djvangelis1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 31/1/2019 στις 12:40 ΜΜ, djvangelis1 είπε Καλησπέρα, έχω στην πόρτα μου κλειδαριά cisa astral techno. Θέλω να βάλω κάτι καλύτερο. Διάβασα όλες τις σελίδες και, αν δεν μπερδεύτηκα, κατάλαβα ότι μπορώ να αλλάξω μόνο κύλινδρο. Σωστά ή όχι; Αν ναι τότε κατέληξα σε abloy protec 2 ή evva 4ks 30-50. Προχωράω ή κάνω κάπου λάθος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια. Επισυνάπτω και φωτογραφίες Τελικά τοποθετήθηκε κύλινδρος winktec xtra. Ευχαριστώ τον φίλο mclein για τις συμβουλές του και για τις άμεσες απαντήσεις όποτε χρειάστηκε, όπως και τους υπόλοιπους συμφορουμίτες που βοήθησαν. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από djvangelis1 1
SilentBartholomew Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα, Νοικιάζω ένα διαμέρισμα το οποίο έχει τις εξής δύο κλειδαριές Με τι θα μου προτείνατε να τις αλλάξω μιας και δεν μου γεμίζουν και πολύ το μάτι. Επίσης σχετικά με smart locks έχετε κάποια άποψη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
billbout Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα σας.Θα μπορούσε κάποιος να μου πει ποια είναι τα χαρακτηριστικά ασφάλειας και γνησιότητας της συσκευασίας κλειδαριάς omega plus που διασφαλίζουν ότι είναι original και δεν έχει ανοιχτεί?πολύ πιθανώς έχει απαντηθεί,απλά το thread είναι τεράστιο και δεν βρίσκω απάντηση σε google,youtube.
Dr_Slump Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο πρωτα επρεπε να βρεις αυτον που θα δεχθει να χρησιμοποιησει τα πραγματα σου & υστερα να τ'αγορασεις. εκτος που δε βλεπω το λογο να τ'αγορασεις μονος σου / εν τελει θα σου βγει και ακριβοτερα το τελικο πακετο. οταν καποιος με πορτες πουλαει τα πραγματα του -> κοστιζουν 400€. οταν τ'αφαιρει απ'την τιμη της πορτας --> κοστιζουν 50€ γιατι τα παιρνει χονδρικη. τελικο συμπερασμα -> λαθος κινηση η αγορα των προϊοντων // επακολουθο της κινησης αυτης, πολυ ψαξιμο & παρακαλια να σου βαλουν τα πραγματα σου αντι των δικων τους. @mclein δυστυχώς καμία εταίρα που πήγα δεν έβαζε Abloy Protec2 και το συγκεκριμένο defender. Μάλιστα μου άρχιζαν μπούρδες του τύπου «η Abloy πλέον ανοίγει για πλάκα» και άλλα χαριτωμένα... Άλλο ένα κίνητρο στο ότι πήρα ξεχωριστά την κλειδαριά είναι ότι δεν εμπιστεύομαι κανέναν πως δεν έχει αντικλείδι, ενώ η αγορά έγινε σε άλλη διεύθυνση και όνομα. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από Dr_Slump 1
antonisma Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 καλησπέρα σας.θα ήθελα μια βοήθεια άμα είναι εφικτό.εχω μια πόρτα ασφαλείας με defender και αφαλό mg.θα ήθελα να πάω σε κάποιον καλύτερο αφαλό. μπορείτε να μου προτείνεται κάποιον γιατί δεν έχω ιδέα.ευχαριστω πολύ.
pintourikio Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, antonisma είπε καλησπέρα σας.θα ήθελα μια βοήθεια άμα είναι εφικτό.εχω μια πόρτα ασφαλείας με defender και αφαλό mg.θα ήθελα να πάω σε κάποιον καλύτερο αφαλό. μπορείτε να μου προτείνεται κάποιον γιατί δεν έχω ιδέα.ευχαριστω πολύ. Από τις τοπ επιλογές είναι οι εξής με τυχαία σειρά: Mottura c48, abloy protec 2(περίεργη αίσθηση κατά την χρήση), agb scuddo dck, kaba expert, cisa rs3s (αρκετά ακριβά τα αντίγραφα), mul t lock mt5+, WinkHaus X-tra, evva ics, mauer new wave 5, iseo r90. Γνώμη δικιά μου και πολλών ακόμα απ' εδώ, ρωτά τα γειτονικά μαγαζιά τι παίζει απ' αυτούς τους κυλίνδρους και πάρε έναν απ' αυτούς που δεν φέρνουν εκείνοι. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από pintourikio 2
antonisma Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, pintourikio είπε Από τις τοπ επιλογές είναι οι εξής με τυχαία σειρά: Mottura c48, abloy protec 2(περίεργη αίσθηση κατά την χρήση), agb scuddo dck, kaba expert, cisa rs3s (αρκετά ακριβά τα αντίγραφα), mul t lock mt5+, WinkHaus X-tra, evva ics, mauer new wave 5, iseo r90. Γνώμη δικιά μου και πολλών ακόμα απ' εδώ, ρωτά τα γειτονικά μαγαζιά τι παίζει απ' αυτούς τους κυλίνδρους και πάρε έναν απ' αυτούς που δεν φέρνουν εκείνοι. αν σου είναι εύκολο επειδει είναι παρά πολύ και με μια πρόχειρη μάτια δεν ξέρω που να καταλήξω,μπορείς να μου προτείνεις 2-3 το πολύ;ευχαριστω πολυπολύ
pintourikio Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, antonisma είπε αν σου είναι εύκολο επειδει είναι παρά πολύ και με μια πρόχειρη μάτια δεν ξέρω που να καταλήξω,μπορείς να μου προτείνεις 2-3 το πολύ;ευχαριστω πολυπολύ Εγώ θα πήγαινα στον abloy protec 2 και ας έχει αυτή την περίεργη αίσθηση που πολύ λένε κατά την χρήση (δεν το αμφισβητώ, απλά εμένα δεν με απασχολεί αυτό το πρόβλημα) Αλλιώς πήγαινε σε winkhaus xtra που θαρρώ ότι δεν κύκλοφορει πολύ ή σε mul t lock mt5+ Όποια επιλογή και να κάνεις θα είσαι καλυμμένος. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από pintourikio 1 1
swayback Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μην ξεχνάμε και τον EVVA 4KS. @antonisma Βασικά πες μας μέχρι πόσα μπορείς να δώσεις. Υπολόγισε από 80 και πάνω για έναν αρκετά έως πολύ καλό κύλινδρο. 80~120€ = Αρκετά καλός έως πολύ καλός κύλινδρος 120+€ = Τοπ κύλινδρος Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από swayback 2
aneinaiakeini Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Καλη...μέρα μάλλον πια. Παρακολουθώ το θέμα 2 χρόνια τώρα και αυτό είναι το πρώτο μου post. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν βάλει τα λιθαράκια της γνώσης τους σε αυτό το thread που είχα την ευχαρίστηση να το διαβάσω όλο (ναι, και το part 1). Ιδιαίτερα βεβαίως 2 άτομα: Τον @swayback με την άπειρη υπομονή του και τις αναλυτικές απαντήσεις του και τον @mclein για την εμπειρία του. Στο ψητό: Ξέρει κανείς ποιός magnum κύλινδρος είναι αυτός με βάση το κλειδί της φωτογραφίας; 1
IKARIWTHS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους Φιλοι maclein και wayback χρειαζομαι βοηθεια. Σε κατοικια που κανω ανακαίνιση θα μπει καινουρια πορτα,η εταιρεια που βαζει τα κουφωματα συνεργαζεται με τη dierre οποτε βολευει να βαλουν και τη πορτα. Μου προτεινε το μοντελο πορτας dierre asso19 ενω για κλειδαρια και κυλινδρο μου ειπε να διαλλεξω μεταξυ dierre tilanco και iseo . Υπαρχει μεταξυ αυτων των εταιρειων καποιος συνδιασμος που να ειναι κορυφαιος στις μερες μας? Αν οι κλειδαριες που σου εγραψα ειναι καλες μπορω να αλλαξω κυλινδρους στο μελλον,ή ειναι πατενταρισμενα συστηματα για να δεχονται μονο της ιδιας εταιρειας? Τελος maclein μια omega plus που μου εβαλες φετος εχει νοημα να τη δώσω να τη προσαρμόσει σαν δευτερη κλειδαρια η δε γινεται? Τι θα κανατε στη θεση μου? Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από IKARIWTHS
MariannaDv Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Γεια σας! Ηθελα να ρωτησω για την Cisa astral tekno...εψαξα και ειδα οτι το attack resistance ειναι 0 (το λεει στο site της cisa). Συγκριτικά με Agb τι να προτιμήσω; Η Scudo φαινεται να εχει καλυτερα χαρακτηριστικα, ειναι πιο ακριβη, αλλα σαν ονομα δεν ειναι ακουστο...ειναι εγγυηση; Μηπως η cisa επειδη εχει χρονια ειναι πιο σιγουρη; Η iseo r7 μηπως γνωριζει καποιος ποσο attack resistance εχει; Ευχαριστω!
swayback Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, aneinaiakeini είπε Καλη...μέρα μάλλον πια. Παρακολουθώ το θέμα 2 χρόνια τώρα και αυτό είναι το πρώτο μου post. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν βάλει τα λιθαράκια της γνώσης τους σε αυτό το thread που είχα την ευχαρίστηση να το διαβάσω όλο (ναι, και το part 1). Ιδιαίτερα βεβαίως 2 άτομα: Τον @swayback με την άπειρη υπομονή του και τις αναλυτικές απαντήσεις του και τον @mclein για την εμπειρία του. Στο ψητό: Ξέρει κανείς ποιός magnum κύλινδρος είναι αυτός με βάση το κλειδί της φωτογραφίας; Το κλειδί μοιάζει με Magnum Superior, αλλά το πλαστικό μέρος του κλειδιού μου θυμίζει κλειδί magnum για λουκέτο/πέταλο, κ.λπ. Μέτριος κύλινδρος όπως και να χει. 38 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε Καλημερα σε ολους Φιλοι maclein και wayback χρειαζομαι βοηθεια. Σε κατοικια που κανω ανακαίνιση θα μπει καινουρια πορτα,η εταιρεια που βαζει τα κουφωματα συνεργαζεται με τη dierre οποτε βολευει να βαλουν και τη πορτα. Μου προτεινε το μοντελο πορτας dierre asso19 ενω για κλειδαρια και κυλινδρο μου ειπε να διαλλεξω μεταξυ dierre tilanco και iseo . Υπαρχει μεταξυ αυτων των εταιρειων καποιος συνδιασμος που να ειναι κορυφαιος στις μερες μας? Αν οι κλειδαριες που σου εγραψα ειναι καλες μπορω να αλλαξω κυλινδρους στο μελλον,ή ειναι πατενταρισμενα συστηματα για να δεχονται μονο της ιδιας εταιρειας? Τελος maclein μια omega plus που μου εβαλες φετος εχει νοημα να τη δώσω να τη προσαρμόσει σαν δευτερη κλειδαρια η δε γινεται? Τι θα κανατε στη θεση μου? Ναι, μπορείς να βάλεις όποιον κύλινδρο θες μετά. Και καλό θα ήταν να το κάνεις γιατί μάλλον κύλινδρος της πλάκας θα μπει εξ' αρχής. Η Dierre Tilanco νομίζω είναι διπλή κλειδαριά. Βασικά το ερώτημα είναι πόσο σου την αφήνουν και αν έχεις ζητήσει να έχει διπλή κλειδαριά. 33 λεπτά πριν, MariannaDv είπε Γεια σας! Ηθελα να ρωτησω για την Cisa astral tekno...εψαξα και ειδα οτι το attack resistance ειναι 0 (το λεει στο site της cisa). Συγκριτικά με Agb τι να προτιμήσω; Η Scudo φαινεται να εχει καλυτερα χαρακτηριστικα, ειναι πιο ακριβη, αλλα σαν ονομα δεν ειναι ακουστο...ειναι εγγυηση; Μηπως η cisa επειδη εχει χρονια ειναι πιο σιγουρη; Η iseo r7 μηπως γνωριζει καποιος ποσο attack resistance εχει; Ευχαριστω! Αν πήγαινα σε Cisa, θα επέλεγα τουλάχιστον Cisa Astral S. Ο Astral Tekno ουσιαστικά είναι ένας πατενταρισμένος Astral (με προστασία από ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή κλειδιών) απλά ποιοτικά είναι κατώτερος από Astra S. Θα τον έβγαζα εκτός. Ο AGB Scudo 9000 είναι ανώτερος από Astral S και Astral Tekno. Τα μείον του είναι ότι δεν έχει προστασία αντιγραφής κλειδιών και ότι το κλειδί μπαίνει και βγαίνει λίγο δύσκολα γιατί έχει πολλές μπίλιες μέσα (έως 17 αν θυμάμαι καλά). Σε τι πόρτα θες να αλλάξεις κύλινδρο; Πόρτα ασφαλείας με defender; Αλουμινόπορτα; Σιδερένια; Ξύλινη (μέ ή χωρίς defender); Φωτογραφίες(παράδειγμα) όπως και το να ξέρουμε ποιο είναι το διαθέσιμο budget, θα βοηθούσαν ώστε να είμαστε πιο σαφείς στις προτάσεις μας. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από swayback 1 1
MariannaDv Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι πόρτα ασφαλείας, αλλά αυτή τη στιγμή έχει παλιά κλειδαρια. Budget ψαχνω κατι σε value for money. Agb Dck ειναι αλλος απο τον scudo; νομιζα οτι ειναι ιδιοι. Αυτο με το πατενταρισμενος δνε το καταλαβαινω. Επισης για τι διαφορες μιλαμε; Γενικα με οποια απο αυτες τις επιλογες θα ειμαι καλυμμενη η ειναι σχετικο αυτο αναλογα με τις εξελιξεις; Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από MariannaDv
Alejandro Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, MariannaDv είπε Είναι πόρτα ασφαλείας, αλλά αυτή τη στιγμή έχει παλιά κλειδαρια. Budget ψαχνω κατι σε value for money. Agb Dck ειναι αλλος απο τον scudo; νομιζα οτι ειναι ιδιοι. Αυτο με το πατενταρισμενος δνε το καταλαβαινω. Επισης για τι διαφορες μιλαμε; Γενικα με οποια απο αυτες τις επιλογες θα ειμαι καλυμμενη η ειναι σχετικο αυτο αναλογα με τις εξελιξεις; Ο DCK είναι και αυτός της AGB όπως και ο Scudo 9000 και είναι o καλύτερος από όσους έχεις αναφέρει. Πατενταρισμένος σημαίνει ότι μπορείς να βγάλεις κλειδιά μόνο από τον κατασκευαστή και όχι σε κλειδαράδες. Το αρνητικό σε αυτή την περίπτωση είναι το κόστος και ο χρόνος. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από Alejandro 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις