Dvs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Αυτες οι μπάρες έχουν καποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα; Θέλω κατι που να μπορεί να βγαινει τελειως
Alejandro Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, swayback είπε Τον δοκίμασες; Είδες διαφορά; (Για τον ρότορα λέω) 1 ώρα πριν, mclein είπε σιγουρα ειναι καλυτερα απο τον κλασικο ροτορα. Εγώ να πω την αλήθεια δεν είδα διαφορά στο γύρισμα. Είναι σίγουρα πιο εύκολος όταν πας να βάλεις το κλειδί ενώ ο άλλος με τη σχισμή μπορεί να είχε γυρίσει. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από Alejandro 1
gsf Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Dvs είπε Αυτες οι μπάρες έχουν καποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα; Θέλω κατι που να μπορεί να βγαινει τελειως Βιομεταλουμιν πρέπει να είναι. Αυτές θα βάλω και εγώ στο χωριό
Dvs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Το θέμα ειναι αν αντέχουν σε μια σοβαρή απόπειρα. Και ποια η αντοχή της κλειδαρίας, γιατι αμα ξεκλειδώσει οι μπάρες βγαίνουν εύκολα.
gsf Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Dvs είπε Το θέμα ειναι αν αντέχουν σε μια σοβαρή απόπειρα. Και ποια η αντοχή της κλειδαρίας, γιατι αμα ξεκλειδώσει οι μπάρες βγαίνουν εύκολα. Σε σοβαρή απόπειρα λίγα προϊόντα αντέχουν. Είναι όμως ένα σοβαρό εμπόδιο και λειτουργούν αποτρεπτικά. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από gsf 2
antonisma Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 καλησπέρα και πάλι.τελικα επέλεξα κύλινδρο τον evva ics (κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη)!παιζει ρόλο και το ατσάλι από έξω να φανταστώ;ευχαριστω
gdask Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Ερώτηση: Ο αφαλός με πομολοκυλινδρο, ώστε να κλειδώνουμε/ξεκλειδωνουμε από μεσα χωρίς κλειδί, έχει κάποιο αρνητικό σε θέμα ασφάλειας η οτιδήποτε άλλο;
petasis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Άσχετο, αλλά χθες μου τοποθέτησαν τις πόρτες που είχα αγοράσει αρχές Νοέμβρη από την golden door. Την είχα άγχος την τοποθέτηση, γιατί είχα σιδερένιες πόρτες 40ετίας, με τις κάσες τους 2-3 πόντους μέσα στον σοβά. Το συνεργείο πάντως που ήρθε ήταν ενημερωμένο για την δυσκολία, και ήταν επαγγελματίες. Εκτός του ότι ήρθαν στις 8:30 το πρωί (πριν το ραντεβού), έφυγαν στις 6:00 το απόγευμα, και έκαναν εκπληκτική δουλειά και με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Ενώ περίμενα να πέσουν σοβάδες και να θέλω σοβατζή, τελικά όλα καλά. Η μία πόρτα που είχε θέματα με το σοβάντισμα (ήταν πολύ στραβό), τους πήρε πάρα πολύ ώρα να την τοποθετήσουν, αλλά το αποτέλεσμα είναι άψογο (τους λυπήθηκα πραγματικά με το πόσες δοκιμές και κοπές έκαναν στα διακοσμητικά για να φαίνεται όμορφο). Οι πόρτες άψογες και η τοποθέτηση επίσης άψογη. Βέβαια θα μου πείτε έκανε και 2000 ευρώ η πόρτα, αλλά και πάλι θα μπορούσαν απλά να τις κρεμάσουν στην κάσα και να μην έκαναν 9.5 ώρες τοποθέτηση. Πάντως έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Επίσης, τα 2 δωμάτια γέμισαν ψιλή σκόνη, όπως μου υποσχέθηκαν... 😁 Αλλά μικρό το κακό, κάπως έπρεπε να βγουν οι παλιές κάσες μέσα από τον τοίχο. 1
