Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπ' οψιν οτι τον abloy  πρεπει οπωσδηποτε να τον δοκιμασετε σε καποιο

καταστημα πριν τον αγορασετε, και να εχει και  defender μπροστα, ωστε

να σχηματισετε πληρη εικονα της λειτουργιας του.

• Like 1
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, pantelikas είπε

Δεν θέλω μόνο τον Abloy. Θέλω να αασφαλίσω αυτήν την πόρτα με κάτι αρκετά καλύτερο. Τα παραπάνω που έγραψα προτάθηκαν από τον mclein σε προηγούμενες σελίδες. Δεν έχω κάποια εμπειρία ή σχετική γνώση. 

Μόνο 100άρης κύλινδρος μπαίνει; Σε κάποια επικοινωνία με κλειδαρά με τις ίδιες φωτογραφίες μου προτάθηκε 90άρης αλλά να κάνει ο τεχνίτης κάτι για να ταιριάξει.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο

Όλοι οι κύλινδροι που ανέφερες, είναι στο ίδιο επίπεδο ασφαλείας με τον Abloy, αν όχι ένα κλικ πιο κάτω. Οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Είτε βάλεις Abloy, είτε κάποιον από τους άλλους που ανέφερες, το χάσμα σε σχέση με τον Κ2 που έχεις, είναι πολύ μεγάλο. 

Βάσει των φωτογραφιών που ανέβασες, φαίνεται πως θες 100ρη κύλινδρο.

Υποψιάζομαι πως ίσως το defender να πατάει πάνω σε αποστάτες και άρα αν αυτοί αφαιρεθούν, θα μπορέσει να μπει πιο μέσα. Και τότε θα μπορεί να μπει 90ρης κύλινδρος (50mm μέσα, 40mm έξω). Αν όμως μπει το defender >5mm πιο μέσα, ίσως φαίνεται κάπως άσχημο. Αυτό αν υποθέσουμε ότι πατάει σε αποστάτες.

Λίγο υπομονή και κάτι θα βρούμε.

55 λεπτά πριν, ringboy είπε

Υπ' οψιν οτι τον abloy  πρεπει οπωσδηποτε να τον δοκιμασετε σε καποιο

καταστημα πριν τον αγορασετε, και να εχει και  defender μπροστα, ωστε

να σχηματισετε πληρη εικονα της λειτουργιας του.

Αυτό θα ήταν το ιδανικό μιας και όπως έχει αναφερθεί πολλάκις, είναι λίγο ιδιαίτερος ως προς τον τρόπο λειτουργίας. Σε κάποιους δεν αρέσει, σε άλλους είναι αδιάφορο αυτό.

Σε κάθε περίπτωση, είναι κάτι που συνηθίζεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι γνώμη έχετε για τον WINKHAUS O-Ntra?? Ο υποψήφιος πωλητής  της θωρακισμένης πόρτας που σκέφτομαι να πάρω, ισχυρίζεται ότι είναι πολύ καλός και μάλιστα καλύτερος από τον abloy protect 2 ! 

Επεξ/σία από adreas195
Δημοσ.
Μόλις τώρα, adreas195 είπε

Τι γνώμη έχετε για τον WINKHAUS O-Ntra?? Ο υποψήφιος πωλητής  της θωρακισμένης πόρτας που σκέφτομαι να πάρω, ισχυρίζεται ότι είναι πολύ καλός και μάλιστα καλύτερος από τον abloy protect 2 ! 

Αξιόλογος αλλά σε καμία περίπτωση καλύτερος του Abloy.

Αυτό είναι κάτι που πάντα με χαλούσε στους πωλητές.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, adreas195 είπε

Είναι καλός κύλινδρος αλλά όχι καλύτερος του Abloy. Απλά αυτός, αυτόν έχει και αυτόν θέλει να πουλήσει.

Ακόμα και τον Winkhaus X-Tra να σου έλεγε (που είναι ο καλύτερος κύλινδρος της Winkhaus και άρα ανώτερος του O-Ntra), πάλι είναι κατώτερος του Abloy ή του EVVA 4KS για παράδειγμα.

Επεξ/σία από swayback
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Μπορεί να τον αφαιρέσει (50€) από το σύνολο και να τοποθετηθεί η πόρτα χωρίς κύλινδρο , αξίζει να την πάρω χωρίς κύλινδρο και να τοποθετησω ένα ν ανώτερο πχ abloy2 ή να τον πάρω ως έχει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, adreas195 είπε

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Μπορεί να τον αφαιρέσει (50€) από το σύνολο και να τοποθετηθεί η πόρτα χωρίς κύλινδρο , αξίζει να την πάρω χωρίς κύλινδρο και να τοποθετησω ένα ν ανώτερο πχ abloy2 ή να τον πάρω ως έχει;

Ναι, αξίζει. Είναι οκ τα 50€ που κόβει από το σύνολο.

Υπολόγισε όμως ότι ένας κορυφαίος κοστίζει 120 και πάνω. Οπότε αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις +70~100, αξίζει.

Επεξ/σία από swayback
Δημοσ.

Λοιπόν μου κόβει 50€ από τον κύλινδρο winkhaus ontra, για να βάλω εγώ ότι θέλω, και αν θέλω με 150€ μου τοποθετεί abloy2 η evva 4ks.  150 καλά δεν είναι για τον evva 4ks που είναι και λίγο καλύτερος από τον abloy2??

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, adreas195 είπε

Λοιπόν μου κόβει 50€ από τον κύλινδρο winkhaus ontra, για να βάλω εγώ ότι θέλω, και αν θέλω με 150€ μου τοποθετεί abloy2 η evva 4ks.  150 καλά δεν είναι για τον evva 4ks που είναι και λίγο καλύτερος από τον abloy2??

Ε, πεερίπου τα ίδια λεφτά θα σου βγει είτε τον πάρεις μόνος σου είτε τον βάλει αυτός.

Ζήτα τουλάχιστον να σου δώσει 5 κλειδιά μαζί και όχι 3, αφού ζητάει 150. 

Αν εσύ προτιμάς να τον βάλει αυτός να τελειώνει, προχώρα.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα,θα ήθελα μια βοήθεια,έχω defender με αφαλό mg,και θα ήθελα να τον αντικαταστήσω με κάτι πιο ασφαλές,έχετε κάτι να μου προτείνεται γιατί είμαι λίγο άσχετος από αυτά;ευχαριστω πολύ.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, leznts είπε

καλησπέρα,θα ήθελα μια βοήθεια,έχω defender με αφαλό mg,και θα ήθελα να τον αντικαταστήσω με κάτι πιο ασφαλές,έχετε κάτι να μου προτείνεται γιατί είμαι λίγο άσχετος από αυτά;ευχαριστω πολύ.

Καλησπέρα. Υποθέτω μιλάμε για πόρτα ασφαλείας. Ποιο είναι το budget σου; 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, leznts είπε

Πριν μια εβδομάδα άλλαξα τον mg με abloy protec 2 και το defender με disec diamond

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, swayback είπε

Καλησπέρα. Υποθέτω μιλάμε για πόρτα ασφαλείας. Ποιο είναι το budget σου; 

ναι ασφαλείας.δεν έχω τρελό θέμα με το budget ούτε τίποτα φτηνιάρικο ούτε τίποτα εξωπραγματικό.κατι αξιόλογο και ασφαλές..ευχαριστω

19 λεπτά πριν, gsf είπε

Πριν μια εβδομάδα άλλαξα τον mg με abloy protec 2 και το defender με disec diamond

θέλει και ο αφαλος και η κλειδιαρια άλλαγμα;ευχαριστω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, leznts είπε

ναι ασφαλείας.δεν έχω τρελό θέμα με το budget ούτε τίποτα φτηνιάρικο ούτε τίποτα εξωπραγματικό.κατι αξιόλογο και ασφαλές..ευχαριστω

Οκ. 

Τι θα πρότεινα τουλάχιστον (έως 100-110€):

-AGB Scudo DCK (τη νέα έκδοση με τα στρογγυλά "καπάκια" στα κλειδιά)

-EVVA ICS

-Dom ix 6 SR

-Mauer NW4

-Winkhaus keyTec X-tra

Τι θα πρότεινα ιδανικά (120~160€):

-EVVA 3KS/4KS

-Abloy Protec 2

-Mul-T-Lock MT5+

-Kaba ExperT

-Mauer NW5

Η διάσταση του MG που έχεις, λογικά είναι 30-50(80mm). Το σωστό όμως είναι να τον μετρήσεις πριν προχωρήσεις σε αγορά νέου για να είσαι σίγουρος για τη σωστή διάσταση.

Επεξ/σία από swayback
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, swayback είπε

Οκ. 

Τι θα πρότεινα τουλάχιστον (έως 100-110€):

-AGB Scudo DCK (τη νέα έκδοση με τα στρογγυλά "καπάκια" στα κλειδιά)

-EVVA ICS

-Dom ix 6 SR

-Mauer NW4

-Winkhaus keyTec X-tra

Τι θα πρότεινα ιδανικά (120~160€):

-EVVA 3KS/4KS

-Abloy Protec 2

-Mul-T-Lock MT5+

-Kaba ExperT

-Mauer NW5

Η διάσταση του MG που έχεις, λογικά είναι 30-50(80mm). Το σωστό όμως είναι να τον μετρήσεις πριν προχωρήσεις σε αγορά νέου για να είσαι σίγουρος για τη σωστή διάσταση.

ευχαριστω πολύ για την απάντηση.150 ευρώ μια χαρά είναι.οποτε βάζω έναν από τις παραπάνω αφαλους και είμαι οκ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...