Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα κλειδαρια avatontech_cisa_locks_15515_2.jpg.f4c8e6576ea499d4aee5a694393c667b.jpg

CISA 

και Defenderdisec-bd290-defender-supertop.jpg.d562e0a81a9f3d76a7c62796623e986e.jpg

DISEC BD290

Απο κυλυνδρους δεν ξερω ειμαστε 8 διαμερισματα και δεν ξερω ποσο κοστιζουν τα κλειδια τι προτεινετε απο τους παρακατω!

1)CISA AP4S

2)EVVA ICS 

3)ABLOY PROTEC 2 

4)MULTLOCK MT5+

5)EVVA 4KS

6)MAUER NEW WAVE 5

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι προτείνετε για λύση ασφαλείας σε Παράθυρο Συρόμενο Επάλληλο Δίφυλλο;

Δεν έχει πατζούρι, υπάρχουν πύροι, τα τζάμια ειναι διπλά. Ααλλα τα τζάμια σπάνε ή κοβονται....

Τι μπορω να κάνω; Με ενδιαφέρει κυριως για τις διακοπές και κάποια λύση σχετικά εύκολη στο κλείσιμο....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dvs είπε

Τι προτείνετε για λύση ασφαλείας σε Παράθυρο Συρόμενο Επάλληλο Δίφυλλο;

Δεν έχει πατζούρι, υπάρχουν πύροι, τα τζάμια ειναι διπλά. Ααλλα τα τζάμια σπάνε ή κοβονται....

Τι μπορω να κάνω; Με ενδιαφέρει κυριως για τις διακοπές και κάποια λύση σχετικά εύκολη στο κλείσιμο....

εξωτερικό κάγκελο;

κατι τέτοιο δηλαδή:

https://www.google.com/search?q=καγκελο+παραθυρο&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwigha6Ep6fgAhUlAGMBHedOCQ8Q_AUIDigB&biw=1485&bih=807

Επεξ/σία από Alxnks
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/2/2019 στις 2:50 ΜΜ, n4sleep είπε

2 κρούσματα το ΣΚ στην πολυκατοικία μου στο Μαρουσι .

Σάββατο πρωί μάλλον μπήκαν στον 3ο όροφο σε κλειδωμένη πόρτα ασφαλειας με κλειδί χρηματοκιβωτίου ανενόχλητοι καναν όλο το σπίτι καλοκαιρινό , κατέβηκαν στον 1ο, μπήκαν από κλειδωμένη πόρτα ασφαλείας με κύλινδρο securemme και defender , άδειασαν και αυτό το σπίτι, βάλανε τα πράγματα σε βαλιτσα του 2ου σπιτιου και πήδηξαν από το μπαλκόνι του 1ου.

Και οι 2πορτες χωρίς σημάδι διάρρηξης. 

Περιπου  τα ιδια εγιναν το καλοκαιρι  σε κεντρικη περιοχη συνοικιας στη δυτικη Θεσσαλονικη  με

την προσθηκη οτι  κανανε και  σημαντικες φθορες  στην οικοσκευη των σπιτιων.

(οι πορτες ειχαν κλειδαριες χρηματοκιβωτιου)

Επεξ/σία από ringboy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, liverpoolman είπε

Παιδιά καλησπέρα πέρασα από Θεσσαλονίκη για να βάλω θωρακισμένη γύρω στα 500 και σκέφτομαι για μια της ασπίδα συνοδευόμενη με MG κλειδαριά.. είναι για νοικιαρικο σπίτι που το νοικιαΖω τι σας λέει η κλειδαριά κυρίως?

αν το νοικιαζεις σε αλλους δε σε νοιαζει πολυ, ας αλλαξουν τον κυλινδρο μετα μονοι τους. αν μενεις μεσα, δεν ειναι καλη επιλογη.

19 ώρες πριν, gtoul είπε

MG HSP νομίζω είναι αξιοπρεπής σε επίπεδα "προσιτής" κατηγορίας (ανάλογα με τιμή που την δίνει). MG X8 -αν βάζει ακόμα- δεν είναι καλές ούτε για ενοίκιο.

σιγα στα 500 ευρω να μην εχει "πατενταρισμενο" κυλινδρο...

Στις 5/2/2019 στις 3:29 ΜΜ, sakis212 είπε

Σε πορτα εισοδου ασφαλειας 20ετοιας σε  πολυκατοικια με κλειδαρια cisa διγλωσση ηλεκτρικη με κλειδι χρηματοκιβοτιου τι προτεινετε για αναβαθμισηση σε κυλινδρο με defender ? ευχαριστω!!!

δεν εχεις πολλες επιλογες...

α) revo διγλωσση

β) defender max => disec bd200 

γ) επιλογη κυλινδρου => εξαρταται ποσα χρηματα ειστε διατεθειμενοι να πληρωσετε για καθε κλειδι.

Επεξ/σία από mclein
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με securemme ήρθε η δική μας πόρτα. Την κράτησα περίπου 4.5 χρόνια μέχρι να κάνω αλλαγή. Τον οποίο "νέο" κύλινδρο τον έχω περίπου 1.5-2 χρόνια τώρα.

Κάθε πότε είναι καλό να αλλάζουμε κύλινδρο; Επίσης πως μπορώ να ελέγξω την κλειδαριά ποιος τύπος είναι για να ξέρω ότι τελικά είχε μπει ό,τι είχαμε συμφωνήσει και αν πρέπει να γίνει αλλαγή και σε αυτήν κάποια στιγμή;

Επεξ/σία από thodoris1985
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, mclein είπε

δεν εχεις πολλες επιλογες...

α) revo διγλωσση

β) defender max => disec bd200 

γ) επιλογη κυλινδρου => εξαρταται ποσα χρηματα ειστε διατεθειμενοι να πληρωσετε για καθε κλειδι.

Σ'ευχαριστω!!! και κατι αλλο θελω κυλινδρο 30-50 80mm αλλα η πορτα εχει διακοσμιτικο καπλαμα πανω θα κουμπωσει καλα η θελει λιγο μεγαλυτερο κυλινδρο

σκεφτομαστε ενα απο τους 2 παρακατω

MUL-T-LOCK MT5+

CISA AP4S

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thodoris1985 είπε

Με securemme ήρθε η δική μας πόρτα. Την κράτησα περίπου 4.5 χρόνια μέχρι να κάνω αλλαγή. Τον οποίο "νέο" κύλινδρο τον έχω περίπου 1.5-2 χρόνια τώρα.

Κάθε πότε είναι καλό να αλλάζουμε κύλινδρο; Επίσης πως μπορώ να ελέγξω την κλειδαριά ποιος τύπος είναι για να ξέρω ότι τελικά είχε μπει ό,τι είχαμε συμφωνήσει και αν πρέπει να γίνει αλλαγή και σε αυτήν κάποια στιγμή;

καθε 3 με 7 χρονια. εξαρταται τι εχει τοποθετηθει. 

ενας που τοποθετει abloy αλλαζει καθε 10 / ο αλλος που τοποθετει κ22 αλλαζει καθε χρονο.

35 λεπτά πριν, sakis212 είπε

Σ'ευχαριστω!!! και κατι αλλο θελω κυλινδρο 30-50 80mm αλλα η πορτα εχει διακοσμιτικο καπλαμα πανω θα κουμπωσει καλα η θελει λιγο μεγαλυτερο κυλινδρο

σκεφτομαστε ενα απο τους 2 παρακατω

MUL-T-LOCK MT5+

CISA AP4S

αλλη κατηγορια ο mt5 αλλη ο ap4.

χωρις φωτο δεν μπορει ν'απαντηθει το 1ο ερωτημα.

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, HYDA είπε

Ρε παιδιά, πως βρίσκουμε τη βίδα του κυλίνδρου σε αυτή την πόρτα?

WhatsApp Image 2019-02-06 at 6.30.24 PM.jpeg

βλεπω iseo αφαλο επανω, θεωρω iseo κλειδαρια => βγαζεις το χερουλι, ξεκουμπωνεις το διακοσμητικο & βλεπεις αλενοβιδα κατω απ'τις βιδες του defender.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Θα εκτιμούσα πολύ την βοήθειά σας!!

Αναζητώ την καλύτερη λύση για πόρτα ασφαλείας σε αντικατάσταση απλής, μη θωρακισμένης πόρτας. Το budget μου είναι έως και 1.500€, χωρίς απαιτήσεις σε ακριβές επενδύσεις.

Έχω επισκεφτεί την Porta Block, την Porta Nova και την Golden Door.

Η Porta Block με έπεισε αλλά έχω ακούσει ότι είναι υπερτιμημένη και με διφορούμενες απόψεις στην ποιότητα της εγκατάστασης. Ήταν η πιο ακριβή προσφορά με θωράκιση ROCK (κλάση 4), Disec Monolito defender και CISA RS3S. Τοποθετεί με τσιμέντο ταχείας πήξεως.

H Golden Door είχε τα πιο ωραία σχέδια επένδυσης και ήταν η πιο οικονομική προσφορά. Μοντέλο θωράκισης GOLDEN STANDARD (κλάση 4???), CISA RS3S και δικό της defender. Διαφημίζει πολύ την κάσα κλειστού τύπου... έχει ουσιαστική διαφορά ώστε να να αποκτά πλεονέκτημα έναντι των άλλων? Επίσης τοποθετεί με αφρό κι όχι τσιμέντο... υπάρχει πρόβλημα στην πράξη με την τοποθέτηση με αφρό?

Η Porta Nova μου φάνηκε επίσης πολύ καλή επιλογή στο θέμα θωράκισης. Μοντέλο θωράκισης ACE 17 GOLD (κλάση 3), Mottura κλειδαριά και defender. Έχει ανοιχτού τύπου κάσα αλλά το δυνατότερο, μασίφ μπλοκ μερικού ανοίγματος. Προωθεί πολύ την πατέντα των λοξών πίρων. Της δίνει όντως πλεονέκτημα αυτό το είδος κλειδώματος? Από αυτά που έχω διαβάσει στο blog , δεν ξέρω κατά πόσο όμως η κλειδαριά και ο αφαλός Mottura είναι από τις καλές επιλογές. Τοποθετεί και με αφρό και με τσιμέντο εφόσον το ζητήσει κανείς.

Αξίζει να πάω και σε άλλες εταιρίες όπως Siamos, SteelDoor? Φοβάμαι ότι θα μπερδευτώ ακόμα περισσότερο. Ποια είναι η γνώμη σας? Εμπειρικά ποια εταιρία-προσφορά θα εμπιστευόσασταν και γιατί?

Επεξ/σία από Lefteris38
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lefteris38 είπε

Καλησπέρα.

Αναζητώ την καλύτερη λύση για πόρτα ασφαλείας σε αντικατάσταση απλής, μη θωρακισμένης πόρτας. Το budget μου είναι έως και 1.500€, χωρίς απαιτήσεις σε ακριβές επενδύσεις.

Η Porta Block με έπεισε αλλά έχω ακούσει ότι είναι υπερτιμημένη και με διφορούμενες απόψεις στην ποιότητα της εγκατάστασης. Ήταν η πιο ακριβή προσφορά με θωράκιση ROCK (κλάση 4), Disec Monolito defender και CISA RS3S. Τοποθετεί με τσιμέντο ταχείας πήξεως.

H Golden Door είχε τα πιο ωραία σχέδια επένδυσης και ήταν η πιο οικονομική προσφορά. Μοντέλο θωράκισης GOLDEN STANDARD (κλάση 4???), CISA RS3S και δικό της defender. Διαφημίζει πολύ την κάσα κλειστού τύπου... έχει ουσιαστική διαφορά ώστε να να αποκτά πλεονέκτημα έναντι των άλλων? Επίσης τοποθετεί με αφρό κι όχι τσιμέντο... υπάρχει πρόβλημα στην πράξη με την τοποθέτηση με αφρό?

Η Porta Nova μου φάνηκε επίσης πολύ καλή επιλογή στο θέμα θωράκισης. Μοντέλο θωράκισης ACE 17 GOLD (κλάση 3), Mottura κλειδαριά και defender. Έχει ανοιχτού τύπου κάσα αλλά το δυνατότερο, μασίφ μπλοκ μερικού ανοίγματος. Προωθεί πολύ την πατέντα των λοξών πίρων. Της δίνει όντως πλεονέκτημα αυτό το είδος κλειδώματος? Από αυτά που έχω διαβάσει στο blog , δεν ξέρω κατά πόσο όμως η κλειδαριά και ο αφαλός Mottura είναι από τις καλές επιλογές. Τοποθετεί και με αφρό και με τσιμέντο εφόσον το ζητήσει κανείς.

Αξίζει να πάω και σε άλλες εταιρίες όπως Siamos, SteelDoor? Φοβάμαι ότι θα μπερδευτώ ακόμα περισσότερο. Ποια είναι η γνώμη σας? Εμπειρικά ποια εταιρία-προσφορά θα εμπιστευόσασταν και γιατί?

Καλησπέρα.

Αν και νομίζω το έχεις ήδη κάνει, θα σου πρότεινα να ρίξεις μία ματιά στις τελευταίες 3-4 σελίδες που έχει συζητηθεί ξανά το θέμα.

Θα βοηθούσε να ξέρουμε τιμές από τις προσφορές που έλαβες, ώστε να σου πούμε αν αξίζουν ή όχι και γιατί, αλλά ενδεικτικά:

Portablock rock, με Defender disec monolito (BD200) και κύλινδρο Cisa RS3S, αν είναι μέχρι 1000€(με ΦΠΑ μέσα), ας πούμε είναι καλή τιμή.

Αν την δίνουν αρκετά περισσότερο, δεν αξίζει. Είναι καλή πόρτα με πολύ καλό σετ κλειδαριάς, αλλά όχι για πάνω από 1000-1050€. Τουλάχιστον τόσο κοστολογούσε αυτή την προσφορά πριν κάποιους μήνες. Αν πας εκεί, μην το συζητήσεις καν για Cisa AP4S, ΑΝ για κάποιο λόγο σου τον προτείνουν.

Τα ίδια ακριβώς θα πω και για GoldenDoor. Χειρότερη θωράκιση από Portablock Rock, χειρότερο defender αλλά εξίσου καλό κύλινδρο. Αν την δίνουν 800€ που είχε αναφερθεί πριν λίγες μέρες, είναι καλή προσφορά.

Η PortaNova έχει καλές πόρτες από άποψη θωράκισης. Θα με ενδιέφερε να μάθω ποιον Mottura κύλινδρο βάζει και πόσο κοστολογεί την πόρτα για την οποία πήρες προσφορά. Αν βάζει τον κύλινδρο Mottura C48(λέμε τώρα) και κάνει έως 1200€, πιστεύω είναι οκ.

Αξίζει να περάσεις και από Siamo και Steeldoor.

Ο πρώτος(Siamo) έχει το μοντέλο Group S5 κοντά στα 1500€, αν θυμάμαι καλά. Πολύ δυνατή επιλογή συνολικά αν και μας τα χαλάει λίγο με τους διαθέσιμους κυλίνδρους που βάζει(και που δεν το συζητάει με τίποτα να σου βάλει κυλίνδρους που δεν προμηθεύεται ο ίδιος). 

Ο δεύτερος(SteelDoor), έχει το μοντέλο Steeldoor, το οποίο αν το συνδυάσεις με κύλινδρο EVVA 4KS και defender Disec Diamond BKD250 ή ακόμα και Disec CLS5, βγαίνει κάπου 1500€. Πολύ δυνατή επιλογή κι αυτή. Θα σου προτείνουν και κύλινδρο ISEO R50. Άφησε τον εκτός αυτόν.

Αν θες να δώσεις ΕΩΣ 1500€, που σημαίνει ότι δεν ψάχνεις απαραίτητα κάτι ΤΟΠ και σου κάνει απλά κάτι αρκετά καλό, τότε υπάρχουν αρκετές καλές επιλογές έως 1000€. (Οπότε εκεί ίσως κοίταζα και την προσφορά της PortaBlock και της GoldenDoor).

Αν όμως είσαι σε φάση, «θέλω να πάρω ότι καλύτερο γίνεται με ταβάνι 1500€«, τότε θα κοίταζα σε Siamo, Steeldoor και ΙΣΩΣ PortaNova (και μιλώντας για το μοντέλο PortaNova Platinum με ΚΑΛΟ Mottura κύλινδρο).

Σε αυτά τα λεφτά πάντως, άνετα παίρνεις πόρτα με πολύ καλή θωράκιση συνολικά, διπλή κλειδαριά ή δύο ανεξάρτητες κλειδαριές με ή χωρίς αυτόματο κλείδωμα(βλέπε Siamo group S5), καλούς κυλίνδρους και defenders.

Ξαναλέω όμως, δες τις τελευταίες σελίδες για περισσότερες λεπτομέρειες. Ειδικά το σχόλιο του pintourikio.

Επεξ/σία από swayback
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Lefteris38 είπε

Καλησπέρα.

Καλησπέρα φίλε, 

Σχετικά με την rock της portablock αν μαζί με τις επιλογές κυλίνδρου, defender που έκανες βγαίνει έως 1100€ θα συμφωνήσω με τον swayback, είναι αρκετά καλή επιλογή. Απλά όταν και αν πας για να το κλείσεις να ξανάπεις να γίνει η εγκατάσταση με τσιμέντο (κάποιος είχε πει κάτι για αφρό σε παλιότερο σχόλιο).

Για την porta nova μάθε ποιον κύλινδρο θα βάλουν ή ποιες άλλες επιλογές έχεις. Αν είναι mottura c48 όντως είναι από τις τοπ επιλογές θαρρώ. Έχω δει μια δουλειά της porta nova παλιότερα, μου φάνηκε αρκετά καλή δουλειά και μου είχαν πει καλά λόγια για το συνεργείο. Τώρα περί λοξων πίρων, δεν νομίζω να κάνει κάποια ιδιαίτερη διάφορα η συγκεκριμένη πατέντα (άποψη μου).

Τώρα περί steeldoor εγώ δεν μπορώ να τους προτείνω σε κάποιον (διάβασε το σχόλιο που αναφέρει ο swayback). Επίσης, κάτι που ξέχασα να αναφέρω για την steeldoor... Μετά από 2-3 μέρες είχε έρθει ένας Μάστορας στο σπίτι για κάποιες άλλες δουλειές, και από καθαρά δικό του λάθος με ένα τρυπάνι έκανε ένα βαθύ σημάδι στο εσωτερικό περβάζι της πόρτας και αμέσως καλέσαμε της steeldoor για να δούμε τι θα γίνει για την αλλαγή του. Το αφεντικό μετά την απάτη με την κλειδαριά και την απόδειξη δεν είχε το θάρρος να ζητήσει λεφτά και μου είπε δωρεάν θα γίνει η αλλαγή και τον ρώτησα αν είναι σίγουρος γιατί ο μάστορας ήταν μπροστά... εκείνος επέμενε. Εεε μαντεψτε..... Όταν ήρθε είπε θα το στοκαρουμε λίγο και δεν θα φαίνεται τίποτα.. Τα συμπεράσματα δικά σας....

Τώρα αν δεν σε κάλυψαν portablock, portanova (για την golden door δεν έχω άποψη) θα σου πρότεινα να πας σε Σιαμο. Επίσης ενδιαφέρον site όπως έχει ξαναφέρει ο swayback έχει η euro porta και εγώ θα συμπλήρωνα και η Evrochrim.

Από Σιαμο εγώ θα κοιτάζα την group-s5 ή την Extra 1. (Ίσως βέβαια να άλλαζα κύλινδρο σε ένα Χ διάστημα γιατί είναι μέτριοι προς καλοί αυτοί που βάζει αλλά όχι τοπ) 

Επεξ/σία από pintourikio
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, mclein είπε

αλλη κατηγορια ο mt5 αλλη ο ap4.

χωρις φωτο δεν μπορει ν'απαντηθει το 1ο ερωτημα.

Καλημερα τελικα δεν εχει διακοσμιτικο καπλαμα πανω στις ροζετες αλλα διπλα,οποτε προχωραω,ειδα τιμες για κυλυνδρους ειδα και την κλειδαρια της mul-t lock της omega που ειναι σαν την cisa με δυο γλωσσες αξιζει η οχι?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sakis212 είπε

Καλημερα τελικα δεν εχει διακοσμιτικο καπλαμα πανω στις ροζετες αλλα διπλα,οποτε προχωραω,ειδα τιμες για κυλυνδρους ειδα και την κλειδαρια της mul-t lock της omega που ειναι σαν την cisa με δυο γλωσσες αξιζει η οχι?

Κάτι έχεις καταλάβει λάθος. Ο διακοσμητικός καπλαμάς δεν μπαίνει επάνω στις ροζέτες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...