john_petrucci7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, petasis είπε Άσχετο, αλλά χθες μου τοποθέτησαν τις πόρτες που είχα αγοράσει αρχές Νοέμβρη από την golden door. Την είχα άγχος την τοποθέτηση, γιατί είχα σιδερένιες πόρτες 40ετίας, με τις κάσες τους 2-3 πόντους μέσα στον σοβά. Το συνεργείο πάντως που ήρθε ήταν ενημερωμένο για την δυσκολία, και ήταν επαγγελματίες. Εκτός του ότι ήρθαν στις 8:30 το πρωί (πριν το ραντεβού), έφυγαν στις 6:00 το απόγευμα, και έκαναν εκπληκτική δουλειά και με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Ενώ περίμενα να πέσουν σοβάδες και να θέλω σοβατζή, τελικά όλα καλά. Η μία πόρτα που είχε θέματα με το σοβάντισμα (ήταν πολύ στραβό), τους πήρε πάρα πολύ ώρα να την τοποθετήσουν, αλλά το αποτέλεσμα είναι άψογο (τους λυπήθηκα πραγματικά με το πόσες δοκιμές και κοπές έκαναν στα διακοσμητικά για να φαίνεται όμορφο). Οι πόρτες άψογες και η τοποθέτηση επίσης άψογη. Βέβαια θα μου πείτε έκανε και 2000 ευρώ η πόρτα, αλλά και πάλι θα μπορούσαν απλά να τις κρεμάσουν στην κάσα και να μην έκαναν 9.5 ώρες τοποθέτηση. Πάντως έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Επίσης, τα 2 δωμάτια γέμισαν ψιλή σκόνη, όπως μου υποσχέθηκαν... 😁 Αλλά μικρό το κακό, κάπως έπρεπε να βγουν οι παλιές κάσες μέσα από τον τοίχο. Μιας που ανεφερες την πολυωρη δουλεια, η τοποθετηση εγινε με τσιμεντο η αφρο?
petasis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με αφρό. Με τσιμέντο πώς μπορεί να γίνει; Το τσιμέντο δεν διογκώνεται για να καλύψει τα κενά. Βασικά το ρώτησα γιατί δεν ήταν το υλικό που βάζουν στις ξύλινες πόρτες. Μου είπαν ότι είναι πολυουρεθάνη, απλά διογκώνεται πιο αργά. Για την δική μου περίπτωση νομίζω ήταν το κατάλληλο υλικό. Γιατί ρωτάς για τσιμέντο; (Δεν έχει να κάνει με την στήριξη της πόρτας, μου φαίνεται περίεργο που αναφέρεις το τσιμέντο σαν υλικό) Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από petasis 1 1
mclein Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, antonisma είπε καλησπέρα και πάλι.τελικα επέλεξα κύλινδρο τον evva ics (κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη)!παιζει ρόλο και το ατσάλι από έξω να φανταστώ;ευχαριστω καλημερα, καλος αφαλος ο ics αλλα abloy δεν ειναι. εσυ δεν ηταν να δωσεις 150-200 ; 9 ώρες πριν, gdask είπε Ερώτηση: Ο αφαλός με πομολοκυλινδρο, ώστε να κλειδώνουμε/ξεκλειδωνουμε από μεσα χωρίς κλειδί, έχει κάποιο αρνητικό σε θέμα ασφάλειας η οτιδήποτε άλλο; οχι δεν εχει καμια σχεση με την ασφαλεια το πομολο. απλα ειναι βοηθητικο στοιχειο για το γρηγορο κλειδωμα. 1
mihalisvo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Γειά σας παιδιά! Αγοράζω σπίτι που κατασκευάζεται και ο κατασκευαστής βάζει πόρτες Πλαίσιο. Έχω ακόμα χρόνο να επιλέξω τι και πως, απλά δεν μπορώ να κοιτάξω άλλο μαγαζί. Ανεξαρτήτου μπάτζετ, τι κύλινδρο προτείνετε να βάλω? Τι είναι τοπ? Και επίσης ξέρει κανείς αν έχει το πλαίσιο επιλογές σε πόρτες μήπως πληρώσω κάτι να βάλω κάποια καλύτερη απο αυτή που βάζει ο κατασκευαστής? Γιατί μπήκα στο σαιτ και δεν βγάζω άκρη. Ευχαριστώ :)
Alejandro Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, petasis είπε Με αφρό. Με τσιμέντο πώς μπορεί να γίνει; Το τσιμέντο δεν διογκώνεται για να καλύψει τα κενά. Βασικά το ρώτησα γιατί δεν ήταν το υλικό που βάζουν στις ξύλινες πόρτες. Μου είπαν ότι είναι πολυουρεθάνη, απλά διογκώνεται πιο αργά. Για την δική μου περίπτωση νομίζω ήταν το κατάλληλο υλικό. Γιατί ρωτάς για τσιμέντο; (Δεν έχει να κάνει με την στήριξη της πόρτας, μου φαίνεται περίεργο που αναφέρεις το τσιμέντο σαν υλικό) Μπορεί να γίνει είτε με τσιμέντο είτε με αφρό. Το τσιμέντο το προτιμούν κάποιοι για μεγαλύτερη ασφάλεια αφού καλύπτει τα τζινέτια που είναι καρφωμένα στον τοίχο και ηλεκτροκολλημένα στην κάσα, ώστε αν κάποιος θέλει να τα κόψει για να βγάλει όλη την πόρτα όπως είναι κλειδωμένη, να έχει να σκάψει και το τσιμέντο για να τα βρει... Επίσης αν κάποιος προσπαθήσει με γρύλο να "ανοίξει" την κάσα, δεν θα τα καταφέρει αφού το τσιμέντο δεν έχει ελαστικότητα. Επίσης τα συνεργεία τοποθέτησης χρεώνουν περισσότερα για τοποθέτηση με τσιμέντο. Ο αφρός έχει το πλεονέκτημα ότι κάνει καλύτερη μόνωση (αρκεί να μπει περιμετρικά και όχι σε 2-3 σημεία μόνο). Αν κάποιος αποφασίσει να μπει κόβοντας τα τζινέτια, σίγουρα θα έχει πιο εύκολο έργο αλλά η αλήθεια είναι πως αυτό είναι λιγότερο συνηθισμένο σενάριο. Με τη μέθοδο του γρύλου, ο αφρός δεν θα συγκρατήσει την κάσα όπως το τσιμέντο και είναι πιθανό να υποχωρήσει αλλά αν τα μέτρα της πόρτας είναι σωστά και δεν υπάρχει τεράστιο κενό ανάμεσα σε κάσα και τοίχο, δεν θα βγουν οι πίροι από την κάσα οπότε δεν θα ανοίξει και η πόρτα. Γενικότερα οι παραπάνω μέθοδοι διάρρηξης είναι χρονοβόρες, θορυβώδεις και σπάνιες. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από Alejandro 8
mclein Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, mihalisvo είπε Γειά σας παιδιά! Αγοράζω σπίτι που κατασκευάζεται και ο κατασκευαστής βάζει πόρτες Πλαίσιο. Έχω ακόμα χρόνο να επιλέξω τι και πως, απλά δεν μπορώ να κοιτάξω άλλο μαγαζί. Ανεξαρτήτου μπάτζετ, τι κύλινδρο προτείνετε να βάλω? Τι είναι τοπ? Και επίσης ξέρει κανείς αν έχει το πλαίσιο επιλογές σε πόρτες μήπως πληρώσω κάτι να βάλω κάποια καλύτερη απο αυτή που βάζει ο κατασκευαστής? Γιατί μπήκα στο σαιτ και δεν βγάζω άκρη. Ευχαριστώ το πλαισιο απ'οσο θυμαμαι τοποθετει κλειδαριες Iseo/Fiam συνδιασμενες με ενα απο τα φθηνοτερα defender της αγορας (iseo) & κυλινδρους R6 / R7 και κατοπιν πιεσεων R50. γνωμη μου, αφηνεις τον κατασκευαστη να βαλει οτι εχει στην τιμη & οταν εισαι ετοιμος να μπεις αλλαζεις τον κυλινδρο σε κατι σοβαρο. 1
antonisma Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 αυτόν βρήκα τον άλλον δεν τον είχε.αλλα μην νομίζεις 160 είχε με 5 κλειδιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις