Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Securemme K22 & K64, ανοιγμενοι με την ιδια μεθοδο που ανοιγουν τον Κ2.

Νεα σμυρνη τα γνωστα (σ'εμενα) περιστατικα απο 12/03. 

Συγκεκριμένα απο αγια φωτεινη εως αγια παρασκευη σε καθετους δρομους/στενα με ευκολη προσβαση στην ελευθεριου βενιζελου.

Όλες οι πορτες καινουριες (αντικατασταση ξυλινης) καμια απο αναβαθμιση. 2 απο τους 6 ελειπαν περισσοτερο απο 7 ημερες σερι. 1 απο τους 2 ειχε συναγερμο.

Τα σπιτια σα να μην παραβιαστηκαν & σα να μην ψαχθησαν. Χρυσαφικά, χρήματα, φωτογραφικές & ταμπλετ apple.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JMc7 είπε

Τα σπιτια σα να μην παραβιαστηκαν & σα να μην ψαχθησαν

Τί σημαίνει αυτό?

Άνεση χρόνου?

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Τί σημαίνει αυτό?

Άνεση χρόνου?

ανεση χρονου, γνωση της διαρρυθμισης, εμπειροι διαρρηκτες, σπειρα/ες με απολυτο & συγκεκριμενο στοχο κι αλλα που ισως μου διαφευγουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, JMc7 είπε

ανεση χρονου, γνωση της διαρρυθμισης, εμπειροι διαρρηκτες, σπειρα/ες με απολυτο & συγκεκριμενο στοχο κι αλλα που ισως μου διαφευγουν.

Υπαρχει περιπτωση να ειναι απο οικιακη βοηθο, η νταντα, η πηγη της πληροφορησης; επειδη αν καταλαβα καλα ηξεραν πολυ καλα τους χωρους και δεν εκαναν καθολου ανω κατω τα σπιτια;

Επεξ/σία από afelis
Δημοσ.
6 ώρες πριν, JMc7 είπε

Securemme K22 & K64, ανοιγμενοι με την ιδια μεθοδο που ανοιγουν τον Κ2.

Νεα σμυρνη τα γνωστα (σ'εμενα) περιστατικα απο 12/03. 

Συγκεκριμένα απο αγια φωτεινη εως αγια παρασκευη σε καθετους δρομους/στενα με ευκολη προσβαση στην ελευθεριου βενιζελου.

Όλες οι πορτες καινουριες (αντικατασταση ξυλινης) καμια απο αναβαθμιση. 2 απο τους 6 ελειπαν περισσοτερο απο 7 ημερες σερι. 1 απο τους 2 ειχε συναγερμο.

Τα σπιτια σα να μην παραβιαστηκαν & σα να μην ψαχθησαν. Χρυσαφικά, χρήματα, φωτογραφικές & ταμπλετ apple.

Αν 1 στους 2 είχαν συναγερμό να φανταστώ πως αυτό σημαίνει ότι ούτε ο συναγερμός είναι πλέον αποτρεπτικός για τους διαρρηκτες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ τους αγαπητούς.

Έχω βάλει από Siamo την Extra-1 και ενώ ζήτησα ανεμοφράκτη με λάστιχο (αντί για σκουπάκι), δεν έμεινα ευχαριστημένος.

Θέλεις, επειδή το συνεργείο Siamo της Ομόνοιας ήταν ανίκανο στην αρχική τοποθέτησης της πόρτας, θέλεις επειδή μάλλον έχει αλλάξει επιμέρους ανταλλακτικά (με φτηνότερες κινεζιές), το αποτέλεσμα ήταν χάλια.

Το ίδιο και ο "περιοριστής ανοίγματος".  Δεν είναι το ίδιο κτήνος και μασίφ, σαν την παλιότερη Siamo που έχω και μπορώ να το αποδείξω. 

Το ίδιο και το χερούλι του περιοριστή από μέσα, που είναι σαν παράλυτο και όχι στιβαρό όπως στην παλιά, στο πάνω σπίτι.

Το ερώτημα είναι αν θυμάστε ποιός είναι ο κατασκευαστής μία θωρακισμένης πόρτας που έλεγε ότι παίρνει σύστημα στεγάνωσης, στο κάτω μέρος. 

Το είχα δει κάπου, αλλά δεν μπορώ να το βρω. 

Επεξ/σία από jajavax
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, pintourikio είπε

Αν 1 στους 2 είχαν συναγερμό να φανταστώ πως αυτό σημαίνει ότι ούτε ο συναγερμός είναι πλέον αποτρεπτικός για τους διαρρηκτες?

Μπάα, λάθος υπόθεση.

Όσα περισσότερα μέτρα λαμβάνει κάποιος, τόσο αυξάνει το επίπεδο της ασφάλειάς του (χωρίς φυσικά ποτέ να επιτυγχάνει το απόλυτο διότι δεν υπάρχει).

Επεξ/σία από turbat0s
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jajavax είπε

Χαιρετώ τους αγαπητούς.

Έχω βάλει από Siamo την Extra-1 και ενώ ζήτησα ανεμοφράκτη με λάστιχο (αντί για σκουπάκι), δεν έμεινα ευχαριστημένος.

Θέλεις, επειδή το συνεργείο Siamo της Ομόνοιας ήταν ανίκανο στην αρχική τοποθέτησης της πόρτας, θέλεις επειδή μάλλον έχει αλλάξει επιμέρους ανταλλακτικά (με φτηνότερες κινεζιές), το αποτέλεσμα ήταν χάλια.

Το ίδιο και ο "περιοριστής ανοίγματος".  Δεν είναι το ίδιο κτήνος και μασίφ, σαν την παλιότερη Siamo που έχω και μπορώ να το αποδείξω. 

Το ίδιο και το χερούλι του περιοριστή από μέσα, που είναι σαν παράλυτο και όχι στιβαρό όπως στην παλιά, στο πάνω σπίτι.

Το ερώτημα είναι αν θυμάστε ποιός είναι ο κατασκευαστής μία θωρακισμένης πόρτας που έλεγε ότι παίρνει σύστημα στεγάνωσης, στο κάτω μέρος. 

Καλησπερα στις 6/3 βαλαμε απο Σιαμο το μοντελο παραγωγικος τυπος επειτα απο μελετη πολλων σελιδων απο εδω και φυσικα επισκεψη στο κεντρικο μαγαζι του, απολυτα ικανοποιημενος και απο την τοποθετηση και την ποιοτητα των υλικων ο περιοριστης ανοιγματος ειναι μασιφ 12 χιλιοστα και το χερουλι πολυ καλο,μηπως την τοποθετηση την εκανες απο καποιο συνεργαζομενο συνεργειο και οχι το δικο του συνεργειο;

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, jajavax είπε

Χαιρετώ τους αγαπητούς.

Πόσο σου πήγε φίλε; Δεν έχει τιμές πια στο site. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς "afelis" : Να διευκρινίσω, ότι δεν λέω ...πως έχασα κάθε καλή ιδέα που είχα.  Απλά παρατήρησα ότι ο παραγωγικός τύπος που είχαμε βάλει στο πάνω σπίτι πριν 10 χρόνια, είναι 1-2 "κλικ" καλύτερος.  Προσπαθώ να πιθανολογήσω γιατί σήμερα δεν έχει τόσο "βεντουζωτό" ανεμοφράκτη.

Προς "26ska" :  Δεν θυμάμαι τιμή, αλλά μπορώ να ρωτήσω.  Είναι ακριβώς απέναντι .  Πήγα πρώτα στον κλειδαρά (για να μου κάνει ειδική τιμή) και μετά στο Siamo για τις λεπτομέρειες.  Βάλαμε ηχομονωτικό και μέσα στις δοκούς.  Όχι μόνο μεταξύ τους.  Διάλεξα πόμολο, επένεδυση, σχέδιο κλπ.  Η ειδική προσφορά από τον Ρουσάκη (Κλειδαράς, Μεσογείων 64) και το συνεργείο από τον Siamo στην Αθήνα.

Να σας πω κάτι σημαντικό : Δεν αγόρασα ξανά Παραγωγικό Τύπο, επειδή είδα ένα βιντεάκι, όπου ο εξελιγμένος σημερινός ληστής, χτύπαγε τον κάτω μεντεσέ και έμπαινε εύκολα.  Δηλαδή, όποιος πλέον θέλει να αποκλείσει αυτήν την μέθοδο, πρέπει να έχει 3 μεντεσέδες ή να ηλεκτροκολλήσει 1-2 ακόμα από μέσα (αν γίνεται).  Φυσικά μιλάμε για ειδικούς πρόσθετους μεντεσέδες μεγάλου πάχους, αλλιώς όχι.  Αλλά πάντα με τον κίνδυνο να χαλάσει το ομαλό άνοιξε-κλείσε από 1 χιλιοστό λάθος.  Οπότε... EXTRA-1.

Θα το ψάξω όμως, κατά πόσο γίνεται να βάλω και στην EXTRA-1 κάποιον επιπλέον μεντεσέ, χωρίς να χαλάσει η ομαλή κίνηση.

Επεξ/σία από jajavax
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, jajavax είπε

Προς "afelis" : Να διευκρινίσω, ότι δεν λέω ...πως έχασα κάθε καλή ιδέα που είχα.  Απλά παρατήρησα ότι ο παραγωγικός τύπος που είχαμε βάλει στο πάνω σπίτι πριν 10 χρόνια, είναι 1-2 "κλικ" καλύτερος.  Προσπαθώ να πιθανολογήσω γιατί σήμερα δεν έχει τόσο "βεντουζωτό" ανεμοφράκτη.

Προς "26ska" :  Δεν θυμάμαι τιμή, αλλά μπορώ να ρωτήσω.  Είναι ακριβώς απέναντι .  Πήγα πρώτα στον κλειδαρά (για να μου κάνει ειδική τιμή) και μετά στο Siamo για τις λεπτομέρειες.  Βάλαμε ηχομονωτικό και μέσα στις δοκούς.  Όχι μόνο μεταξύ τους.  Διάλεξα πόμολο, επένεδυση, σχέδιο κλπ.  Η ειδική προσφορά από τον Ρουσάκη (Κλειδαράς, Μεσογείων 64) και το συνεργείο από τον Siamo στην Αθήνα.

Να σας πω κάτι σημαντικό : Δεν αγόρασα ξανά Παραγωγικό Τύπο, επειδή είδα ένα βιντεάκι, όπου ο εξελιγμένος σημερινός ληστής, χτύπαγε τον κάτω μεντεσέ και έμπαινε εύκολα.  Δηλαδή, όποιος πλέον θέλει να αποκλείσει αυτήν την μέθοδο, πρέπει να έχει 3 μεντεσέδες ή να ηλεκτροκολλήσει 1-2 ακόμα από μέσα (αν γίνεται).  Φυσικά μιλάμε για ειδικούς πρόσθετους μεντεσέδες μεγάλου πάχους, αλλιώς όχι.  Αλλά πάντα με τον κίνδυνο να χαλάσει το ομαλό άνοιξε-κλείσε από 1 χιλιοστό λάθος.  Οπότε... EXTRA-1.

Θα το ψάξω όμως, κατά πόσο γίνεται να βάλω και στην EXTRA-1 κάποιον επιπλέον μεντεσέ, χωρίς να χαλάσει η ομαλή κίνηση.

Γενικά ακούγεται ότι πόρτες 10+ ετών ήταν πιο προσεγμένες από τις αντίστοιχες σήμερα.

Εσύ σε κάποια εξαρτήματα αναφέρεσαι περισσότερο, όταν λες ότι είναι 1-2 κλικ πιο κάτω η καινούργια πόρτα, σωστά; Ανεμοφράκτης/υδατοφράκτης, πόμολα, περιοριστής ανοίγματος, κ.λπ.;

Θα με ενδιέφερε να δω το βίντεο στο οποίο αναφέρεσαι, έστω και με pm.

Κάτι άλλο που δεν κατάλαβα. Ο κλειδαράς στον οποίο αναφέρεσαι, πουλάει πόρτες Siamo (δηλαδή αυτός σου έδωσε προσφορά και αυτόν πλήρωσες) αλλά την τοποθέτηση την κάνει συνεργείο του Σιάμου στην Αριστοτέλους;

Κι όταν λες ήταν ανίκανο στην αρχική τοποθέτηση της πόρτας;

Κι αυτά με pm αν δεν θες να μπεις σε λεπτομέρειες εδώ. Απορία το ‘χω.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, afelis είπε

Υπαρχει περιπτωση να ειναι απο οικιακη βοηθο, η νταντα, η πηγη της πληροφορησης; επειδη αν καταλαβα καλα ηξεραν πολυ καλα τους χωρους και δεν εκαναν καθολου ανω κατω τα σπιτια;

οχι. ολα τα σεναρια αφορουσαν ζευγαρια & οχι οικογενειες.

18 ώρες πριν, pintourikio είπε

δεν ξερω αν ειναι αποτρεπτικος 100% - ομως ειναι 100% σιγουρο πως εχει τη χρησιμοτητα του. ακομη και 10% να αποτρεπει, κανει καποια δουλεια.

2 ώρες πριν, jajavax είπε

θα ηθελα να δω αυτο το βιντεακι που καποιος χτυπαει το μεντεσε και μπαινει.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, jajavax είπε

Χαιρετώ τους αγαπητούς.

Δεν γνωρίζω καλά τους κατασκευαστές, αλλά σύστημα στεγάνωσης στο κάτω μέρος για νερό βάζει και η golden door. Δεν το διάλεξα εγώ, αλλά μου είπαν ότι μπαίνει ράγα αλουμινίου στο κάτω μέρος της πόρτας (όπως σε αλουμινίου με θερμοδιακοπή) και πάνω εκεί στεγανοποιεί η πόρτα.

Εγώ έβαλα τον κλασικό ανεμοθράυστη, που είναι ένα λάστιχο που κατεβαίνει στο πάτωμα. Ευχαριστημένος είμαι.

Σε εσένα ποιο είναι το πρόβλημα; Αφήνει κενό;

44 λεπτά πριν, JMc7 είπε

οχι. ολα τα σεναρια αφορουσαν ζευγαρια & οχι οικογενειες.

δεν ξερω αν ειναι αποτρεπτικος 100% - ομως ειναι 100% σιγουρο πως εχει τη χρησιμοτητα του. ακομη και 10% να αποτρεπει, κανει καποια δουλεια.

θα ηθελα να δω αυτο το βιντεακι που καποιος χτυπαει το μεντεσε και μπαινει.

Και εγώ θέλω να δω το βιντεάκι. (Και φωτογραφία αν μπορείς από την τοποθέτηση. Τι πήγε στραβά σε σχέση με την παλιά σου πόρτα; )

• Like 2
Δημοσ.

Στο σπίτι των γονέων μου έχουμε μια αρχαία πόρτα που αν την φυσήξεις θα ανοίξει.

Σκέφτομαινα βάλουμε μια ασφαλείας αλλά δεν έχω ιδέα.

Από που να αρχίσω το ψάξιμο; Γενικά θέλω κάτι οικονομικό.

Δημοσ.

Καλησπέρα προς το φιλο jaiavax καλο ειναι να ανταλάσουμε γνώμες και απόψεις για ενα τοσο σοβαρό θεμα οπως η ασφάλεια μας μου κανει τρομερή εντύπωση αυτο με τον μεντεσέ και επειδη ειμαι πολυ ψείρας στην δικη μου τοποθέτηση εβαλαν στον κατω πειρο ειδικα δυο μπετοβεργες 25 εκατοστα μηκος και 12 χιλιοστα διαμετρο τις οποιες ηλεκτροσυγκολησε και καλυψε ολα τα κενα με τσιμεντο.Πιστεύω οτι και με πολιορκιτικό κριο που εχει η αστυνομία αν τον κτυπήσουν θα πεσει ολος ο τοίχος μαζι αλλα ο μεντεσές δεν θα πάθει τιποτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...