Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Το topic αυτό παραμένει ανοιχτό για γενικές συζητήσεις και συμβουλές και όχι για προβολή καταστημάτων και επαγγελματιών ή για ...reviews  τιμών και προσφορών. 

Αν συνεχιστεί αυτό, θα κλειδώσει οριστικά. 

Δεν εισαι απολυτα σωστος με αυτο κατα την ταπεινη μου αποψη.

Ειναι ενα απο τα χρησιμοτερα θεματα π εχουν ανοιχτει και νομιζω οτι σε καμια περιπτωση οι ειδικοι δεν εχουν προωθησει η θαψει επαγγελματιες. Αναφερουν προσφορες και τα συν και τα πλυν του καθενος ωστε εμεις οι λιγοτερο γνωστες να ειμαστε πληρως ενημερωμενοι και να ξερουμε τι να περιμενουμε οταν παμε να κανουμε μια αγορα.

Επεξ/σία από Menelaos83
  • Like 8
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, JMc7 said:

ομως εσβησες μερικα ποστ του sway που εγραφαν τις προσφορες που λαβαμε οταν μιλησαμε με καποιους επαγγελματιες.

δεν τους προωθουμε δηλαδη απλα ενημερωνουμε τι προσφερουν & ποσο το κοστολογουν για να ξερουν κι αυτοι που δεν εχουν ιδεα απο πορτες + κλειδαριες.

6 minutes ago, Menelaos83 said:

Δεν εισαι απολυτα σωστος με αυτο κατα την ταπεινη μου αποψη.

Ειναι ενα απο τα χρησιμοτερα θεματα π εχουν ανοιχτει και νομιζω οτι σε καμια περιπτωση οι ειδικοι δεν εχουν προωθησει η θαψει επαγγελματιες. Αναφερουν προσφορες και τα συν και τα πλυν του καθενος ωστε εμεις οι λιγοτερο γνωστες να ειμαστε πληρως ενημερωμενοι και να ξερουμε τι να περιμενουμε οταν παμε να κανουμε μια αγορα.

Ας μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. 

:)

• Like 1
  • Sad 3
Δημοσ.

Νταξει δεν χρειάζεται να γίνει θέμα. Κατανοητό. Θα προσπαθήσω να μην αναφέρομαι σε καταστήματα αλλά μόνο σε προϊόντα, αν και όταν ζητηθεί αυτό.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/4/2019 στις 12:03 ΜΜ, JMc7 είπε

οταν με το καλο τελειωσεις & μας πεις τι εβαλες θα σου πουμε και πως να αλλαξεις τον κυλινδρο μονος σου.

δεν θα χρειαστεί μάλλον...

xxxxxxxx σήμερα η τελευταία μάλλον επισκεψη. Πολύ καλη εξυπηρέτηση, μια χαρα φαινονται οι πόρτες, πολύ καλή τιμη (πιο κάτω απο οσα ειχα δει μεχρι τωρα αλλα μικρη διαφορά), πολύ ευέλικτος ουσιαστικά βάζεις οτι θέλεις. επέλεξα την armor με cisa+monolito+evva 4ks+7 χρόνια εγγύηση οπως μου προτείνατε εσεις και το πακέτο ειναι στα χρήματα που έχω. οταν γίνει και η τοποθέτηση θα μπορω να μιλήσω και για αυτην. 

edit. άλλαξαν οι κανόνες του thead?

Επεξ/σία από basilis_k6
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Το topic αυτό παραμένει ανοιχτό για γενικές συζητήσεις και συμβουλές και όχι για προβολή καταστημάτων και επαγγελματιών ή για ...reviews  τιμών και προσφορών. 

Αν συνεχιστεί αυτό, θα κλειδώσει οριστικά. 

θα κλείδωσεις ενα από τα καλύτερα topic εδω μέσα.καλα κανουν και βάζουν τιμες δεν κατάλαβα δηλαδή με ολους τους κλέφτες που πληρώνουμε για χρυσούς αφαλους και πόρτες.ουτε για αστειο μην το λες να κλείδωσει.αυτο το θεμα εχει βοηθησει πολλους και βαζω και τον ευατο μου μέσα..οταν σε κλεψουνε( εύχομαι μην συμβεί) κοίτα μην στείλεις στα παιδια εδώ τη πορτα να βάλω και τη κύλινδρο.και ναι 2-3-4που υπαρχουν εδω ειδικοι να απαντήσουν.γιατι να μην το κανουν με τιμες να ξερει ολος ο κόσμος.ελεος δηλαδη

οποιος ξέρει να δουλέψει μαγκιά του που το κάνει και απο εδω μεσα απο τη στιγμή που ειναι σωστος.τοσοι εδω μέσα έχουν πολυωθετικες για τα παιδιά εδω μεσα δεν τρώμε κουτόχορτο για να μην καταλάβουμε τι ακριβως κανουν.και στην τελική εγω άσχετος ειμαι καλα κάνουν είναι σωστοί...σε αυτο που κάνουν

• Like 8
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

δεν θα χρειαστεί μάλλον...

xxxxxxxx σήμερα η τελευταία μάλλον επισκεψη. Πολύ καλη εξυπηρέτηση, μια χαρα φαινονται οι πόρτες, πολύ καλή τιμη (πιο κάτω απο οσα ειχα δει μεχρι τωρα αλλα μικρη διαφορά), πολύ ευέλικτος ουσιαστικά βάζεις οτι θέλεις. επέλεξα την armor με cisa+monolito+evva 4ks+7 χρόνια εγγύηση οπως μου προτείνατε εσεις και το πακέτο ειναι στα χρήματα που έχω. οταν γίνει και η τοποθέτηση θα μπορω να μιλήσω και για αυτην. 

edit. άλλαξαν οι κανόνες του thead?

Ωραίος. Καλή επιλογή δείχνει. Όταν με το καλό γίνει και η τοποθέτηση, κάνε τον κόπο να μας ενημερώσεις για το τελικό αποτέλεσμα/εντύπωση!!

• Like 1
Δημοσ.

Με μια ερευνά αγοράς που έκανα διαπίστωσα ότι στην αγορά επικρατεί όχι απλά κομφούζιο αλλά και αισχροκέρδεια από πολλούς επαγγελματίες του χώρου που προμηθεύουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Θεωρώ το παρόν θέμα ένα από τα πιο χρήσιμα που έχω διαβάσει εδώ μέσα αφού άνθρωποι, που αποδεδειγμένα γνωρίζουν το αντικείμενο, μας ενημερώνουν και πολλές φορές μας αποτρέπουν από άστοχες, ανούσιες και κοστοβόρες αγορές που δεν καλύπτουν τις ανάγκες μας. 

Ζούμε το 2018 και οι εποχές που κρατούσαμε μια κλειδαριά 40 χρόνια γιατί απλά δεν υπήρχε κανείς να κλέψει κανέναν μάλλον έχουν παρέλθει αρκετά χρόνια πριν την δική μου γενιά. 

Πράγματι υπάρχει και οι αντίληψη του ότι τα πάντα ανοίγουν , με αντικλείδι, με λοστό με κατσαβίδι με ένα απλό ξεμάτιασμα.... Σεβαστή. 

Επειδή ορισμένοι από εμάς δεν έχουμε την πρόθεση  να αντικαταστήσουμε τις πόρτες ασφαλείας και τις κλειδαριές με κρεμαστά κιλίμια  ή τάβλες όρθιες με την λογική του ότι και να βάλεις είναι ανώφελο, χάσιμο χρόνου-χρήματος ούτε όμως έχουμε και την διάθεση να καταπίνουμε λόγω άγνοιας αμάσητα, ότι πλασάρει ο κάθε τεχνικός και έμπορος σας παρακαλώ διατηρήστε το παρόν θέμα ως έχει και βοηθήστε τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να ενημερώνονται και ας είναι μάταιο .

Ευχαριστώ. 

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αναζήτηση για πόρτα ασφαλείας πήρα διάφορες προσφορές στην Αθηνα.

Στο κεντρικό κατάστημα  του ΧΧΧ κατασκευαστή πηρα τιμή ΧΧΧ . Σε ίδιο κατάστημα με την ίδια επωνυμία που πουλάει αποκλειστικά τα προϊόντα του ΧΧΧ κατασκευαστή 

Η τιμή που πήρα ήταν 35% !!! πάνω. 

Στην Ερώτηση μου με πια λογική η ίδια πόρτα σε εσάς κάνει 35% πάνω την στιγμή που στα κεντρικά η πόρτα πωλείται κατά 35% κάτω ο καταστηματάρχης με κοιτούσε όπως 

ο Ροφός το χταπόδι. Στην ερώτηση μου πάλι γιατί να παραγγείλω το ίδιο προϊόν από τον ίδιο την στιγμή που μπορώ να το παραγγείλω και μάλιστα τηλεφωνικά από τα κεντρικά της ίδιας εταιρίας ο πωλητής έγινε αγενής και επιθετικός. 

Κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα σας αναφέρω , στα πλαίσια της έρευνας αγοράς που έκανα τις συζητήσεις μου μεταξύ εμου και των εμπόρων και τα συμπεράσματα θα είναι όλα δικά σας. Πολύ ενδιαφέρον έχουν και οι κλειδαράδες που ανά περιοχή όχι μόνο πωλούν το ίδιο προϊόν εως και 100% πάνω της μέσης τιμής του αλλά όταν εκφράζεις την προτίμηση σου  σε ένα Χ προϊόν που θεωρείται κορυφαίο όχι μόνο δεν σου απαντούν οτι απλά έγω δεν συνεργάζομαι με την ΧΧΧ μάρκα αλλά προσπαθούν να σου πλασάρουν το ΧΧΧ σύστημα στην τιμή των κορυφαίων προϊόντων  και  σαν 15 φορές ανώτερο και πλήρως απαραβίαστο. Το δε κόστος αγορας ΧΧΧ + 50 ευρώ η τοποθέτηση-αντικατάσταση κυλίνδρου , για κάτι που κοστιζει σαν προϊόν 80 ευρώ.

Τελικά το πέρασα μόνος σε 1,5 λεπτά και άργησα κι όλας γιατί δεν το είχα ξανακάνει.  Φυσικά βρήκα και ανθρώπους τόσο κλειδαράδες όσο και Πορτάδες που μου μίλησαν με ειλικρίνεια για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους αλλά δυστυχώς η μεγάλη πλειοψηφία νομίζει πως απευθύνεται σε Ιθαγενείς και βγάζει τα καθρεπτάκια από την τσέπη....

Αν κάποιος δεν έχει σωστή πληροφόρηση δεν κινδυνεύει να την πατήσει αλλά θα την πατήσει σίγουρα γι αυτό θεωρώ το νήμα τόσο σημαντικό.

Επεξ/σία από NIKOS ZAR
  • Like 10
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ο scudo DCK ή ο MT5+ βγαίνουν σε έκδοση διπλής λειτουργίας? Ή μπορεί με κάποιο τρόπο να 'μετατραπούν' και να υποστηρίζουν αυτή την λειτουργία? 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, atsoum είπε

Ο scudo DCK ή ο MT5+ βγαίνουν σε έκδοση διπλής λειτουργίας? Ή μπορεί με κάποιο τρόπο να 'μετατραπούν' και να υποστηρίζουν αυτή την λειτουργία? 

o dck βγαινει απο το εργοστασιο αλλα δε γνωριζω καποιον να τον εισαγει σε τετοια μορφη.

ο mt5 μπορει να μετατραπει

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, JMc7 είπε

o dck βγαινει απο το εργοστασιο αλλα δε γνωριζω καποιον να τον εισαγει σε τετοια μορφη.

Θεσσαλονίκη τον βρίσκεις εύκολα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θα ήθελα λίγο να μου ξεκαθαρίσετε τα πράγματα όσον αφορά τις κλειδαριές. Αν έχω καταλάβει καλά είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια στην πόρτα ασφαλείας. Για ένα καλό συνδυασμό από πλευράς ασφάλειας η καλύτερη επιλογή για κλειδαριά κυλίνδρου είναι η γραναζωτή κλειδαριά με διπλό καταπέλτη(εξαιρώ την Omega Plus). Τι ισχύει για αυτές που γράφουν σε κάποια  καταστήματα απλά "διαθέτει καταπέλτη" είναι μονός καταπέλτης? Κάπου νομίζω αναφέρεται πως ο μονός καταπέλτης είναι ουσιαστικά σαν να μην έχει καταπέλτη(παρακάμπτεται εύκολα?).
Η Cisa Gear για παράδειγμα είναι μια γραναζωτή χωρίς καταπέλτη? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, atsoum είπε

Θα ήθελα λίγο να μου ξεκαθαρίσετε τα πράγματα όσον αφορά τις κλειδαριές. Αν έχω καταλάβει καλά είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια στην πόρτα ασφαλείας. Για ένα καλό συνδυασμό από πλευράς ασφάλειας η καλύτερη επιλογή για κλειδαριά κυλίνδρου είναι η γραναζωτή κλειδαριά με διπλό καταπέλτη(εξαιρώ την Omega Plus). Τι ισχύει για αυτές που γράφουν σε κάποια  καταστήματα απλά "διαθέτει καταπέλτη" είναι μονός καταπέλτης? Κάπου νομίζω αναφέρεται πως ο μονός καταπέλτης είναι ουσιαστικά σαν να μην έχει καταπέλτη(παρακάμπτεται εύκολα?).
Η Cisa Gear για παράδειγμα είναι μια γραναζωτή χωρίς καταπέλτη? 

mul-t-lock los + cisa revo + iseo plus ειναι με 2πλο καταπελτη. τις 2 πρωτες μπορεις να τις βρεις παντου, την iseo αποκλειεται με τοσο στοκαρισμα να την πετυχεις.

η gear εβγαινε χωρις καταπελτη αρχικα (προ 7ετιας) & μετα προστεθηκε ο καταπελτης για τον κυλινδρο. η διαφορα ειναι 4€ χονδρικη οποτε ειναι αστειο καποιος να αγοραζει gear αντι revo.

ολες οι υπολοιπες, mottura, cipierre, securemme κλπ ειτε δεν εχουν καθολου - ειτε εχουν ενα συστημα μπλοκαρισματος για το σπασιμο του κυλινδρου.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, JMc7 είπε

mul-t-lock los + cisa revo + iseo plus ειναι με 2πλο καταπελτη. τις 2 πρωτες μπορεις να τις βρεις παντου, την iseo αποκλειεται με τοσο στοκαρισμα να την πετυχεις.

η gear εβγαινε χωρις καταπελτη αρχικα (προ 7ετιας) & μετα προστεθηκε ο καταπελτης για τον κυλινδρο. η διαφορα ειναι 4€ χονδρικη οποτε ειναι αστειο καποιος να αγοραζει gear αντι revo.

ολες οι υπολοιπες, mottura, cipierre, securemme κλπ ειτε δεν εχουν καθολου - ειτε εχουν ενα συστημα μπλοκαρισματος για το σπασιμο του κυλινδρου.

Σοβαρά η διαφορά ανάμεσα σε Gear και Revo είναι 4€ χονδρική? Πωπω τι αισχροκέρδεια γίνεται στην λιανική... Είπαμε να βγάλουν κάνα φράγκο, αυτοί κάνουν πάρτι

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, atsoum είπε

Σοβαρά η διαφορά ανάμεσα σε Gear και Revo είναι 4€ χονδρική? Πωπω τι αισχροκέρδεια γίνεται στην λιανική... Είπαμε να βγάλουν κάνα φράγκο, αυτοί κάνουν πάρτι

Όχι απαραίτητα. Μπορεί κάποιοι να είχαν στοκάρει μεγάλες ποσότητες και να θέλουν να τις ξεφορτωθούν. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πετύχει πουθενά Cisa Gear.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...