john_petrucci7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, mclein είπε μας τεσταρεις ρε μλκ ? ερχομαι απο κει. Οχι ρε απορια ειχα χαχαχα...εισαι ερωτας εσυ
basilis_k6 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Τα περισσότερα καταστήματα που βλέπω εδω ειναι 5-6 σε επανάληψη. Ειναι μεγάλη η διαφορά με τα υπόλοιπα που υπαρχουν η ειναι απλα θέμα "ονόματος"? Σκεφτόμουν να κάνω μια βολτα στα μαγαζια της γειτονιας μου και να ρωτήσω και για πορτα απο τον αλουμινά μου για να την παρω πακετο. Να μην το κάνω και να παω στα "γνωστα" μαγαζιά?
n4sleep Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Όταν λέμε ότι ο κύλινδρος για πόρτες ασφαλείας είναι 30-50 , το 30 είναι το μήκος έξω, ή μέσα;
Alejandro Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, n4sleep είπε Όταν λέμε ότι ο κύλινδρος για πόρτες ασφαλείας είναι 30-50 , το 30 είναι το μήκος έξω, ή μέσα; Έξω.
swayback Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε Τα περισσότερα καταστήματα που βλέπω εδω ειναι 5-6 σε επανάληψη. Ειναι μεγάλη η διαφορά με τα υπόλοιπα που υπαρχουν η ειναι απλα θέμα "ονόματος"? Σκεφτόμουν να κάνω μια βολτα στα μαγαζια της γειτονιας μου και να ρωτήσω και για πορτα απο τον αλουμινά μου για να την παρω πακετο. Να μην το κάνω και να παω στα "γνωστα" μαγαζιά? Δεν θα έλεγα πως είναι θέμα ονόματος. Και ο Μπαλωμένος έχει όνομα αλλά τα προϊόντα του μου είναι αδιάφορα. Και όσον αφορά την εξυπηρέτηση, οι αναφορές που έχουν γραφτεί εδώ μέσα από μέλη που τον επισκέφτηκαν για να πάρουν προσφορά, είναι η μία χειρότερη από την άλλη. Οπότε άκυρο από μένα κι ας έχει όνομα. Προσωπικά, τα μαγαζιά που προτείνω ξέρω τι προϊόντα έχουν πάνω-κάτω (θωράκιση, κλειδαριές, κ.λπ.), τα έχω επισκεφτεί, έχω ακούσει-διαβάσει εμπειρίες και από άλλους για αυτά, οπότε έχω μία καλύτερη εικόνα. Αν μου πεις δηλαδή, γιατί προτείνεις τον Χ,Υ,Ζ πορτά, θα σου πω 1,2,3. Σίγουρα δεν θα τον προτείνω επειδή μου είπε ο "δικός μου", "φιλαράκι, σε αυτόν θα πας, είναι ο καλύτερος, κ.λπ., κ.λπ.). Χωρίς επιχείρημα δεν πέφτει πρόταση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να περάσεις και από τον αλουμινά σου, να δεις τι θα σου προτείνει, συγκράτησε τιμές και χαρακτηριστικά της πόρτας και μετά κάνε σύγκριση και με άλλα μαγαζιά να δεις τι σε συμφέρει. Τι θα κοίταζα σε μία πόρτα; Την θωράκιση, να δω πάνω-κάτω τι έχει μέσα η πορτα που μου πουλάνε ως "θωρακισμένη" (πάχος μετάλλων, κατανομή μετάλλων & αν έχει κάποια επιπλέον ενίσχυση (μαγγάνιο, κ.λπ.) στο σημείο της κλειδαριάς) και μετά, το κυριότερο: την κλειδαριά. Θα κοίταζα να είναι γραναζωτή, θα συγκρατούσα τα μοντέλα των κυλίνδρων που βάζει και ίσως και του defender (αν δεν είναι περίεργος ο πορτάς). Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από swayback 2
mclein Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, basilis_k6 είπε Τα περισσότερα καταστήματα που βλέπω εδω ειναι 5-6 σε επανάληψη. Ειναι μεγάλη η διαφορά με τα υπόλοιπα που υπαρχουν η ειναι απλα θέμα "ονόματος"? Σκεφτόμουν να κάνω μια βολτα στα μαγαζια της γειτονιας μου και να ρωτήσω και για πορτα απο τον αλουμινά μου για να την παρω πακετο. Να μην το κάνω και να παω στα "γνωστα" μαγαζιά? βασικα, το να πας σε αλλα 5 διαφορετικα μαγαζια θα ηταν το ιδανικο & το ακομη πιο τελειο, να μας γραψεις τις εντυπωσεις σου & τις προτασεις τους. ειναι πολυ σημαντικο να βρουμε κι αλλους επαγγελματιες με σωστες πορτες για να μπορουμε να τις προτιμησουμε στα σπιτια μας ή σε ανθρωπους που ενδιαφερονται. 1
Lews Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Καλημερα,φιλος εχει μια παλια πορτα και θελει να αλλαξει κλειδαρια ,κυλινδρο και να βαλει defender,δινει εως 200 ευρω παει μεχρι 250 αν ειναι κατι εξαιρετικο,τις τελευταιες εβδομαδες εχουν μπει σε γειτονικα σπιτια,εχει οικογενεεια με μικρα παιδια και εχει αγχωθει πολυ ευχαριστω
Alejandro Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Lews είπε Καλημερα,φιλος εχει μια παλια πορτα και θελει να αλλαξει κλειδαρια ,κυλινδρο και να βαλει defender,δινει εως 200 ευρω παει μεχρι 250 αν ειναι κατι εξαιρετικο,τις τελευταιες εβδομαδες εχουν μπει σε γειτονικα σπιτια,εχει οικογενεεια με μικρα παιδια και εχει αγχωθει πολυ ευχαριστω Έχει καλές επιλογές σε αυτό το budget. Δεν έγραψες όμως σε ποια περιοχή είναι η πόρτα.
mclein Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Lews είπε Καλημερα,φιλος εχει μια παλια πορτα και θελει να αλλαξει κλειδαρια ,κυλινδρο και να βαλει defender,δινει εως 200 ευρω παει μεχρι 250 αν ειναι κατι εξαιρετικο,τις τελευταιες εβδομαδες εχουν μπει σε γειτονικα σπιτια,εχει οικογενεεια με μικρα παιδια και εχει αγχωθει πολυ ευχαριστω πολυ δυνατη πορτα 12ετιας εως 8ετιας. δυσκολα βρισκεις τετοια πορτα πλεον θα βρεις το πακετο : Cisa revo + Abloy Protec2 + Bd200 + Ροζετα μεσα = απο 250€ και ψαχνεις γι'αναβαθμιση σε 7 χρονακια εναλλακτικα & φθηνοτερα : Cisa Revo + Agb Dck + Bd200 + Ροζετα μεσα = από 205€ και η συζητηση πεφτει στα 3-4 χρονια.. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από mclein 1
Lews Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, mclein είπε πολυ δυνατη πορτα 12ετιας εως 8ετιας. δυσκολα βρισκεις τετοια πορτα πλεον Cisa revo + Abloy Protec2 + Bd200 + Ροζετα μεσα = 250€ και συζηταμε γι'αναβαθμιση σε 7 χρονακια εναλλακτικα & φθηνοτερα : Cisa Revo + Agb Dck + Bd200 + Ροζετα μεσα = 205€ και η συζητηση πεφτει στα 3-4 χρονια Η περιοχη ειναι Αργυρούπολη,μηπως ξερετε και καποιον επαγγελματια που να τα εχει τα συγκεκριμενα ?και να κανει και τοποθέτησή? Σας ευχαριστω!!
mclein Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Lews είπε Η περιοχη ειναι Αργυρούπολη,μηπως ξερετε και καποιον επαγγελματια που να τα εχει τα συγκεκριμενα ?και να κανει και τοποθέτησή? Σας ευχαριστω!! εχεις προσωπικο μηνυμα με πληροφοριες για την πορτα. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από mclein
swayback Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 250 για Abloy με BD200;; Ρε που πάμε.. @LewsΑν μπορεί ο φίλος σου να δώσει 250, τότε Abloy με κλειστά τα μάτια. Σε αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις κάτι καλύτερο. Βασικά, και 400 να έδινε ο φίλος σου, μην φανταστείς ότι υπάρχει κάτι ΠΟΛΥ καλύτερο από το σετ στα 250. Ουσιαστικά, μόνο καλύτερο (πιο ενισχυμένο) defender παίρνεις με παραπάνω λεφτά. Και το BD200 είναι ήδη αρκετά καλό. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από swayback
mclein Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, swayback είπε 250 για Abloy με BD200;; Ρε που πάμε.. @LewsΑν μπορεί ο φίλος σου να δώσει 250, τότε Abloy με κλειστά τα μάτια. Σε αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις κάτι καλύτερο. Βασικά, και 400 να έδινε ο φίλος σου, μην φανταστείς ότι υπάρχει κάτι ΠΟΛΥ καλύτερο από το σετ στα 250. Ουσιαστικά, μόνο καλύτερο (πιο ενισχυμένο) defender παίρνεις με παραπάνω λεφτά. Και το BD200 είναι ήδη αρκετά καλό. ειπαμε ΑΠΟ 250...μπορει να βρει το πακετο και στα 300 & στα 350...και χωρις ροτορα ειδικο 1
swayback Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, mclein είπε ειπαμε ΑΠΟ 250...μπορει να βρει το πακετο και στα 300 & στα 350...και χωρις ροτορα ειδικο Τον δοκίμασες; Είδες διαφορά; (Για τον ρότορα λέω) Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από swayback
mclein Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, swayback είπε Τον δοκίμασες; Είδες διαφορά; (Για τον ρότορα λέω) σιγουρα ειναι καλυτερα απο τον κλασικο ροτορα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις