Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα φίλε Mclein, εδώ στην μεγάλη επαρχιακή πόλη που είμαι δίνουν multilock 7*7. Η ξαδερφή μου λοιπόν νοικιάζει με μασιφ ξύλινη multilock 7*7 ( τοποθετήθηκε περυσι) και εχει από τον προηγούμενο νοικαρη μια προσθετη κλασσικά χρηματοκιβωτιου.

Προ μηνός άνοιξαν τον από πάνω όροφο,  "το θύμα" είχε ένα Κ2 ή Κ22, δεν θυμάται ακριβώς τον " έσπασαν" είπε , μάλλον κανένα bumping θα έπεσε. Είχε defender αγνώστου προελευσης.

Η πόρτα της ξαδέρφης τωρα,, να γινει ασφαλείας δε γινεται οικονομικώς γιατί ο ιδιοκτήτης της είπε δεν πληρώνει. Της είπα και έβαλε μια βεργα 1,5m από μεσα ( αυτό το κλασσικό μέτρο).

Της βρήκα και ένα defnder disec oro2 που είχατε πει είναι καλό για ξύλινη πορτα. Δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα.

Τι προτείνεις ν αγορασει ακόμα? Για τον πρόσθετο αλλά και βασικό κύλινδρο?

Ώστε μετά να πούμε σ' έναν κλειδαρά να κάνει τις ανάλογες τοποθετήσεις?

Μέχρι 100 ευρω ( χωρίς τοποθετηση)

Επεξ/σία από deismus
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, deismus είπε

Καλημέρα φίλε Mclein, εδώ στην μεγάλη επαρχιακή πόλη που είμαι δίνουν multilock 7*7. Η ξαδερφή μου λοιπόν νοικιάζει με μασιφ ξύλινη multilock 7*7 ( τοποθετήθηκε περυσι) και εχει από τον προηγούμενο νοικαρη μια προσθετη κλασσικά χρηματοκιβωτιου.

Προ μηνός άνοιξαν τον από πάνω όροφο,  "το θύμα" είχε ένα Κ2 ή Κ22, δεν θυμάται ακριβώς τον " έσπασαν" είπε , μάλλον κανένα bumping θα έπεσε. Είχε defender αγνώστου προελευσης.

Η πόρτα της ξαδέρφης τωρα,, να γινει ασφαλείας δε γινεται οικονομικώς γιατί ο ιδιοκτήτης της είπε δεν πληρώνει. Της είπα και έβαλε μια βεργα 1,5m από μεσα ( αυτό το κλασσικό μέτρο).

Της βρήκα και ένα defnder disec oro2 που είχατε πει είναι καλό για ξύλινη πορτα. Δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα.

Τι προτείνεις ν αγορασει ακόμα? Για τον πρόσθετο αλλά και βασικό κύλινδρο?

Ώστε μετά να πούμε σ' έναν κλειδαρά να κάνει τις ανάλογες τοποθετήσεις?

Μέχρι 100 ευρω ( χωρίς τοποθετηση)

μη μπερδευομαστε !

α) ο 7x7 δεν παρεχει τιποτα περισσοτερο απο εναν asix, red-line, securemme κλπ.

β) αν εσπασε ο κυλινδρος στη μεση ειναι μεθοδος snap και δεν εχει σχεση με bump, pick και αλλες σοβαρες μεθοδους.

γ)

αν ο κυλινδρος κατω ειναι ασφαλειας εστω και ενας domus, gevy, asix, hugo - βαλε το ORO και εισαι ωραιος.

παρε και μια 2στροφη/3στροφη cisa, gevy, securemme με ενα απλο defender και εναν ακομη κυλινδρο τυπου break secure και παλι εισαι οκ.

κοστος μικροτερο απο 100€ και τοποθετηση οσο κοστιζει στην πολη σας.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ισως δεν το έγραψα σωστά. Πέρυσι μόλις μπήκε στο σπίτι,  έβαλε εναν 7*7 για βασικό κύλινδρο και από πάνω κράτησε μια πρόσθετη με κλειδί χρηματοκιβωτιου από τον προηγούμενο νοικαρη.

Έχει ήδη πάρει τον oro2 defender χωρίς να τοποθ τηθει ακόμα.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, deismus είπε

Ισως δεν το έγραψα σωστά. Πέρυσι μόλις μπήκε στο σπίτι,  έβαλε εναν 7*7 για βασικό κύλινδρο και από πάνω κράτησε μια πρόσθετη με κλειδί χρηματοκιβωτιου από τον προηγούμενο νοικαρη.

Έχει ήδη πάρει τον oro2 defender χωρίς να τοποθ τηθει ακόμα.

βαζει το ORO και μια προσθετη με κυλινδρο + defender.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, mclein είπε

δε χρειαζεται αλλαγη ολο το σεναριο της πορτας. επισης, καλο θα ηταν να μην κανετε τιποτα μεχρι τελος καλοκαιριου.

ο r7 ειναι ενας μετριος κυλινδρος αλλα αν δεν ειστε στην Κυψελη ή τριγυρω δε νομιζω πως πρεπει να φοβαστε πολυ για την ωρα.

η γνωμη μου ειναι αλλαγη κυλινδρου σε κατι απο 70~80 ευρω απο Σεπτεμβρη.

αναφέρομαι σε αλλαγή  γιατί η πόρτα και η κλειδαριά ειναι 8ετιας+   δεν υπάρχει φθορά ?
μην αλλάξω μόνο κύλινδρο και αρχίζει μετα η κλειδαριά (που δε ξερω ποια ειναι)

και επειδη και το defender ειναι μαλλον ειναι του 20αρικου απο το να δώσω 80κυλινδρο(μετριο) +70 defender +εργασία μηπως συμφέρει καλύτερα η ωμέγα...

εκτος αν δεν υπαρχει θεμα φθορας και αξιζει η αλλαγη κυλινδρου

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, norther είπε

αναφέρομαι σε αλλαγή  γιατί η πόρτα και η κλειδαριά ειναι 8ετιας+   δεν υπάρχει φθορά ?
μην αλλάξω μόνο κύλινδρο και αρχίζει μετα η κλειδαριά (που δε ξερω ποια ειναι)

και επειδη και το defender ειναι μαλλον ειναι του 20αρικου απο το να δώσω 80κυλινδρο(μετριο) +70 defender +εργασία μηπως συμφέρει καλύτερα η ωμέγα...

εκτος αν δεν υπαρχει θεμα φθορας και αξιζει η αλλαγη κυλινδρου

η κλειδαρια ειναι 3 κλειδωματων ; κλακ + κλακ + κλακ ; αν η απαντηση ειναι καταφατικη, ναι πρεπει να την αλλαξετε.

το defender αν δεν ειναι ειδικη εκδοση της κλειδαριας = (dierre, cipiere, moia, mottura κ.α) = ασυμβατοτητα, δε βλεπω λογο να το αλλαξετε.

στην παραπανω προταση προσθετω πως αν τοποθετησετε κυλινδρο ανω των 80€ ειμαι υπερ του να παραμεινει το φθηνο defender.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mclein είπε

η κλειδαρια ειναι 3 κλειδωματων ; κλακ + κλακ + κλακ ; αν η απαντηση ειναι καταφατικη, ναι πρεπει να την αλλαξετε.

το defender αν δεν ειναι ειδικη εκδοση της κλειδαριας = (dierre, cipiere, moia, mottura κ.α) = ασυμβατοτητα, δε βλεπω λογο να το αλλαξετε.

στην παραπανω προταση προσθετω πως αν τοποθετησετε κυλινδρο ανω των 80€ ειμαι υπερ του να παραμεινει το φθηνο defender.

Ναι είναι 3ων κλειδωμάτων...

τι είναι πιο future-proof 
multilock los 70e(4Πυροι και γλωσσα κατω) +  interactive+ 3+1+1+ +emergency 110ε

ή ωμέγα?

γιατι αναφέρεις από σεπτεμβριο :P  περιμενουμε νεα μοντέλα?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, norther είπε

Ναι είναι 3ων κλειδωμάτων...

τι είναι πιο future-proof 
multilock los 70e(4Πυροι και γλωσσα κατω) +  interactive+ 3+1+1+ +emergency 110ε

ή ωμέγα?

γιατι αναφέρεις από σεπτεμβριο :P  περιμενουμε νεα μοντέλα?

δεν ξερω τι γινεται με τον interactive+ αλλα να σας ενημερωσω οτι ο mt5 ειναι καλυτερος, ανανεωμενος (παραλαβη με mul-t-lock classic pro).

επισης, ειμαι υπερ της Cisa Revo Pro εναντι της los κ οποιασδηποτε αλλης μηχανικης κλειδαριας.

αν ομως συγκρινουμε omega με los + interactive, ξεκαθαρα παω στο 1ο.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, mclein είπε

δεν ξερω τι γινεται με τον interactive+ αλλα να σας ενημερωσω οτι ο mt5 ειναι καλυτερος, ανανεωμενος (παραλαβη με mul-t-lock classic pro).

επισης, ειμαι υπερ της Cisa Revo Pro εναντι της los κ οποιασδηποτε αλλης μηχανικης κλειδαριας.

αν ομως συγκρινουμε omega με los + interactive, ξεκαθαρα παω στο 1ο.

στην ωμεγα χρειάζεται defender ή αρκει η πλακα μαγγανίου?

ειχα διαβάσει για νεα εκδοση της ωμεγα ισχύει? 

mclein ευχαριστω πολύ για τις πληροφοριες :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αρκει προς το παρον η πλακα μαγγανιου. αν μπει defender, τοτε παμε στο μαγνητικο !

θεωρητικα ολοι πρεπει να εχουν την ανανεωμενη. τα omega points ομως δεν ειμαι σιγουρος αν εχουν ξεστοκαρει.

Επεξ/σία από mclein
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

επειδή έτυχε να κλέψουν τα κλειδιά του πατερα μου σκεφτόμαστε να αλλαξουμε κλειδαρια.

Έχουμε μια πορτα ασφαλείας δεκαετίας tesio, και επειδη διαφοροι μαστορες μας ζητανε απο 190 μεχρι 250 μαζι με την εργασία για την αλλαγή συστήματος κλειδώματος

θα ηθελα να σας ρωτήσω ποιο είναι το προτεινόμενο σύστημα κλειδώματος για την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και ποιες ειναι οι διαφορες μεταξύ των εξαρτηματων ωστε να υπάρχει αυτη η διακυμανση τιμης.

Διαβάζω πολύ καλα λόγια για την omega και για άλλα συστήματα κλειδώματος που αποτελουνται από κυλίνδρο defender και κλειδαρια. ποιες ειναι οι διαφορές τους και ποι θα προτεινατε?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Chris Adi είπε

Καλησπέρα παιδιά

επειδή έτυχε να κλέψουν τα κλειδιά του πατερα μου σκεφτόμαστε να αλλαξουμε κλειδαρια.

Έχουμε μια πορτα ασφαλείας δεκαετίας tesio, και επειδη διαφοροι μαστορες μας ζητανε απο 190 μεχρι 250 μαζι με την εργασία για την αλλαγή συστήματος κλειδώματος

θα ηθελα να σας ρωτήσω ποιο είναι το προτεινόμενο σύστημα κλειδώματος για την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και ποιες ειναι οι διαφορες μεταξύ των εξαρτηματων ωστε να υπάρχει αυτη η διακυμανση τιμης.

Διαβάζω πολύ καλα λόγια για την omega και για άλλα συστήματα κλειδώματος που αποτελουνται από κυλίνδρο defender και κλειδαρια. ποιες ειναι οι διαφορές τους και ποι θα προτεινατε?

απο 190 μεχρι 250, δεν εισαι καν κοντα στη μεση δυνατη ασφαλεια της συγκεκριμενης πορτας.

δεν ξερω ποιοι συναδελφοι μιλησαν μαζι σας & τι σας προτειναν, εαν ομως δειτε την τιμη ΜΟΝΟ της κλειδαριας :

http://www.lockitnow.gr/mul-t-lock-double-cylinder-tesio-ctt4s01.html

θα καταλαβετε οτι μαλλον κατι δεν παει καλα με τις τιμες που σας εδωσαν :)

ενα σοβαρο συστημα ασφαλειας για την Τεσιο θα ελεγα πως ξεκινα απο 250€ εκτος αν μιλαμε για τοποθετηση κλειδαριας Tesio ή Iseo / Fiam ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΝΑΖΩΤΕΣ.

• Like 1
Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά αυτο που εννοείς ειναι ότι αυτά που μας προτειναν δεν ειναι αρκετά ασφαλή... 

Τι σύστημα κλειδώματος θα προτεινες στη συγκεκριμένη περίπτωση? 

Θα μπορούσες να μου εξηγησεις απο ποια μερη αποτελείται ενα ασφαλές σύστημα κλειδώματος? 

Σορρυ για τις πολλες ερωτήσεις αλλά σήμερα ξεκινησα να ασχολούμαι με το θεμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Chris Adi είπε

Αν κατάλαβα καλά αυτο που εννοείς ειναι ότι αυτά που μας προτειναν δεν ειναι αρκετά ασφαλή... 

Τι σύστημα κλειδώματος θα προτεινες στη συγκεκριμένη περίπτωση? 

Θα μπορούσες να μου εξηγησεις απο ποια μερη αποτελείται ενα ασφαλές σύστημα κλειδώματος? 

Σορρυ για τις πολλες ερωτήσεις αλλά σήμερα ξεκινησα να ασχολούμαι με το θεμα. 

αν θελεις, γραψε μας τις προτασεις που εχεις λαβει. 

ενα ασφαλες συστημα ειναι :

ειτε μια Omega plus που περιλαμβανει : κλειδαρια + defender ολα σε ενα / ειτε μια κλειδαρια κυλινδρου + ενα defender + ενας καλος κυλινδρος.

θα ξεκινουσα τις προτασεις μου απο Mul-T-Lock Los + Cisa Defender + Agb DCK + τοποθετηση = απο 260€ + φπα, τουλαχιστον αυτο θα το βρεις στην Αττικη !

και μετα ανεβαινουμε κατηγοριες και σε ποιοτητα και σε χρηματα !!!

Επεξ/σία από mclein
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/7/2018 στις 12:30 ΜΜ, mclein είπε

οι κυλινδροι της Iseo ειναι μεσαιας κατηγοριας. ευτυχως για οσους θελουν μεγαλυτερης διαρκειας ησυχια, υπαρχουν αλλες επιλογες ελαφρως ακριβοτερες αλλα και καποιες πολυ ακριβοτερες.

μεσαιος κυλινδρος + τοπ defender = 3-5 ετη / τοπ κυλινδρος + το πιο φθηνο defender = 5+ ετη / η σπανιοτητα του κομμενου, τρυπημενου κλπ defender ειναι ιση με <10% !

αφου δουλευει με iseo, λογικο να εχει καλυτερη τιμη σε αυτο. ενας επαγγελματιας κατα τη γνωμη μου ενημερωνει τον πελατη οσο πιο αναλυτικα μπορει & εκεινος επιλεγει τελικώς !!!!

συμφωνω με το σκεπτικο της Omega και το εχουμε αναφερει οτι ειναι ενα μειονεκτημα αλλα και πλεονεκτημα ταυτοχρονα οι 3 ζωες. η ζυγαρια γερνει διαφορετικα για τον καθενα.

για μενα εχω ξαναπει : abloy protec2, mt5, nw4-5, agb dck, cisa rs3s, evva 4ks, evva ics

η πορτα ανοιξε με κλειδι !

Λοιπόν κατόπιν και προσωπικής  επικοινωνίας με το φίλο  mclein μπορώ να πω ότι υπήρξε ιδιαίτερα φιλικός και κατατοπιστικός και τον ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές του. 

Επεξ/σία από El_Grego
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...