giorgos_76 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, turbat0s είπε Τί είδους αιτιολόγηση είναι αυτή, τί εννοείς? Ο διαρρήκτης προφανώς θα μπεί από εκεί που θα εντοπίσει το πιο αδύνατο σημείο. η αιτιολόγιση είναι ότι απο την στιγμή που μπορεί να μπεί ο διαρρήκτης απο τα παράθυρα, δεν υπάρχει λόγος να βάλεις 1000 ευρώ θωρακισμένη
manva Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 17 ώρες πριν, mclein είπε αν μπορεις να μας δωσεις την 3η φωτο πιο καθαρα θα ηταν καλυτερα τα πραγματα. δε βλεπω καθαρα το σκαλοπατι του καπλαμα εξωτερικα αν υπαρχει & χρειαστεις 35x50 κυλινδρο ή οχι. αν συμβαινει αυτο, τοτε οι επιλογες μειωνονται δραματικα & οι τιμες ανεβαινουν ελαφρως. υγ - το κλειδι που ειναι στραβο ειναι για πεταμα & αν συνεχισεις να το χρησιμοποιεις καποια μερα θα καταστρεψεις την κλειδαρια & θα μπλοκαριστεις (εντος/εκτος) / επισης καλο ειναι να κατεβασεις αυτη τη φωτογραφια. Ευχαριστώ, θα συνεχίσω μέσω pm.
thodoris1985 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 hours ago, mclein said: βαλε καμια φωτο της πορτας, δειξε μας τη σουστα επαναφορας & με τι ειδους κυλινδρο θα συνδιαστει. Φωτογραφίες από την πόρτα σου στέλνω με PM. Η σούστα επαναφοράς άλλαξε πριν από μερικές μέρες και μπήκε ο μηχανισμός GU BKS OTS 430. Το θέμα είναι ότι μπήκε διαφορετικά από ότι δείχνει στις οδηγίες που έχει (τα σχεδιαγράμματα που έχει μέσα στο κουτί) και όταν τον ρώτησα πριν τελειώσει, μου είπε "έτσι το βάζουμε". Ευγενικός ήταν, δε λέω, αλλά μην έχοντας γνώση δεν τον πίεσα να το αλλάξει. Στη φωτογραφία φαίνεται πως το έβαλε ενώ η ορθή γωνία με την πόρτα/πάνω κάσωμα έπρεπε να είναι με τον άλλο βραχίονα. Πρέπει απαραίτητα να γίνει αλλαγή; Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από thodoris1985
mclein Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, giorgos_76 είπε Καλησπέρα σε όλους !! Δεν έχω πόρτα ασφαλείας και ούτε θα βάλω, μιας και είμαι σε μονοκατοικία ( ισόγειο )..Έχω μια πόρτα αλουμινίου απο τις συνηθισμένες..Αξίζει να αλλάξω τον απλό κύλινδρο που έχω , με έναν καλό ασφαλείας ;; Δεν με πειράζει να δώσω και 100 ευρώ αλλά θα κάνει δουλειά ή λόγο του ότι η πόρτα δεν είναι ασφαλείας δεν θα παίξει κανένα ρόλο ;;; Ένας πιθανός διαρρήκτης θα μπεί απο την κύρια πόρτα ή απο τα παράθυρα ;; Τι λένε τα στατιστικά;; εξαρταται το προφιλ του αλουμινιου & αφου μπορεις να δωσεις 100€, ξεκινα να τη μετατρεψεις σε 3 σημειων για αρχη και ακολουθει ο κυλινδρος.
n4sleep Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 κρούσματα το ΣΚ στην πολυκατοικία μου στο Μαρουσι . Σάββατο πρωί μάλλον μπήκαν στον 3ο όροφο σε κλειδωμένη πόρτα ασφαλειας με κλειδί χρηματοκιβωτίου ανενόχλητοι καναν όλο το σπίτι καλοκαιρινό , κατέβηκαν στον 1ο, μπήκαν από κλειδωμένη πόρτα ασφαλείας με κύλινδρο securemme και defender , άδειασαν και αυτό το σπίτι, βάλανε τα πράγματα σε βαλιτσα του 2ου σπιτιου και πήδηξαν από το μπαλκόνι του 1ου. Και οι 2πορτες χωρίς σημάδι διάρρηξης. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από n4sleep 2
sakis212 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε πορτα εισοδου ασφαλειας 20ετοιας σε πολυκατοικια με κλειδαρια cisa διγλωσση ηλεκτρικη με κλειδι χρηματοκιβοτιου τι προτεινετε για αναβαθμισηση σε κυλινδρο με defender ? ευχαριστω!!! Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από sakis212
simos1974 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα σε ολους, σε πορτα αλουμινιου εξοχικου θελω να αλλαξω κυλινδρο ,λογω του οτι μπηκαν σε διπλανο σπιτι. Τωρα εχει εναν Domus ,φανταζομαι της πλακας. Μπατζετ μεχρι 50 ευρω,τι προτεινετε? Επισης ,επειδη δεν ξερω διαστασεις και θελω να τον αγορασω πριν παω εκει , εβαλα φιλο να τον μετρησει και να βγαλει φωτο...μου ειπε 70 με 80 χιλ....(δεν μπορουσε να μετρησει ακριβως) και μου εστειλε τις παρακατω φωτο. Αν μπορει καποιος γνωστης η του επαγγελματος να βγαλει ακρη με την διασταση κυλινδρου που πρεπει να παρω, ας μου πει . Ευχαριστω
swayback Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, simos1974 είπε Καλησπερα σε ολους, σε πορτα αλουμινιου εξοχικου θελω να αλλαξω κυλινδρο ,λογω του οτι μπηκαν σε διπλανο σπιτι. Τωρα εχει εναν Domus ,φανταζομαι της πλακας. Μπατζετ μεχρι 50 ευρω,τι προτεινετε? Επισης ,επειδη δεν ξερω διαστασεις και θελω να τον αγορασω πριν παω εκει , εβαλα φιλο να τον μετρησει και να βγαλει φωτο...μου ειπε 70 με 80 χιλ....(δεν μπορουσε να μετρησει ακριβως) και μου εστειλε τις παρακατω φωτο. Αν μπορει καποιος γνωστης η του επαγγελματος να βγαλει ακρη με την διασταση κυλινδρου που πρεπει να παρω, ας μου πει . Ευχαριστω Προεξέχει πολύ από έξω για να είναι 70mm. Μάλλον 80mm(30-50) είναι, αν όχι μακρύτερος. Θα τον άλλαζα με έναν 70mm (30-40) ή το πολύ 75mm (30-45) AGB Scudo 9000. Αν ο φίλος σου μπορεί να βγάλει άλλη μία φωτό το προφίλ της πόρτας (που βγαίνουν οι πίρροι) όπου να φαίνονται στην ίδια φωτογραφία και οι δύο πλευρές του κυλίνδρου, θα βοηθούσε περισσότερο. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από swayback
mclein Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, simos1974 είπε Καλησπερα σε ολους, σε πορτα αλουμινιου εξοχικου θελω να αλλαξω κυλινδρο ,λογω του οτι μπηκαν σε διπλανο σπιτι. Τωρα εχει εναν Domus ,φανταζομαι της πλακας. Μπατζετ μεχρι 50 ευρω,τι προτεινετε? Επισης ,επειδη δεν ξερω διαστασεις και θελω να τον αγορασω πριν παω εκει , εβαλα φιλο να τον μετρησει και να βγαλει φωτο...μου ειπε 70 με 80 χιλ....(δεν μπορουσε να μετρησει ακριβως) και μου εστειλε τις παρακατω φωτο. Αν μπορει καποιος γνωστης η του επαγγελματος να βγαλει ακρη με την διασταση κυλινδρου που πρεπει να παρω, ας μου πει . Ευχαριστω ξεβιδωστε τη βιδα που κραταει τον αφαλο, βγαλτε τον & μετρηστε. ο αφαλος που εχει τωρα μπορει να ειναι 30χ50, υπαρχει μικρη πιθανοτητα και για 35χ55 ή 40χ60 μιας κ εξεχει πολυ & απο τις 2 μεριες. @Alejandro εχεις καμια αποψη για το προφιλ του αλουμινου ;;
Alejandro Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, mclein είπε εχεις καμια αποψη για το προφιλ του αλουμινου ;; Σοβαρό προφίλ και αρκετά ενισχυμένο φαίνεται αλλά δεν μπορώ να πω ποιο είναι. 1
liverpoolman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά καλησπέρα πέρασα από Θεσσαλονίκη για να βάλω θωρακισμένη γύρω στα 500 και σκέφτομαι για μια της ασπίδα συνοδευόμενη με MG κλειδαριά.. είναι για νοικιαρικο σπίτι που το νοικιαΖω τι σας λέει η κλειδαριά κυρίως?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, liverpoolman είπε Παιδιά καλησπέρα πέρασα από Θεσσαλονίκη για να βάλω θωρακισμένη γύρω στα 500 και σκέφτομαι για μια της ασπίδα συνοδευόμενη με MG κλειδαριά.. είναι για νοικιαρικο σπίτι που το νοικιαΖω τι σας λέει η κλειδαριά κυρίως? MG HSP νομίζω είναι αξιοπρεπής σε επίπεδα "προσιτής" κατηγορίας (ανάλογα με τιμή που την δίνει). MG X8 -αν βάζει ακόμα- δεν είναι καλές ούτε για ενοίκιο. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
simos1974 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Tο θεμα ειναι οτι δεν ειμαι εκει για να κανω τη μετρηση ,θα παω το ΣΚ και ηλπιζα να ειχα βγαλει ακρη με τη διασταση και να παρω κυλινδρο απο Αθηνα και να τον εχω μαζι μου οταν παω για να τον τοποθετισω. Θα ακολουθησω τη συμβουλη σου mclain και θα επανελθω. Ευχαριστω ολους για την απαντηση
Dvs Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 21 ώρες πριν, n4sleep είπε 2 κρούσματα το ΣΚ στην πολυκατοικία μου στο Μαρουσι . Σάββατο πρωί μάλλον μπήκαν στον 3ο όροφο σε κλειδωμένη πόρτα ασφαλειας με κλειδί χρηματοκιβωτίου ανενόχλητοι καναν όλο το σπίτι καλοκαιρινό , κατέβηκαν στον 1ο, μπήκαν από κλειδωμένη πόρτα ασφαλείας με κύλινδρο securemme και defender , άδειασαν και αυτό το σπίτι, βάλανε τα πράγματα σε βαλιτσα του 2ου σπιτιου και πήδηξαν από το μπαλκόνι του 1ου. Και οι 2πορτες χωρίς σημάδι διάρρηξης. Σε ποια περιοχη του Αμαρουσίου;
n4sleep Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Dvs είπε Σε ποια περιοχη του Αμαρουσίου; Κοντά στο ΔΑΙΣ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις