Ban-dog Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, swayback είπε @Ban-dog Πολύ ακριβή η Golden για αυτά που προσφέρει. Καλός ο RS3S αλλά όχι όταν η πόρτα έχει απλή-νορμάλ θωράκιση, απλό defender και κάνει 1200(!!!). Θα προτιμούσα για Σιάμο. Ο παραγωγικός τύπος είναι με διαφορά ανώτερη πόρτα (συνολικά), σε σύγκριση με αυτή της GoldenDoor(κρίνοντας με βάση τα μοντέλα θωράκισης Golden Standard(και τα χαρακτηριστικά της) που έχει στον κατάλογο του site της). Και στην τιμή που την δίνει, αλλάζεις τον CES WSM με έναν πολύ καλύτερο και είσαι οκ. Abloy Protec 2 δεν θα πρότεινα γιατί δεν ξέρω πως θα δουλεύει σε συνδυασμό με το defender της Mottura που βάζει ο Σιάμος. Ο EVVA 4KS είναι ότι καλύτερο(από άποψη ασφάλειας και ευχρηστίας) μπορείς να πάρεις στα 150~200€ και μπορεί να γίνει και διπλής ενέργειας με μία μικρή διαφορά στην τιμή σε σχέση με τον απλό(μη διπλής ενέργειας). Στα 150~200€ γίνεται να είναι και διπλής ενέργειας. Το αυτόματο κλείδωμα είναι γενικά πιο βολικό. Για μένα, που έχω πολλά άτομα να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι και όλοι τους βαριούνται να κλειδώνουν, το αυτόματο κλείδωμα είναι απαραίτητο. Αν στη περίπτωση σου, οι χρήστες είναι πιο πειθαρχημένοι και κλειδώνουν κάθε φορά (και δεν αφήνουν τα κλειδιά πάνω στην πόρτα), τότε είναι περιττό το αυτόματο κλείδωμα. thx, bro!
sakis212 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χθες φωναξαμε κλειδαρα για την πορτα και ειπε οτι θελει 80mm (30-50) κυλινδρο και ποτηροτρυπανο για να τρυπησει και επενδυση και λαμαρινα, εχει ακριβως την σχισμη για το κλειδι του χρηματοκιβωτιου, την αλλη εβδομαδα θα τοποθετηθει η κλειδαρια γιατι την παραγγειλαμε με 20 κλειδια, ο κυλυνδρος που θα τοποθετηθει θα ειναι o MULTLOCK INTERACTIVE PLUS+ αποφαση της συνελευσης. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από sakis212
mclein Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, Ban-dog είπε Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!! Από ότι κατάλαβα, εαν υπάρχει κλειδί μέσα & κλείσει η πόρτα, δεν ανοίγει. Οπότε λύνεται με το να μην τα αφήνεις πάνω στην κλειδαριά. Για την αυτόματη, μάλλον είναι πλεονασμός ο οποίος θα σε οδηγήσει επιπλέον στο να αμελείς να κλειδώνεις την κλειδαριά που ενεργοποιούν τους πύρους. Άρα περισσότερο κακό παρά καλό. Τις τιμές πως τις βλέπεις? Νομίζω θα πάω στου Σίαμου & θα βγάλω τον CES για να αντικαταστήσω την Securemme (ταιριάζει? το κάνω μόνος με 1 κατσαβίδι?) & θα πάρω 1 ποιοτικό κύλινδρο με 150-200E. Ποιόν προτείνεις? Αν υπαρχει κλειδι μεσα & ειναι ξεκλειδωτα, ανοιγει ευκολα. Αν ειναι κλειδωμενα, ειτε υπαρχει κλειδι - ειτε οχι, μιλαμε για αλλη διαδικασια & το ευκολο/δυσκολο παει με τον καλλιτεχνη ! Το αυτοματο κλειδωμα ειναι καλο αν εισαι τυπος που παει περιπτερο και λεει "ελα μωρε, σε 2' θα με διαρρηξουν ;" Επιπροσθετα, το αυτοματο κλειδωμα ειναι ενα κλειδωμα εξτρα με μια κλειδαρια εξτρα οποτε οταν εισαι μεσα ή λειπεις διακοπες εισαι ακομη πιο σιγουρος ακομη και μετριοι να ειναι οι κυλινδροι. (ή να γινουν στο μελλον) ! Οι τιμες του Σιαμο εχουν κατεβει -> οπως και η ποιοτητα. Η τοποθετηση του παραμενει η καλυτερη. Δεν ξερω αν μπορω να αντεξω τα παραμυθια που πουλαει στο μαγαζι του αλλα αναμεσα στους ψευτες ειναι αυτος με το μικροτερο κακο στο τελικο αποτελεσμα. Στα 200€ μπορεις να παρεις οτι θες. Στα 150€ σχεδον οτι θες. Οταν θα εισαι ετοιμος, εδω θα ειμαστε !!! 4 ώρες πριν, sakis212 είπε Χθες φωναξαμε κλειδαρα για την πορτα και ειπε οτι θελει 80mm (30-50) κυλινδρο και ποτηροτρυπανο για να τρυπησει και επενδυση και λαμαρινα, εχει ακριβως την σχισμη για το κλειδι του χρηματοκιβωτιου, την αλλη εβδομαδα θα τοποθετηθει η κλειδαρια γιατι την παραγγειλαμε με 20 κλειδια, ο κυλυνδρος που θα τοποθετηθει θα ειναι o MULTLOCK INTERACTIVE PLUS+ αποφαση της συνελευσης. κακη επιλογη ο κυλινδρος. θα βγαλει προβληματα στο χρονο επανω εαν μιλαμε για πανω απο 5 διαμμερισματα. προσωπικη αποψη απο εμπειρια για εισοδο πολυκατοικιας. κατα τ'αλλα εξαιρετικη επιλογη οσον αφορα την ασφαλεια. 1
sakis212 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mclein είπε κακη επιλογη ο κυλινδρος. θα βγαλει προβληματα στο χρονο επανω εαν μιλαμε για πανω απο 5 διαμμερισματα. προσωπικη αποψη απο εμπειρια για εισοδο πολυκατοικιας. κατα τ'αλλα εξαιρετικη επιλογη οσον αφορα την ασφαλεια. Ειναι 8 Διαμερισματα και ειμαστε απο πολλα ατομα γιαυτο 20 κλειδια,δεν το ηξερα αυτο οτι εχει θεμα ο κυλυνδρος απλως σε αλλους δεν συνεφερε η τιμη των κλειδιων και ο χρονος κατασκευης τους λογω οτι ηθελαν παραγγελεια απο εξωτερικο με τα λεγομενα του κλειδαρα. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από sakis212
simos1974 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Kαλησπερα και παλι εχω εγκατεστημενο κυλινδρο winkhaus RPE (50-30) και θελω να κανω αναβαθμιση σε κατι καλυτερο. Λεω να τον βγαλω και να τον τοποθετησω στην πορτα του εξοχικου μου που εχει εναν DOMUS 85μμ(νομιζω 50-35) βαζω φωτο . Μπορει να γινει η αντικατασταση η θα υπαρχει καποιο προβλημα? Ευχαριστω
basilis_k6 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Πρεπει να τοποθετησει ο εγκαταστατης της πορτας το κλειδωμα? Δεν γινετε να φέρεις κλειδαρα να σου βαλει πάνω ότι θες μετά την εγκατάσταση?
mclein Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, sakis212 είπε Ειναι 8 Διαμερισματα και ειμαστε απο πολλα ατομα γιαυτο 20 κλειδια,δεν το ηξερα αυτο οτι εχει θεμα ο κυλυνδρος απλως σε αλλους δεν συνεφερε η τιμη των κλειδιων και ο χρονος κατασκευης τους λογω οτι ηθελαν παραγγελεια απο εξωτερικο με τα λεγομενα του κλειδαρα. μπορουσατε να βρειτε αλλον κλειδαρα ή απλα να ρωτησετε αλλον κλειδαρα. επισης, ειχατε στα υποψιν Mt5 (οπου το κλειδι εχει παρομοια τιμη {17€} ) / ap4s οπου το κλειδι βγαινει κατω απο 14€ και παει λεγοντας.. 9 ώρες πριν, simos1974 είπε Kαλησπερα και παλι εχω εγκατεστημενο κυλινδρο winkhaus RPE (50-30) και θελω να κανω αναβαθμιση σε κατι καλυτερο. Λεω να τον βγαλω και να τον τοποθετησω στην πορτα του εξοχικου μου που εχει εναν DOMUS 85μμ(νομιζω 50-35) βαζω φωτο . Μπορει να γινει η αντικατασταση η θα υπαρχει καποιο προβλημα? Ευχαριστω στο εξοχικο σου η σωστη διασταση θα ηταν 30χ45 με βαση τη φωτο & δεδομενο οτι τωρα εχει 35χ50. παραυτα, επειδη ο RPE ειναι σχετικα καλος κυλινδρος μπορεις να τον τοποθετησεις χωρις προβλημα. 12 ώρες πριν, sakis212 είπε Ειναι 8 Διαμερισματα και ειμαστε απο πολλα ατομα γιαυτο 20 κλειδια,δεν το ηξερα αυτο οτι εχει θεμα ο κυλυνδρος απλως σε αλλους δεν συνεφερε η τιμη των κλειδιων και ο χρονος κατασκευης τους λογω οτι ηθελαν παραγγελεια απο εξωτερικο με τα λεγομενα του κλειδαρα. 8 διαμμερισματα & 20 κλειδια δεν ειναι πολλα αλλα μαλλον λιγα
sakis212 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, mclein είπε μπορουσατε να βρειτε αλλον κλειδαρα ή απλα να ρωτησετε αλλον κλειδαρα. επισης, ειχατε στα υποψιν Mt5 (οπου το κλειδι εχει παρομοια τιμη {17€} ) / ap4s οπου το κλειδι βγαινει κατω απο 14€ και παει λεγοντας.. Θα ρωτησουμε ,αλλα τωρα που το ειπες θα το συζητησουμε για τον ap4s. 4 ώρες πριν, mclein είπε 8 διαμμερισματα & 20 κλειδια δεν ειναι πολλα αλλα μαλλον λιγα 20 παραγγελεια 5 συσκευασια συνολο 25 κλειδια ξεχασα να το αναφερω. 1
Dr_Slump Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αγόρασα αφαλό 80mm Abloy Protec2 steel και defender Disec Diamond BKD250 από ηλεκτρονικό κατάστημα. Τα έχω μόνα τους και είμαι σε δίλημμα για το ποιο κατάστημα θα με εξυπηρετήσει για αγορά και τοποθέτηση θωρακισμένης. Με λίγα λόγια, σύντομα θα μένω σε ανεξάρτητο ισόγειο διαμέρισμα, όπου η είσοδός μου είναι πίσω από πρασιά με πλήρη πρόσβαση από τον δρόμο. Μάλιστα το άνοιγμα είναι μεγάλο, προς το παρόν υπάρχει παλιά πόρτα αλουμινίου συν σταθερό τζαμωτό. Ψάχνω κάτι παρεμφερές οπτικά (τζαμωτό σταθερό απαραίτητο) αλλά ασφαλές και αξιόπιστο σε θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας ώστε να φορεθούν αυτά που αγόρασα. Όμως βλέπω πολλά και διάφορα από καταστήματα και θα ήθελα την άποψή σας πάνω στο θέμα. Βλέπω πως κάποια μέλη είναι γνώστες του θέματος και θα εμπιστευόμουν τη γνώμη τους για αξιόπιστο κατάστημα/εταιρία με φυσιολογικές τιμές. Αν δεν γίνεται να διαφημιστεί κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα, παρακαλώ απαντήστε μου προσωπικά. Τέλος, θα ήθελα να μάθω αν παρέχεται λιγότερη ασφάλεια αν υπάρχει μικρό τζάμι για να μπαίνει φως και από τη θωρακισμένη πόρτα ή στην πραγματικότητα οι θωρακισμένες δεν αφήνουν τέτοιου είδους κενά. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από Dr_Slump
burnin Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 καλησπερα. Έπεσα μολις, σε αυτο εδω το αρθρο https://m.huffingtonpost.gr/entry/e-nea-technike-ton-diarrekton-poe-tromokratei-pos-na-ten-apofeyete_gr_5c61b4c4e4b0eec79b26a443?7hs&utm_source=contra&utm_medium=mob_home&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos4&ec_carp=470651965164196495 πρώτη μου σκεψη ηταν να ποσταρω εδω για να ακουσω τη γνώμη σας. Το αρθρο παραπλανει; ή κατι χοντρό παιζει οποτε πρεπει να δουμε πως θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τέτοιες καταστάσεις; ευχαριστω
Alejandro Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Άρθρο στο συγκεκριμένο site και με κακό συντακτικό και ορθογραφία για κλάματα. Επιλέγουν λέει πόρτες pvc γιατί λιώνει η κλειδαριά! 1
Orion's Belt Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Καλές οι πόρτες ασφαλείας αλλά όσο και να σας φανεί περίεργο αυτό που μπορεί να σας σώσει από ένα διαρρήκτη εφόσον είστε μέσα στο σπίτι σας, κοστίζει λίγα ευρώ και λέγεται σύρτης ..
mclein Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, burnin είπε καλησπερα. Έπεσα μολις, σε αυτο εδω το αρθρο https://m.huffingtonpost.gr/entry/e-nea-technike-ton-diarrekton-poe-tromokratei-pos-na-ten-apofeyete_gr_5c61b4c4e4b0eec79b26a443?7hs&utm_source=contra&utm_medium=mob_home&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos4&ec_carp=470651965164196495 πρώτη μου σκεψη ηταν να ποσταρω εδω για να ακουσω τη γνώμη σας. Το αρθρο παραπλανει; ή κατι χοντρό παιζει οποτε πρεπει να δουμε πως θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τέτοιες καταστάσεις; ευχαριστω για αγγλια μιλαει. εχεις δει τις πορτες τους ; για τις κλειδαριες του Μ.Ο δε συζητω... φυσικα το αρθρο προτρεπει για αγορα θωρακισμενης, κατι που ειναι μονοδρομος εδω και 5 χρονια. 8 ώρες πριν, Dr_Slump είπε Αγόρασα αφαλό 80mm Abloy Protec2 steel και defender Disec Diamond BKD250 από ηλεκτρονικό κατάστημα. Τα έχω μόνα τους και είμαι σε δίλημμα για το ποιο κατάστημα θα με εξυπηρετήσει για αγορά και τοποθέτηση θωρακισμένης. Με λίγα λόγια, σύντομα θα μένω σε ανεξάρτητο ισόγειο διαμέρισμα, όπου η είσοδός μου είναι πίσω από πρασιά με πλήρη πρόσβαση από τον δρόμο. Μάλιστα το άνοιγμα είναι μεγάλο, προς το παρόν υπάρχει παλιά πόρτα αλουμινίου συν σταθερό τζαμωτό. Ψάχνω κάτι παρεμφερές οπτικά (τζαμωτό σταθερό απαραίτητο) αλλά ασφαλές και αξιόπιστο σε θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας ώστε να φορεθούν αυτά που αγόρασα. Όμως βλέπω πολλά και διάφορα από καταστήματα και θα ήθελα την άποψή σας πάνω στο θέμα. Βλέπω πως κάποια μέλη είναι γνώστες του θέματος και θα εμπιστευόμουν τη γνώμη τους για αξιόπιστο κατάστημα/εταιρία με φυσιολογικές τιμές. Αν δεν γίνεται να διαφημιστεί κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα, παρακαλώ απαντήστε μου προσωπικά. Τέλος, θα ήθελα να μάθω αν παρέχεται λιγότερη ασφάλεια αν υπάρχει μικρό τζάμι για να μπαίνει φως και από τη θωρακισμένη πόρτα ή στην πραγματικότητα οι θωρακισμένες δεν αφήνουν τέτοιου είδους κενά. πρωτα επρεπε να βρεις αυτον που θα δεχθει να χρησιμοποιησει τα πραγματα σου & υστερα να τ'αγορασεις. εκτος που δε βλεπω το λογο να τ'αγορασεις μονος σου / εν τελει θα σου βγει και ακριβοτερα το τελικο πακετο. οταν καποιος με πορτες πουλαει τα πραγματα του -> κοστιζουν 400€. οταν τ'αφαιρει απ'την τιμη της πορτας --> κοστιζουν 50€ γιατι τα παιρνει χονδρικη. τελικο συμπερασμα -> λαθος κινηση η αγορα των προϊοντων // επακολουθο της κινησης αυτης, πολυ ψαξιμο & παρακαλια να σου βαλουν τα πραγματα σου αντι των δικων τους. 59 λεπτά πριν, Orion's Belt είπε Καλές οι πόρτες ασφαλείας αλλά όσο και να σας φανεί περίεργο αυτό που μπορεί να σας σώσει από ένα διαρρήκτη εφόσον είστε μέσα στο σπίτι σας, κοστίζει λίγα ευρώ και λέγεται σύρτης .. οντως, σε μια σιδερενια / ξυλινη / αλουμινιου...ενας συρτης των 5€ ή δυο συρτες των 10€ θα σας σωσει. καλα τα λεει ο συμφορουμιτης. 1 1
ringboy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 10/2/2019 στις 6:50 ΜΜ, mclein είπε Αν υπαρχει κλειδι μεσα & ειναι ξεκλειδωτα, ανοιγει ευκολα. Το παθαμε προχτες με την συζυγο. Βγηκαμε απο το σπιτι, τραβηξα την πορτα να κλεισει, και της λεω, "γυναικα κλειδωσε, ξεχασα μεσα τα κλειδια". Ψαχνει λιγο την τσαντα της , και μου απανταει "και εγω τα ξεχασα".😀 Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από ringboy 1
magdalhnh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα. Σε ισόγειο κατάστημα με γυάλινη πόρτα, που εδρεύει ιατρείο, τι κλειδαριά μπορεί να μπει, για να είναι η πόρτα κλειστή και να ανοίγει με κουμπί από τον γιατρό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις