mclein Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, billbout είπε Καλησπέρα σας.Θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποια είναι τα χαρακτηριστικά ασφάλειας και γνησιότητας της συσκευασίας κλειδαριάς omega plus που διασφαλίζουν ότι είναι original και δεν έχει ανοιχτεί?πολύ πιθανώς έχει απαντηθεί,απλά το thread είναι τεράστιο και δεν βρίσκω απάντηση σε google,youtube. δεν υπαρχει απαντηση. μπορει ν'ανοιχθει & να σφραγιστει αλλα ποιος το κανει αυτο & γιατι ;;; 13 ώρες πριν, Dr_Slump είπε @mclein δυστυχώς καμία εταίρα που πήγα δεν έβαζε Abloy Protec2 και το συγκεκριμένο defender. Μάλιστα μου άρχιζαν μπούρδες του τύπου «η Abloy πλέον ανοίγει για πλάκα» και άλλα χαριτωμένα... Άλλο ένα κίνητρο στο ότι πήρα ξεχωριστά την κλειδαριά είναι ότι δεν εμπιστεύομαι κανέναν πως δεν έχει αντικλείδι, ενώ η αγορά έγινε σε άλλη διεύθυνση και όνομα. οσοι ειπαν οτι ο abloy ειναι για πεταμα καλο ειναι να γραφουν εδω ωστε να ξερουμε να τους προτιμαμε ! 1 ώρα πριν, MariannaDv είπε Γεια σας! Ηθελα να ρωτησω για την Cisa astral tekno...εψαξα και ειδα οτι το attack resistance ειναι 0 (το λεει στο site της cisa). Συγκριτικά με Agb τι να προτιμήσω; Η Scudo φαινεται να εχει καλυτερα χαρακτηριστικα, ειναι πιο ακριβη, αλλα σαν ονομα δεν ειναι ακουστο...ειναι εγγυηση; Μηπως η cisa επειδη εχει χρονια ειναι πιο σιγουρη; Η iseo r7 μηπως γνωριζει καποιος ποσο attack resistance εχει; Ευχαριστω! ο τεκνο με κλειστο προφιλ ειναι κοντα στα 65-70 & ο dck κοντα στα 80-85. ελαχιστη διαφορα. επισης, το οτι καποιος κυλινδρος παιρνει A.R 0 δε σημαινει αυτοματα οτι ειναι για πεταμα. 9 ώρες πριν, aneinaiakeini είπε Καλη...μέρα μάλλον πια. Παρακολουθώ το θέμα 2 χρόνια τώρα και αυτό είναι το πρώτο μου post. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν βάλει τα λιθαράκια της γνώσης τους σε αυτό το thread που είχα την ευχαρίστηση να το διαβάσω όλο (ναι, και το part 1). Ιδιαίτερα βεβαίως 2 άτομα: Τον @swayback με την άπειρη υπομονή του και τις αναλυτικές απαντήσεις του και τον @mclein για την εμπειρία του. Στο ψητό: Ξέρει κανείς ποιός magnum κύλινδρος είναι αυτός με βάση το κλειδί της φωτογραφίας; ενας magnum εισαγεται απο Τσεχια στην ελλαδα & ειναι ο κλασικος. 1 ώρα πριν, IKARIWTHS είπε Καλημερα σε ολους Φιλοι maclein και wayback χρειαζομαι βοηθεια. Σε κατοικια που κανω ανακαίνιση θα μπει καινουρια πορτα,η εταιρεια που βαζει τα κουφωματα συνεργαζεται με τη dierre οποτε βολευει να βαλουν και τη πορτα. Μου προτεινε το μοντελο πορτας dierre asso19 ενω για κλειδαρια και κυλινδρο μου ειπε να διαλλεξω μεταξυ dierre tilanco και iseo . Υπαρχει μεταξυ αυτων των εταιρειων καποιος συνδιασμος που να ειναι κορυφαιος στις μερες μας? Αν οι κλειδαριες που σου εγραψα ειναι καλες μπορω να αλλαξω κυλινδρους στο μελλον,ή ειναι πατενταρισμενα συστηματα για να δεχονται μονο της ιδιας εταιρειας? Τελος maclein μια omega plus που μου εβαλες φετος εχει νοημα να τη δώσω να τη προσαρμόσει σαν δευτερη κλειδαρια η δε γινεται? Τι θα κανατε στη θεση μου? εγω θα εδινα την Omega Plus να μπει στη νεα πορτα. ειδικα αν ειναι τοσο φρεσκια. σα δευτερη κλειδαρια θα χρειαστει να κοπει η γλωσσα - κατι που δεν ειναι δυσκολο αλλα δεν ξερω αν το κανουν οι επιστημονες που πουλανε dierre. 1
MariannaDv Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Αρα ποια να προτιμησω μεταξυ iseo r7, cisa tekno και agb scudo η agb dck; ποια εχει τις λιγοτερες πιθανοτητες να ανοιχτει;
swayback Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, MariannaDv είπε Αρα ποια να προτιμησω μεταξυ iseo r7, cisa tekno και agb scudo η agb dck; ποια εχει τις λιγοτερες πιθανοτητες να ανοιχτει; Ο AGB Scudo DCK είναι ο καλύτερος από αυτούς που γράφεις. Ο πιο ασφαλής με διαφορά.
mclein Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 35 λεπτά πριν, MariannaDv είπε Αρα ποια να προτιμησω μεταξυ iseo r7, cisa tekno και agb scudo η agb dck; ποια εχει τις λιγοτερες πιθανοτητες να ανοιχτει; dck, 9000, r7, tekno ειναι η ποιοτικη σειρα. 1
antonisma Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, swayback είπε Μην ξεχνάμε και τον EVVA 4KS. @antonisma Βασικά πες μας μέχρι πόσα μπορείς να δώσεις. Υπολόγισε από 80 και πάνω για έναν αρκετά έως πολύ καλό κύλινδρο. 80~120€ = Αρκετά καλός έως πολύ καλός κύλινδρος 120+€ = Τοπ κύλινδρος δεν έχω θέμα μια φορά θα τον πληρώσω.μπορω να διαθέσω μέχρι 150-200 ευρώ.ευχαριστω
IKARIWTHS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mclein είπε εγω θα εδινα την Omega Plus να μπει στη νεα πορτα. ειδικα αν ειναι τοσο φρεσκια. σα δευτερη κλειδαρια θα χρειαστει να κοπει η γλωσσα - κατι που δεν ειναι δυσκολο αλλα δεν ξερω αν το κανουν οι επιστημονες που πουλανε dierre. Θα μαθω τη παρασκευη που εχω ραντεβου ,σε καθε περιπτωση τι γνωμη εχουμε για τη iseo r90? με ποιο defender συνδυάζεται? Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από IKARIWTHS
mclein Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε Θα μαθω τη παρασκευη που εχω ραντεβου ,σε καθε περιπτωση τι γνωμη εχουμε για τη iseo r90? με ποιο defender συνδυάζεται? iseo R90 ειναι ενας καλος κυλινδρος. συνδιαζεται με οποιαδηποτε κλειδαρια + οποιοδηποτε defender. 1
swayback Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, antonisma είπε δεν έχω θέμα μια φορά θα τον πληρώσω.μπορω να διαθέσω μέχρι 150-200 ευρώ.ευχαριστω Προτείνω αυτούς (με αυτή τη σειρά προτίμησης: καλύτερος ->χειρότερος): EVVA 4KS, Abloy Protec 2, Kaba ExperT. Και Mul-T-Lock MT5+ 3+1+1 έκδοση, αν σε ενδιαφέρει να μπορείς άμεσα να αλλάξεις τον συνδυασμό του κυλίνδρου, σε περίπτωση που χάσεις κάποιο κλειδί ή έχεις δώσει κλειδί σε "λάθος" άτομο. Δηλαδή μπορείς να ακυρώσεις μόνος σου τα παλιά κλειδιά και απλά μετά πληρώνεις για τα νέα αντίγραφα, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις τον κύλινδρο. Αν και κορυφαίοι και οι 4 που προτείνω, ο EVVA 4KS και ο Abloy Protec 2 είναι αρκετά καλύτεροι από τους άλλους 2. Ανάμεσα σε EVVA 4KS και Abloy Protec 2, ο Protec 2 είναι ένα μικρό κλικ πιο πάνω (σε ασφάλεια) από τον 4KS, αλλά έχει περίεργη αίσθηση όταν γυρνάς το κλειδί. Μερικές φορές αν το γυρνάς και βιαστικά, σου δίνει την αίσθηση ότι κολλάει (χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο λειτουργικό πρόβλημα. Είναι αξιόπιστος). Οπότε προτείνω πρώτα τον EVVA 4KS, γιατί μπορεί να μην σου αρέσει αυτή η ιδιομορφία στον Abloy. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από swayback 1
SilentBartholomew Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 21 ώρες πριν, SilentBartholomew είπε Καλησπέρα, Νοικιάζω ένα διαμέρισμα το οποίο έχει τις εξής δύο κλειδαριές Με τι θα μου προτείνατε να τις αλλάξω μιας και δεν μου γεμίζουν και πολύ το μάτι. Επίσης σχετικά με smart locks έχετε κάποια άποψη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Α και κάτι ακόμα, αξίζει λέτε να πάω σε κλειδαριά 3 σημείων ή είναι τελείως μούφα η πόρτα οπότε πεταμένα λεφτά;
paiktaras69 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, SilentBartholomew είπε Α και κάτι ακόμα, αξίζει λέτε να πάω σε κλειδαριά 3 σημείων ή είναι τελείως μούφα η πόρτα οπότε πεταμένα λεφτά; Θα σου πρότεινα και χωρίς παρεξήγηση να μην πετάξεις λεφτά για αυτή την πόρτα, πίεσε τον ιδιοκτήτη για αντικατάσταση με μία έστω μέτρια θωρακισμένη . 1
mclein Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, SilentBartholomew είπε Α και κάτι ακόμα, αξίζει λέτε να πάω σε κλειδαριά 3 σημείων ή είναι τελείως μούφα η πόρτα οπότε πεταμένα λεφτά; ξηλωμα η πορτα ξεκαθαρα. ουτε για 50-70€ δεν αξιζει....
antonisma Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, swayback είπε Προτείνω αυτούς (με αυτή τη σειρά προτίμησης: καλύτερος ->χειρότερος): EVVA 4KS, Abloy Protec 2, Kaba ExperT. Και Mul-T-Lock MT5+ 3+1+1 έκδοση, αν σε ενδιαφέρει να μπορείς άμεσα να αλλάξεις τον συνδυασμό του κυλίνδρου, σε περίπτωση που χάσεις κάποιο κλειδί ή έχεις δώσει κλειδί σε "λάθος" άτομο. Δηλαδή μπορείς να ακυρώσεις μόνος σου τα παλιά κλειδιά και απλά μετά πληρώνεις για τα νέα αντίγραφα, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις τον κύλινδρο. Αν και κορυφαίοι και οι 4 που προτείνω, ο EVVA 4KS και ο Abloy Protec 2 είναι αρκετά καλύτεροι από τους άλλους 2. Ανάμεσα σε EVVA 4KS και Abloy Protec 2, ο Protec 2 είναι ένα μικρό κλικ πιο πάνω (σε ασφάλεια) από τον 4KS, αλλά έχει περίεργη αίσθηση όταν γυρνάς το κλειδί. Μερικές φορές αν το γυρνάς και βιαστικά, σου δίνει την αίσθηση ότι κολλάει (χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο λειτουργικό πρόβλημα. Είναι αξιόπιστος). Οπότε προτείνω πρώτα τον EVVA 4KS, γιατί μπορεί να μην σου αρέσει αυτή η ιδιομορφία στον Abloy. ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.μαλλον για τον abloy πάω,δεν με ενδιαφέρει η αίσθηση η καλύτερη ασφάλεια με ενδιαφέρει. 2
