mclein Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 47 λεπτά πριν, kax54638 είπε Εξαιρετικό νήμα! Μια γρήγορη ερώτηση. Θα αλλάξω την πόρτα σε διαμέρισμα που αγοράζω. Μια ασφαλείας που έχω δει σε τοπική επιχείρηση (είμαι επαρχία και δεν ξέρω πόσες επιλογές υπάρχουν) ο κατασκευαστής ανφέρει πως η πόρτα δίνεται με "κλειδαριά CISA με κύλινδρο CISA ASTRAL". Είναι καλός αυτός ο συνδιασμός ή να ζητήσω αν υπάρχει δυνατότητα για κάτι καλύτερο; να παρεις καποιον καλυτερο κυλινδρο. σε θωρακισμενη δεν προσφερει κατι σοβαρο σε ασφαλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 10 λεπτά πριν, mclein είπε να παρεις καποιον καλυτερο κυλινδρο. σε θωρακισμενη δεν προσφερει κατι σοβαρο σε ασφαλεια Ευχαριστώ για την απάντηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgis4 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 8 ώρες πριν, mclein είπε @Giorgis4 η πορτα θελει κυλινδρο 30χ50 & λογικα θελεις μια κλειδαρια 65mm ! επισης, αν παρεις τα πραγματα, βαλε καποιο disec sferik / cisa defender. εγω αν ημουν ιδιοκτητης ή επομενος ενοικιαστης δε θα ηθελα να εχω τρυπα τεραστια κ ν'αναγκαστω να πληρωσω monolito. την τρυπα μπορεις να την κανεις κ με ποτηροτρυπανο ξυλου. αργες στροφες + να θυμασαι το ξυλο που θα τρυπας ειναι 2+ ποντοι κ το μεταλλο της συγκεκριμενης λογικα 1~2mm στη χειροτερη. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Ο λόγος που θέλω να την βάλω - βγάλω (πέρα από το κόστος) είναι γιατί όταν έκανα κουβέντα για την κλειδαριά της πόρτας (παλαιότητα), ο υπεύθυνος της εταιρείας που ανήκει το σπίτι, μου είπε α) ότι δεν αναλαμβάνει το οικονομικό και αν θέλω τη βάζω και τη βγάζω φεύγοντας αλλά και β) ότι θα μου παραδώσει τα κλειδιά εκτός από ένα που θα κρατήσει αυτός για έκτακτη ανάγκη (εννοείται όχι της καινούργιας)!!! Με μια δεύτερη σκέψη, βρήκα πιθανή πόρτα για την μετέπειτα χρήση του συνόλου. Σε σπίτι ιδιοκτησίας μου σε άλλη πόλη. Μέσα στο μήνα θα το κοιτάξω αν ταιριάζουν (διαστάσεις, τύπος, κτλ) και θα σας ξανά απασχολήσω. Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μια ισως χαζη ερωτηση. Το defender ειναι μονο απ εξω σωστα? Αρα απο μεσα θα πρεπει να βαλω και καποια ροζετα για να μην ειναι χυμα ο κυλινδρος? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, DYEL είπε Μια ισως χαζη ερωτηση. Το defender ειναι μονο απ εξω σωστα? Αρα απο μεσα θα πρεπει να βαλω και καποια ροζετα για να μην ειναι χυμα ο κυλινδρος? Ναι, χρειάζεται ροζέτα από μέσα ή το εσωτερικό defender που δεν γνωρίζω αν είναι εμπορικά διαθέσιμο ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swayback Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, DYEL είπε Μια ισως χαζη ερωτηση. Το defender ειναι μονο απ εξω σωστα? Αρα απο μεσα θα πρεπει να βαλω και καποια ροζετα για να μην ειναι χυμα ο κυλινδρος? Ναι. Αν από μέσα δεν είναι ενιαίο το διακοσμητικό, τότε θες αυτό. Στο κατάστημα από όπου θα τα πάρεις, δείξε τους μία φωτογραφία με το πόμολο από τη μέσα πλευρά και θα σου πουν τί διακοσμητικά θες. Επίσης να προσέξεις να ταιριάζουν τα χρώματα. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από swayback 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Καλημέρα , θα ήθελα να μου πουν οι γνώστες , άμα υπάρχουν άλλα χερούλια για αλλαγη και εσωτερικά και εξωτερικά , καθώς αυτά τα έχω πολλή καιρό και δεν μ αρέσουν ποια. Φωτογραφίες και καμιά τιμή θα ήταν ευπρόσδεκτα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ είπε Καλημέρα , θα ήθελα να μου πουν οι γνώστες , άμα υπάρχουν άλλα χερούλια για αλλαγη και εσωτερικά και εξωτερικά , καθώς αυτά τα έχω πολλή καιρό και δεν μ αρέσουν ποια. Φωτογραφίες και καμιά τιμή θα ήταν ευπρόσδεκτα. Ευχαριστώ. Φυσικά και υπάρχουν. Η γκάμα είναι τεράστια και οι τιμές έχουν μεγάλο εύρος, μόνο αν πας σε μαγαζί θα βγάλεις άκρη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ είπε Καλημέρα , θα ήθελα να μου πουν οι γνώστες , άμα υπάρχουν άλλα χερούλια για αλλαγη και εσωτερικά και εξωτερικά , καθώς αυτά τα έχω πολλή καιρό και δεν μ αρέσουν ποια. Φωτογραφίες και καμιά τιμή θα ήταν ευπρόσδεκτα. Ευχαριστώ. προσωπικα θα απευθυνομουν σε οποιονδηποτε πουλαει πορτες Dierre. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 11 ώρες πριν, swayback είπε Ναι. Αν από μέσα δεν είναι ενιαίο το διακοσμητικό, τότε θες αυτό. Στο κατάστημα από όπου θα τα πάρεις, δείξε τους μία φωτογραφία με το πόμολο από τη μέσα πλευρά και θα σου πουν τί διακοσμητικά θες. Επίσης να προσέξεις να ταιριάζουν τα χρώματα. Ενιαιο ειναι,αρα πρεπει να βρω ενιαιο διακοσμητικο? Παιζουν μετρησεις εδω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 10 λεπτά πριν, DYEL είπε Ενιαιο ειναι,αρα πρεπει να βρω ενιαιο διακοσμητικο? Παιζουν μετρησεις εδω? οχι, ειναι στανταρ ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4mat Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα κι από εμένα και παρακαλώ τα φώτα σας σχετικά με την εξής περίπτωση: Πόρτα αλουμινίου 20ετίας Κύλινδρος 90mm (35/55) Πάχος πόρτας (χωρίς διακοσμητικά) 73mm Ο κύλινδρος θα αντικατασταθεί, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και επιπλέον χάθηκε ένα από τα κλειδιά προσφάτως. Διαβάζοντας το thread είδα πολύ θετικά σχόλια για τον Abloy Protec2, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να κινηθώ σε αυτή την κατηγορία τιμής για τη συγκεκριμένη πόρτα. Σε κάθε περίπτωση θα με ενδιέφερε ο κύλινδρος να είναι διπλής λειτουργίας. @mclein, @swayback και @Alejandro έχετε pm με φωτο, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pothchal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Έχει κανείς ιδέα αν η παρακάτω ασύρματη κλειδαριά είναι καλή; Οτι είναι ένας έξυπνος τρόπος ώστε να κλειδώνει η πόρτα χωρίς να φαίνεται ότι είναι κλειδωμένη είναι σωστό αλλά: Τι γίνετε σε περίπτωση που μπλοκάρει για κάποιον λόγο; Θα κλειδώνω έξω από το σπίτι; Το μόνο που έχουν σαν ασφάλεια για να μην κλειδώθεις απέξω είναι όταν τελειώσουν οι μπαταρίες να ξεκλειδώνει αυτόματα! ποια η άποψη σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 43 λεπτά πριν, pothchal είπε Έχει κανείς ιδέα αν η παρακάτω ασύρματη κλειδαριά είναι καλή; Οτι είναι ένας έξυπνος τρόπος ώστε να κλειδώνει η πόρτα χωρίς να φαίνεται ότι είναι κλειδωμένη είναι σωστό αλλά: Τι γίνετε σε περίπτωση που μπλοκάρει για κάποιον λόγο; Θα κλειδώνω έξω από το σπίτι; Το μόνο που έχουν σαν ασφάλεια για να μην κλειδώθεις απέξω είναι όταν τελειώσουν οι μπαταρίες να ξεκλειδώνει αυτόματα! ποια η άποψη σας; προσωπικα δεν το γνωριζω το προϊον. ωραια θα ηταν να απευθυνεις τις ερωτησεις στους πωλητες του προϊοντος κ να μας ενημερωσεις. θα ηθελα να ξερω τι γινεται σ'αυτες τις περιπτωσεις. επισης, μια ακομη διευκρινηση σχετικα με την εγκατασταση θα ηταν ιδανική : "Η ασύρματη τεχνολογία εγγυάται μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία εγκατάστασης, η οποία δεν προκαλεί καμία φθορά ή διάτρηση στην πόρτα ή το παραθύρο" εαν ισχυει η αυτοκολλητη ταινια που αναφερει οταν μπαινει σε τζαμι, καταλαβαινουμε ολοι για τις δυνατοτητες του προϊοντος !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rg550 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα, θέλω να αλλάξω τον κύλινδρο σε πόρτα "ασφαλείας" αλουμινίου. Μπορεί κάποιος να μου πει αν ο κύλινδρος ασφάλειας Mul-t-lock 7Χ7 αξίζει; Αν όχι, έχει κανείς να προτείνει κάτι καλό, αλλά όχι υπερβολικά ακριβό; ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις