LIONOR Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μετα απο πολλα κρουσματα γειτονων μου, θελω πια να αλλαξω την παλια κλειδαρια της πορτας μου, πριν να ναι ...αργα. Δυστηχως δεν εχω ιδεα απο κλειδαριες και δεν θελω να μου πασαρουν οτι θελουν...γι αυτο και θα θελα μια γνωμη και απο σας... Φυσικα με ενδιαφερει η ασφαλεια και η αξιοπιστια... σκεφτομαι ισως σε κατι τετοιο: https://www.safecase.gr/συστήματα-ασφαλείας-για-πόρτες/κλειδαριές-ασφαλείας/για-θωρακισμενες-πορτες/mul-t-lock-omega-plus (το μαγαζι ειναι τυχαιο, βρισκεται κοντα στο σπιτι μου και λεω να περασω μια βολτα....) Αυτη που εχω τωρα, μαλλον ειναι μαρκα potent (ετσι γραφει το κλειδι πανω) και η αποσταση ειναι 75mm. Αν μπορειτε να μου πειτε ποια ακριβως θα ταιριαζε στην περιπτωση μου (απο omega plus) ή εναλλακτικα τι αλλο θα μπορουσα να βαλω; (φανταζομαι οτι πρεπει να αλλαχτει ολοκληρη η κλειδαρια και να μπει και defender...) Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από LIONOR
JMc7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 19 λεπτά πριν, LIONOR είπε Μετα απο πολλα κρουσματα γειτονων μου, θελω πια να αλλαξω την παλια κλειδαρια της πορτας μου, πριν να ναι ...αργα. Δυστηχως δεν εχω ιδεα απο κλειδαριες και δεν θελω να μου πασαρουν οτι θελουν...γι αυτο και θα θελα μια γνωμη και απο σας... Φυσικα με ενδιαφερει η ασφαλεια και η αξιοπιστια... σκεφτομαι ισως σε κατι τετοιο: https://www.safecase.gr/συστήματα-ασφαλείας-για-πόρτες/κλειδαριές-ασφαλείας/για-θωρακισμενες-πορτες/mul-t-lock-omega-plus (το μαγαζι ειναι τυχαιο, βρισκεται κοντα στο σπιτι μου και λεω να περασω μια βολτα....) Αυτη που εχω τωρα, μαλλον ειναι μαρκα potent (ετσι γραφει το κλειδι πανω) και η αποσταση ειναι 75mm. Αν μπορειτε να μου πειτε ποια ακριβως θα ταιριαζε στην περιπτωση μου (απο omega plus) ή εναλλακτικα τι αλλο θα μπορουσα να βαλω; (φανταζομαι οτι πρεπει να αλλαχτει ολοκληρη η κλειδαρια και να μπει και defender...) θα την αλλαξετε μονος σας ;
JMc7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 33 λεπτά πριν, LIONOR είπε Μετα απο πολλα κρουσματα γειτονων μου, θελω πια να αλλαξω την παλια κλειδαρια της πορτας μου, πριν να ναι ...αργα. Δυστηχως δεν εχω ιδεα απο κλειδαριες και δεν θελω να μου πασαρουν οτι θελουν...γι αυτο και θα θελα μια γνωμη και απο σας... Φυσικα με ενδιαφερει η ασφαλεια και η αξιοπιστια... σκεφτομαι ισως σε κατι τετοιο: https://www.safecase.gr/συστήματα-ασφαλείας-για-πόρτες/κλειδαριές-ασφαλείας/για-θωρακισμενες-πορτες/mul-t-lock-omega-plus (το μαγαζι ειναι τυχαιο, βρισκεται κοντα στο σπιτι μου και λεω να περασω μια βολτα....) Αυτη που εχω τωρα, μαλλον ειναι μαρκα potent (ετσι γραφει το κλειδι πανω) και η αποσταση ειναι 75mm. Αν μπορειτε να μου πειτε ποια ακριβως θα ταιριαζε στην περιπτωση μου (απο omega plus) ή εναλλακτικα τι αλλο θα μπορουσα να βαλω; (φανταζομαι οτι πρεπει να αλλαχτει ολοκληρη η κλειδαρια και να μπει και defender...) λογικα εδω εχουμε potent7000. νορμαλ πορτα, νορμαλ διαστασεις, νορμαλ εσωτερικο. μεσαια κατηγορια γενικως ! μπορειτε να τοποθετησετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ & ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ. κυριολεκτικά. το μοναδικο σας οριο ειναι το χρηματικο και τιποτα αλλο. οπως εχουμε ξαναγραψει : α) omega plus = μια κλειδαρια δοκιμασμενη στο περασμα του χρονου. δεν υπαρχει τροπος παραβιασης χωρις ζημια & δεν υπαρχει καταγεγραμενο καποιο συμβαν. (μπορει να συνδιαστει με εσωτερικο μαγγανιο ή με εξωτερικο defender. το τελευταιο μπορει να ειναι ατσαλινο ή ατσαλινο & μαγνητικο ταυτοχρονα) ! β) κλειδαριες κυλινδρου = cisa revo pro / iseo / mul-t-lock los / mottura και αρκετες ακομη + καποιον κυλινδρο + καποιο defender. 1
LIONOR Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Σε ευχαριστω πολυ, θα κοιταξω σε αυτα που ειπες 1
powerup Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Επιλογη πορτας ασφαλειας για αντικτασταση πορτας απλης https://thermoplastiki.gr/πορτεσ/πόρτες-ασφαλείας/ 1) Αξιζει τα 610 € με τοποθετηση ? 2) η ασφλεια της κλειδαριας κι τη πορτας ειναι ικανοποιητικη ?(τοποθετηση με πηρους 15κ στο τοιχο)χρειαζετε αλλη κλειδαρια ? 3) Σε αυτη τη τιμη εχουμε καλυτερες επιλογες ? Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από powerup
JMc7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, powerup είπε Επιλογη πορτας ασφαλειας για αντικτασταση πορτας απλης https://thermoplastiki.gr/πορτεσ/πόρτες-ασφαλείας/ 1) Αξιζει τα 610 € με τοποθετηση ? 2) η ασφλεια της κλειδαριας κι τη πορτας ειναι ικανοποιητικη ?(τοποθετηση με πηρους 15κ στο τοιχο)χρειαζετε αλλη κλειδαρια ? 3) Σε αυτη τη τιμη εχουμε καλυτερες επιλογες ? 1. Απ'αυτα που εχω ακουσει οτι παιζουν στην επαρχια, ναι. 2. Ο κυλινδρος στις φωτο τους ειναι asix. Στην περιγραφη λεει tekno. Ειναι νορμαλ. 3. Εξαρταται σε ποιο μερος της ελλαδας.
powerup Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, JMc7 είπε 1. Απ'αυτα που εχω ακουσει οτι παιζουν στην επαρχια, ναι. 2. Ο κυλινδρος στις φωτο τους ειναι asix. Στην περιγραφη λεει tekno. Ειναι νορμαλ. 3. Εξαρταται σε ποιο μερος της ελλαδας. Το επιπεδο ασφαλειας της κλειδαριας ειναι νορμαλ? Μου ειπαν οτι ειναι cisa astral σκετο ,χρειαζετε καποιο καλυτερο μηχανισμο ? Μπορει αυτη η πορτα να αναβαθμιση την κλειδαρια της μετα απο 5ετια πχ ? Λυσεις με πορτες ασφαλειας χωρις πιστοποιηση και 50-80€ φθηνοτερα ειναι αξιες λογου ? Βορεια Ελλαδα κοντα στη Καβαλα μενω Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από powerup
JMc7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 23 λεπτά πριν, powerup είπε Το επιπεδο ασφαλειας της κλειδαριας ειναι νορμαλ? Μου ειπαν οτι ειναι cisa astral σκετο ,χρειαζετε καποιο καλυτερο μηχανισμο ? Μπορει αυτη η πορτα να αναβαθμιση την κλειδαρια της μετα απο 5ετια πχ ? Λυσεις με πορτες ασφαλειας χωρις πιστοποιηση και 50-80€ φθηνοτερα ειναι αξιες λογου ? Βορεια Ελλαδα κοντα στη Καβαλα μενω Απο αυτα που διαβασα, νορμαλ μου φαινονται αυτα που προσφερονται. Αν ειναι cisa astral tekno pro - ειναι σε καλο επιπεδο ειδικα με βαση αυτα που προσφερονται στον ανταγωνισμο. Αν ειναι cisa astral tekno - δεν ειναι σκουπιδι / δεν ειναι τοπ. Απλα το κρατας 2-3 χρονια & το αλλαζεις. Καλα το θεμα της πιστοποιησης μην το συζητησουμε γιατι θα γελασουν και οι σερβερς του ινσομνια. Μεινε στο οτι αυτος προσφερει καποια τυπικη πιστοποιηση & ολα καλα ! Για την Καβαλα το καταλαβα. Περιορισμενες προτασεις & λυσεις αρα αν τον βλεπεις να μιλαει τιμια και να σε κοιταζει στα ματια τον προτιμας. 1
norther Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Στις 12/3/2019 στις 9:09 ΠΜ, JMc7 είπε 3 ολοκληρες στροφες για την ακριβεια. το κυριοτερο ειναι οτι ο χομπιστας εχει λυσει τον κυλινδρο (μιας κ οπως εχουμε ξαναπει ειναι Modular {πληρως}) οποτε ξερει τι & που πρεπει να πιεσει για να ανοιξει. ωραια ολα αυτα, μην ξεχναμε οτι υπαρχουν κι αλλοι κυλινδροι πολυ οικονομικοι που δεν ανοιξαν εδω και πολυ καιρο & δυσκολα θ'ανοιξουν απ'αυτους που κανουν διαρρηξεις. πχ agb9000 οπου καποιος με 60€ αγοραζει το 90% της ασφαλειας που παρεχει ο kaba experT απλα στο 30% της ποιοτητας του δευτερου. οι κλειδαριες/κυλινδροι σε ενα κρατος οπως η ελλαδα πρεπει ν'αλλαζονται καθε 3-5 χρονια. χωρις αστυνομευση, χωρις ελεγχο αντιγραφης, χωρις καταγραφη στοιχειων αγοραστη/πωλητη = εχουμε ενα χαος. ακομη, απ'τη στιγμη που στην Ιταλια & την Ελλαδα υπαρχουν κρουσματα που τα 15ευρα - 20ευρα defender εχουν σπασει, κοπει στη μεση ή τα εκαναν pull ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει option για καλυτερες επιλογες. οπως εχει γραψει κι ο sway, το 99% των πελατων εχουν πορτες που το BD200 ειναι υπερ-αρκετο. η omega δεν προσφερει 2πλη ενεργεια. που το ειδες αυτο ; επισης, στους κυλινδρους αναφερεις επιλογες που ειναι καλυτερες απο την omega plus + τιμες για defender / γραναζωτη κλειδαρια μακρια απο το Μ.Ο. ========== τελος, οταν καποιος πηγαινει σε 10 κλειδαραδες και τον ζαλιζουν για γραναζωτη κλειδαρια και 2 πουλανε omega - ποιον πιστευεις θα πιστεψει ο Μ.Ο ;;; Στην ομεγα αν εχεις κλειδι απο μέσα και καποιος βαλει κλειδι (της ίδιας κλειδαριάς) απο έξω δεν βγαζει το εσωτερικο ? Στις τιμές που διαφωνείς? απο 2-3 site που ειδα 10-20ε διαφορα να έχουν... (5 κλειδια) abloy περίπου 160... evva 4ks 180-200 defender 50e-80e + κλειδαριά... εφόσον και ωμέγα και abloy και evva είναι "αδιάρρηκτα" γιατί θεωρείς τους κυλίνδρους καλύτερη επιλογή?
petasis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 12 ώρες πριν, JMc7 είπε Απο αυτα που διαβασα, νορμαλ μου φαινονται αυτα που προσφερονται. Αν ειναι cisa astral tekno pro - ειναι σε καλο επιπεδο ειδικα με βαση αυτα που προσφερονται στον ανταγωνισμο. Αν ειναι cisa astral tekno - δεν ειναι σκουπιδι / δεν ειναι τοπ. Απλα το κρατας 2-3 χρονια & το αλλαζεις. Καλα το θεμα της πιστοποιησης μην το συζητησουμε γιατι θα γελασουν και οι σερβερς του ινσομνια. Μεινε στο οτι αυτος προσφερει καποια τυπικη πιστοποιηση & ολα καλα ! Για την Καβαλα το καταλαβα. Περιορισμενες προτασεις & λυσεις αρα αν τον βλεπεις να μιλαει τιμια και να σε κοιταζει στα ματια τον προτιμας. Γιατί το θέμα της πιστοποίησης να μην το συζητήσουμε; Ο κατασκευαστής έχει πιστοποιητικό για κλάση 3. Δεν είναι έγκυρο;
JMc7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, petasis είπε Γιατί το θέμα της πιστοποίησης να μην το συζητήσουμε; Ο κατασκευαστής έχει πιστοποιητικό για κλάση 3. Δεν είναι έγκυρο; οσο εγκυρο ειναι το πιστοποιητικο που εχω για να πιλοταρω super puma ενω γραφει ξεκαθαρα για μονοκινητηριο. 9 ώρες πριν, norther είπε Στην ομεγα αν εχεις κλειδι απο μέσα και καποιος βαλει κλειδι (της ίδιας κλειδαριάς) απο έξω δεν βγαζει το εσωτερικο ? Στις τιμές που διαφωνείς? απο 2-3 site που ειδα 10-20ε διαφορα να έχουν... (5 κλειδια) abloy περίπου 160... evva 4ks 180-200 defender 50e-80e + κλειδαριά... εφόσον και ωμέγα και abloy και evva είναι "αδιάρρηκτα" γιατί θεωρείς τους κυλίνδρους καλύτερη επιλογή? εξαρταται πως θα ειναι το κλειδι. αν ειναι τοποθετημενο οπως μπαινει, ναι βγαινει. το ιδιο μπορω να σου πω για τους κυλινδρους. αν αφησεις το κλειδι στη θεση 0, τοτε μπορεις να το σπρωξεις. φυσικα αυτο δεν αποτελει διπλης ενεργειας. τις τιμες που ειδες δεν τις σχολιασα γιατι δεν ειμαι σχολιαστης τιμων. (ισως μερικες φορες επικριτης) επισης, δεν ειπα οτι οι κυλινδροι ειναι καλυτερη επιλογη ΑΛΛΑ συγκεκριμενοι κυλινδροι ειναι καλυτερη επιλογη απο Omega Plus. γιατι : α) ειναι πιο περιπλοκος ο μηχανισμος τους / β) ειναι πιο συγχρονοι / γ) ειναι συνδιασμος 3 πραγματων αντι 1 / δ) εχουν (θεωρητικα) μεγαλυτερο μελλον χρονικα γενικα για το Μ.Ο των χρηστων μια omega plus παραμενει ιδανικη λυση. ειδικα σε τιμες εως 230€ & κυριως γι'αυτους που με 3 κλειδια ειναι κομπλε. φυσικα υπαρχουν οι απαιτητικοι, οι παραξενοι, οι σκεπτομενοι βαθια το μελλον, οι ανησυχοι & οι φραγκατοι. οποτε εκει βγαινουν τα πακετα με abloy, 4ks, experT, rs3s, mt5, nw5, r90, x-tra, dck κλπ Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από JMc7 5
rkos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα, σε πόρτα ασφαλείας τοποθετημένη το 2000 μπορεί να γίνει έλεγχος αν είναι "τσιμενταρισμένη" η κάσα;
ringboy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα ξυλινα αρμοκαλυπτρα που καλυπτουν τα κενα της κασας ως συνηθως "κουμπωνουν" απλως στην ακρη της κασας με ξυλουργικο τροπο και ειναι πολλες φορες ελαφρως κολημενα με σιλικονη. Αφαιρεις ενα τραβωντας σιγα-σιγα και βλεπεις. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από ringboy
JMc7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, rkos είπε Καλησπέρα, σε πόρτα ασφαλείας τοποθετημένη το 2000 μπορεί να γίνει έλεγχος αν είναι "τσιμενταρισμένη" η κάσα; βαλε μας φωτο να δουμε την πορτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις