swayback Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, rg550 είπε Καλησπέρα, θέλω να αλλάξω τον κύλινδρο σε πόρτα "ασφαλείας" αλουμινίου. Μπορεί κάποιος να μου πει αν ο κύλινδρος ασφάλειας Mul-t-lock 7Χ7 αξίζει; Αν όχι, έχει κανείς να προτείνει κάτι καλό, αλλά όχι υπερβολικά ακριβό; ευχαριστω! Καλησπέρα. Απέφυγε τον 7Χ7. Προτίμησε κάποιον από αυτούς (στα 50~60€): -Cisa Astral S -AGB Scudo 9000 Αν το budget σου επιτρέπει να ανέβεις και λίγο παραπάνω, μας λες πόσο και σου λέμε τι άλλες επιλογές υπάρχουν. Επίσης, βεβαιώσου για την σωστή την διάσταση (μήκος) του κυλίνδρου πριν τον πάρεις.
rg550 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 budget σκέφτομαι 80E max. Μου είχαν προτείνει τον Multi-t-lock Mt5+, αλλά νομίζω πως είναι overkill για πόρτα αλουμινίου εξοχικου. Θέλω απλά εναν σχετικά καλό κύλινδρο που να μην ανοίγει σε 2 λεπτά, καθώς αυτον που φοράει τώρα παίζει να τον ανοίγω μέχρι και εγω...
mclein Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, rg550 είπε budget σκέφτομαι 80E max. Μου είχαν προτείνει τον Multi-t-lock Mt5+, αλλά νομίζω πως είναι overkill για πόρτα αλουμινίου εξοχικου. Θέλω απλά εναν σχετικά καλό κύλινδρο που να μην ανοίγει σε 2 λεπτά, καθώς αυτον που φοράει τώρα παίζει να τον ανοίγω μέχρι και εγω... αν η πορτα φερει κλειδαρια 1 σημειου & 1 κλειδωματος μην αλλαξεις τον υφισταμενο δε χρειαζεται. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από mclein
rg550 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Η πόρτα έχει 3 σημεία κλειδώματος. Πριν κανα 8μηνο που εγκατασταθηκε ειχαν πει στους γονείς μου οτι εχει απλό κύλινδρο και καλό θα έιναι να τον αλλάξουμε κάποια στιγμή με κάποιον ασφαλείας.
mclein Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, rg550 είπε Η πόρτα έχει 3 σημεία κλειδώματος. Πριν κανα 8μηνο που εγκατασταθηκε ειχαν πει στους γονείς μου οτι εχει απλό κύλινδρο και καλό θα έιναι να τον αλλάξουμε κάποια στιγμή με κάποιον ασφαλείας. τωρα μαλιστα ! αφου λοιπον κλειδωνει σε 3 σημεια, προτιμας εναν απο hugo 5s = 25€ ~ 30€ agb 9000 = 50€ ~ 60€ cisa astral s = 45€ ~ 60€ agb dck = 70€ ~ 80€ gege pExtra = 50€ ~ 60€ iseo R50 = 70€ ~ 80€ Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από mclein
rg550 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις! θα τους τσεκάρω 1
sbil2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Καλημέρα Σε πόρτα που γράφει GARDESA βρήκα ότι μπορεί να μπει FIAM 668G-89/90 και Multlock CG10537 Ποιό από τα δύο είναι καλύτερο; Έχουν καμία διαφορά; Και αν ενεργοποιηθεί η λειτουργία καταπέλτης μπορείς να ανοίξεις την πόρτα ή πρέπει να την χαλάσεις; Επίσης είδα πολλούς καλούς κυλίνδρους να αναφέρονται εδώ αλλά έχω μπερδευτεί ΠΧ abloy protec 2, scudo 9000 διαφορά τιμής μεγάλη. Αλλά το scudo 9000 παραβιάζεται ; Αξίζει να το βάλεις ή κάποιο σαν το protec 2; Και μια τελευταία ερώτηση σχετικά με τα defender. Και εδώ έχει μεγάλη γκάμα αλλά τι πρέπει να προσέξει κάποιος για αυτήν την πόρτα και ποια defender είναι καλά ; Υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα στο defender που πρέπει να μπει για protc 2; Ευχαριστώ.
mclein Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Και οι δυο επιλογες ειναι αρκετα ασφαλεις. Η Fiam εχει μονο συστημα μπλοκαρισματος - δηλαδη μπλοκαρει μονο αν αφαιρεθει με καποιο τροπο ο κυλινδρος ενω ειναι κλειδωμενη. Η Mul-T-Lock εχει διπλο συστημα μπλοκαρισματος - μπλοκαρει ακομη και αν καποιος αφαιρεσει το defender. Οι κυλινδροι ειναι διαφορων ποιοτητων. υπαρχουν : ατσαλινοι, break-secure, anti-pick, anti-bump - αλλοι τα συνδιαζουν ολα αυτα μαζι ! Προφανως ενας κυλινδρος των 50€ δεν μπορει να ειναι ιδιος - ουτε να παρεχει τα ιδια με εναν που κοστιζει 130€. Ο 9000 παραβιαζεται με 1 τροπο και αυτος ειναι αρκετα δυσκολος. Ειδικοτερα πισω απο καποιο defender, μιλαμε για εξειδικευμενο διαρρηκτη. Ενα μεσαιο defender κοστιζει 20 ~ 30 ευρω. Ενα καλο defender κοστιζει 50€ εως 100€. Ενα μαγνητικο defender κοστιζει 120€++ 1
sbil2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, mclein είπε Και οι δυο επιλογες ειναι αρκετα ασφαλεις. Η Fiam εχει μονο συστημα μπλοκαρισματος - δηλαδη μπλοκαρει μονο αν αφαιρεθει με καποιο τροπο ο κυλινδρος ενω ειναι κλειδωμενη. Η Mul-T-Lock εχει διπλο συστημα μπλοκαρισματος - μπλοκαρει ακομη και αν καποιος αφαιρεσει το defender. Οι κυλινδροι ειναι διαφορων ποιοτητων. υπαρχουν : ατσαλινοι, break-secure, anti-pick, anti-bump - αλλοι τα συνδιαζουν ολα αυτα μαζι ! Προφανως ενας κυλινδρος των 50€ δεν μπορει να ειναι ιδιος - ουτε να παρεχει τα ιδια με εναν που κοστιζει 130€. Ο 9000 παραβιαζεται με 1 τροπο και αυτος ειναι αρκετα δυσκολος. Ειδικοτερα πισω απο καποιο defender, μιλαμε για εξειδικευμενο διαρρηκτη. Ενα μεσαιο defender κοστιζει 20 ~ 30 ευρω. Ενα καλο defender κοστιζει 50€ εως 100€. Ενα μαγνητικο defender κοστιζει 120€++ Ευχαριστώ για την απάντηση Με αυτά βρήκα την κατεύθυνση που θα ακολουθήσω. Όμως μια απορία που έχω, όλα αυτά τα μπλοκαρίσματα στην κλειδαριά ( Η Mul-T-Lock εχει διπλο συστημα μπλοκαρισματος - μπλοκαρει ακομη και αν καποιος αφαιρεσει το defender.) μπορούν να μου μπλοκάρουν την πόρτα αν ενεργοποιηθούν για οποιοδήποτε λόγο και να μην μπορώ να ξεκλειδώσω ; Ρωτάω γιατί ο γείτονάς μου κλείδωσε την πόρτα και όταν γύρισε είχε μπλοκάρει και δεν μπορούσε ούτε ο κλειδαράς να την ανοίξει.
mclein Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, sbil2 είπε ολα αυτά τα μπλοκαρίσματα στην κλειδαριά ( Η Mul-T-Lock εχει διπλο συστημα μπλοκαρισματος - μπλοκαρει ακομη και αν καποιος αφαιρεσει το defender.) μπορούν να μου μπλοκάρουν την πόρτα αν ενεργοποιηθούν για οποιοδήποτε λόγο και να μην μπορώ να ξεκλειδώσω ; Ρωτάω γιατί ο γείτονάς μου κλείδωσε την πόρτα και όταν γύρισε είχε μπλοκάρει και δεν μπορούσε ούτε ο κλειδαράς να την ανοίξει. δεν ξερω τον γειτονα, τα προϊοντα του, τον τοποθετη τους & τον κλειδαρα που ηρθε ν'ανοιξει !!! να μπλοκαρουν ολα τα συστηματα υπαρχει πιθανοτητα αλλα ειναι αναλογη με το να πηγαινεις με το μεταφορικο σου με 100 χιλιομετρα και να σβησει το μοτερ.. ολα χαλανε + ολα φτιαχνονται ! 1
sbil2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, mclein είπε δεν ξερω τον γειτονα, τα προϊοντα του, τον τοποθετη τους & τον κλειδαρα που ηρθε ν'ανοιξει !!! να μπλοκαρουν ολα τα συστηματα υπαρχει πιθανοτητα αλλα ειναι αναλογη με το να πηγαινεις με το μεταφορικο σου με 100 χιλιομετρα και να σβησει το μοτερ.. ολα χαλανε + ολα φτιαχνονται ! Ευχαριστώ 1
aenima59 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα σας, σκέφτομαι εδώ και καιρό να αλλάξω την κλειδαριά στην πόρτα ασφαλείας μου. Η πόρτα είναι μία παλιά motura . Το θέμα είναι πια προσφέρει περισσότερη ασφάλεια, από ότι έχω δει όλες οι κλειδαριές ανοίγονται αρκετά εύκολα (με εργαλεία για picking). Δεν έχω δει πουθενά να γράφουν για Omega Plus γνωρίζει κανείς αν όντως είναι τόσο καλές? Ακόμα μου πρότειναν την AGB Scudo DCK την νέα και την Axi home 3D. Ποια είναι η γνώμη σας?
mclein Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 10 ώρες πριν, aenima59 είπε Καλησπέρα σας, σκέφτομαι εδώ και καιρό να αλλάξω την κλειδαριά στην πόρτα ασφαλείας μου. Η πόρτα είναι μία παλιά motura . Το θέμα είναι πια προσφέρει περισσότερη ασφάλεια, από ότι έχω δει όλες οι κλειδαριές ανοίγονται αρκετά εύκολα (με εργαλεία για picking). Δεν έχω δει πουθενά να γράφουν για Omega Plus γνωρίζει κανείς αν όντως είναι τόσο καλές? Ακόμα μου πρότειναν την AGB Scudo DCK την νέα και την Axi home 3D. Ποια είναι η γνώμη σας? καλημερα ! παλια μοτουρα = 2 στροφων ; 4 στροφων ; Gardesa ; 3 πύρων ; 4 πύρων ή 4 πυρων με μεγαλη γλωσσα ; ειδατε επαγγελματιες pickers, με χρονια εμπειριας & απειρο χρονο για tests ! επισης, οι συνθηκες ειναι απολυτα ιδανικες & μιλαμε για pick κυλινδρων στον αερα ! Omega Plus = μια απαραβιαστη κλειδαρια. Πλεονεκτημα οι 3 ζωες. Μειονεκτημα τα 3 αρχικα κλειδια. Πλεονεκτημα οτι μπαινει defender μαγνητικο οποτε ακομη κι αν καποια στιγμη παραβιαστει, με μια προσθηκη των 100€ ειστε και παλι σε πολυ καλο επιπεδο ασφαλειας. Μειονεκτημα οτι κυκλοφορει αρκετα χρονια. Πλεονεκτημα οτι ειναι τετοιος ο μηχανισμος & οι αναβαθμισεις του οπου λειτουργει ως anti-bump / anti-pick και ειναι πρακτικα αδυνατο να ανοιξει καποιος με τις κλασικες μεθοδους. Καλος κυλινδρος o AGB DCK αλλα το θεμα ειναι πως θα συνδιαστει. Επισης, Axi Home 3D πολυ καλη κλειδαρια & η μονη απαραβιαστη που εμεινε απο τον balomenos doors. (ναι, οι υπολοιπες εχουν ανοιχθει) ! Το αρνητικο με τον balomenos ειναι τα 250 ~ 350 που θελει για την αναβαθμιση + οτι το defender που βαζουν ειναι για τα μπαζα = των 7,5€. 2
theo93 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Καλημέρα, μία κλειδαριά με μακρύ κλειδί αλλάζει ώστε να μπεί απλό; Επίσης μία με μακρύ πόσο περίπου κοστίζει;
mclein Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, theo93 είπε Καλημέρα, μία κλειδαριά με μακρύ κλειδί αλλάζει ώστε να μπεί απλό; Επίσης μία με μακρύ πόσο περίπου κοστίζει; απο 130€
Προτεινόμενες αναρτήσεις