Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και πάλι, 

Απλή εξώπορτα είναι, σιδερένια βέβαια αλλά η κλειδαριά είναι της πλάκας και θέλω να την αλλάξω. Την ανοίγει και 5χρονο. 

Ευχαριστώ πολύ!

IMG_5714.JPG

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Bandit είπε

1. Πόρτα ασφαλέιας την default που έβαλε ο κατασκευαστής . Η μόνη αλλαγή είναι πρίν 5-6 χρόνια κλειδαρία OMEGA Plus , που απο όσο διαβάζω κρατάει ακόμα καλά σε επίπεδα ασφάλειας ? 

2. Έχω τοποθετήσει , φαινεται σε μία φώτο , μία κάμερα μέσα στο πάνω μέρος της κάσας , όποτε μου στέλνει notification + κάνει recording όταν κάποιος πλησιάσει κοντά . 

3. Θα ήθελα να βάλω και μία 2η κλειδαρία , εκτός απο την  Omega , έιναι εφικτό ? 

4.Το defender που φαίνεται , δεν μπορώ να κρίνω αν είναι καλό . Τι λέτε ? 

5. Είχα σκεφτεί μήπως έβαζα μαγνήτη σαν , αντί για 2η κλειδαρία . Αξίζει ? Κάνει δουλέια σε περίπτωση που παραβιαστέι η κλειδαρία ? Για home use την χρησιμοποιείτε ?

Είμαι σε οροφοδιαμέρισμα , χωρίς γειτονικές πολυκατοικίες , όποτε ο μόνος τρόπος πρόσβασης έιναι απο την κυρίως είσοδο ή κανένας σαλταδόρος risky λόγο του ότι είμαι ψιλά . Αυτό που θέλω είναι να ανεβάσω το επίπεδο ασφάλειας και να είναι αποτρέπτικη η έικονα που θα δέι πιθανός εισβολέας με τις 2 κλειδαρίες (για αυτόυς που βίαζονται να μπούν κάπου) . 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας ! 

1. Ναι, είναι ακόμα οκ.

3. Ναι, είναι. Υπάρχουν διάφορες λύσεις όπως ηλεκτροπίρροι σε συνδυασμό με καρταναγνώστες/πληκτρολόγιο/κ.λπ., μηχανικές αυτόματους κλειδώματος με defender και κύλινδρο, deadbolts, κ.α..Όμως όλες αυτές οι λύσεις είναι σχετικά ακριβές (200+€).

4. Δεν είναι defender. Είναι η εξωτερική διακοσμητική ροζέτα. Υπάρχουν όμως defenders για την Omega. Αν όμως σου έχουν βάλει πλάκα μαγγανίου, είσαι οκ. 

Ενημερωτικά, υπάρχει μαγνητικό defender (Disec MRM29SK) που μπαίνει στην Omega και κλείνει την τρύπα που μπαίνει το κλειδί.

Όντως, οι 2 κλειδαριές λειτουργούν πιο αποτρεπτικά από μία. Αλλά η Omega λειτουργεί αρκετά αποτρεπτικά από μόνη της, μιας και δεν έχουν καταφέρει να την ανοίξουν χωρίς να  την τρυπήσουν/καταστρέψουν. 

2 ώρες πριν, pallisi είπε

Καλημέρα και πάλι, 

Απλή εξώπορτα είναι, σιδερένια βέβαια αλλά η κλειδαριά είναι της πλάκας και θέλω να την αλλάξω. Την ανοίγει και 5χρονο. 

Ευχαριστώ πολύ!

IMG_5714.JPG

Μπορείς να βάλεις κάποιον ποιοτικό και όχι πολύ ακριβό κύλινδρο(~40€), όπως τον Cisa Astral S ή τον AGB Scudo 9000. 

Αν θες κάτι ακόμα πιο οικονομικό, δες για κάποιον break-secure κύλινδρο όπως Securemme K22 Evo. Αν και οι 2 παραπάνω είναι προτιμότεροι.

Μέτρησε τη διάσταση του κυλίνδρου πριν τον πάρεις. Όσο λιγότερο προεξέχει, τόσο το καλύτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να βάλω καμία αυτό το προστατευτικό; Defender; 

Έχεις να μου προτείνεις κάτι;

Επίσης επειδή θα χρειαστώ 10 αντικλείδια, που μπορώ να τα βγάλω εδώ στην Αθήνα;

Ευχαριστώ πάρα πολύ. 

Επεξ/σία από pallisi
Δημοσ.
4 ώρες πριν, pallisi είπε

Να βάλω καμία αυτό το προστατευτικό; Defender; 

Έχεις να μου προτείνεις κάτι;

Επίσης επειδή θα χρειαστώ 10 αντικλείδια, που μπορώ να τα βγάλω εδώ στην Αθήνα;

Ευχαριστώ πάρα πολύ. 

Για να μπει defender, θα πρέπει να βγει η ασημένια ροζέτα (γύρω από τον κύλινδρο) που είναι πιασμένη με πριτσίνια.

Για σιδερένιες πόρτες, υπάρχουν τα ανοιχτού τύπου και τα κλειστού τύπου. Ένα καλό (κλειστού τύπου) και σχετικά οικονομικό, είναι το Disec SG08 αλλά δεν θα μπορεί να μπει αν προεξέχει πάνω από 8 χιλιοστά ο κύλινδρος. Αλλιώς μπορείτε να βάλετε το ανοιχτού τύπου Disec BG8000. 

Αν θέλεις να μπει defender οπωσδήποτε, καλό θα ήταν να δει πρώτα την πόρτα κάποιος του επαγγέλματος για να επιβεβαιώσει ότι δεν θα βρίσκουν οι βίδες του defender στην κλειδαριά.

Αλλιώς απλά αλλάζεις τον κύλινδρο και είσαι οκ.

Από το κλειδαράδικο που θα πάρεις τον κύλινδρο, ζητάς και τα αντικλείδια που θες. Από τους κυλίνδρους που πρότεινα, ο Cisa Astral S έχει σχετικά φθηνά κλειδιά (4-6€ ανάλογα από που θα τα πάρεις).

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους του φίλους - απίστευτα ενδιαφέρον το thread (έχω λιώσει στο διάβασμα...).

Σκέφτομαι να προχωρήσω σε παραγγελία Siamo GROUP S5. Από αυτά που διάβασα, έχω κάποιες απορίες

1. Στο συγκεκριμένο μοντέλο βάζει δύο κλειδαριές (Μottura Q, αν κατάλαβα καλά) γραναζωτές κλπ. Η μία έχει αυτόματο κλείδωμα. Υπάρχει κάποιο στραβό με αυτές τις κλειδαριές? Κάτι που πρέπει να προσέξω?

2. Τα Defender που βάζει είναι αξιόλογα? Αξίζει να απαιτήσω κάτι διαφορετικό?

3. Δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη με τις κλειδαριές ακριβώς που βάζει. Απ' ότι καταλαβαίνω, βάζει κάποια CES και κάποια Mottura. Σκέφτομαι να αλλάξω την Mottura με Abloy Protec 2. Έχετε κάτι να μου πείτε σχετικά?

4. Έχετε άποψη για τις ηλεκτρομηχανικές κλειδαριές που έχει ο Σιαμο? Σκέφτομαι μήπως την μία κλειδαριά την βάλω σε access control συστημα και γλυτώσω τα κλειδιά στην καθημερινή χρήση

5. Σκέφτομαι να προσθέσω ένα ηλεκτροπύρο που θα οδηγείται από το συναγερμό του σπιτιού. Οταν είναι οπλισμένος (ή κατ' εντολή μου, να ασφαλίζει την πόρτα). Υπάρχει δευτερεύουσα πρόσβαση στο σπίτι - και να χαλάσει, μπορώ να μπω από αλλού.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, HYDA είπε

Καλησπέρα σε όλους του φίλους - απίστευτα ενδιαφέρον το thread (έχω λιώσει στο διάβασμα...).

Σκέφτομαι να προχωρήσω σε παραγγελία Siamo GROUP S5. Από αυτά που διάβασα, έχω κάποιες απορίες

1. Στο συγκεκριμένο μοντέλο βάζει δύο κλειδαριές (Μottura Q, αν κατάλαβα καλά) γραναζωτές κλπ. Η μία έχει αυτόματο κλείδωμα. Υπάρχει κάποιο στραβό με αυτές τις κλειδαριές? Κάτι που πρέπει να προσέξω?

2. Τα Defender που βάζει είναι αξιόλογα? Αξίζει να απαιτήσω κάτι διαφορετικό?

3. Δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη με τις κλειδαριές ακριβώς που βάζει. Απ' ότι καταλαβαίνω, βάζει κάποια CES και κάποια Mottura. Σκέφτομαι να αλλάξω την Mottura με Abloy Protec 2. Έχετε κάτι να μου πείτε σχετικά?

4. Έχετε άποψη για τις ηλεκτρομηχανικές κλειδαριές που έχει ο Σιαμο? Σκέφτομαι μήπως την μία κλειδαριά την βάλω σε access control συστημα και γλυτώσω τα κλειδιά στην καθημερινή χρήση

5. Σκέφτομαι να προσθέσω ένα ηλεκτροπύρο που θα οδηγείται από το συναγερμό του σπιτιού. Οταν είναι οπλισμένος (ή κατ' εντολή μου, να ασφαλίζει την πόρτα). Υπάρχει δευτερεύουσα πρόσβαση στο σπίτι - και να χαλάσει, μπορώ να μπω από αλλού.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Καλησπέρα.

1. Σίγουρα η μία (η μη αυτόματου κλειδώματος), είναι γραναζωτή, αλλά δεν είναι 100% σίγουρο πως είναι της Mottura μιας και έχει αναφερθεί στο thread ότι βάζει και γραναζωτές Iseo. Είναι οκ πάντως. Στην S5, είχα την εντύπωση πως βάζει την μηχανική αυτόματου κλειδώματος, της Abloy. Πιθανώς και όχι. Τον Δεκέμβριο του 2017 που είχα ρωτήσει, μου είχαν πει από το κατάστημα για την μηχανική της Abloy και για μία mottura, πάλι αυτόματου κλειδώματος - στα ίδια λεφτά περίπου και οι 2 - αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες για την Mottura μιας και εστίασα στην μηχανική της Abloy. Που παρεμπιπτόντως, όταν ρώτησα ποια προτείνουν ως πιο αξιόπιστη λύση, μου είπαν την Abloy. Καλύτερα μίλα με το κατάστημα για λεπτομέρειες όμως.

2. Όχι, είναι καλά τα defender που βάζει.

3. Ο Abloy Protec 2, είναι σίγουρα ανώτερος από τους κυλίνδρους που βάζει πλέον. Αλλά αν μιλάμε για δύο κλειδαριές, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Δεν είναι της πλάκας οι κύλινδροι που βάζει. Αλλά δεν είναι και κορυφαίοι. Έχει ακουστεί ότι βάζει CES WSM και Mottura Champion Pro. 

Για τα "4" και "5", καλύτερα να απευθυνθείς στο κατάστημα κατευθείαν. Αυτό είναι το καλύτερο μιας και το site του, δεν είναι σωστά ενημερωμένο. Ούτε για τις κλειδαριές, ούτε για τους κυλίνδρους. Μπορείς επίσης να στείλεις ένα pm στον @korniza, μήπως μπορεί να σου δώσει διευκρινήσεις στα τελευταία δύο ερωτήματα σου, μιας και έβαλε πρόσφατα πόρτα από τον Σιάμο.

Επεξ/σία από swayback
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/6/2018 στις 5:27 ΜΜ, swayback είπε

Καλησπέρα.

1. Σίγουρα η μία (η μη αυτόματου κλειδώματος), είναι γραναζωτή, αλλά δεν είναι 100% σίγουρο πως είναι της Mottura μιας και έχει αναφερθεί στο thread ότι βάζει και γραναζωτές Iseo. Είναι οκ πάντως. Στην S5, είχα την εντύπωση πως βάζει την μηχανική αυτόματου κλειδώματος, της Abloy. Πιθανώς και όχι. Τον Δεκέμβριο του 2017 που είχα ρωτήσει, μου είχαν πει από το κατάστημα για την μηχανική της Abloy και για μία mottura, πάλι αυτόματου κλειδώματος - στα ίδια λεφτά περίπου και οι 2 - αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες για την Mottura μιας και εστίασα στην μηχανική της Abloy. Που παρεμπιπτόντως, όταν ρώτησα ποια προτείνουν ως πιο αξιόπιστη λύση, μου είπαν την Abloy. Καλύτερα μίλα με το κατάστημα για λεπτομέρειες όμως.

2. Όχι, είναι καλά τα defender που βάζει.

3. Ο Abloy Protec 2, είναι σίγουρα ανώτερος από τους κυλίνδρους που βάζει πλέον. Αλλά αν μιλάμε για δύο κλειδαριές, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Δεν είναι της πλάκας οι κύλινδροι που βάζει. Αλλά δεν είναι και κορυφαίοι. Έχει ακουστεί ότι βάζει CES WSM και Mottura Champion Pro. 

Για τα "4" και "5", καλύτερα να απευθυνθείς στο κατάστημα κατευθείαν. Αυτό είναι το καλύτερο μιας και το site του, δεν είναι σωστά ενημερωμένο. Ούτε για τις κλειδαριές, ούτε για τους κυλίνδρους. Μπορείς επίσης να στείλεις ένα pm στον @korniza, μήπως μπορεί να σου δώσει διευκρινήσεις στα τελευταία δύο ερωτήματα σου, μιας και έβαλε πολύ πρόσφατα, πόρτα από τον Σιάμο, με διπλή κλειδαριά(η μία βιομετρική με δαχτυλικό αποτύπωμα) και κατ' όπιν παραγγελίας, σύνδεσε τον συναγερμό με την πόρτα, με τρόπο που καταλαβαίνει αν η πόρτα είναι κλειδωμένη ή όχι (αν θυμάμαι καλά!).

@korniza, αν αναφέρω πολλά, μου λες και τα σβήνω. :)

Καλησπέρα,

@HYDA αν έχεις να μπεις από αλλού γιατί να μην μπει και ο απρόσκλητος επισκέπτης? προφανώς πας για υψηλή ασφάλεια, αλλά σκέψου ότι ο βαθμός ασφάλειας είναι όσο είναι το ποιο αδύνατο σημείο στα σημεία εισόδου. Επίσης αν βάλεις διπλή κλειδαριά, θα πρέπει να κλειδώνεις και τις 2 ακόμα και όταν είσαι μέσα.

@swayback Σβήστο αύριο.

Επεξ/σία από korniza
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 23/6/2018 στις 2:18 ΜΜ, swayback είπε

1. Ναι, είναι ακόμα οκ.

3. Ναι, είναι. Υπάρχουν διάφορες λύσεις όπως ηλεκτροπίρροι σε συνδυασμό με καρταναγνώστες/πληκτρολόγιο/κ.λπ., μηχανικές αυτόματους κλειδώματος με defender και κύλινδρο, deadbolts, κ.α..Όμως όλες αυτές οι λύσεις είναι σχετικά ακριβές (200+€).

4. Δεν είναι defender. Είναι η εξωτερική διακοσμητική ροζέτα. Υπάρχουν όμως defenders για την Omega. Αν όμως σου έχουν βάλει πλάκα μαγγανίου, είσαι οκ. 

Ενημερωτικά, υπάρχει μαγνητικό defender (Disec MRM29SK) που μπαίνει στην Omega και κλείνει την τρύπα που μπαίνει το κλειδί.

Όντως, οι 2 κλειδαριές λειτουργούν πιο αποτρεπτικά από μία. Αλλά η Omega λειτουργεί αρκετά αποτρεπτικά από μόνη της, μιας και δεν έχουν καταφέρει να την ανοίξουν χωρίς να  την τρυπήσουν/καταστρέψουν. 

Μπορείς να βάλεις κάποιον ποιοτικό και όχι πολύ ακριβό κύλινδρο(~40€), όπως τον Cisa Astral S ή τον AGB Scudo 9000. 

Αν θες κάτι ακόμα πιο οικονομικό, δες για κάποιον break-secure κύλινδρο όπως Securemme K22 Evo. Αν και οι 2 παραπάνω είναι προτιμότεροι.

Μέτρησε τη διάσταση του κυλίνδρου πριν τον πάρεις. Όσο λιγότερο προεξέχει, τόσο το καλύτερο.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου . 

Είδα λίγο για deadbolts  και νομίζω οτι προς τα έκει θα πάω μάλλον & θα προσπαθήσω να δώ αν έχει πλάκα μαγγανίου . 

Ευχαριστώ 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, paiktaras69 είπε

Να βάλει κανείς xiaomi κλειδαριά θα ήταν ρίσκο που δεν δικαιολογείται για τόσο σημαντικά πράγματα, δεδομένης της προϊστορίας της να εμφανίζει αιφνιδιαστικά και απροειδοποίητα region locks (το λογοπαίγνιο αθέλητο) , να καταργεί εφαρμογές από app stores, να παίζει εδώ παπάς εκεί παπάς με firmware και μεταφράσεις εφαρμογών. Όχι ότι θα κλειδωθεί έξω από το σπίτι του (έχει και μηχανικό κλειδί) αλλά αγοράζεις έξυπνη κλειδαριά για να παίξεις στα ζάρια αν θα λειτουργεί σαν εξυπνη κλειδαριά; Και το support της xiaomi είναι για τα μπάζα. 

Κατά τη γνώμη μου, για σκούπα ρομπότ μπορεί να αγοράσεις xiaomi. Για κρίσιμα πράματα όπως την ασφάλεια του σπιτιού σου η εταιρία δεν έχει την αξιοπιστία που επιβάλλεται.

Βασικά οτιδήποτε χρειάζεται servers της xiaomi και smart apps να λειτουργήσει καλύτερα να το αποφεύγουμε, ειδικά για εισαγωγή από κίνα. Η εταιρία δεν υποστηρίζει τα προϊόντα τις σε εισαγωγές, και μάλιστα πολλές φορές τα απενεργοποιεί εκ του μακρόθεν (έχω πετάξει ip camera xiaomi έτσι. "this device is not supported for use outside of China" σε firmware update!).

Mακάρι η August ή κάποιος άλλος να βγάλει έξυπνη κλειδαριά με τα χαρακτηριστικά που βλέπω στην xiaomi (γιατί για την ώρα νομίζω η august το λέει "έξυπνη κλειδαριά" αλλά είναι... έξυπνο deadbolt).

Αλλά με xiaomi σε κρίσιμες εφαρμογές δεν μπλέκω.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, xrhstoskzn είπε

Να βάλει κανείς xiaomi κλειδαριά θα ήταν ρίσκο που δεν δικαιολογείται για τόσο σημαντικά πράγματα, δεδομένης της προϊστορίας της να εμφανίζει αιφνιδιαστικά και απροειδοποίητα region locks (το λογοπαίγνιο αθέλητο) , να καταργεί εφαρμογές από app stores, να παίζει εδώ παπάς εκεί παπάς με firmware και μεταφράσεις εφαρμογών. Όχι ότι θα κλειδωθεί έξω από το σπίτι του (έχει και μηχανικό κλειδί) αλλά αγοράζεις έξυπνη κλειδαριά για να παίξεις στα ζάρια αν θα λειτουργεί σαν εξυπνη κλειδαριά; Και το support της xiaomi είναι για τα μπάζα. 

Κατά τη γνώμη μου, για σκούπα ρομπότ μπορεί να αγοράσεις xiaomi. Για κρίσιμα πράματα όπως την ασφάλεια του σπιτιού σου η εταιρία δεν έχει την αξιοπιστία που επιβάλλεται.

Βασικά οτιδήποτε χρειάζεται servers της xiaomi και smart apps να λειτουργήσει καλύτερα να το αποφεύγουμε, ειδικά για εισαγωγή από κίνα. Η εταιρία δεν υποστηρίζει τα προϊόντα τις σε εισαγωγές, και μάλιστα πολλές φορές τα απενεργοποιεί εκ του μακρόθεν (έχω πετάξει ip camera xiaomi έτσι. "this device is not supported for use outside of China" σε firmware update!).

δεν έχεις καθόλου άδικο....και εγώ με κάτι κάμερες εσώ και κάτι μέρες τρώω μεγάλη ταλαιπώρια!!!! Περισσότερο ως γεγονός το έβαλα, ως είδηση...ίσως να βγάλουν και για την ευρώπη εκδοση όπως και κάμερες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, μετά τη διάρρηξη που συνέβει στο σπίτι μου τη προηγούμενη εβδομάδα (post) , ψάχνω τρόπους ώστε να αναβαθμίσω την ασφάλεια γενικότερα. Ο κύλινδρος αλλάχθηκε, το θέμα συναγερμός έχει δρομολογηθεί και τώρα κοιτάω για επιπρόσθετες λύσεις για τη κύρια είσοδο του διαμερίσματος. Ερωτήσεις λοιπόν,

Α) Σκέφτομαι την τοποθέτηση κάμερας έξω απο την πόρτα για καταγραφή και ειδοποίηση. Αξίζει λέτε? Υπάρχει τέτοια λύση ενσωματωμένη σε 'ματάκι', ώστε να μην είναι ορατή?

Β) Έχετε άποψη / εμπειρία απο πρόσθετες κλειδαριές σαν και την παρακάτω (ES-DLS-01, οχι τη μπουτονιέρα)?

Επίσης, καθώς μετα το..πάθημα μου, πολλοί φίλοι έχουν θορυβηθεί, μπορείτε να σχολιάσετε αν ο παρακάτω κύλινδρος-κλειδαριά, χρειάζεται αναβάθμιση?

IMG-77e0a2d6f40c9401736788fd81c25944-V.jpg

Ευχαριστώ πολύ.
Υ.Γ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @mclein για τις συμβουλές του και τη βοήθεια όταν χρειάστηκε..

Επεξ/σία από nvnight
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nvnight είπε

Καλησπέρα, μετά τη διάρρηξη που συνέβει στο σπίτι μου τη προηγούμενη εβδομάδα (post) , ψάχνω τρόπους ώστε να αναβαθμίσω την ασφάλεια γενικότερα. Ο κύλινδρος αλλάχθηκε, το θέμα συναγερμός έχει δρομολογηθεί και τώρα κοιτάω για επιπρόσθετες λύσεις για τη κύρια είσοδο του διαμερίσματος. Ερωτήσεις λοιπόν,

Α) Σκέφτομαι την τοποθέτηση κάμερας έξω απο την πόρτα για καταγραφή και ειδοποίηση. Αξίζει λέτε? Υπάρχει τέτοια λύση ενσωματωμένη σε 'ματάκι', ώστε να μην είναι ορατή?

Β) Έχετε άποψη / εμπειρία απο πρόσθετες κλειδαριές σαν και την παρακάτω (ES-DLS-01, οχι τη μπουτονιέρα)?

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Α) Υπάρχει ματάκι-κάμερα που είναι αρκετά διακριτικό αλλά το πρόβλημα είναι αλλού. Αρχικά, δεν έχουν καλή ποιότητα εικόνα. VGA ανάλυση με το ζόρι. Μετά χρειάζεσαι καταγραφικό (DVR, όχι NVR μιας και είναι αναλογική η κάμερα που λέω). Και το χειρότερο είναι, ότι όλες αυτές οι "κρυφές" κάμερες, είναι OEM και το λογισμικό με το οποίο έρχονται, είναι τραγικό. Προσοχή επίσης στο καταγραφικό και το λογισμικό με το οποίο έρχεται. Η HIKVISION έχω προσέξει βγάζει αξιόλογα προϊόντα, και από άποψη υλικό αλλά και λογισμικού.

Μιλάω από προσωπική εμπειρία, μιας και πέρυσι φίλος αγόρασε αυτή συγκεκριμένα και δυστυχώς το μαγαζί του έδωσε ένα τραγικό καταγραφικό που ήταν σκέτη ταλαιπωρία. 

Γενικά έχει δουλειά το πράγμα και έχοντας υπ' όψιν ότι δεν είναι και καλή η ανάλυση...

99% είναι οκ η κλειδαριά του φίλου σου. Και λέω 99%, γιατί με προβληματίζει το κλειδί. Αν είναι αυθεντική Omega Plus η κλειδαριά, τότε είναι 100% οκ για την ώρα. Θα το επιβεβαιώσω σε λίγο.

edit:

Επικοινώνησα με mclein. Το κλειδί είναι οκ. Συνεπώς η κλειδαριά είναι κανονική Omega Plus και όλα οκ. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Επίσης, μου είπε να "κατεβάσεις" τη φωτογραφία με το κλειδί.

Επεξ/σία από swayback
  • Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, swayback είπε

Α) Υπάρχει ματάκι-κάμερα που είναι αρκετά διακριτικό αλλά το πρόβλημα είναι αλλού. Αρχικά, δεν έχουν καλή ποιότητα εικόνα. VGA ανάλυση με το ζόρι. Μετά χρειάζεσαι καταγραφικό (DVR, όχι NVR μιας και είναι αναλογική η κάμερα που λέω). Και το χειρότερο είναι, ότι όλες αυτές οι "κρυφές" κάμερες, είναι OEM και το λογισμικό με το οποίο έρχονται, είναι τραγικό. Προσοχή επίσης στο καταγραφικό και το λογισμικό με το οποίο έρχεται. Η HIKVISION έχω προσέξει βγάζει αξιόλογα προϊόντα, και από άποψη υλικό αλλά και λογισμικού.

Μιλάω από προσωπική εμπειρία, μιας και πέρυσι φίλος αγόρασε αυτή συγκεκριμένα και δυστυχώς το μαγαζί του έδωσε ένα τραγικό καταγραφικό που ήταν σκέτη ταλαιπωρία. 

Γενικά έχει δουλειά το πράγμα και έχοντας υπ' όψιν ότι δεν είναι και καλή η ανάλυση...

99% είναι οκ. Και λέω 99%, γιατί με προβληματίζει το κλειδί. Αν είναι αυθεντική Omega Plus η κλειδαριά, τότε είναι 100% οκ για την ώρα. Θα το επιβεβαιώσω σε λίγο.

edit:

Επικοινώνησα με mclein. Το κλειδί είναι οκ. Συνεπώς η κλειδαριά είναι κανονική Omega Plus και όλα οκ. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Επίσης, μου είπε να "κατεβάσεις" τη φωτογραφία με το κλειδί.

Έφυγε η φωτό, ευχαριστώ πολύ!

Για την πρόσθετη κλειδαριά, γνώμη / εμπειρία?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...