26ska Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, afelis είπε Καλησπέρα προς το φιλο jaiavax καλο ειναι να ανταλάσουμε γνώμες και απόψεις για ενα τοσο σοβαρό θεμα οπως η ασφάλεια μας μου κανει τρομερή εντύπωση αυτο με τον μεντεσέ και επειδη ειμαι πολυ ψείρας στην δικη μου τοποθέτηση εβαλαν στον κατω πειρο ειδικα δυο μπετοβεργες 25 εκατοστα μηκος και 12 χιλιοστα διαμετρο τις οποιες ηλεκτροσυγκολησε και καλυψε ολα τα κενα με τσιμεντο.Πιστεύω οτι και με πολιορκιτικό κριο που εχει η αστυνομία αν τον κτυπήσουν θα πεσει ολος ο τοίχος μαζι αλλα ο μεντεσές δεν θα πάθει τιποτα. Από ποιον την πήρες την πόρτα, Σιάμο;
adsl2+ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Και που ξέρει που ακριβώς είναι ο μεντεσές και τον κτυπάει, μόνο αν η πόρτα ανοίγει προς τα έξω φαίνεται ο μεντεσές Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από adsl2+
afelis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, 26ska είπε Από ποιον την πήρες την πόρτα, Σιάμο; Καλησπέρα,ναι επειτα απο τις πολυ καλές κριτικές που διάβασα εδω, συν φυσικά την επίσκεψη στο κεντρικό του κατάστημα η κοπελα η Γεωργία απαντησε σε ολες τις ερωτησεις και τις πιο τεχνικές μας τις εξηγησε ο ιδιος,μας ειπε ακριβως πως θα τοποθετηθει η πορτα. Αψογη τοποθέτηση εχω γραψει σε πιο πισω σελιδες πως ακριβως την εβαλαν,επειδή για πολλά χρονια δούλεψα σε μαρμαρα,οικοδομές τοποθετήσεις και μεταλικές κατασκευές πιστευω χωρις να εχω δει αλλων κατασκευαστών τοποθετήσεις οτι κάνει αψογη δουλειά.
jajavax Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Φίλε Afelis, φοβάμαι ότι αυτό που περιγράφεις είναι άλλη εξασφάλιση. Ναι μεν πρόσθετη και επομένως αξιολόλογη, αλλά όχι εξασφάλιση του μεντεσέ. Ο μεντεσές είναι έξω από το τσιμέντο, σωστά ; Για να καταλάβεις τι εννοώ, φαντάσου τον (αυτόν τον μεντεσέ) αν έχει πρόσβαση κάποιος με διαγώνιο τρύπημα απ' έξω. Ίσως δεν χρειάζεται κάν να τρυπήσει την πόρτα, αλλά μόνο να "εργασθεί" ανάμεσα από αυτήν και ανάμεσα από την κάσα, στο -ας το πούμε- κενό. Είναι άλλο το τρύπημα το πόρτας και άλλο το... φάγωμα ανάμεσα από το κενό. Εγώ δεν είδα τρύπημα στη μέθοδο που προανέφερα, αλλά δεν μπορώ να το αποκλείσω με τα σημερινά 18voltα μπαταρίας και βάλε... Το είχα δει όταν ακόμα κάναμε "κρα" για να δούμε 12volto δράπανο. Σήμερα υπάρχουν τροχοί με μπαταρία, ηλεκτροκολήσεις κοπής πλάσματος, χίλια δύο. Φίλε swayback, χαίρομαι που έπιασες το λεπτό σημείο, ότι δεν κάνει να δούνε δημόσια, τον τρόπο. Όμως το βιντεάκι δεν το έχω κρατήσει κάπου και απλά μού έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη. Επειδή όμως πιάνουν τα χέρια μου και έχω αυξημένη αντίληψη σε λειτουργία μηχανισμών, είμαι σίγουρος ότι σε αυτού του είδους την τεχνική παραβίασης, καμία Siamo δεν έχει την αντίσταση που έχουν οι ΧαλκιάςDoors και οι άλλες με τα απέναντι-πλαϊνά-πίσω κλειδώματα. Με άλλα λόγια, αν φτάσει το μεντεσέ ο κλέφτης και εκεί δεν έχει κυλίνδρους που βγήκαν από κλειδαριά, τότε πάει... Δεν αρκούν οι μικροί σταθεροί κύλινδροι (τα κερατάκια) που έχουν οι πόρτες περιμετρικά. Πίστεψέ με. Δεν βγήκαν τουλάχιστον 2 εταιρείες που προσφέρουν -μακρύ σε βάθος-- περιμετρικό κλείδωμα, έτσι τυχαία ... Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από jajavax
Dvs Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε μονοκατοικία υπάρχει μια κεντρική εισοδος και μια πόρτα στο διαμέρισμα. - Θα βαζατε δυο ίδιες πόρτες ή θα παίρνατε μια πιο καλή / ακριβή κάπου; Αν περάσει την πρώτη, θεωρητικά μπορεί να δουλέψει ανενόχλητος στην δευτερη (αν περάσει κάμερα και συναγερμό). - Έχει νόημα να βαλω δυο κλειδαριές στην πορτα της κεντρικής εισοδου; (με μαγνητικό στην 2η κλειδαρια) - Τι κλειδαριές προτείνε σαν συνδυασμό στις πόρτες; Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από Dvs
turbat0s Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, Dvs είπε Θα βαζατε δυο ίδιες πόρτες ή θα παίρνατε μια πιο καλή / ακριβή κάπου; Προσωπικά νομίζω την πιο ακριβή θα την έβαζα έξω. Είναι ψυχολογικό το θέμα, αν δει κάποιος εύκολη πόρτα έξω, θα του μπουν ιδέες να ψάξει και πιο μέσα... 1
JMc7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, jajavax είπε Φίλε Afelis, φοβάμαι ότι αυτό που περιγράφεις είναι άλλη εξασφάλιση. Ναι μεν πρόσθετη και επομένως αξιολόλογη, αλλά όχι εξασφάλιση του μεντεσέ. Ο μεντεσές είναι έξω από το τσιμέντο, σωστά ; Για να καταλάβεις τι εννοώ, φαντάσου τον (αυτόν τον μεντεσέ) αν έχει πρόσβαση κάποιος με διαγώνιο τρύπημα απ' έξω. Ίσως δεν χρειάζεται κάν να τρυπήσει την πόρτα, αλλά μόνο να "εργασθεί" ανάμεσα από αυτήν και ανάμεσα από την κάσα, στο -ας το πούμε- κενό. Είναι άλλο το τρύπημα το πόρτας και άλλο το... φάγωμα ανάμεσα από το κενό. Εγώ δεν είδα τρύπημα στη μέθοδο που προανέφερα, αλλά δεν μπορώ να το αποκλείσω με τα σημερινά 18voltα μπαταρίας και βάλε... Το είχα δει όταν ακόμα κάναμε "κρα" για να δούμε 12volto δράπανο. Σήμερα υπάρχουν τροχοί με μπαταρία, ηλεκτροκολήσεις κοπής πλάσματος, χίλια δύο. Φίλε swayback, χαίρομαι που έπιασες το λεπτό σημείο, ότι δεν κάνει να δούνε δημόσια, τον τρόπο. Όμως το βιντεάκι δεν το έχω κρατήσει κάπου και απλά μού έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη. Επειδή όμως πιάνουν τα χέρια μου και έχω αυξημένη αντίληψη σε λειτουργία μηχανισμών, είμαι σίγουρος ότι σε αυτού του είδους την τεχνική παραβίασης, καμία Siamo δεν έχει την αντίσταση που έχουν οι ΧαλκιάςDoors και οι άλλες με τα απέναντι-πλαϊνά-πίσω κλειδώματα. Με άλλα λόγια, αν φτάσει το μεντεσέ ο κλέφτης και εκεί δεν έχει κυλίνδρους που βγήκαν από κλειδαριά, τότε πάει... Δεν αρκούν οι μικροί σταθεροί κύλινδροι (τα κερατάκια) που έχουν οι πόρτες περιμετρικά. Πίστεψέ με. Δεν βγήκαν τουλάχιστον 2 εταιρείες που προσφέρουν -μακρύ σε βάθος-- περιμετρικό κλείδωμα, έτσι τυχαία ... ελπιζω να μη θες να γελασουμε με αυτο το ποστ... λινκ δεν εχεις για το σεναριο του μεντεσε. χαλκιας κι αλλες (ποιες αλλες ; ) πορτες για τα μπαζα μας αναφερεις ως καλες. δραπανα, τρυπανια απο το μελλον που θα τρυπησουν να καταστρεψουν μεντεσε σε μια πολυκατοικια για να κλεψουν 5Κ σε μετρητα & χρυσο απ'το Μ.Ο... ευτυχως ειναι Κυριακη. 1 ώρα πριν, Dvs είπε Σε μονοκατοικία υπάρχει μια κεντρική εισοδος και μια πόρτα στο διαμέρισμα. - Θα βαζατε δυο ίδιες πόρτες ή θα παίρνατε μια πιο καλή / ακριβή κάπου; Αν περάσει την πρώτη, θεωρητικά μπορεί να δουλέψει ανενόχλητος στην δευτερη (αν περάσει κάμερα και συναγερμό). - Έχει νόημα να βαλω δυο κλειδαριές στην πορτα της κεντρικής εισοδου; (με μαγνητικό στην 2η κλειδαρια) - Τι κλειδαριές προτείνε σαν συνδυασμό στις πόρτες; το θεμα ειναι της κεντρικης εισοδου να ειναι μονιμα κλειδωμενη. (ειτε 2πλη κλειδαρια, ειτε αυτοματο κλειδωμα, ειτε ηλεκτροπυρος). Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από JMc7 1
petasis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, JMc7 είπε ελπιζω να μη θες να γελασουμε με αυτο το ποστ... λινκ δεν εχεις για το σεναριο του μεντεσε. χαλκιας κι αλλες (ποιες αλλες πορτες για τα μπαζα μας αναφερεις ως καλες. δραπανα, τρυπανια απο το μελλον που θα τρυπησουν να καταστρεψουν μεντεσε σε μια πολυκατοικια για να κλεψουν 5Κ σε μετρητα & χρυσο απ'το Μ.Ο... ευτυχως ειναι Κυριακη. το θεμα ειναι της κεντρικης εισοδου να ειναι μονιμα κλειδωμενη. (ειτε 2πλη κλειδαρια, ειτε αυτοματο κλειδωμα, ειτε ηλεκτροπυρος). Και εγώ δεν κατάλαβα πώς μπορεί να δουλέψει το σενάριο με τους μεντεσέδες. Δεν ξέρω αν έχει αναρτηθεί, αλλά ψάχνοντας μπας και βρω κάτι σχετικό, βρήκα αυτό, που του έκοψαν τις μπετόβεργες και έβγλαν όλη την πόρτα. Βέβαια τώρα πρόσεξα το κλειδί χρηματοκιβωτίου. Και ότι αρκούσε να κόψουν τα στηρίγματα στην μία πλευρά.
JMc7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, petasis είπε Και εγώ δεν κατάλαβα πώς μπορεί να δουλέψει το σενάριο με τους μεντεσέδες. Δεν ξέρω αν έχει αναρτηθεί, αλλά ψάχνοντας μπας και βρω κάτι σχετικό, βρήκα αυτό, που του έκοψαν τις μπετόβεργες και έβγλαν όλη την πόρτα. Βέβαια τώρα πρόσεξα το κλειδί χρηματοκιβωτίου. Και ότι αρκούσε να κόψουν τα στηρίγματα στην μία πλευρά. με κλειδαρια σεκιουρεμ, 12ετιας καποιος λογος υπηρχε που βγηκε αυτη η πορτα απο τη θεση της. 1
petasis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Εγώ υποθέτω είχε λίγες μπετόβεργες και αρκετό κενό μεταξύ κάσας και τοίχου. Αλλά δεν θα ήταν πιο εύκολο να είχαν διαρρήξει την κλειδαριά;
afelis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, petasis είπε Και εγώ δεν κατάλαβα πώς μπορεί να δουλέψει το σενάριο με τους μεντεσέδες. Δεν ξέρω αν έχει αναρτηθεί, αλλά ψάχνοντας μπας και βρω κάτι σχετικό, βρήκα αυτό, που του έκοψαν τις μπετόβεργες και έβγλαν όλη την πόρτα. Βέβαια τώρα πρόσεξα το κλειδί χρηματοκιβωτίου. Και ότι αρκούσε να κόψουν τα στηρίγματα στην μία πλευρά. Απο το βιντεο φαινεται τοποθέτηση της πλάκας με αφρο,και μονο μια μπετόβεργα χαμηλά το συνεργείο που την εβαλε πρεπει να παει μεσα για παραχάραξη της λεξης τοποθέτηση πορτας ασφαλείας!!!!!!
JMc7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, afelis είπε Απο το βιντεο φαινεται τοποθέτηση της πλάκας με αφρο,και μονο μια μπετόβεργα χαμηλά το συνεργείο που την εβαλε πρεπει να παει μεσα για παραχάραξη της λεξης τοποθέτηση πορτας ασφαλείας!!!!!! που να δεις οι πορτες (350€ ~ 550€) του 2014 και μετα... 12 λεπτά πριν, petasis είπε Εγώ υποθέτω είχε λίγες μπετόβεργες και αρκετό κενό μεταξύ κάσας και τοίχου. Αλλά δεν θα ήταν πιο εύκολο να είχαν διαρρήξει την κλειδαριά; αυτο ειναι το ερωτημα. γιατι δεν ανοιξαν την κλειδαρια...
Hunt Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα στην παρέα. Δυο ερωτησεις γενικά στο φόρουμ κ ειδικά στους επαγγελματίες. Λόγω ανακαίνισης θα τοποθετήσω καινούργια πόρτα σε μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη. Μπατζετ 1000€ περίπου (θωρακισμένη, κλειδαριά, defender). 1) κλειδαριά χωρίς να ξέρω πολλά σκέφτομαι omega plus. Είναι ξεπερασμένη; Έχετε καλύτερες προτάσεις στο συνολικό μπατζετ που προανέφερα; 2) Προτασεις μαγαζιών στη Θεσσαλονίκη για θωρακισμένες κ κλειδαριές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
26ska Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Πόσο πάνε ρε παιδιά οι πόρτες του Σιαμου, τα πρώτα 3 μοντέλα μέχρι την extra-1,γιατι βλέπω δεν έχει τιμές στο site,μιλαω για 2πλη κλειδαριά.
JMc7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 32 λεπτά πριν, Hunt είπε Καλησπέρα στην παρέα. Δυο ερωτησεις γενικά στο φόρουμ κ ειδικά στους επαγγελματίες. Λόγω ανακαίνισης θα τοποθετήσω καινούργια πόρτα σε μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη. Μπατζετ 1000€ περίπου (θωρακισμένη, κλειδαριά, defender). 1) κλειδαριά χωρίς να ξέρω πολλά σκέφτομαι omega plus. Είναι ξεπερασμένη; Έχετε καλύτερες προτάσεις στο συνολικό μπατζετ που προανέφερα; 2) Προτασεις μαγαζιών στη Θεσσαλονίκη για θωρακισμένες κ κλειδαριές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. με μπατζετ 1000€, παρε Omega Plus + Defender Scorpio (το μαγνητικο). Δεν ξερω βεβαια ποιος πουλαει πορτες με Omega Plus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις