Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, nvnight είπε

Έφυγε η φωτό, ευχαριστώ πολύ!

Για την πρόσθετη κλειδαριά, γνώμη / εμπειρία?

Δεν έχω άποψη για τη συγκεκριμένη που ρωτάς μιας και δεν έχω ασχοληθεί. Γι' αυτό δεν έγραψα κάτι. Μοιάζει λίγο με τα jimmy proof locks που έχουν στην Αμερική..

Υπάρχουν καλύτερες λύσεις για 2η κλειδαριά σε πόρτα ασφαλείας. Αν σκέφτεσαι για 2η κλειδαριά στην πόρτα που άλλαξες τον κύλινδρο, δεν υπάρχει λόγος προς το παρόν. Αν όμως θες ντε και καλά να ανεβάσεις κι άλλο το επίπεδο, να ξέρεις θα κοστίσει αρκετά (150-200 και πάνω για 2η κλειδαριά σε πόρτα ασφαλείας).

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, swayback είπε

Δεν έχω άποψη για τη συγκεκριμένη που ρωτάς μιας και δεν έχω ασχοληθεί. Γι' αυτό δεν έγραψα κάτι. Μοιάζει λίγο με τα jimmy proof locks που έχουν στην Αμερική..

Υπάρχουν καλύτερες λύσεις για 2η κλειδαριά σε πόρτα ασφαλείας. Αν σκέφτεσαι για 2η κλειδαριά στην πόρτα που άλλαξες τον κύλινδρο, δεν υπάρχει λόγος προς το παρόν. Αν όμως θες ντε και καλά να ανεβάσεις κι άλλο το επίπεδο, να ξέρεις θα κοστίσει αρκετά (150-200 και πάνω για 2η κλειδαριά σε πόρτα ασφαλείας).

Ok, ευχαριστώ και πάλι.ισως να γίνομαι υπερβολικός αλλά κατάλαβα ότι ποτέ δε πρέπει να νιώθεις ετσι για την ασφάλεια σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, swayback είπε

Και λέω 99%, γιατί με προβληματίζει το κλειδί. Αν είναι αυθεντική Omega Plus η κλειδαριά, τότε είναι 100% οκ για την ώρα. Θα το επιβεβαιώσω σε λίγο.

Πραγματι, το κλειδι ηταν λιγο περιεργο - μαλλον ειναι κανενα update της omega.

Σε καθε περιπτωση ο Mclein ξερει.

Επεξ/σία από ringboy
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους.

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο link ή να γίνει μια σύντομη περιγραφή για τις βελτιώσεις ( εάν υπαρχουν) της νέας έκδοσης της omega plus, πού μπορώ να την βρω, πώς μπορώ να καταλάβω  ότι  είναι  η updated version, πως να τη ζητήσω  και ποιο το κόστος της.

Ευχαριστώ και καλημέρα.

Υγ. Για το Μουντιάλ αγαπάμε Μεξικο. Τίμιοι, γρήγοροι και μπαλαδοροι!

Δημοσ.

Καλημέρα! Ανακάλυψα το thread μόλις χθές και ήδη έχω διαβάσει αρκετά πραγματάκια. Πολυ ωραίο και ενημερωτικό. Ο αδερφός μου αγόρασε σπίτι πριν δυο χρόνια και ο τυπάς που του έβαλε τη πόρτα του βαλε πάνω και μια K2. Απ' ότι διάβασα εδώ δεν ειναι και ό,τι καλύτερο οπότε φυσιολογικά θα πάμε σε κάτι άλλο. Ο κλειδαράς μου πρότεινε EVVA 4KS. Μήπως θα ήταν καλύτερο να πήγαινα σε Omega Plus; Έχετε να μου προτείνετε μήπως κάτι καλύτερο; Το budget μου είναι μεχρι και τα 250ευρώ. Ευχαριστώ :)

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Vassein είπε

Καλημέρα! Ανακάλυψα το thread μόλις χθές και ήδη έχω διαβάσει αρκετά πραγματάκια. Πολυ ωραίο και ενημερωτικό. Ο αδερφός μου αγόρασε σπίτι πριν δυο χρόνια και ο τυπάς που του έβαλε τη πόρτα του βαλε πάνω και μια K2. Απ' ότι διάβασα εδώ δεν ειναι και ό,τι καλύτερο οπότε φυσιολογικά θα πάμε σε κάτι άλλο. Ο κλειδαράς μου πρότεινε EVVA 4KS. Μήπως θα ήταν καλύτερο να πήγαινα σε Omega Plus; Έχετε να μου προτείνετε μήπως κάτι καλύτερο; Το budget μου είναι μεχρι και τα 250ευρώ. Ευχαριστώ :)

Αφού έχεις κλειδαριά κυλίνδρου, αλλάζεις κύλινδρο και είσαι κομπλέ. Ο EVVA 4KS είναι από το επάνω ράφι. Γιατί να αλλάξεις ολόκληρη την κλειδαριά;

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Alejandro είπε

Αφού έχεις κλειδαριά κυλίνδρου, αλλάζεις κύλινδρο και είσαι κομπλέ. Ο EVVA 4KS είναι από το επάνω ράφι. Γιατί να αλλάξεις ολόκληρη την κλειδαριά;

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλτατε.

Δημοσ.
Στις 21/6/2018 στις 7:06 ΜΜ, mclein είπε

ενας κυλινδρος που εχει παραβιαστει εδω και 3 χρονια...αξιολογος δε λεγεται...

Με αφορμή αυτό, και από περιέργεια, δεν υπάρχει καμία ιστοσελίδα που να έχει λίστα με τους παραβιασμένους κυλίνδρους;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vassein είπε

Απλά αλλάζεις τον κύλινδρο. Ο 4KS είναι από τους καλύτερους που υπάρχουν και είναι μέσα στο budget σου. 150+ΦΠΑ ο κύλινδρος (με 5 κλειδιά) και είσαι μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα από Θεσσαλονίκη,

ρώτησα σε 2 καταστήματα δεν υπάρχει λέει κύλινδρος cisa rs3 ή mauer nw4 στην διάσταση 100mm. (50/50mm)

Επισυνάπτω φωτογραφία της υπάρχουσας κλειδαριάς γιατί μάλλον δεν μετράω σωστά.

Προς τους επαγγελματίες του είδους στείλτε καμιά προσφορά να αγοράσω κύλινδρο στην σωστη διάσταση. Κάτι από τους προτεινόμενους evva 4ks, evva ics, cisa rs3s, mul-t-lock mt5, mauer nw4

IMG_20180626_131302.jpg

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλα τα παιδιά,

ήθελα την βοήθεια σας για αλλαγή παλιάς ξύλινης πόρτας  σε διαμέρισμα , θέλω μια θωρακισμένη που να έχει ηχομόνωση /θερμομόνωση και να εχει αξιοπρεπή κλειδαριά.

έχω δεί τις παρακάτω απο αναζήτηση στο internet

Siamos Atros 550euro , PortaBlock Rock 750 euro , EuroPorta ARMOR 750euro . Χωρίς ΦΠΑ τιμές.

η αν έχετε κάποια άλλη να προτείνετε , θα ήθελα ιδανικά το πολύ μέχρι 1000 ευρω .

Απο κυλίνδρους λατρεύω τον abloy protect2 αλλά θα ανέβει αρκετά το κόστος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, pantelikas είπε

Καλησπέρα από Θεσσαλονίκη,

ρώτησα σε 2 καταστήματα δεν υπάρχει λέει κύλινδρος cisa rs3 ή mauer nw4 στην διάσταση 100mm. (50/50mm)

Επισυνάπτω φωτογραφία της υπάρχουσας κλειδαριάς γιατί μάλλον δεν μετράω σωστά.

Προς τους επαγγελματίες του είδους στείλτε καμιά προσφορά να αγοράσω κύλινδρο στην σωστη διάσταση. Κάτι από τους προτεινόμενους evva 4ks, evva ics, cisa rs3s, mul-t-lock mt5, mauer nw4

IMG_20180626_131302.jpg

Καλησπέρα.

Σωστά μετράς, 50-50(100mm) είναι ο Κ2 της φωτό. Σπάνια/«περίεργη» διάσταση.

Αν θέλεις ανέβασε μία φωτό του προφίλ της πόρτας στο σημείο της κλειδαριάς (με τον κύλινδρο που έχεις ήδη, πάνω στην πόρτα όμως) για να επιβεβαιώσουμε ότι δεν προεξέχει από κάποια πλευρά, περισσότερο από όσο πρέπει.

32 λεπτά πριν, adreas195 είπε

καλησπέρα σε όλα τα παιδιά,

ήθελα την βοήθεια σας για αλλαγή παλιάς ξύλινης πόρτας  σε διαμέρισμα , θέλω μια θωρακισμένη που να έχει ηχομόνωση /θερμομόνωση και να εχει αξιοπρεπή κλειδαριά.

έχω δεί τις παρακάτω απο αναζήτηση στο internet

Siamos Atros 550euro , PortaBlock Rock 750 euro , EuroPorta ARMOR 750euro . Χωρίς ΦΠΑ τιμές.

η αν έχετε κάποια άλλη να προτείνετε , θα ήθελα ιδανικά το πολύ μέχρι 1000 ευρω .

Απο κυλίνδρους λατρεύω τον abloy protect2 αλλά θα ανέβει αρκετά το κόστος

Καλησπέρα.

Ενδεικτικά υπάρχουν και άλλες εταιρείες που μπορείς να ρίξεις μία ματιά, όπως η steeldoor πχ, αλλά ήδη αυτές οι 3 πόρτες που ανέφερες, είναι αρκετά καλές.

Ο Abloy που θες, κάνει περίπου 150€.

Δηλαδή έχοντας υπ’ όψιν το budget των 1.000€ και τις τιμές των τριών πορτών που ανέφερες, μπορείς να τον βάλεις, οριακά.

Έχει αναφερθεί στο thread, ότι στην PortaBlock δέχονται να βάλεις τον κύλινδρο και το defender της επιλογής σου, κόβωντας από την αρχική τιμή που σου δώσανε. Μην φανταστείς κάτι τρελό αλλά μπορεί να σου την αφήσουν 700+ΦΠΑ.

Για την EuroPorta δεν ξέρω, αλλά μπορείς να ρωτήσεις.

Εκτός από την πόρτα του Σιάμου όπου το defender είναι ήδη αρκετά καλό (υπό την προϋπόθεση ότι στην Atros βάζει το πατενταρισμένο Mottura defender που βάζει και στις πιο καλές του πόρτες), αν το καταφέρεις και σου δώσουν οι άλλες 2 εταιρείες τελική τιμή κοντά στα 800€ (μαζί με ΦΠΑ μέσα), μπορείς πολύ οριακά να βάλεις και τον Abloy και ένα πολύ καλό defender σε συνδυασμό (Disec Diamond BKD250).

Επεξ/σία από swayback
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, pantelikas είπε

Ελπίζω να είναι σαφές.

door.jpg.d1e36263deb72c82046166906cb2c151.jpg

IMG_20180618_221420.jpg

Οκ, το ψάχνω τι υπάρχει και ενημερώνω.

Μέχρι στιγμής,  μόνο Abloy Protec 2 έχω βρει σε αυτή τη διάσταση και μόνο από ένα κατάστημα - που κι εκεί, αν δεν ρωτήσεις, δεν είναι σίγουρο ότι τον έχει σε 50-50 γιατί είναι αρκετά σπάνια διάσταση κυλίνδρου.

Σε ενδιαφέρει ο Abloy ή θες αποκλειστικά κάποιον από αυτούς που ανέφερες αρχικά;

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θέλω μόνο τον Abloy. Θέλω να αασφαλίσω αυτήν την πόρτα με κάτι αρκετά καλύτερο. Τα παραπάνω που έγραψα προτάθηκαν από τον mclein σε προηγούμενες σελίδες. Δεν έχω κάποια εμπειρία ή σχετική γνώση. 

Μόνο 100άρης κύλινδρος μπαίνει; Σε κάποια επικοινωνία με κλειδαρά με τις ίδιες φωτογραφίες μου προτάθηκε 90άρης αλλά να κάνει ο τεχνίτης κάτι για να ταιριάξει.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο

Επεξ/σία από pantelikas
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...