Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.

Επειδη θελω να αλλαξω την κλειδιαρια σε ξυλινη απλη πορτα εξωτερικη και δεν εχω ιδεα τι να παρω μπορω να αλλαξω μονο τον κυλινδρο

η θελει αλλαγη ολοκληρο το συστημα?

Αν μπορω να αλλαξω μονο τον κυλινδρο τον οποιο τον αλλαζω και μονος μου μπορειται να μου προτεινεται κατι αξιοπιστο και καλο?

Δεν θελω κατι πανακριβο γιατι του χρονου εχω σκοπο να αλλαξω πορτα και να βαλώ μια αλουμινου αν αυτο βοηθαει στην επιλογη.

Τωρα αν πρεπει να παρω κατι ολοκληρωμενο που μετα γινεται να την χρησιμοποιησω και στην επομενη αν αυτο γινεται δεν εχω θεμα.Αν ομως μπορω να την βγαλω με εναν

καλο κυλινδρο και να τον κρατησω μετα για αλλη πορτα η για back up δεν εχω θεμα.

Ευχαριστω.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

έχω potent και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι καλύτερο από omega plus. Θέλω το καλύτερο ανεξαρτήτως κόστους.

Βλέπω κάποιους να έχουν προτείνει μόνο τον κύλινδρο ασφαλείας, αυτό σημαίνει ότι μπορώ να αντικαταστήσω τώρα την potent με ένα σύστημα που να μπορεί στο μέλλον να αλλάξει μόνο ο κύλινδρος? π.χ. να βάλω τώρα ένα σύστημα με nw6 και μετά απο 5χρόνια να βάλω το nw7?

Ευχαριστώ,

Μιχάλης

Δημοσ.
3 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Επειδη θελω να αλλαξω την κλειδιαρια σε ξυλινη απλη πορτα εξωτερικη και δεν εχω ιδεα τι να παρω μπορω να αλλαξω μονο τον κυλινδρο

Φωτο ? στροφες που κανει ?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Καλημερα σε ολους.

Αν μπορω να αλλαξω μονο τον κυλινδρο τον οποιο τον αλλαζω και μονος μου μπορειται να μου προτεινεται κατι αξιοπιστο και καλο?

Δεν θελω κατι πανακριβο γιατι του χρονου εχω σκοπο να αλλαξω πορτα και να βαλώ μια αλουμινου αν αυτο βοηθαει στην επιλογη.

Τωρα αν πρεπει να παρω κατι ολοκληρωμενο που μετα γινεται να την χρησιμοποιησω και στην επομενη αν αυτο γινεται δεν εχω θεμα.Αν ομως μπορω να την βγαλω με εναν

καλο κυλινδρο και να τον κρατησω μετα για αλλη πορτα η για back up δεν εχω θεμα.

Ευχαριστω.

αν η ξυλινη πορτα ειναι κουφια, μην κανεις τιποτα. τσαμπα λεφτα θα δωσεις & δε θα σου χρησιμευσει τιποτα στην αλουμινιου.

αν η πορτα ειναι μασιφ & το θεμα ομορφιας δε σε απασχολει, παρε εναν κυλινδρο απο 50€ και επανω σε διασταση 30χ40 ή 30χ45 και μετα τον τοποθετεις στην αλουμινοπορτα.

3 ώρες πριν, mike_a4 είπε

Καλημέρα σε όλους,

έχω potent και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι καλύτερο από omega plus. Θέλω το καλύτερο ανεξαρτήτως κόστους.

Βλέπω κάποιους να έχουν προτείνει μόνο τον κύλινδρο ασφαλείας, αυτό σημαίνει ότι μπορώ να αντικαταστήσω τώρα την potent με ένα σύστημα που να μπορεί στο μέλλον να αλλάξει μόνο ο κύλινδρος? π.χ. να βάλω τώρα ένα σύστημα με nw6 και μετά απο 5χρόνια να βάλω το nw7?

Ευχαριστώ,

Μιχάλης

καλυτερα σεναρια απο Omega :

Cisa Revo + Bd200 + Abloy Protec2

Cisa Revo + Bd200 + Mauer Nw6 (οριακα)

Cisa Revo + Bd200 + Mul-T-Lock MT5 (οριακα)

Cisa Revo + Bd200 + Evva 4ks

Cisa Revo + Bd200 + Winkhaus Xtra (οριακα)

Cisa Revo + Bd200 + Cisa Rs3s

==========================================

Tα παραπανω, μπορουν να γινουν ισχυροτερα με bkd250 ή mrm29 ή mrm23 οσον αφορα το defender.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mclein είπε

αν η ξυλινη πορτα ειναι κουφια, μην κανεις τιποτα. τσαμπα λεφτα θα δωσεις & δε θα σου χρησιμευσει τιποτα στην αλουμινιου.

αν η πορτα ειναι μασιφ & το θεμα ομορφιας δε σε απασχολει, παρε εναν κυλινδρο απο 50€ και επανω σε διασταση 30χ40 ή 30χ45 και μετα τον τοποθετεις στην αλουμινοπορτα.

Δεν γνωριζω αν ειναι μασιφ η κουφια παντως ειναι λεπτη δεν ειναι απο τις χοντρες τις ξυλινες.Λογικα μασιφ λεπτη θα ειναι.

Ειναι μια απλη του κωλου θα μπορουσα να πω.Και γι'αυτο το λογο θα την αλλαξω.

Αν ειναι παρω μια και να την εχω back up για οταν θα την βγαλω θα ειμαι οκ δεν εχω θεμα.Την βαζω αλλου(αν μπαινει) δεν παει χαμενη.

Το θεμα ειναι δεν ξερω ποιες ειναι καλες και ποιες οχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες αυτές οι ηλεκτρονικές κλειδαριές που ανοίγουν με κινητό ή κάρτα, προσφέρουν καμία επιπλέον ασφάλεια ή @@

Επεξ/σία από invisiblesurfer
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Δεν γνωριζω αν ειναι μασιφ η κουφια παντως ειναι λεπτη δεν ειναι απο τις χοντρες τις ξυλινες.Λογικα μασιφ λεπτη θα ειναι.

Ειναι μια απλη του κωλου θα μπορουσα να πω.Και γι'αυτο το λογο θα την αλλαξω.

Αν ειναι παρω μια και να την εχω back up για οταν θα την βγαλω θα ειμαι οκ δεν εχω θεμα.Την βαζω αλλου(αν μπαινει) δεν παει χαμενη.

Το θεμα ειναι δεν ξερω ποιες ειναι καλες και ποιες οχι.

χρειαζεσαι διασταση 30x30 ή 28x32, με το δευτερο να ειναι το ιδανικο & σωστοτερο.

φθηνες οριακα καλες λυσεις : asix break secure / mauer red line 2

ακριβες λυσεις : cisa astral s / agb dck / abloy protec 2 / evva eps

39 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε

Παίδες αυτές οι ηλεκτρονικές κλειδαριές που ανοίγουν με κινητό ή κάρτα, προσφέρουν καμία επιπλέον ασφάλεια ή @@

δεν προσφερουν επιπλεον ασφαλεια αλλα ευκολια.

υπαρχουν ομως προσθετες κλειδαριες για extra ασφαλεια.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, mclein είπε

καλυτερα σεναρια απο Omega :

Cisa Revo + Bd200 + Abloy Protec2

Cisa Revo + Bd200 + Mauer Nw6 (οριακα)

Cisa Revo + Bd200 + Mul-T-Lock MT5 (οριακα)

Cisa Revo + Bd200 + Evva 4ks

Cisa Revo + Bd200 + Winkhaus Xtra (οριακα)

Cisa Revo + Bd200 + Cisa Rs3s

==========================================

Tα παραπανω, μπορουν να γινουν ισχυροτερα με bkd250 ή mrm29 ή mrm23 οσον αφορα το defender.

Καλημέρα, ήρθε σήμερα ο κλειδαράς και μου είπε ότι έχω potent 70mm και δεν μπαίνει cisa. Πρότεινε να βάλω ή omega ή έναν μηχανισμό loc και abloy protec2 αλλά επειδή έχω και πλάκα έξω θα πρέπει να πάρω ένα ειδικό defender που δεν συγκράτησα το όνομά του (δεν μπαίνει το bd200).

Ισχύουν αυτά ή να το ψάξω περισσότερο? τι λέτε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mike_a4 είπε

Καλημέρα, ήρθε σήμερα ο κλειδαράς και μου είπε ότι έχω potent 70mm και δεν μπαίνει cisa. Πρότεινε να βάλω ή omega ή έναν μηχανισμό loc και abloy protec2 αλλά επειδή έχω και πλάκα έξω θα πρέπει να πάρω ένα ειδικό defender που δεν συγκράτησα το όνομά του (δεν μπαίνει το bd200).

Ισχύουν αυτά ή να το ψάξω περισσότερο? τι λέτε?

νομιζω σε "κοροιδευει" :) 

αν θελεις, στειλε μου σε πμ μερικες φωτο της πορτας σου να σου εξηγησω !

Επεξ/σία από mclein
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και είχαν ρωτήσει/ενδιαφερθεί μερικοί, ενημερωτικά ο Mauer NW6 είναι πλέον διαθέσιμος.

Μεγάλες διαφορές σε σχέση με τον NW5 δεν έχει, αλλά προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη αντίσταση σε picking & bumping, είναι ακόμα πιο δύσκολη η αφαίρεση του από την πόρτα και συνολικά είναι ακόμα πιο ενισχυμένος.

Spoiler

q8DuWPV.jpg

LFSmXOK.jpg

Επεξ/σία από swayback
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα θα ηθελα να ρωτησω απο τους αφαλους που προτείνονται και σε budjet εως 100€, υπάρχει κάποιος που να λειτουργεί οταν υπάρχει κλειδί και απο την αλλη πλευρά; Κάτι πηρε το αυτί μου οτι θα γινει υποχρεωτικό σταδιακά (απο EU) για μείωση εγκλωβισμων σε πυρκαγιές κτλ που εχουν γινει στην κεντρικη Ευρώπη. Ρωτάω για πορτα ασφαλειας που θα μπει τωρα (30x50). Δεν θα ήθελα κατι top, ξαναλέω εως 100€, απλά βρισκω αυτο το χαρακτηριστικό αρκετά χρήσιμο. Υπάρχει καποιος λογος που πρέπει να το αποφύγω; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Edit: η mottura champions pro λέει τπτ σε αυτο το budget; Βλεπω έχει και την emergency λειτουργια...

Επεξ/σία από manpower
Δημοσ.
22 ώρες πριν, manpower είπε

Καλησπέρα θα ηθελα να ρωτησω απο τους αφαλους που προτείνονται και σε budjet εως 100€, υπάρχει κάποιος που να λειτουργεί οταν υπάρχει κλειδί και απο την αλλη πλευρά; Κάτι πηρε το αυτί μου οτι θα γινει υποχρεωτικό σταδιακά (απο EU) για μείωση εγκλωβισμων σε πυρκαγιές κτλ που εχουν γινει στην κεντρικη Ευρώπη. Ρωτάω για πορτα ασφαλειας που θα μπει τωρα (30x50). Δεν θα ήθελα κατι top, ξαναλέω εως 100€, απλά βρισκω αυτο το χαρακτηριστικό αρκετά χρήσιμο. Υπάρχει καποιος λογος που πρέπει να το αποφύγω; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Edit: η mottura champions pro λέει τπτ σε αυτο το budget; Βλεπω έχει και την emergency λειτουργια...

η καλυτερη επιλογη που εχεις ειναι ο champions pro, αν τον βρηκες 5κλειδο σε αυτα τα χρηματα :) 

αν ειναι και ο dck της agb διπλης ενεργειας, τοτε υπαρχει ανταγωνισμος. δε θυμαμαι ομως με σιγουρια.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!! Κάποια στιγμή διάβασα ότι το mrm23 είναι καλύτερο από το mrm29 αλλά δεν το βρήκα πουθενά διαθέσιμο σε κατάστημα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν όντως υπερτερεί και αν ναι που μπορώ να το βρω διαθέσιμο. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mclein είπε

αν ειναι και ο dck της agb διπλης ενεργειας, τοτε υπαρχει ανταγωνισμος. δε θυμαμαι ομως με σιγουρια.

Εχω το SCUDO DCK AGB 45/25 C100102545  που τον εβαλα το Φλεβαρη .
Δεν γυρναει/ανοιγει εαν υπαρχει κλειδι απο την αλλη μερια , μολις βγαλεις το ενα κλειδι το αλλο μπορει να μπει 1 ποντο μεσα και να γυρισει .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...