Σωκράτης Φ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, JMc7 είπε αλουμινιο + υπερασφαλειας = δεν υφισταται / εκτος αν μιλαμε για περιπτωση αλουμινοπορτας απο το 2015 και μετα. παραυτα -> ηλεκτρομαγνητικες με λυση του τυπικου προβληματος "δεν κλειδωνουν ολοι συνεχεια" = cdvi / opera & παροχη ελευθερης αποχωρησης απλα με τη χρηση πομολου (εσω). ηλεκτρομαγνητες & ηλεκτροπυροι με επιλογη fail safe & fail secure -- οταν κοβεται το ρευμα να μενουν κλειστοι ή ανοιχτοι. αρνητικο το θεμα μπλοκαρισμα. --------------- o mauer red line 2 ειναι ενας μετριος κυλινδρος & παρεχει απλα προστασια σε σπασιμο. στα θετικα, ειναι φθηνος & εχει φθηνα αντιγραφα κλειδιων. εναλλακτικες σε ατσαλινους : agb9000 / cisa astral s εναλλακτικες σε ατσαλινους με προστασια αντιγραφης (δεν ξερω ποσο βολικο & χρησιμο ειναι για εισοδο πολυκατοικιας) : evva eps, gege pExtra --------------- 1. βγαζεις τον κυλινδρο απο την κλειδαρια & τον λιπαινεις. ειτε με wd40 και απο τις 2 μεριες, ειτε με το αυθεντικο λιπαντικο της mul-t-lock. 2. οχι. 3. ναι. 1β. αν το προβλημα ειναι και στα 3 ή 5 κλειδια κανεις μονο το 1. αν το προβλημα ειναι μονο στο κλειδι/κλειδια που χρησιμοποιεις συχνα, τοτε θελει λιγο λιμαρισμα η μυτη τους γιατι εχει γινει τετραγωνη απο μυτερη. Χίλια ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αν και δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου, κατάλαβα και εγώ πως ο συγκεκριμένος κύλινδρος mauer ήταν απλά οικονομικός και μέτριος. Αναζητώ σαφέστατα κάτι αρκετά καλύτερο από αυτόν. Ήθελα να ρωτήσω σε σχέση με το μοντέλο cisa, εννοείς τον cisa astral s OA3SO των 40ευρώ? Είδα ότι υπάρχουν διάφοροι cisa και μπερδεύτηκα λιγάκι. Εννοείς κάποιον άλλον? Ασχέτως τιμής, από πλευράς ασφάλειας, μεταξύ των agb9000 και cisa astral s ποιον θεωρείς καλύτερο??? Τι σημαίνει όταν λένε ότι έχουν κάρτα αναπαραγωγής κλειδιών, πού γίνεται αυτό, πόσο κοστίζει ένα τέτοιο κλειδί? Εντόπισα έναν κύλινδρο υπερασφαλείας Hugo GR 5S με trap system, κάνει ενδεχομένως για την συγκεκριμένη πόρτα εισόδου πολυκατοικίας με αυτόματο κλείδωμα opera/cdvi?? Για άλλη περίπτωση άλλης εξωτερικής ξύλινης πόρτας θα ήθελα να ρωτήσω για τον κύλινδρο hugo υπερασφαλείας brake secure GR 3.5S, αν αξίζει να τοποθετηθεί και αν θα μου προτείνατε κάποια άλλη ασφαλή, αξιόπιστη και οικονομική λύση.
afelis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Καλημερα σε ολους-ες,ερωτηση στους καθηγητες mclein,swayback,alejadro, οπως εχω γραψει και σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας, περιμενω την τεταρτη την πορτα,με πηραν σημερα και μου ειπαν οτι υπαρχει μια αλαγη στον ενα απο τους δυο κυλινδρους αντι του mottura champion pro θα μπει ο st 8 ειναι του ιδιου επιπεδου, χειροτερος, η καλυτερος, ο st 8.Ευχαριστω.
kva21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, JMc7 είπε αλουμινιο + υπερασφαλειας = δεν υφισταται / εκτος αν μιλαμε για περιπτωση αλουμινοπορτας απο το 2015 και μετα. παραυτα -> ηλεκτρομαγνητικες με λυση του τυπικου προβληματος "δεν κλειδωνουν ολοι συνεχεια" = cdvi / opera & παροχη ελευθερης αποχωρησης απλα με τη χρηση πομολου (εσω). ηλεκτρομαγνητες & ηλεκτροπυροι με επιλογη fail safe & fail secure -- οταν κοβεται το ρευμα να μενουν κλειστοι ή ανοιχτοι. αρνητικο το θεμα μπλοκαρισμα. --------------- o mauer red line 2 ειναι ενας μετριος κυλινδρος & παρεχει απλα προστασια σε σπασιμο. στα θετικα, ειναι φθηνος & εχει φθηνα αντιγραφα κλειδιων. εναλλακτικες σε ατσαλινους : agb9000 / cisa astral s εναλλακτικες σε ατσαλινους με προστασια αντιγραφης (δεν ξερω ποσο βολικο & χρησιμο ειναι για εισοδο πολυκατοικιας) : evva eps, gege pExtra --------------- 1. βγαζεις τον κυλινδρο απο την κλειδαρια & τον λιπαινεις. ειτε με wd40 και απο τις 2 μεριες, ειτε με το αυθεντικο λιπαντικο της mul-t-lock. 2. οχι. 3. ναι. 1β. αν το προβλημα ειναι και στα 3 ή 5 κλειδια κανεις μονο το 1. αν το προβλημα ειναι μονο στο κλειδι/κλειδια που χρησιμοποιεις συχνα, τοτε θελει λιγο λιμαρισμα η μυτη τους γιατι εχει γινει τετραγωνη απο μυτερη. Κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα όλοι οι κύλινδροι (όπως κάθε αντικείμενο που πωλείται εντός Ε.Ε.) καλύπτονται από εγγύηση 2ετιας
Menelaos83 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, afelis είπε Καλημερα σε ολους-ες,ερωτηση στους καθηγητες mclein,swayback,alejadro, οπως εχω γραψει και σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας, περιμενω την τεταρτη την πορτα,με πηραν σημερα και μου ειπαν οτι υπαρχει μια αλαγη στον ενα απο τους δυο κυλινδρους αντι του mottura champion pro θα μπει ο st 8 ειναι του ιδιου επιπεδου, χειροτερος, η καλυτερος, ο st 8.Ευχαριστω. Νομιζω οτι ειχε γραφτει πως ο mottura ειναι καλυτερος. Οι ειδικοι θα στο επιβεβαιωσουν. 1
JMc7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, Σωκράτης Φ είπε Χίλια ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αν και δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου, κατάλαβα και εγώ πως ο συγκεκριμένος κύλινδρος mauer ήταν απλά οικονομικός και μέτριος. Αναζητώ σαφέστατα κάτι αρκετά καλύτερο από αυτόν. Ήθελα να ρωτήσω σε σχέση με το μοντέλο cisa, εννοείς τον cisa astral s OA3SO των 40ευρώ? Είδα ότι υπάρχουν διάφοροι cisa και μπερδεύτηκα λιγάκι. Εννοείς κάποιον άλλον? Ασχέτως τιμής, από πλευράς ασφάλειας, μεταξύ των agb9000 και cisa astral s ποιον θεωρείς καλύτερο??? Τι σημαίνει όταν λένε ότι έχουν κάρτα αναπαραγωγής κλειδιών, πού γίνεται αυτό, πόσο κοστίζει ένα τέτοιο κλειδί? Εντόπισα έναν κύλινδρο υπερασφαλείας Hugo GR 5S με trap system, κάνει ενδεχομένως για την συγκεκριμένη πόρτα εισόδου πολυκατοικίας με αυτόματο κλείδωμα opera/cdvi?? Για άλλη περίπτωση άλλης εξωτερικής ξύλινης πόρτας θα ήθελα να ρωτήσω για τον κύλινδρο hugo υπερασφαλείας brake secure GR 3.5S, αν αξίζει να τοποθετηθεί και αν θα μου προτείνατε κάποια άλλη ασφαλή, αξιόπιστη και οικονομική λύση. Cisa Astral S = απο 50€ μπορεις να τον βρεις στην αττικη. To cisa τον προτιμω γιατι δε βγαζει προβληματα μακροχρονια αλλα και ο agb9000 αν κοβονται σωστα αντικλειδια ειναι μια χαρα. Καρτα αναπαραγωγης κλειδιων εχουν ολοι οι κυλινδροι. Ειναι ενας κωδικος με τον οποιο κοβονται ηλεκτρονικα τα κλειδια σε οσα καταστηματα εχουν ηλεκτρονικες μηχανες. Φυσικα εκει που το κοστος ενος τετοιου κλειδιου ειναι 3-4 ευρω, αυτοματα στην ηλεκτρονικη θα παει 7+ Κυλινδρος υπερασφαλειας & μαρκα HUgo δεν πανε μαζι. Ο κυλινδρος ταιριαζει αλλα καλυτερα πηγαινε στο Leroy ή Praktiker και παρε εναν απο τους δικους τους. Αξιοπιστη λυση παλι δεν παει μαζι με το Hugo. Μιλαμε για κινεζο-αφαλο (εισαγωγεας Φουρναρακης) που πωλειται απο χρωματοπωλεια & κλειδαραδες απο αναγκη (χαμηλη τιμη). Ασφαλη - Αξιοπιστη - Οικονομικη λυση σε απλη ξυλινη πορτα = πολλες συγκρουόμενες εννοιες. 3 ώρες πριν, kva21 είπε Κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα όλοι οι κύλινδροι (όπως κάθε αντικείμενο που πωλείται εντός Ε.Ε.) καλύπτονται από εγγύηση 2ετιας στον αλλαξαν / θα στον αλλαξουν ή ετσι ειπαν στο τηλεφωνο ; εγγυηση σε μηχανικα μερη οπου μπορει να εχει προσβαση ο καθενας καταλαβαινεις οτι ειναι ενα περιεργο θεμα. πχ. ερχεται ενας "ρομα" και πειραζει τον κυλινδρο σου, εσυ θα πας να ζητησεις τα ρεστα απο το καταστημα αλλα.... βεβαια και αλλαγη να γινει, οταν θα συμβει παλι το ιδιο σε 1-2 χρονια τοτε θα εισαι εκτος εγγυησης κ θα παρεις νεο κυλινδρο. 3 ώρες πριν, afelis είπε Καλημερα σε ολους-ες,ερωτηση στους καθηγητες mclein,swayback,alejadro, οπως εχω γραψει και σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας, περιμενω την τεταρτη την πορτα,με πηραν σημερα και μου ειπαν οτι υπαρχει μια αλαγη στον ενα απο τους δυο κυλινδρους αντι του mottura champion pro θα μπει ο st 8 ειναι του ιδιου επιπεδου, χειροτερος, η καλυτερος, ο st 8.Ευχαριστω. ειναι απο το Ισπανικο εργοστασιο του γκρουπ Assa Abloy. καλος κυλινδρος & στα ιδια κυβικα με τον Champion Pro αλλα θα ηθελα τον Ιταλο στην πορτα μου. 1
Σωκράτης Φ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, JMc7 είπε Cisa Astral S = απο 50€ μπορεις να τον βρεις στην αττικη. To cisa τον προτιμω γιατι δε βγαζει προβληματα μακροχρονια αλλα και ο agb9000 αν κοβονται σωστα αντικλειδια ειναι μια χαρα. Καρτα αναπαραγωγης κλειδιων εχουν ολοι οι κυλινδροι. Ειναι ενας κωδικος με τον οποιο κοβονται ηλεκτρονικα τα κλειδια σε οσα καταστηματα εχουν ηλεκτρονικες μηχανες. Φυσικα εκει που το κοστος ενος τετοιου κλειδιου ειναι 3-4 ευρω, αυτοματα στην ηλεκτρονικη θα παει 7+ Κυλινδρος υπερασφαλειας & μαρκα HUgo δεν πανε μαζι. Ο κυλινδρος ταιριαζει αλλα καλυτερα πηγαινε στο Leroy ή Praktiker και παρε εναν απο τους δικους τους. Αξιοπιστη λυση παλι δεν παει μαζι με το Hugo. Μιλαμε για κινεζο-αφαλο (εισαγωγεας Φουρναρακης) που πωλειται απο χρωματοπωλεια & κλειδαραδες απο αναγκη (χαμηλη τιμη). Ασφαλη - Αξιοπιστη - Οικονομικη λυση σε απλη ξυλινη πορτα = πολλες συγκρουόμενες εννοιες. στον αλλαξαν / θα στον αλλαξουν ή ετσι ειπαν στο τηλεφωνο ; εγγυηση σε μηχανικα μερη οπου μπορει να εχει προσβαση ο καθενας καταλαβαινεις οτι ειναι ενα περιεργο θεμα. πχ. ερχεται ενας "ρομα" και πειραζει τον κυλινδρο σου, εσυ θα πας να ζητησεις τα ρεστα απο το καταστημα αλλα.... βεβαια και αλλαγη να γινει, οταν θα συμβει παλι το ιδιο σε 1-2 χρονια τοτε θα εισαι εκτος εγγυησης κ θα παρεις νεο κυλινδρο. ειναι απο το Ισπανικο εργοστασιο του γκρουπ Assa Abloy. καλος κυλινδρος & στα ιδια κυβικα με τον Champion Pro αλλα θα ηθελα τον Ιταλο στην πορτα μου. Χίλια ευχαριστώ και πάλι. Καλά από τις τιμές τους δεν κατάφερα να βρω άκρη ποιον κύλινδρο cisa εννοείς. Συγνώμη λοιπόν που σε ξαναρωτάω αλλά θα ήθελα να μου διευκρινήσεις, δηλαδή άλλος είναι ο κύλινδρος Cisa Astral S και άλλος ο Cisa Astral S OA3SO?? Πώς δηλαδή ακριβώς να τον ζητήσω (πλήρη στοιχεία του)?? (για να μην μου τοποθετήσουν λάθος και πάει χαμένη τόση προσπάθεια) Επίσης θα ήθελα να μου προτείνεις και ένα αξιόπιστο defender για αυτόν και αν φυσικά είναι εφικτό να τοποθετηθεί σε μια αυτόματου κλειδώματος κλειδαριά εισόδου πολυκατοικίας. Μια ακόμα διευκρίνηση: Μπορώ να βγάλω έξτρα κλειδιά σε οποιοδήποτε κατάστημα κλειδαρά με την επίδειξη της κάρτας κατόχου? Το κόστος αυτού θα είναι 3-4 ευρώ (όπως μου είπες παραπάνω) αφού ο συγκεκριμένος κύλινδρος είναι απλός, σωστά??? Ααα και συγνώμη αν σε σύγχυσα με τον hugo, απλά είμαι άσχετος επί του θέματος. Ευχαριστώ για την υποστήριξη.
JMc7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, Σωκράτης Φ είπε Χίλια ευχαριστώ και πάλι. Καλά από τις τιμές τους δεν κατάφερα να βρω άκρη ποιον κύλινδρο cisa εννοείς. Συγνώμη λοιπόν που σε ξαναρωτάω αλλά θα ήθελα να μου διευκρινήσεις, δηλαδή άλλος είναι ο κύλινδρος Cisa Astral S και άλλος ο Cisa Astral S OA3SO?? Πώς δηλαδή ακριβώς να τον ζητήσω (πλήρη στοιχεία του)?? (για να μην μου τοποθετήσουν λάθος και πάει χαμένη τόση προσπάθεια) Επίσης θα ήθελα να μου προτείνεις και ένα αξιόπιστο defender για αυτόν και αν φυσικά είναι εφικτό να τοποθετηθεί σε μια αυτόματου κλειδώματος κλειδαριά εισόδου πολυκατοικίας. Μια ακόμα διευκρίνηση: Μπορώ να βγάλω έξτρα κλειδιά σε οποιοδήποτε κατάστημα κλειδαρά με την επίδειξη της κάρτας κατόχου? Το κόστος αυτού θα είναι 3-4 ευρώ (όπως μου είπες παραπάνω) αφού ο συγκεκριμένος κύλινδρος είναι απλός, σωστά??? Ααα και συγνώμη αν σε σύγχυσα με τον hugo, απλά είμαι άσχετος επί του θέματος. Ευχαριστώ για την υποστήριξη. Παρακαλώ, δε χρειαζονται ευχαριστιες. Επισης, δε συγχυζομαι γιατι κανω ρυτιδες Βασικα 2 πραγματα χρειαζεσαι. Α) να μετρησεις τον κυλινδρο που χρειαζεσαι γιατι νομιζω οτι χρειαζεσαι 75mm Β) να ζητησεις Cisa Astral S. αυτο ειναι αρκετο. Υπαρχει και Cisa Astral σκετο. Να ζητησεις την εκδοση S που εχει τις ατσαλινες μπαρες απο κατω + την πλαστικη. Σε αυτοματο κλειδωμα δεν μπορει να τοποθετηθει defender. Δεν υπαρχει και λογος αλλωστε με ατσαλινο κυλινδρο. Μπορειτε να βγαλετε οσα κλειδια χρειαζεστε χωρις την καρτα κατοχου. Το κοστος κυμαινεται 3€-4€ σε νορμαλ μαγαζια, φτανει μεχρι τα 6€. Αν ζητησετε πολλα μαζι, θα σας κανουν κι εκπτωση πιστευω. Ο Hugo ειναι καλος κυλινδρος για μια ξυλινη απλη πορτα ή για μια προσθετη ασφαλειας 2στροφη ή 3στροφη παλι σε ξυλινη πορτα. Προς θεου ομως, σε εισοδο πολυκατοικιας μονο προβληματα θα δημιουργηθουν. Οπως επισης εχω δει σε θωρακισμενη να εχει τοποθετηθει Hugo και εντος μηνα να κολλησει ολο το συστημα.
Σωκράτης Φ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 56 λεπτά πριν, JMc7 είπε Παρακαλώ, δε χρειαζονται ευχαριστιες. Επισης, δε συγχυζομαι γιατι κανω ρυτιδες Βασικα 2 πραγματα χρειαζεσαι. Α) να μετρησεις τον κυλινδρο που χρειαζεσαι γιατι νομιζω οτι χρειαζεσαι 75mm Β) να ζητησεις Cisa Astral S. αυτο ειναι αρκετο. Υπαρχει και Cisa Astral σκετο. Να ζητησεις την εκδοση S που εχει τις ατσαλινες μπαρες απο κατω + την πλαστικη. Σε αυτοματο κλειδωμα δεν μπορει να τοποθετηθει defender. Δεν υπαρχει και λογος αλλωστε με ατσαλινο κυλινδρο. Μπορειτε να βγαλετε οσα κλειδια χρειαζεστε χωρις την καρτα κατοχου. Το κοστος κυμαινεται 3€-4€ σε νορμαλ μαγαζια, φτανει μεχρι τα 6€. Αν ζητησετε πολλα μαζι, θα σας κανουν κι εκπτωση πιστευω. Ο Hugo ειναι καλος κυλινδρος για μια ξυλινη απλη πορτα ή για μια προσθετη ασφαλειας 2στροφη ή 3στροφη παλι σε ξυλινη πορτα. Προς θεου ομως, σε εισοδο πολυκατοικιας μονο προβληματα θα δημιουργηθουν. Οπως επισης εχω δει σε θωρακισμενη να εχει τοποθετηθει Hugo και εντος μηνα να κολλησει ολο το συστημα. Κατατοπιστικότατος, δεν έχω λόγια. Κάτι τελευταίο για την αυτόματη κλειδαριά μεταξύ cdvi και opera ποια μου προτείνεις ποια η διαφορά? Να είσαι καλά, καλή συνέχεια.
JMc7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Σωκράτης Φ είπε Κατατοπιστικότατος, δεν έχω λόγια. Κάτι τελευταίο για την αυτόματη κλειδαριά μεταξύ cdvi και opera ποια μου προτείνεις ποια η διαφορά? Να είσαι καλά, καλή συνέχεια. καμια διαφορα στις 2 κλειδαριες. η μια συναρμολογειται στην Τσεχία & η αλλη στη Σλοβακία. τη μια τη φερνει ο αντιπροσωπος Α & τη δευτερη τη φερνει ο Β. προσοχη στην τοποθετηση & συντηρηση. η κλειδαρια δε θελει πολυ ρευμα & οπωσδηποτε 1 φορα το 6μηνο ή στο χρονο ελεγχο ρευματος στις γραμμες θυροτηλεφωνου/κουδουνιων. αν ερχεται ρευμα περισσοτερο απο 5-10 δευτερολεπτα για μεγαλυτερο διαστημα απο 30-40 ημερες, το κυπρι της θα καει & δεν υπαρχει εγγυηση. (μπορει να αλλαχθει με κοστος το 1/2 του συνολικου αλλα....)
Σωκράτης Φ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, JMc7 είπε καμια διαφορα στις 2 κλειδαριες. η μια συναρμολογειται στην Τσεχία & η αλλη στη Σλοβακία. τη μια τη φερνει ο αντιπροσωπος Α & τη δευτερη τη φερνει ο Β. προσοχη στην τοποθετηση & συντηρηση. η κλειδαρια δε θελει πολυ ρευμα & οπωσδηποτε 1 φορα το 6μηνο ή στο χρονο ελεγχο ρευματος στις γραμμες θυροτηλεφωνου/κουδουνιων. αν ερχεται ρευμα περισσοτερο απο 5-10 δευτερολεπτα για μεγαλυτερο διαστημα απο 30-40 ημερες, το κυπρι της θα καει & δεν υπαρχει εγγυηση. (μπορει να αλλαχθει με κοστος το 1/2 του συνολικου αλλα....) Τώρα μάλιστααααα. Αγχώθηκα!! Τα θυροτηλέφωνα+κουδούνια είναι παμπάλαια και θα τα αλλάξουμε στην πορεία. Θα πάθουμε ζημιάαααα??? ποιος θα κάνει τον έλεγχο αυτό στις γραμμέςς???αχ και με τι κόστος??!! Δεν έχουν καμιά εγγύηση????????????? Ποια από της δυο είναι λιγότερο προβληματική?? Μήπως γνωρίζεις και από συστήματα θηροτελόρασης για να αντικατασταθούν πάνω στις υπάρχουσες γραμμές καλωδίων??
pintourikio Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Ξέρουμε ποιος iseo είναι ο αριστερά και ποιος κύλινδρος είναι ο δεξιά? Σε τι επίπεδο βρίσκονται?
swayback Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, pintourikio είπε Ξέρουμε ποιος iseo είναι ο αριστερά και ποιος κύλινδρος είναι ο δεξιά? Σε τι επίπεδο βρίσκονται? Iseo r6 Plus αριστερά, Diamond ST δεξιά. Απλοί κύλινδροι. 1
pintourikio Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, swayback είπε Iseo r6 Plus αριστερά, Diamond ST δεξιά. Απλοί κύλινδροι. Ο diamond st τοποθετήθηκε πριν λίγους μήνες σε καινούρια πόρτα σε γνωστό μου. Μαζί με securemme defender. Από μια ολιγόλεπτη συζήτηση που είχαμε δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την επιλογή της πόρτας του (δεν πρόλαβα να ρωτήσω λεπτομέρειες). Η πόρτα του αγοράστηκε από portabravo
swayback Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, pintourikio είπε Ο diamond st τοποθετήθηκε πριν λίγους μήνες σε καινούρια πόρτα σε γνωστό μου. Μαζί με securemme defender. Από μια ολιγόλεπτη συζήτηση που είχαμε δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την επιλογή της πόρτας του (δεν πρόλαβα να ρωτήσω λεπτομέρειες). Η πόρτα του αγοράστηκε από portabravo Μπορεί να αλλάξει μόνο τον κύλινδρο για αρχή και θα είναι οκ. Από AGB 9000 (50~60€) και πάνω.
pintourikio Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 59 λεπτά πριν, swayback είπε Iseo r6 Plus αριστερά, Diamond ST δεξιά. Απλοί κύλινδροι. Τώρα που το έψαξα λίγο παραπάνω είναι diamond k3
Προτεινόμενες αναρτήσεις