Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, leznts είπε

ευχαριστω πολύ για την απάντηση.150 ευρώ μια χαρά είναι.οποτε βάζω έναν από τις παραπάνω αφαλους και είμαι οκ;

Ναι. Αν βοηθάει, σε αυτή την κατηγορία των top κυλίνδρων, θα κοίταζα πρώτα για Abloy ή EVVA 3KS/4KS, μετά για MT5+ ή Kaba και μετά τον NW5. 

Όλοι τους είναι πολύ καλοί, απλά τους αναφέρω και με σειρά προτίμησης. 

Επεξ/σία από swayback
  • Like 1
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, swayback είπε

Ναι. Αν βοηθάει, σε αυτή την κατηγορία των top κυλίνδρων, θα κοίταζα πρώτα για Abloy ή EVVA 3KS/4KS, μετά για MT5+ ή Kaba και μετά τον NW5. 

Όλοι τους είναι πολύ καλοί, απλά τους αναφέρω και με σειρά προτίμησης. 

ευχαριστω πολύ για την βοήθεια.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, adreas195 είπε

Λοιπόν μου κόβει 50€ από τον κύλινδρο winkhaus ontra, για να βάλω εγώ ότι θέλω, και αν θέλω με 150€ μου τοποθετεί abloy2 η evva 4ks.  150 καλά δεν είναι για τον evva 4ks που είναι και λίγο καλύτερος από τον abloy2??

Για πόρτα ποιας εταιρίας μιλάς; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, 26ska είπε

Για πόρτα ποιας εταιρίας μιλάς; 

Αυτή που έχω επιλέξει ειναι η Armor απο europorta , αλλα περίπου στα ίδια χρήματα- χαρακτηριστικά ειναι και η Rock απο portablock.
και κύλινδρο τον evva 4ks

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, adreas195 είπε

Αυτή που έχω επιλέξει ειναι η Armor απο europorta , αλλα περίπου στα ίδια χρήματα- χαρακτηριστικά ειναι και η Rock απο portablock.
και κύλινδρο τον evva 4ks

Επειδή την EuroPorta τώρα την ανακάλυψα, ποια η άποψη σου όσον αφορά το κομμάτι της θωράκισης;

Σε σύγκριση με την Rock της PB, ποια σου φαίνεται πιο ενισχυμένη; 

Υποθέτω η europorta μιας κι εκεί κατέληξες, αλλά θα ήθελα ένα feedback. 

Επεξ/σία από swayback
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, swayback είπε

Επειδή την EuroPorta τώρα την ανακάλυψα, ποια η άποψη σου όσον αφορά το κομμάτι της θωράκισης;

Σε σύγκριση με την Rock της PB, ποια σου φαίνεται πιο ενισχυμένη; 

Υποθέτω η europorta μιας κι εκεί κατέληξες, αλλά θα ήθελα ένα feedback. 

για να πω την αληθεια οι 2 πορτες ειναι σχεδον ιδιες σε θεμα θωράκισης, κατεληξα στην πρωτη καθως τοποθετηθηκε σε αλλο διαμερισμα στην πολυκατοικια μου και διαπιστωσα καλη δουλεια με τσιμέντο στην τοποθέτηση και σχετικά στιβαρή κατασκευή, επίσης έχει εσωτερική τομή με πετροβάμβακα (κάτι που ενδιαφέρει για θέμα ηχομόνωσης).

Τώρα το αν το φύλλο λαμαρίνας ειναι 11/10 ή 10/10 κτλπ εφ' όσον ούτε θα την ανοίξω ποτέ ούτε έχει πιστοποίηση για να αποδεικνύει κάπως τα χαρακτηριστικά της , επέλεξα με βάση το ποιά πόρτα μου φάνηκε ποιο VFM. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα,

εργαλεία σαν αυτό σε ποιες κλειδαριές δουλεύουν;

Έχουν πρακτική εφαρμογή πάνω σε EVA, Abloy και Astral S ?

Δεδομένου οτι μπορεί να τα βρει κάποιος εύκολα και με μηδενική γνωση, βγάζει εκτός όλες τις κλειδαριές που ανοίγει.

pistoleto.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα ξανά,

έχω άλλη μία ερώτηση για τους γνώστες: Σε πόρτα "κουζίνας" η οποία είναι αλουμινένιο προφίλ Europa, τι προτείνετε για θωράκιση?

Αυτή τη στιγμή έχει μια απλή κλειδαριά domus με κύλινδρο της σειράς - και ρολό εξωτερικά. Τόσο το ρολό, όσο και η πόρτα έχουν επαφές στο συναγερμό. Το τζάμι είναι τριπλεξ.

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις άλλο κύλινδρο , ασφαλείας και ενα μικρό deffender μόνο και μόνο να αποτρέψεις το κενό ασφαλείας απο την κλειδαριά. Σε κάθε περίπτωση οι αλουμινίου ανοίγουν ευκολα γιατί στραβώνουν έυκολα.

Οπότε μετά μένει, εξωτερικό ανακλινομενο κάγκελο - κάπου 200€.

70-%CE%A0%CE%A4%CE%A5%CE%A3%CE%A9%CE%9C%

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις άλλο κύλινδρο , ασφαλείας και ενα μικρό deffender μόνο και μόνο να αποτρέψεις το κενό ασφαλείας απο την κλειδαριά. Σε κάθε περίπτωση οι αλουμινίου ανοίγουν ευκολα γιατί στραβώνουν έυκολα.

Οπότε μετά μένει, εξωτερικό ανακλινομενο κάγκελο - κάπου 200€.

70-%CE%A0%CE%A4%CE%A5%CE%A3%CE%A9%CE%9C%

Λίγα μου ακούγονται τα 200€ για κάγκελο. Ίσως να φταίει που έχω στο μυαλό μου πτυσσόμενο.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, HYDA είπε

Καλησπέρα ξανά,

έχω άλλη μία ερώτηση για τους γνώστες: Σε πόρτα "κουζίνας" η οποία είναι αλουμινένιο προφίλ Europa, τι προτείνετε για θωράκιση?

Αυτή τη στιγμή έχει μια απλή κλειδαριά domus με κύλινδρο της σειράς - και ρολό εξωτερικά. Τόσο το ρολό, όσο και η πόρτα έχουν επαφές στο συναγερμό. Το τζάμι είναι τριπλεξ.

Ευχαριστώ!

+1 σε ότι σου πρότειναν.

Να προσθέσω και τα γνωστά πρόσθετα κλειδώματα της CAL ή της Domus για παράδειγμα (βγάζουν και για ανοιγόμενα αλλά και για συρόμενα παράθυρα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/6/2018 στις 12:18 ΜΜ, Dvs είπε

Καλημέρα,

εργαλεία σαν αυτό σε ποιες κλειδαριές δουλεύουν;

Έχουν πρακτική εφαρμογή πάνω σε EVA, Abloy και Astral S ?

Δεδομένου οτι μπορεί να τα βρει κάποιος εύκολα και με μηδενική γνωση, βγάζει εκτός όλες τις κλειδαριές που ανοίγει.

Για ευνόητους λόγους, νομίζω είναι καλύτερα να μην αναφερθεί σε ποιες κατηγορίες κυλίνδρων θα μπορούσε να λειτουργήσει. 

Σίγουρα πάντως δεν λειτουργεί σε κυλίνδρους που δεν έχουν καν ελατήρια στον μηχανισμό τους (abloy protec 2, evva 3ks/4ks, evva mcs, dom diamant).

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορεί να ανοίξει καλούς κυλίνδρους που έχουν ελατήρια εσωτερικά.

Δεν ξέρω αν βοηθάω.. :)

Επεξ/σία από swayback
Δημοσ.
10 ώρες πριν, swayback είπε

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορεί να ανοίξει καλούς κυλίνδρους που έχουν ελατήρια εσωτερικά.

Ποιοί είναι αυτοί δηλαδή?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Ποιοί είναι αυτοί δηλαδή?

Scudo 9000, AGB Scudo DCK, AP4, RS3s, Mul-T-Lock (Interactive, MT5+) και άλλοι...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...