mclein Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, turbakiasss είπε Το βασικότερο, για εμένα τουλάχιστον, είναι η ασφάλεια και όχι η μόστρα. Οπότε αν αντικειμενικά είναι σε ένα αποδεκτό επίπεδο ασφάλειας τότε δεν χρειάζεται να γίνουν και αλλαγές. ειναι απο τους κυλινδρους που ειναι στην τοπ κατηγορια & ο μοναδικος σοβαρος που εχει ο balomenos, οποτε κατα τη γνωμη μου δεν πειραζει καποιος τιποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_petrucci7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ασχετη ερωτηση..αφορα παραθυρα..απο μαμα παραθυρα αξιζει καλυτερα σε ασφαλεια τα ανοιγομενα απο τα συρομενα??(ο κλασσικος πυρος δλδ) Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από john_petrucci7 Ακυρο θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serialgreek Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Θα ήθελα τις προτάσεις σας για αντικατάσταση της παρακάτω κλειδαριάς. Είναι δύο διαφορετικές κλειδαριές, ή μια με δύο κλειδιά? Τι επιλογές έχω? Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από serialgreek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 βαλτε και μια φωτογραφια απο μεσα αν ειναι ευκολο παρακαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serialgreek Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Βεβαίως! Ορίστε... Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από serialgreek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 θεωρητικα -γιατι προσωπικα χωρις λυσιμο για τη συγκεκριμενη πορτα δε βαζω το χερι στη φωτια - ειναι μια διπλη κλειδαρια της mottura. μοιαζει πολυ με αυτη που χρησιμοποιουσε ο balomenos doors ! ενδεχομενως να ειναι και αυτη 60mm αλλα θελει σιγουρα μετρηση. α) omega plus. β) κλειδαρια γραναζωτη Cisa Revo Pro (ακριβή) ή της Mul-T-Lock Los (νορμάλ) + κυλινδρος + defender. ---- ο κυλινδρος για το μπλοκ κατω : μπορει ειτε να αντικατασταθει ή να μεινει ο ιδιος. αν αντικατασταθει μπορει να συνδιαστει με ενα απλο defender μιας και ειναι τρυπημενη η πορτα μεσα / εξω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
El_Grego Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα σε αυτή την όμορφη παρέα. Παρακολουθώ εδώ και καιρό το νήμα και θέλω και εγώ τη βοήθειά σας και ειδικότερα τη γνώμη των σχετικότερων. Θέλω να αλλάξω τις κλειδαριές σε 2 πόρτες θωρακισμένες ηλικίας 14 ετών, σε 2 διαμερίσματα πολυκατοικίας. Και οι δυο είναι potent χρηματοκιβωτίου με μακρύ κλειδί. Μου έγιναν δυο προσφορές που αφορούσαν και τις 2 πόρτες συνολικά: α) 2 κλειδαριές iseo με κυλινδρο iseo r90 με 5 κλειδιά ο καθένας και defender disec monolito στα 550€ με την τοποθέτηση + ΦΠΑ και β) 2 κλειδαριές iseo με κυλινδρο iseo r50 με 5 κλειδιά ο καθένας και defender disec μαγνητικό με 4 μαγνητικά κλειδιά ο καθένας στα 650€ με την τοποθέτηση + ΦΠΑ. Θα ήθελα τη γνώμη σας αν καταρχάς αυτοί οι συνδυασμοί προσφέρουν ασφάλεια και στη συνέχεια αν οι προσφορές αυτές συμφέρουν από οικονομικής άποψης. Ποία από τις δυο είναι καλύτερη από άποψη ασφάλειας; Επίσης τι αντοχή λειτουργίας έχουν ώστε να μην αλλαχθούν πάλι σε σύντομο χρονικό διάστημα; και αν στα χρήματα αυτά υπάρχουν καλύτερες επιλογές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, El_Grego είπε Καλησπέρα σε αυτή την όμορφη παρέα. Παρακολουθώ εδώ και καιρό το νήμα και θέλω και εγώ τη βοήθειά σας και ειδικότερα τη γνώμη των σχετικότερων. Θέλω να αλλάξω τις κλειδαριές σε 2 πόρτες θωρακισμένες ηλικίας 14 ετών, σε 2 διαμερίσματα πολυκατοικίας. Και οι δυο είναι potent χρηματοκιβωτίου με μακρύ κλειδί. Μου έγιναν δυο προσφορές που αφορούσαν και τις 2 πόρτες συνολικά: α) 2 κλειδαριές iseo με κυλινδρο iseo r90 με 5 κλειδιά ο καθένας και defender disec monolito στα 550€ με την τοποθέτηση + ΦΠΑ και β) 2 κλειδαριές iseo με κυλινδρο iseo r50 με 5 κλειδιά ο καθένας και defender disec μαγνητικό με 4 μαγνητικά κλειδιά ο καθένας στα 650€ με την τοποθέτηση + ΦΠΑ. Θα ήθελα τη γνώμη σας αν καταρχάς αυτοί οι συνδυασμοί προσφέρουν ασφάλεια και στη συνέχεια αν οι προσφορές αυτές συμφέρουν από οικονομικής άποψης. Ποία από τις δυο είναι καλύτερη από άποψη ασφάλειας; Επίσης τι αντοχή λειτουργίας έχουν ώστε να μην αλλαχθούν πάλι σε σύντομο χρονικό διάστημα; και αν στα χρήματα αυτά υπάρχουν καλύτερες επιλογές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. χωρις να εχω δει τις κλειδαριες, τις πορτες και την περιοχη που βρισκονται (καθε περιοχη εχει τις ιδιαιτεροτητες της) : για τον r90 δε θελω να πω καν τιμη που μπορεις να το βρεις. το θεωρω μετριοτατο κυλινδρο. για το σεναριο με το r50 τιμες θα βρεις απο : κλειδαριες iseo ή cisa revo pro + iseo r50 + μαγνητικο με 5 κλειδια (2 ή 3 ή 5 εχουν τα defender μεσα) = 250€ + φπα για καθε πόρτα. ο συνδιασμος με r50 + μαγνητικο ειναι αρκετα δυνατος μιας κ περιλαμβανει ενα πολυ καλο defender. το σεναριο με το r50 ειναι καλυτερο συγκριτικα με το r90. λογικα το σεναριο σε κρατα σιγουρα ασφαλη για τα επομενα 3 χρονια. στα χρηματα αυτα, θα πηγαινα σε κυλινδρο agb dck. ο λογος ειναι οτι κλειδια δεν υπαρχουν στην εγχωρια αγορα. εναλλακτικα σε omega plus οπου ειναι 100% αδιαρρηκτη. το 100% προκυπτει απ'το δεδομενο οτι δεν υπαρχουν κρουσματα. σεναριο με Omega plus θα βγει περιπου στα 200€ / κλειδαρια και αν βαλεις μαγνητικο εξωτερικα της, κοντα στα 280€ / κλειδαρια. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από mclein Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpilio Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Καλημερα, επειδή μας άνοιξαν το σπίτι απο την πόρτα χωρίς ίχνος παραβίασης στην κλειδαριά θα ήθελα να την αλλάξω με μία πολύ καλύτερη... Σκέφτομαι την omega plus αλλά δεν ξέρω αν μπαίνει και πριν πάω σε κάποιον που θα προτείνει ότι εμπορεύεται θα ήθελα την γνώμη σας... μου είπαν απο την αστυνομία ότι έχουν πάρα πολλά κρούσματα τις τελευταίες ημέρες απο τέτοιες κλειδαριές (απο balomenos) ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, dpilio είπε Καλημερα, επειδή μας άνοιξαν το σπίτι απο την πόρτα χωρίς ίχνος παραβίασης στην κλειδαριά θα ήθελα να την αλλάξω με μία πολύ καλύτερη... Σκέφτομαι την omega plus αλλά δεν ξέρω αν μπαίνει και πριν πάω σε κάποιον που θα προτείνει ότι εμπορεύεται θα ήθελα την γνώμη σας... μου είπαν απο την αστυνομία ότι έχουν πάρα πολλά κρούσματα τις τελευταίες ημέρες απο τέτοιες κλειδαριές (απο balomenos) ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια... Τι κλειδαριά είναι η τρέχουσα!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, dpilio είπε Καλημερα, επειδή μας άνοιξαν το σπίτι απο την πόρτα χωρίς ίχνος παραβίασης στην κλειδαριά θα ήθελα να την αλλάξω με μία πολύ καλύτερη... Σκέφτομαι την omega plus αλλά δεν ξέρω αν μπαίνει και πριν πάω σε κάποιον που θα προτείνει ότι εμπορεύεται θα ήθελα την γνώμη σας... μου είπαν απο την αστυνομία ότι έχουν πάρα πολλά κρούσματα τις τελευταίες ημέρες απο τέτοιες κλειδαριές (απο balomenos) ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια... Ήταν κλειδωμένη η πόρτα; Τι κύλινδρο έχεις τώρα; Δε νομίζω να χρειαστεί αλλαγή κλειδαριάς αλλά κυλίνδρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 19 λεπτά πριν, dpilio είπε Καλημερα, επειδή μας άνοιξαν το σπίτι απο την πόρτα χωρίς ίχνος παραβίασης στην κλειδαριά θα ήθελα να την αλλάξω με μία πολύ καλύτερη... Σκέφτομαι την omega plus αλλά δεν ξέρω αν μπαίνει και πριν πάω σε κάποιον που θα προτείνει ότι εμπορεύεται θα ήθελα την γνώμη σας... μου είπαν απο την αστυνομία ότι έχουν πάρα πολλά κρούσματα τις τελευταίες ημέρες απο τέτοιες κλειδαριές (απο balomenos) ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια... μονο κυλινδρο θα χρειαστει ν'αλλαξετε μην τοποθετησετε Omega Plus, δεν υπαρχει λογος για τοσο μεγαλο εξοδο !!! ο κυλινδρος ειναι securemme K2 ή iseo R6 plus, γιατι η φωτο με τον κυλινδρο μεσα δεν ειναι καθαρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
El_Grego Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, mclein είπε χωρις να εχω δει τις κλειδαριες, τις πορτες και την περιοχη που βρισκονται (καθε περιοχη εχει τις ιδιαιτεροτητες της) : για τον r90 δε θελω να πω καν τιμη που μπορεις να το βρεις. το θεωρω μετριοτατο κυλινδρο. για το σεναριο με το r50 τιμες θα βρεις απο : κλειδαριες iseo ή cisa revo pro + iseo r50 + μαγνητικο με 5 κλειδια (2 ή 3 ή 5 εχουν τα defender μεσα) = 250€ + φπα για καθε πόρτα. ο συνδιασμος με r50 + μαγνητικο ειναι αρκετα δυνατος μιας κ περιλαμβανει ενα πολυ καλο defender. το σεναριο με το r50 ειναι καλυτερο συγκριτικα με το r90. λογικα το σεναριο σε κρατα σιγουρα ασφαλη για τα επομενα 3 χρονια. στα χρηματα αυτα, θα πηγαινα σε κυλινδρο agb dck. ο λογος ειναι οτι κλειδια δεν υπαρχουν στην εγχωρια αγορα. εναλλακτικα σε omega plus οπου ειναι 100% αδιαρρηκτη. το 100% προκυπτει απ'το δεδομενο οτι δεν υπαρχουν κρουσματα. σεναριο με Omega plus θα βγει περιπου στα 200€ / κλειδαρια και αν βαλεις μαγνητικο εξωτερικα της, κοντα στα 280€ / κλειδαρια. Φίλε Mclein σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου. Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα λίγο, ότι θα δώσω τόσα χρήματα για να αποκτήσω σχετική ασφάλεια μόνο για 3 χρόνια... Αφού θεωρείς τον r90 μετριότατο μήπως θα ήταν φρόνιμο να μην εμπιστευτώ τον r50 καθόλου, ακόμα και με το μαγνητικό defender; Τι είναι προτιμότερο; μεσαίας ποιότητας ομφαλός με κορυφαίο defender ή κορυφαίος ομφαλός με μεσαίας ποιότητας defender; (καθαρά για οικονομικούς λόγους η ερώτηση). Οι προτάσεις που μου έκαναν είναι για τιμές μετρητοίς, και αφορούν προσφορά του κλειδαρά για την iseo συγκεκριμένα. Με επιλογή άλλης εταιρίας οι τιμές ενδέχεται να αυξηθούν. Εφόσον μέσα στην τιμή περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση θεωρείς ότι οικονομικά είναι καλές; Παρεμπιπτόντως, σκεφτόμουν και την omega plus αλλά έλεγα να πάω σε ξεχωριστή κλειδαριά και ομφαλό ώστε να μπορώ να αλλάξω ομφαλό όταν χρειαστεί και όχι όλη την κλειδαριά. Συμφωνείς με αυτό το σκεπτικό; Έχεις κάτι άλλο να προτείνεις, ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην καλύτερη δυνατή τιμή; που θα κρατήσει και πιο πολλά χρόνια από άποψης ασφάλειας και καλής λειτουργίας; (αν γίνεται υπολογίζοντας και το κόστος τοποθέτησης και πάνω κάτω στο συνολικό κόστος των παραπάνω προσφορών). Όσον αφορά την τοποθεσία μου, μένω σε σχετικά ήρεμη περιοχή στα νότια προάστια. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ελπίζω να μη σε κούρασα και ελπίζω να μη σε φέρνω σε δύσκολη θέση με κάποια ερώτησή μου. Αν νομίζεις ότι είναι καλύτερα για σένα, στείλε μου πμ να μη γεμίζουμε και το νήμα άσκοπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, El_Grego είπε Όσον αφορά την τοποθεσία μου, μένω σε σχετικά ήρεμη περιοχή στα νότια προάστια. Να προσέχεις εκεί στα νότια, γίνονται πολλά. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από djcat 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpilio Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 secureme γράφει πάνω το κλειδί... (πορτα Balomenos Leon) ειμαι σε πολυκατοικία και θεωρούσα οτι αν καθυστερήσουν λίγο στην είσοδο θα φύγουν γιατί είμαι δίπλα στην σκάλα... τελικά μάλλον μπήκαν σαν ιδιοκτήτες! η πόρτα ήταν σίγουρα κλειδωμένη... την βρήκα ξεκλείδωτη Θέλω κάτι "κάλο"... Το ρίξουν την πόρτα (επειδή δεν ειναι απο τις ποιο ακριβές ασφαλείας) δεν είναι προφανές οτι δεν θα τους δει κάποιος, αλλά το να ανοίγουν έτσι εύκολα την κλειδαριά τι να πώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις