Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Alejandro είπε

Κάτι έχεις καταλάβει λάθος. Ο διακοσμητικός καπλαμάς δεν μπαίνει επάνω στις ροζέτες.

Ωχ εννουσα δεν εχει βιδωμενες τις ροζετες πανω στον διακοσμιτικο καπλαμα αλλα στην απλη επενδυση.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, sakis212 είπε

Ωχ εννουσα δεν εχει βιδωμενες τις ροζετες πανω στον διακοσμιτικο καπλαμα αλλα στην απλη επενδυση.

Όπως είπε και ο mclein, θα χρειαστεί να δούμε φωτογραφίες για να σε βοηθήσουμε.

Παράδειγμα φωτογραφιών. Και τέτοιες βοηθάνε επίσης.

Δημοσ.
Στις 1/2/2019 στις 12:25 ΜΜ, mclein είπε

φωτογραφια ;

Ειναι η κλασσικη κλειδαριά που φαίνεται. Δεν εχω φωτογραφία αυτη την στιγμη

Στις 1/2/2019 στις 10:31 ΠΜ, sakisaudi είπε

Μια ερώτηση παιδια. Εχω πορτα ασφαλείας αλλα αν είσαι απο εξω και κοιταξεις απο την κλειδαροτρυπα μπορεις να βλεπεις μεσα στο σπιτι πρέπει δηλαδή  να εχω πανω το κλειδι οταν ειμαι μεσα στο σπιτι. Υπάρχει κατι που να να βαλω ωστε να μην φαινεται μεσα το σπίτι? 

Ευχαριστώ 

Καποιος να μου προτείνει τι να βαλω? Το κλειδι μπαινει οριζοντια η κλασσικες κλειδαριες ασφαλείας ειναι

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, sakisaudi είπε

Καποιος να μου προτείνει τι να βαλω? Το κλειδι μπαινει οριζοντια η κλασσικες κλειδαριες ασφαλείας ειναι

Σου έχει απαντήσει ο @swayback. Η πρότασή του είναι αυτό.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Alejandro είπε

Σου έχει απαντήσει ο @swayback. Η πρότασή του είναι αυτό.

Αυτο το στρογγυλο μαυρο κατεβαίνει κ καλυπτει την κλειδαριά; και αν θελω να κλειδωσω απο εξω μενει επανω; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sakisaudi είπε

Αυτο το στρογγυλο μαυρο κατεβαίνει κ καλυπτει την κλειδαριά; και αν θελω να κλειδωσω απο εξω μενει επανω; 

Αυτό είναι από μέσα. Το κλειδί όταν μπαίνει από έξω δεν βγαίνει μέσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Alejandro είπε

Αυτό είναι από μέσα. Το κλειδί όταν μπαίνει από έξω δεν βγαίνει μέσα.

Σωστα βλακεια ειπα. Ευχαριστώ πολυ

Αυτη ειναι η κλειδαριά. Ταιριάζει αυτο που πρότεινες; 

Επεξ/σία από sakisaudi
Δημοσ.
16 ώρες πριν, sakisaudi είπε

η κλειδαρια σου ΗΤΑΝ ασφαλειας. καλο θα ηταν να την αλλαξεις ακομη και με κατι που κοστιζει 120-130 ευρω.

προφανως δε σου προτεινω να την αλλαξεις για να δωσεις λεφτα & να σου πω καποια εξυπναδα.

αν σε ενδιαφερει να μην κοιταζουν μεσα στο σπιτι απο την κλειδαροτρυπα, φανταζομαι οτι δε θες και να στο ανοιξουν σα να ειχαν κλειδια.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 6/2/2019 στις 4:42 ΜΜ, mclein είπε

αν το νοικιαζεις σε αλλους δε σε νοιαζει πολυ, ας αλλαξουν τον κυλινδρο μετα μονοι τους. αν μενεις μεσα, δεν ειναι καλη επιλογη.

σιγα στα 500 ευρω να μην εχει "πατενταρισμενο" κυλινδρο...

δεν εχεις πολλες επιλογες...

α) revo διγλωσση

β) defender max => disec bd200 

γ) επιλογη κυλινδρου => εξαρταται ποσα χρηματα ειστε διατεθειμενοι να πληρωσετε για καθε κλειδι.

Για την MG δεν είπε μοντέλο έχει όμως μέσα defender και κάρτα ιδιοκτήτη νομίζω δύο ζωές ... Μου είπε ότι είναι καλή η ασφάλεια που μου δίνει... Εγώ μένω μέσα και πλήρωσε ο ιδιοκτήτης

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, liverpoolman είπε

Για την MG δεν είπε μοντέλο έχει όμως μέσα defender και κάρτα ιδιοκτήτη νομίζω δύο ζωές ... Μου είπε ότι είναι καλή η ασφάλεια που μου δίνει... Εγώ μένω μέσα και πλήρωσε ο ιδιοκτήτης

ολα καλα ειναι μεχρι να τα διαρρηξει καποιος...

εδω ο κοσμος μεχρι χθες πληρωνε k2 + cisa + sferik -> 250 & 300 euros...

Δημοσ.
Στις 31/12/2018 στις 6:02 ΜΜ, Yiannis24 είπε

Λάθος δεν ήταν cisa(είναι στο εξοχικό) αλλ supreme.τι μου προτείνετε;

CB873EEE-C7E1-40C9-93B4-C27E6B298A40.jpeg

75DBE49E-8C90-4F06-896C-97BDB9046C9E.jpeg

05BF02FC-B22E-486E-9836-77C7DF608B4D.jpeg

Καλησπέρα έχω ακριβώς την ίδια κλειδαριά με τον φίλο Yiannis24 έκαναν διάρρηξη στο διπλανό διαμέρισμα πού είχε την ίδια κλειδαριά και για λόγους ασφαλείας σκέφτομαι να αλλάξω κύλινδρο αν γίνεται μόνος μου για να γλιτώσω έξοδα και όσο ποιο χαμηλή τιμή γιατί το ενοίκιαζω(ακόμη 1-2 χρόνια) αν μπορείτε να προτείνετε κάτι ευχαριστώ

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ari.farail είπε

Καλησπέρα έχω ακριβώς την ίδια κλειδαριά με τον φίλο Yiannis24 έκαναν διάρρηξη στο διπλανό διαμέρισμα πού είχε την ίδια κλειδαριά και για λόγους ασφαλείας σκέφτομαι να αλλάξω κύλινδρο αν γίνεται μόνος μου για να γλιτώσω έξοδα και όσο ποιο χαμηλή τιμή γιατί το ενοίκιαζω(ακόμη 1-2 χρόνια) αν μπορείτε να προτείνετε κάτι ευχαριστώ

ποσα χρηματα διαθετεις ;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, mclein είπε

ποσα χρηματα διαθετεις ;

Θα ήθελα 65-70 αν υπάρχει κάτι που να αξίζει αλλά από ότι διάβασα πού πρότεινες στον Yiannis24 κάπου στα 80. Ευχαριστώ

(Σκεφτόμουν και κατι σε xiaomi vima αλλά δεν ξέρω αν θα είναι ασφαλής)

• Like 1
Δημοσ.

σκέφτομαι κοιτωντας αυτες τις πορτες με τις θωρακίσεις και τις ακριβες κλειδαριες κτλ οτι στο δικο μου διαμέρισμα μάλλον ειναι overkill. εχω δυστυχως πολύ πολύ ευκολη προσβαση στα παράθυρα απο το μπαλκονι. δηλαδη μια πορτα 1200 ευρω που εχω ταβάνι μάλλον θα ειναι σπατάλη χρημάτων μιας και ακριβως διπλα ειναι τα αλουμίνια. Υπάρχει τροπος να ασφαλιστουν αυτα? Θα προτιμούσα κατι που να μπορει να κλειδωνει/ξεκλειδωνει αυτοματα μιας και θα το συνδιάσω με κάποιο home automation. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mclein είπε

ολα καλα ειναι μεχρι να τα διαρρηξει καποιος...

εδω ο κοσμος μεχρι χθες πληρωνε k2 + cisa + sferik -> 250 & 300 euros...

Αυτό τον καιρό ποια είναι τα πιο δυνατά σετάκια προτεινόμενα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...