Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, El_Grego είπε

Φίλε Mclein σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου.

Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα λίγο, ότι θα δώσω τόσα χρήματα για να αποκτήσω σχετική ασφάλεια μόνο για 3 χρόνια...

Αφού θεωρείς τον r90 μετριότατο μήπως θα ήταν φρόνιμο να μην εμπιστευτώ τον r50 καθόλου, ακόμα και με το μαγνητικό defender;

Τι είναι προτιμότερο; μεσαίας ποιότητας ομφαλός με κορυφαίο defender ή κορυφαίος ομφαλός με μεσαίας ποιότητας defender; (καθαρά για οικονομικούς λόγους η ερώτηση).

Οι προτάσεις που μου έκαναν είναι για τιμές μετρητοίς, και αφορούν προσφορά του κλειδαρά για την iseo συγκεκριμένα. Με επιλογή άλλης εταιρίας οι τιμές ενδέχεται να αυξηθούν. Εφόσον μέσα στην τιμή περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση θεωρείς ότι οικονομικά είναι καλές;

Παρεμπιπτόντως, σκεφτόμουν και την omega plus αλλά έλεγα να πάω σε ξεχωριστή κλειδαριά και ομφαλό ώστε να μπορώ να αλλάξω ομφαλό όταν χρειαστεί και όχι όλη την κλειδαριά. Συμφωνείς με αυτό το σκεπτικό; 

Έχεις κάτι άλλο να προτείνεις, ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην καλύτερη δυνατή τιμή; που θα κρατήσει και πιο πολλά χρόνια από άποψης ασφάλειας και καλής λειτουργίας; (αν γίνεται υπολογίζοντας και το κόστος τοποθέτησης και πάνω κάτω στο συνολικό κόστος των παραπάνω προσφορών).

Όσον αφορά την τοποθεσία μου, μένω σε σχετικά ήρεμη περιοχή στα νότια προάστια.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ελπίζω να μη σε κούρασα και ελπίζω να μη σε φέρνω σε δύσκολη θέση με κάποια ερώτησή μου. Αν νομίζεις ότι είναι καλύτερα για σένα, στείλε μου πμ να μη γεμίζουμε και το νήμα άσκοπα.

οι κυλινδροι της Iseo ειναι μεσαιας κατηγοριας. ευτυχως για οσους θελουν μεγαλυτερης διαρκειας ησυχια, υπαρχουν αλλες επιλογες ελαφρως ακριβοτερες αλλα και καποιες πολυ ακριβοτερες.

μεσαιος κυλινδρος + τοπ defender = 3-5 ετη / τοπ κυλινδρος + το πιο φθηνο defender = 5+ ετη / η σπανιοτητα του κομμενου, τρυπημενου κλπ defender ειναι ιση με <10% !

αφου δουλευει με iseo, λογικο να εχει καλυτερη τιμη σε αυτο. ενας επαγγελματιας κατα τη γνωμη μου ενημερωνει τον πελατη οσο πιο αναλυτικα μπορει & εκεινος επιλεγει τελικώς !!!!

συμφωνω με το σκεπτικο της Omega και το εχουμε αναφερει οτι ειναι ενα μειονεκτημα αλλα και πλεονεκτημα ταυτοχρονα οι 3 ζωες. η ζυγαρια γερνει διαφορετικα για τον καθενα.

για μενα εχω ξαναπει : abloy protec2, mt5, nw4-5, agb dck, cisa rs3s, evva 4ks, evva ics

Μόλις τώρα, dpilio είπε

secureme γράφει πάνω το κλειδί... (πορτα Balomenos Leon)

ειμαι σε πολυκατοικία και θεωρούσα οτι αν καθυστερήσουν λίγο στην είσοδο θα φύγουν γιατί είμαι δίπλα στην σκάλα... τελικά μάλλον μπήκαν σαν ιδιοκτήτες!

η πόρτα ήταν σίγουρα κλειδωμένη... την  βρήκα ξεκλείδωτη 

Θέλω κάτι "κάλο"... Το ρίξουν την πόρτα (επειδή δεν ειναι απο τις ποιο ακριβές ασφαλείας) δεν είναι προφανές οτι δεν θα τους δει κάποιος, αλλά το να ανοίγουν έτσι εύκολα την κλειδαριά τι να πώ... 

η πορτα ανοιξε με κλειδι !

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, mclein είπε

οι κυλινδροι της Iseo ειναι μεσαιας κατηγοριας. ευτυχως για οσους θελουν μεγαλυτερης διαρκειας ησυχια, υπαρχουν αλλες επιλογες ελαφρως ακριβοτερες αλλα και καποιες πολυ ακριβοτερες.

μεσαιος κυλινδρος + τοπ defender = 3-5 ετη / τοπ κυλινδρος + το πιο φθηνο defender = 5+ ετη / η σπανιοτητα του κομμενου, τρυπημενου κλπ defender ειναι ιση με <10% !

αφου δουλευει με iseo, λογικο να εχει καλυτερη τιμη σε αυτο. ενας επαγγελματιας κατα τη γνωμη μου ενημερωνει τον πελατη οσο πιο αναλυτικα μπορει & εκεινος επιλεγει τελικώς !!!!

συμφωνω με το σκεπτικο της Omega και το εχουμε αναφερει οτι ειναι ενα μειονεκτημα αλλα και πλεονεκτημα ταυτοχρονα οι 3 ζωες. η ζυγαρια γερνει διαφορετικα για τον καθενα.

για μενα εχω ξαναπει : abloy protec2, mt5, nw4-5, agb dck, cisa rs3s, evva 4ks, evva ics

η πορτα ανοιξε με κλειδι !

Όταν λες άνοιξε με κλειδί εννοείς κάποιο Master, κάποιο bump key, κάποιο που του έκλεψε η "καθαρίστρια"? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, n4sleep είπε

Όταν λες άνοιξε με κλειδί εννοείς κάποιο Master, κάποιο bump key, κάποιο που του έκλεψε η "καθαρίστρια"? 

check μια προσπάθεια στο μπαμ μπαμ που εδειχνα στον swayback πως περιπου γινεται

(με τα "καλα" μου bump keys, ειναι πιο γρηγορο και για τα 3 γυρισματα αλλα δεν τα χαλαω για δοκιμες απο τσιγκουνια :P  ) :

Επεξ/σία από mclein
  • Like 5
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά εγώ πρόσφατα (χωρίς να διαβάσω το τοπικό) έβαλα κύλινδρο MG HSP MODULARE. Δεν είναι καλός; 120€ περίπου έκανε. Απορώ που δεν ανέφερε κανείς για MG.

Επεξ/σία από PaNtErAz
Δημοσ.
3 ώρες πριν, PaNtErAz είπε

Παιδιά εγώ πρόσφατα (χωρίς να διαβάσω το τοπικό) έβαλα κύλινδρο MG HSP MODULARE. Δεν είναι καλός; 120€ περίπου έκανε. Απορώ που δεν ανέφερε κανείς για MG.

Δεν έχουμε αναφερθεί γιατί δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο προϊόν η συγκεκριμένη εταιρεία και μάλιστα σε ανταγωνιστική τιμή για να το προτείνουμε.

Ο συγκεκριμένος (MG HSP), δεν έχει κάτι ιδιαίτερο έχοντας υπόψη ότι είναι σαν ένας πατενταρισμένος AGB Scudo 9000 με ελεγχόμενη αντιγραφή κλειδιών. Η μοναδική ας το πούμε ιδιαιτερότητα του, είναι ότι αντικλείδια βγαίνουν μόνο από Ιταλία. Μάλλον γι αυτό και «χτυπάνε» την τιμή του.

Δεν λέω είναι κακός κύλινδρος. Είναι οκ. Απλά είναι ακριβός για αυτά που προσφέρει. Πχ ο AGB Scudo DCK είναι κατά 30€ φθηνότερος περίπου, κλειδιά βγαίνουν μόνο από Ιταλία, οι πλευρικές μπίλιες είναι υπό γωνία και η κωδικοποίηση/αντιγραφή του κλειδιού είναι πιο δύσκολη.

Για να μην σε μπερδέψω, γράφω γιατί δεν τον προτείνουμε. Όχι ότι είναι κακός κύλινδρος αυτός που έχεις.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, PaNtErAz είπε

ειναι καλος αλλα πολυ ακριβος ! 

με 80€ παιρνεις agb dck που δεν υφισταται Pick / Bump ή ISEO R50 που ειναι ιδιος με τον MG σου & στα 120€ cisa ap4s που ειναι καλυτερος απ'ολους :D 

• Like 2
Δημοσ.

Δύο αλλοδαπούς διαρρήκτες, 40 και 60 ετών, συνέλαβε επ’ αυτοφώρω η ομάδα ΔΙ.ΑΣ., στο Χαλάνδρι, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους μια τεράστια... συλλογή κλειδιών.

173899566_ScreenShot2018-07-11at18_47_53.png.7e46eb526f7f621a47be5cecf9818e0d.png1854420013_ScreenShot2018-07-11at18_48_00.png.887cf9ba46d7a7d56c6216c0b54bafaa.png

http://www.iefimerida.gr/news/430085/epiasan-sta-prasa-2-diarriktes-sto-halandri-eihan-646-kleidia-diaforon-typon-eikones

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα. Δύο ερωτήσεις για τους γνώστες:ποιος κύλινδρος είναι καλύτερος; Multilock interactive plus ή Agb dck; Επίσης πειράζει αν ο dck δεν είναι η νέα έκδοση; Έχουν τόσο μεγάλη διαφορά η παλιά με τη νέα; 

Επεξ/σία από manosathens21
Δημοσ.
2 ώρες πριν, djcat είπε

Δύο αλλοδαπούς διαρρήκτες, 40 και 60 ετών, συνέλαβε επ’ αυτοφώρω η ομάδα ΔΙ.ΑΣ., στο Χαλάνδρι, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους μια τεράστια... συλλογή κλειδιών.

173899566_ScreenShot2018-07-11at18_47_53.png.7e46eb526f7f621a47be5cecf9818e0d.png1854420013_ScreenShot2018-07-11at18_48_00.png.887cf9ba46d7a7d56c6216c0b54bafaa.png

http://www.iefimerida.gr/news/430085/epiasan-sta-prasa-2-diarriktes-sto-halandri-eihan-646-kleidia-diaforon-typon-eikones

τα εχουμε ξαναπει κ η αστυνομια επιμενει !

οι διαρρηκτες μπαινουν με κλειδια, αντικλειδια, πατεντες. δεν υπαρχουν πασπαρτου. δεν υπαρχουν μαγικα χαλια !

51 λεπτά πριν, manosathens21 είπε

Καλησπέρα στην παρέα. Δύο ερωτήσεις για τους γνώστες:ποιος κύλινδρος είναι καλύτερος; Multilock interactive plus ή Agb dck; Επίσης πειράζει αν ο dck δεν είναι η νέα έκδοση; Έχουν τόσο μεγάλη διαφορά η παλιά με τη νέα; 

ο dck ειναι καλυτερος & αφου ειναι φθηνοτερος μαλλον προτιμαται πιο ευκολα. 

να βρειτε καταστημα με τη νεα εκδοση. δεν υπαρχει λογος να αγοραστει η παλια εκδοση !

Δημοσ.

Το τελευταίο καιρο κάνουν πολλές έρευνες, έχω πετυχει αρκετούς ελέγχους σε αμάξια στα οποία ψάχνουν πορτ μπαγκαζ για να δουν τι έχει μέσα.

Ηράκλειο τις προάλλες ψάχνανε αμάξι και είχαν βρει μέσα εργαλεία και τους περάσανε κόσκινο...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...

Υπάρχουν κρούσματα σε κυλίνδρους iseo??? εχω τον r7...

υπάρχει τρόπος να μάθω τι κλειδαριά εχει η πόρτα μου (χωρις να την ανοιξω?)

και κατι ακόμα.. σε περίπτωση αντικατάσταση κλειδαριάς με την omega... εφόσον τωρα με τον iseo υπάρχει defender.. στην τοποθέτηση της omega δεν θα υπάρχει μεγαλύτερη τρύπα

εκει που ηταν το defender?? συνεπώς πιο εύκολα κάποιος να κάνει ζημιά στην omega?  θα πρέ[ει να μπει defender για την omega για να καλυφθει η τρυπα?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, norther είπε

Καλησπέρα παιδιά...

και κατι ακόμα.. σε περίπτωση αντικατάσταση κλειδαριάς με την omega... εφόσον τωρα με τον iseo υπάρχει defender.. στην τοποθέτηση της omega δεν θα υπάρχει μεγαλύτερη τρύπα

εκει που ηταν το defender?? συνεπώς πιο εύκολα κάποιος να κάνει ζημιά στην omega?  θα πρέ[ει να μπει defender για την omega για να καλυφθει η τρυπα?

Και γιατί να μην αλλάξεις απλώς κύλινδρο, αν θέλεις κάτι καλύτερο από άποψη ασφάλειας;

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά, δε μπορώ να βρω πουθενά τη νέα έκδοση του scudo dck.

Κάποιο Λίνκ εδώ η με πμ από κάποιο κατάστημα εντός Ελλάδας?

Επισης ποιες οι διαφορές με την παλιά έκδοση?

Κάνει ο κύλινδρος για ξύλινη μασιφ πόρτα όπου θα μπει κι ένα disec oro?

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από deismus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, deismus είπε

Ευχαριστώ

Πού έψαξες και  δεν τη βρήκες; Η έκδοση που ψάχνεις είναι στη 2η φωτογραφία (αυτή με τη στρογγυλεμένη λαβή στο κλειδί). Κάποια καταστήματα μπορεί να έχουν την καινούρια έκδοση αλλά να μην έχουν ενημερώσει το site τους.

old.jpg

new.jpg

Επεξ/σία από Alejandro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, norther είπε

Καλησπέρα παιδιά...

δε χρειαζεται αλλαγη ολο το σεναριο της πορτας. επισης, καλο θα ηταν να μην κανετε τιποτα μεχρι τελος καλοκαιριου.

ο r7 ειναι ενας μετριος κυλινδρος αλλα αν δεν ειστε στην Κυψελη ή τριγυρω δε νομιζω πως πρεπει να φοβαστε πολυ για την ωρα.

η γνωμη μου ειναι αλλαγη κυλινδρου σε κατι απο 70~80 ευρω απο Σεπτεμβρη.

1 ώρα πριν, deismus είπε

Ευχαριστώ

δεν υπαρχει σε διασταση 30x30 εισαγωγη για new dck !

μπορεις να δεις σε winkhaus o-ntra ή ακριβοτερα σε evva ics, evva 4ks, cisa rs3s

γνωμη μου, επενδυσε καλυτερα σε 2η κλειδαρια πριν αλλαξεις τη βασικη σε κατι τοσο ακριβο.

Επεξ/σία από mclein
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...