giorgos_76 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μένω ισόγειο...Το πιο πιθανό είναι να μπουν διαρρήκτες απο τα παράθυρα...Θέλω να βάλω έναν κύλινδρο ασφαλείας στην πόρτα την κεντρική..Έχω καταλήξει στην μάρκα κυλίνδρου και είναι ο CISA Astral S. Ωστόσο αν είναι να μπουν απο τα παράθυρα, τι μεθόδους αποτροπής έχουμε ;; Είδα για πύρρους ασφαλείας της Cal..Κάνουν δουλειά ;; Για να ανοιχθεί ένα παράθυρο, ο διαρρήκτης σπάει ολικώς το τζάμι η μερικώς και ανόιγει τα κουφώματα απο τα χερούλια ;;Τους πύρρους δεν μπορεί να τους ανοίξει ;;;
adsl2+ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, giorgos_76 είπε Μένω ισόγειο...Το πιο πιθανό είναι να μπουν διαρρήκτες απο τα παράθυρα...Θέλω να βάλω έναν κύλινδρο ασφαλείας στην πόρτα την κεντρική..Έχω καταλήξει στην μάρκα κυλίνδρου και είναι ο CISA Astral S. Ωστόσο αν είναι να μπουν απο τα παράθυρα, τι μεθόδους αποτροπής έχουμε ;; Είδα για πύρρους ασφαλείας της Cal..Κάνουν δουλειά ;; Για να ανοιχθεί ένα παράθυρο, ο διαρρήκτης σπάει ολικώς το τζάμι η μερικώς και ανόιγει τα κουφώματα απο τα χερούλια ;;Τους πύρρους δεν μπορεί να τους ανοίξει ;;; για να μην μπουν από τα παράθυρα βάζεις τρίπλεξ τζάμια ,ρολά ή παντζούρια συν πίρους ασφάλειας συν κάγκελα , με πόρτα θωρακισμένη συν κλειδαριά συν κύλινδρο συν ντιφεντερ που θα σου προτείνουν οι ειδικοί του φόρουμ θα ζεις ήσυχος 1
mclein Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, giorgos_76 είπε Μένω ισόγειο...Το πιο πιθανό είναι να μπουν διαρρήκτες απο τα παράθυρα...Θέλω να βάλω έναν κύλινδρο ασφαλείας στην πόρτα την κεντρική..Έχω καταλήξει στην μάρκα κυλίνδρου και είναι ο CISA Astral S. Ωστόσο αν είναι να μπουν απο τα παράθυρα, τι μεθόδους αποτροπής έχουμε ;; Είδα για πύρρους ασφαλείας της Cal..Κάνουν δουλειά ;; Για να ανοιχθεί ένα παράθυρο, ο διαρρήκτης σπάει ολικώς το τζάμι η μερικώς και ανόιγει τα κουφώματα απο τα χερούλια ;;Τους πύρρους δεν μπορεί να τους ανοίξει ;;; με τα CAL, ή θα σπασουν τζαμια ή θα στραβωσει τοσο το αλουμινιο που θα χριζει αλλαγης. υπαρχει η σκεψη για καγκελο ή "φυσαρμονικα" ? 23 ώρες πριν, MariannaDv είπε Γεια σας! Ηθελα να ρωτησω για την Cisa astral tekno...εψαξα και ειδα οτι το attack resistance ειναι 0 (το λεει στο site της cisa). Συγκριτικά με Agb τι να προτιμήσω; Η Scudo φαινεται να εχει καλυτερα χαρακτηριστικα, ειναι πιο ακριβη, αλλα σαν ονομα δεν ειναι ακουστο...ειναι εγγυηση; Μηπως η cisa επειδη εχει χρονια ειναι πιο σιγουρη; Η iseo r7 μηπως γνωριζει καποιος ποσο attack resistance εχει; Ευχαριστω! αναβαθμιση του Τεκνο σε break secure & αυτοματα το A.R απο 0 εγινε 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις