδιέφερε μια VFM λύση. Απο Αθήνα/Πειραιά κυρίως. Ευχαριστώ πολύ. η κλειδαρια ειναι gardesa κλασικη. 1 ώρα πριν, swayback είπε Η CM40337 διάβασα κάνει για πόρτες DiBi με αντίστοιχη κλειδαριά. Γι’ αυτό την πρότεινα πιο πάνω. Δεν ισχύει; δεν ειπα οτι δεν κανει ειπα οτι η πορτα ειναι DiBi και αυτος που την εχει, θα πονεσει στην τιμη της τοποθετησης. (αν ξερει αυτος που θα παει για τοποθετηση τι προκειται να συναντησει) ! 1
aklostr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ήρθε κι η δικιά μου σειρά να ζητήσω βοήθεια από τους γνώστες... Σε σπίτι που κάνω ανακαίνιση υπάρχει η κάτωθι κατάσταση: Τι μπορώ να κάνω για να ενισχύσω την ασφάλεια της πόρτας χωρίς να βάλω καινούρια πόρτα; Να αλλάξω κλειδαριά και αν ναι, τι μπορώ να βάλω; Να βάλω και μια δεύτερη (χρηματοκιβωτίου); Ευχαριστώ προκαταβολικά Τι μπορώ να κάνω για να ενισχύσω την ασφάλεια της πόρτας χωρίς να βάλω καινούρια πόρτα; Να αλλάξω κλειδαριά και αν ναι τι μπορώ να βάλω; Να βάλω και μια δεύτερη (χρηματοκιβωτίου); Ευχαριστώ προκαταβολικά Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από aklostr
mclein Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, aklostr είπε Ήρθε κι η δικιά μου σειρά να ζητήσω βοήθεια από τους γνώστες... Σε σπίτι που κάνω ανακαίνιση υπάρχει η κάτωθι κατάσταση: Απόκρυψη περιεχομένων Τι μπορώ να κάνω για να ενισχύσω την ασφάλεια της πόρτας χωρίς να βάλω καινούρια πόρτα; Να αλλάξω κλειδαριά και αν ναι τι μπορώ να βάλω; Να βάλω και μια δεύτερη (χρηματοκιβωτίου); Ευχαριστώ προκαταβολικά μονο προσθετες κλειδαριες, τα υπολοιπα εναι μεγαλη φασαρια + μεγαλο κοστος. a) Omega Plus exagono, περιπου στα 130€~150€ + φπα β) προσθετη securemme 2070 + defender securemme + magnum ή astral s ή agb9000 κυλινδρο, περιπου στα 100€ ~ 150€ + φπα Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από mclein
aklostr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, mclein είπε μονο προσθετες κλειδαριες, τα υπολοιπα εναι μεγαλη φασαρια + μεγαλο κοστος. a) Omega Plus exagono, περιπου στα 130€~150€ + φπα β) προσθετη securemme 2070 + defender securemme + magnum ή astral s ή agb9000 κυλινδρο, περιπου στα 100€ ~ 150€ + φπα Άμεση απάντηση! Ευχαριστώ Τι να σε κάνω που είσαι Αθήνα... Έχεις κάποια πρόταση για κλειδαρά στη Λάρισα; Ή για κάποιο eshop να πάρω αυτά που μου ανέφερες; Αν θες στείλε μου pm για να μη γεμίζουμε το θέμα.
mclein Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 52 λεπτά πριν, aklostr είπε Άμεση απάντηση! Ευχαριστώ Απόκρυψη περιεχομένων Τι να σε κάνω που είσαι Αθήνα... Έχεις κάποια πρόταση για κλειδαρά στη Λάρισα; Ή για κάποιο eshop να πάρω αυτά που μου ανέφερες; Αν θες στείλε μου pm για να μη γεμίζουμε το θέμα. ειναι ενα μελος απο Λαρισα που διαβαζει το φορουμ. συνεργαστηκαμε σε καποια πραγματα με abloy. δεν ξερω που βρηκε τον εγκαταστατη, ομως τελικα του εκανε την εργασια πανεμορφα ! θα κοιταξω λιγο τα πμ κ αν το βρω θα σου γραψω το νικνειμ του ή αν διαβαζει, ας σου στειλει απευθειας. 1
gapostolidis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, mclein είπε χρειαζεσαι κλειδαρια DiBi. 3 πυρους + μπλοκ. απο τις δυσκολοτερες εγκαταστασεις σε πορτα ασφαλειας. τα 200€ ειναι λιγα για κατι σοβαρο στη συγκεκριμενη περιπτωση ! ολοι οι κυλινδροι που βγαινουν σε διασταση 30/40 ή 30/45, αναλογα το αλουμινιο που εχετε ! Εάν ανέβω σε κόστος πέραν των 200 € τι προτείνετε;
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Swayback ευχαριστώ για την απάντηση σου. Ο evva eps είναι πιο ασφαλής από τον muktilock 7*7 που θέλει να αλλάξει? Στα 80-90 ευρώ τι ασφαλεατερο από 7*7 παίρνει? Για τη σιδεροκατασκευη - πόρτα μπαλκονιού έχει έναν abus με δοντακια, κάτι καλύτερο υπάρχει?
mclein Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Στις 9/6/2018 στις 8:06 ΜΜ, deismus είπε Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα να μου πείτε 5 καλούς κυλίνδρους (από τον καλύτερο στο λιγότερο καλό) για να αλλάξει φίλος έναν κύλινδρο multilock 7*7 με έναν καλύτερο ( ασφαλέστερο) απο τον 7*7 multilock ο οποίος έχει ήδη break secure. Μέχρι 70-80 ευρώ για ξύλινη μασιφ πόρτα. Έκανε ανακαίνιση και μπήκαν μαστορια και κόσμος πολύς γενικά και θέλει να αλλάξει. Πόρτα ασφαλείας δε βάζει γιατί νοικιάζει. Και αλλαγή μιας μη ανάγλυφηs abus που έχει σε μια σίδεροπόρτα μπαλκονιού επίσης μια γνώμη για αλλαγη Ευχαριστώ cisa astral s / agb 9000 iseo r50 / agb dck abloy protec2 52 λεπτά πριν, gapostolidis είπε Εάν ανέβω σε κόστος πέραν των 200 € τι προτείνετε; 260€ + φπα για omega plus 1
swayback Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, deismus είπε Swayback ευχαριστώ για την απάντηση σου. Ο evva eps είναι πιο ασφαλής από τον muktilock 7*7 που θέλει να αλλάξει? Στα 80-90 ευρώ τι ασφαλεατερο από 7*7 παίρνει? Για τη σιδεροκατασκευη - πόρτα μπαλκονιού έχει έναν abus με δοντακια, κάτι καλύτερο υπάρχει? Είναι καλύτερος του 7Χ7, αλλά πιο πολύ τον πρότεινα επειδή αναφέρθηκες σε brake secure κι επειδή οι περισσότεροι brake secure είναι ΓΤΠ. Στα 80-90, δες αυτούς που έγραψα πριν και αυτούς που έγραψε ο mclein. Ο Abloy είναι ότι πιο ασφαλές μπορείς να πάρεις σε αυτά τα λεφτά αλλά δεν θα έβαζα τέτοιο κύλινδρο σε νοικιαζόμενο σπίτι. Και στη σιδηροκατασκευή μπορείς να βάλεις όποιον θες επίσης. Προσωπικά θα έβαζα ή έναν astral s ή κάποιον brake secure. 1
mclein Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, swayback είπε Είναι καλύτερος του 7Χ7, αλλά πιο πολύ τον πρότεινα επειδή αναφέρθηκες σε brake secure κι επειδή οι περισσότεροι brake secure είναι ΓΤΠ. Στα 80-90, δες αυτούς που έγραψα πριν και αυτούς που έγραψε ο mclein. Ο Abloy είναι ότι πιο ασφαλές μπορείς να πάρεις σε αυτά τα λεφτά αλλά δεν θα έβαζα τέτοιο κύλινδρο σε νοικιαζόμενο σπίτι. Και στη σιδηροκατασκευή μπορείς να βάλεις όποιον θες επίσης. Προσωπικά θα έβαζα ή έναν astral s ή κάποιον brake secure. μπορει να τον παρει μαζι του και αν παει σε θωρακισμενη, να αγορασει extension με 30€ και να γινει 30x50. αυτα ισχυουν σε καθε modular & σε καθε αντιπροσωπο που σεβεται τους πελατες του. υγ - το MRM29 παει προς καταργηση. οι λογοι εχουν αναφερθει σε παλιοτερες σελιδες. νεο μοτιβο 3 μαγνητων, MRM23. 1
gapostolidis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, mclein είπε cisa astral s / agb 9000 iseo r50 / agb dck abloy protec2 260€ + φπα για omega plus Σε ευχαριστώ mclein για την άμεση απάντησή σου. Το κόστος 260€+ΦΠΑ περιλαμβάνει defender και κόστος εγκατάστασης; Εάν όχι ποιό defender προτείνεις; Βλέποντας τις φωτογραφίες (πόρτα DIBI κλειδί με ένδειξη securemme και κλειδαριά με 3 + 1 (πεταλούδα) +1 κάτω πίρους) σε προηγούμενο post μου, ποια είναι ο τύπος της κλειδαριάς μου που πρέπει να αντικατασταθεί;
mclein Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, gapostolidis είπε Σε ευχαριστώ mclein για την άμεση απάντησή σου. Το κόστος 260€+ΦΠΑ περιλαμβάνει defender και κόστος εγκατάστασης; Εάν όχι ποιό defender προτείνεις; Βλέποντας τις φωτογραφίες (πόρτα DIBI κλειδί με ένδειξη securemme και κλειδαριά με 3 + 1 (πεταλούδα) +1 κάτω πίρους) σε προηγούμενο post μου, ποια είναι ο τύπος της κλειδαριάς μου που πρέπει να αντικατασταθεί; Δεκτές προτάσεις καταστημάτων - κλειδαρά από Θεσσαλονίκη έστω με pm. η omega και ποσο μαλλον σε διπλη κλειδαρια, δε χρειαζεται defender. στην τιμη που εγραψα : Κλειδαρια + μαγγανιο εσωτερικα (απαραιτητο εδω) + 2x ροζετες disec + εργασια ολοκληρη η πορτα θα ανοιχθει & θα μπει μια νεα κλειδαρια. ειτε omega plus διπλή - ειτε Los κυλινδρου διπλη. υγ - προσοχη στις διαστασεις. προσοχη στους κυλινδρους που θα χρησιμοποιηθουν να μην περισσευουν ή να μη φτανει το κλειδι.
swayback Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, mclein είπε μπορει να τον παρει μαζι του και αν παει σε θωρακισμενη, να αγορασει extension με 30€ και να γινει 30x50. αυτα ισχυουν σε καθε modular & σε καθε αντιπροσωπο που σεβεται τους πελατες του. υγ - το MRM29 παει προς καταργηση. οι λογοι εχουν αναφερθει σε παλιοτερες σελιδες. νεο μοτιβο 3 μαγνητων, MRM23. Μωρέ το ξέρω αλλά ως σωστός παρανοϊκός θα άλλαζα τον συνδυασμό αν το ξενοίκιαζα και τον έπαιρνα μαζί, εκτός κι αν δεν ήξερε ο ενοικιαστής που μένω 😛 Ή, εκτός κι αν δώσει μόνο τα κλειδιά στον ενοικιαστή(όχι και την κάρτα). Ξεφεύγω.. Ωραίο το νέο για το μαγνητικό. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από swayback
mclein Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 33 λεπτά πριν, swayback είπε Μωρέ το ξέρω αλλά ως σωστός παρανοϊκός θα άλλαζα τον συνδυασμό αν το ξενοίκιαζα και τον έπαιρνα μαζί, εκτός κι αν δεν ήξερε ο ενοικιαστής που μένω 😛 Ή, εκτός κι αν δώσει μόνο τα κλειδιά στον ενοικιαστή(όχι και την κάρτα). Ξεφεύγω.. Ωραίο το νέο για το μαγνητικό. ωπα ! νοικιαζει το σπιτι, καταλαβα οτι μενει με ενοικιο αρα βαζει οτι θελει κ μετα το παιρνει φευγοντας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις