JMc7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Σωκράτης Φ είπε Τώρα μάλιστααααα. Αγχώθηκα!! Τα θυροτηλέφωνα+κουδούνια είναι παμπάλαια και θα τα αλλάξουμε στην πορεία. Θα πάθουμε ζημιάαααα??? ποιος θα κάνει τον έλεγχο αυτό στις γραμμέςς???αχ και με τι κόστος??!! Δεν έχουν καμιά εγγύηση????????????? Ποια από της δυο είναι λιγότερο προβληματική?? Μήπως γνωρίζεις και από συστήματα θηροτελόρασης για να αντικατασταθούν πάνω στις υπάρχουσες γραμμές καλωδίων?? α) δεν ξερω αν θα παθετε ζημια. το ηλεκτρικο κομματι δεν καλυπτεται / απο τον αντιπροσωπο τουλαχιστον. β) ελεγχο κανει ενας καλος ηλεκτρολογος. κοστος δε γνωριζω. γ) ειναι ακριβως το ιδιο προϊον. εγγυηση 2 ετη για οποιοδηποτε μηχανικο μερος τους. δ) καμια σχεση με ηλεκτρολογικα, δυστυχως. 14 ώρες πριν, swayback είπε Μπορεί να αλλάξει μόνο τον κύλινδρο για αρχή και θα είναι οκ. Από AGB 9000 (50~60€) και πάνω. η κλειδαρια που στηριζεται ο κυλινδρος ειναι για πεταμα. μαξ 80€~100€ για 1-2 χρονια κ μετα αλλαγη της κλειδαριας. 14 ώρες πριν, pintourikio είπε Τώρα που το έψαξα λίγο παραπάνω είναι diamond k3 αν η ζωγραφια στο πλάι ειναι μια ευθεια γραμμη δεν ειναι ο κ3. αν ειναι οντως ζωγραφια & πηγαινει δεξια/αριστερα, τοτε ειναι ο κ3. ΠΡΟΣΟΧΗ : ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ (χωρις καρτα εννοειται). ΚΟΣΤΟΣ : 5€. ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ 25€ ~ 30€ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ. ΥΓ - Αν ειναι στην περιοχη της Ν.Σμυρνης (ειδικα κοντα στην Ε.Βενιζελου) & του Γαλατσιου (προς Λαμπρινη & ακολουθως Βεϊκου) το σπιτι, αλλαγη του κυλινδρου χθες. Ειναι θεμα χρονου να τον διαρρηξουν σε πρωτη ευκαιρια. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από JMc7 2
dikonas18 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να βελτιώσουμε αυτήν την πόρτα; Διαθέσιμο μπάτζετ γύρω στα γύρω στα 150 Ευρώ. Ευχαριστώ πολύ!!!
pintourikio Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Στις 6/2/2019 στις 10:20 ΜΜ, Lefteris38 είπε Καλησπέρα. Θα εκτιμούσα πολύ την βοήθειά σας!! Αναζητώ την καλύτερη λύση για πόρτα ασφαλείας σε αντικατάσταση απλής, μη θωρακισμένης πόρτας. Το budget μου είναι έως και 1.500€, χωρίς απαιτήσεις σε ακριβές επενδύσεις. Έχω επισκεφτεί την Porta Block, την Porta Nova και την Golden Door. Η Porta Block με έπεισε αλλά έχω ακούσει ότι είναι υπερτιμημένη και με διφορούμενες απόψεις στην ποιότητα της εγκατάστασης. Ήταν η πιο ακριβή προσφορά με θωράκιση ROCK (κλάση 4), Disec Monolito defender και CISA RS3S. Τοποθετεί με τσιμέντο ταχείας πήξεως. H Golden Door είχε τα πιο ωραία σχέδια επένδυσης και ήταν η πιο οικονομική προσφορά. Μοντέλο θωράκισης GOLDEN STANDARD (κλάση 4???), CISA RS3S και δικό της defender. Διαφημίζει πολύ την κάσα κλειστού τύπου... έχει ουσιαστική διαφορά ώστε να να αποκτά πλεονέκτημα έναντι των άλλων? Επίσης τοποθετεί με αφρό κι όχι τσιμέντο... υπάρχει πρόβλημα στην πράξη με την τοποθέτηση με αφρό? Η Porta Nova μου φάνηκε επίσης πολύ καλή επιλογή στο θέμα θωράκισης. Μοντέλο θωράκισης ACE 17 GOLD (κλάση 3), Mottura κλειδαριά και defender. Έχει ανοιχτού τύπου κάσα αλλά το δυνατότερο, μασίφ μπλοκ μερικού ανοίγματος. Προωθεί πολύ την πατέντα των λοξών πίρων. Της δίνει όντως πλεονέκτημα αυτό το είδος κλειδώματος? Από αυτά που έχω διαβάσει στο blog , δεν ξέρω κατά πόσο όμως η κλειδαριά και ο αφαλός Mottura είναι από τις καλές επιλογές. Τοποθετεί και με αφρό και με τσιμέντο εφόσον το ζητήσει κανείς. Αξίζει να πάω και σε άλλες εταιρίες όπως Siamos, SteelDoor? Φοβάμαι ότι θα μπερδευτώ ακόμα περισσότερο. Ποια είναι η γνώμη σας? Εμπειρικά ποια εταιρία-προσφορά θα εμπιστευόσασταν και γιατί? Τελικά τι έκανες?
G.bar Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Εχουμε στο διαμέρισμα που νοικιαζουμε κλειδαριές secure me (κυλίνδρους μαλλον) σε πόρτες ασφαλείας 5ετίας. Για την πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας δεν μπορω να κανω κατι εγω, αλλά και σε αυτη αλλά και στην πόρτα του διαμερίσματος το κλειδί μπαίνει με πολύ δυσκολία και κούνημα δεξιά αριστερά. Στο γύρισμα δεν έχει π΄ροβλημα αλλα στο μπες βγες ζορίζεται πολυ και ειναι και αρκετα εκνευριστικό. Εχω δοκιμάσει με wd40 αλλα είναι προσωρινη λύση οπότε πρεπει να πάμε σε καινουργιο κύλινδρο φανταζομαι. Τι προτείνετε; Με ενδιαφέρει κυρίως το κομματι της ασφάλειας και μετα το κόστος.
JMc7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 39 λεπτά πριν, G.bar είπε Εχουμε στο διαμέρισμα που νοικιαζουμε κλειδαριές secure me (κυλίνδρους μαλλον) σε πόρτες ασφαλείας 5ετίας. Για την πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας δεν μπορω να κανω κατι εγω, αλλά και σε αυτη αλλά και στην πόρτα του διαμερίσματος το κλειδί μπαίνει με πολύ δυσκολία και κούνημα δεξιά αριστερά. Στο γύρισμα δεν έχει π΄ροβλημα αλλα στο μπες βγες ζορίζεται πολυ και ειναι και αρκετα εκνευριστικό. Εχω δοκιμάσει με wd40 αλλα είναι προσωρινη λύση οπότε πρεπει να πάμε σε καινουργιο κύλινδρο φανταζομαι. Τι προτείνετε; Με ενδιαφέρει κυρίως το κομματι της ασφάλειας και μετα το κόστος. με securemme k2, οσο πιο πολυ wd40 τοσο χειροτερα + οτι μπορεις ν'ανοιξεις και με ακοπο κλειδι. οταν γραφετε τι προτεινουμε, τι εννοειτε ; θελετε κατι να κανετε τη δουλεια σας οπως τωρα ή κατι σοβαρο για πανω απο 80-90 ευρω ;
G.bar Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, JMc7 είπε με securemme k2, οσο πιο πολυ wd40 τοσο χειροτερα + οτι μπορεις ν'ανοιξεις και με ακοπο κλειδι. οταν γραφετε τι προτεινουμε, τι εννοειτε ; θελετε κατι να κανετε τη δουλεια σας οπως τωρα ή κατι σοβαρο για πανω απο 80-90 ευρω ; Θέλω κάτι που σε περίπτωση διάρρηξης θα ζορίσει οσο το δυνατό περισότερο τον διαρρηκτη, μιας και όλη η πολυκατοικία μας είναι οροφοδιαμερίσματα, αν θέλει καποιος να ασχοληθει θα έχει αρκετα ελευθερο πεδίο. Θέλω κάτι πολύ σοβαρό.
JMc7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 17 λεπτά πριν, G.bar είπε Θέλω κάτι που σε περίπτωση διάρρηξης θα ζορίσει οσο το δυνατό περισότερο τον διαρρηκτη, μιας και όλη η πολυκατοικία μας είναι οροφοδιαμερίσματα, αν θέλει καποιος να ασχοληθει θα έχει αρκετα ελευθερο πεδίο. Θέλω κάτι πολύ σοβαρό. δε συμφωνω με την παραπανω προταση. το πολυ σοβαρο παει στο διαμμερισμα το προσωπικο. ενας καλος κυλινδρος (τυπου evva eps) ειναι μαξ το προσωπικο μου οριο. 1
JMc7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 18 ώρες πριν, dikonas18 είπε Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να βελτιώσουμε αυτήν την πόρτα; Διαθέσιμο μπάτζετ γύρω στα γύρω στα 150 Ευρώ. Ευχαριστώ πολύ!!! Cisa Revo + Agb5000s + Sferik Disec Cisa Revo + Agb9000 + Sferik Disec λιγο παραπανω η πορτα ανοιγει προς τα μεσα ή προς τα εξω ; εχω μπερδευτει με τις 2 φωτογραφιες
dikonas18 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, JMc7 είπε Cisa Revo + Agb5000s + Sferik Disec Cisa Revo + Agb9000 + Sferik Disec λιγο παραπανω η πορτα ανοιγει προς τα μεσα ή προς τα εξω ; εχω μπερδευτει με τις 2 φωτογραφιες Ευχαριστώ για την απάντηση, μέσα δεξιά ανοίγει..:-)
JMc7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 17 λεπτά πριν, dikonas18 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση, μέσα δεξιά ανοίγει..:-) βαλε αν μπορεις κ την αλλη πλευρα να δω το διακοσμητικο & αν μπορεις το κεφαλι του κλειδιου ή γραψε μου τι λεει επανω γιατι εχω σκασει αν ειναι Atra ή κατι αλλο.
dikonas18 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, JMc7 είπε βαλε αν μπορεις κ την αλλη πλευρα να δω το διακοσμητικο & αν μπορεις το κεφαλι του κλειδιου ή γραψε μου τι λεει επανω γιατι εχω σκασει αν ειναι Atra ή κατι αλλο. Στο κλειδί γράφει Securemme. Η πόρτα είναι στη Χαλκίδα και τώρα δεν μπορώ να βρω φωτογραφία..
JMc7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 12 ώρες πριν, dikonas18 είπε Στο κλειδί γράφει Securemme. Η πόρτα είναι στη Χαλκίδα και τώρα δεν μπορώ να βρω φωτογραφία.. τελεια. δε χρειαζονται αλλες φωτογραφιες δυσκολευομαι να δω καποιον να κανει την τοποθ σ'αυτη την πορτα, σ'αυτο το μερος & σ'αυτα τα λεφτα.
dikonas18 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, JMc7 είπε τελεια. δε χρειαζονται αλλες φωτογραφιες δυσκολευομαι να δω καποιον να κανει την τοποθ σ'αυτη την πορτα, σ'αυτο το μερος & σ'αυτα τα λεφτα. Έχει νόημα να βρω κάποιον από εκεί να αλλάξει μόνο τον κύλινδρο σαν ένα πρώτο βήμα ή δεν αλλάζει μόνο ο κύλινδρος σε αυτήν την κλειδαριά;
JMc7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, dikonas18 είπε Έχει νόημα να βρω κάποιον από εκεί να αλλάξει μόνο τον κύλινδρο σαν ένα πρώτο βήμα ή δεν αλλάζει μόνο ο κύλινδρος σε αυτήν την κλειδαριά; θες πακετο ολοκληρο.
G.bar Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Στις 6/3/2019 στις 12:21 ΜΜ, JMc7 είπε δε συμφωνω με την παραπανω προταση. το πολυ σοβαρο παει στο διαμμερισμα το προσωπικο. ενας καλος κυλινδρος (τυπου evva eps) ειναι μαξ το προσωπικο μου οριο. Ευχαριστω πολυ. Δηλαδη βρισκω κλειδαρα και του ζηταω ενα τετοιο κυλινδρο και προφανως να κανει και την αλλαγη ή θελω καποιον πιο ειδικό; Πρεπει να αλαχθει και το defender; Υπαρχουν ποιοτητες και σε αυτα; Και ποσο κοστιζει περιπου η ολη διαδικασια; Ειμαι κεντρο αθηνας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις