Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, djvangelis1 είπε

Ευχαριστώ πολύ mclein. Να επιλέξω κάποιον από τους κυλίνδρους που αναφέρω ή να δω και κάτι άλλο;

mul-t-lock mt5, iseo r90, evva 4ks, agb dck, cisa rs3s, mauer nw5, abloy protec2

6 λεπτά πριν, clutchmaster είπε

Απ οτι μετρησα προχειρα χρειάζομαι τον 27/36 ή/και 31/36.

Το οτι η διαδικασία για αντικλείδι είναι αυτή που περιγράφεις, εμένα με επηρεάζει εδώ στην Ελλάδα κάπως; Το πλεονέκτημα είναι ότι έχει ήδη 5 κλειδια (αντί για 3 που είδα στην ελληνική αγορα) και το πομολακι προσωπικα θα με βόλευε για γρηγορο κλειδωμα.

Αρκει να είναι ο ίδιος κύλινδρος και να μην έχει διαφορά επειδή γράφει EPS-M.

Ευχαριστώ!

δε γνωριζω τι σημαινει eps-m. 

οποτε θελεις 31x36 / πομολο χρωματος ; / 5 κλειδια.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μολις ειδα στην ιστοσελιδα της EVVA στα γερμανικα οτι το Μ ειναι για την γερμανικη λέξη Markenschutz που απλα σημαινει copyright.

27/36 ή 31/36, χρώμα αδιάφορο αλλά κατα προτιμηση ασημι, 5 κλειδια. 

image.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, clutchmaster είπε

Μολις ειδα στην ιστοσελιδα της EVVA στα γερμανικα οτι το Μ ειναι για την γερμανικη λέξη Markenschutz που απλα σημαινει copyright.

image.png

το πομολο που θα ειναι ;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein είπε

mul-t-lock mt5, iseo r90, evva 4ks, agb dck, cisa rs3s, mauer nw5, abloy protec2

Με ποια σειρά από την καλύτερη προς τη λιγότερο καλή; Θεωρείς ότι όποια και να πάρω από αυτές είμαι ΟΚ. Το λέω γιατί είχα ψιλοκαταλήξει σε abloy protec 2 και τώρα βλέπω ότι βρίσκω την agb dck σε πολύ χαμηλότέρη τιμή (150 και 92 με 5 κλειδιά) και μπήκα σε σκέψεις. Συγνώμη αν σε κούρασα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, djvangelis1 είπε

Με ποια σειρά από την καλύτερη προς τη λιγότερο καλή; Θεωρείς ότι όποια και να πάρω από αυτές είμαι ΟΚ. Το λέω γιατί είχα ψιλοκαταλήξει σε abloy protec 2 και τώρα βλέπω ότι βρίσκω την agb dck σε πολύ χαμηλότέρη τιμή (150 και 92 με 5 κλειδιά) και μπήκα σε σκέψεις. Συγνώμη αν σε κούρασα.

4ks

abloy p2

mt5 // rs3s // nw5 // r90 // winkhaus X-Tra

agb dck

Επεξ/σία από mclein
Δημοσ.

Καλησπέρα. Μένω στο Μενίδι και έχω μία πόρτα ballomenos 15ετίας με κλειδαριά χρηματοκιβωτίου Mottura (παραθέτω φωτογραφίες).

Παρακαλώ, θα ήθελα να ρωτήσω τι μου προτείνετε για αντικατάστασή της και το κόστος.

Ευχαριστώ πολύ! 

20190131_160507_resized.jpg

20190131_160123_resized_1.jpg

20190131_160449_resized.jpg

Δημοσ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @mcleinγια την εξαιρετική δουλειά του και τις γνώσεις του. Συγνώμη αν σε έπρηξα αυτές τις μέρες αλλά είναι θέμα χαρακτήρα. 

Ευχαριστω επίσης και το @swayback για τις συμβουλές του τις τόσο αναλυτικές. 

Για το τι βάλαμε θα σας ενημερώσει ο τεχνίτης. 

Χιλια ευχαριστώ και πάλι. 

47EF0556-5965-4C9B-83E9-182C5F4E2270.jpeg

• Like 3
Δημοσ.

Σήμερα έκανα μια βόλτα για να δω κυλίνδρους και μου πρότειναν αντί να αλλάξω κύλινδρο να προσθέσω αυτό: http://stemma.gr/stemma/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1/patentes-klc-stemma/echo-3-alarm/

Μου φάνηκε ενδιαφέρον σαν λύση. Τι λέτε οι ειδικοί; Κοστίζει 300€ συν ΦΠΑ. Θεωρητικά δεν θα χρειαστεί να αλλάξω ποτέ ξανά κύλινδρο.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, djvangelis1 είπε

Σήμερα έκανα μια βόλτα για να δω κυλίνδρους και μου πρότειναν αντί να αλλάξω κύλινδρο να προσθέσω αυτό: http://stemma.gr/stemma/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1/patentes-klc-stemma/echo-3-alarm/

Μου φάνηκε ενδιαφέρον σαν λύση. Τι λέτε οι ειδικοί; Κοστίζει 300€ συν ΦΠΑ. Θεωρητικά δεν θα χρειαστεί να αλλάξω ποτέ ξανά κύλινδρο.

Κι αν μπλοκαρει?

Δημοσ.

Μια ερώτηση παιδια. Εχω πορτα ασφαλείας αλλα αν είσαι απο εξω και κοιταξεις απο την κλειδαροτρυπα μπορεις να βλεπεις μεσα στο σπιτι πρέπει δηλαδή  να εχω πανω το κλειδι οταν ειμαι μεσα στο σπιτι. Υπάρχει κατι που να να βαλω ωστε να μην φαινεται μεσα το σπίτι? 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Καλημέρα, 

Θέλουμε να βάλουμε καινούρια πόρτα κατά προτίμηση με κάποιο τζάμι ώστε να μπαίνει φως (σε ημιυπόγειο), που να είναι κ σχετικά οικονομική. Ασφαλέιας νομίζω απορρίπτεται λόγω κόστους. Κάποιοι πρότειναν μεταλλική και άλλοι "μπαλκονόπορτα" χωρίς να ξέρω ακριβώς τι σημαίνει. Για την μεταλλική μου λένε ότι δεν προσφέρει καθόλου ασφάλεια, ενώ η μπαλκονόπορτα είναι κάπως καλύτερη στο θέμα αυτό. 

Κάποια συμβουλή σε σχέση με αυτό?

*Να σημειώσω πως μέσα από την πόρτα υπάρχει ένας μικρός κοινόχρηστος χώρος γύρω στα 15τμ και μετά υπάρχει πόρτα ασφαλείας για το σπίτι. Απλά δεν νοιώθω καλά με την ιδέα να μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να μπει στον κοινόχρηστο χώρο και είτε να δουλέψει με την ησυχία του την ασφαλείας ειτε να κρυφτεί κλπ...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, lefos21 είπε

Κι αν μπλοκαρει?

Γι' αυτό το έβαλα εδώ μέσα. Εγώ δεν είμαι ειδικός στις κλειδαριές. Απλά προσπαθώ να βρω την καλύτερη λύση. Μήπως την έχει κάποιος; Ή μήπως έχει ακούσει κάποιος αν είναι καλή; Μπλοκάρει;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, clutchmaster είπε

image.png

Ναι, έχει να κάνει με δικαιώματα και με μη εξουσιοδοτημένη αναπαραγωγή κλειδιών.

Spoiler

JEYXSE5.png

Θα επέλεγα διάσταση 31/36 γιατί τα κλειδιά του συγκεκριμένου δεν είναι μακρύλαιμα και έχεις defender. Οπότε αν πάρεις 27/36, ίσως να μην φτάνει να μπει το κλειδί τέρμα, από έξω.
Αν τον πάρεις με πόμολο, βεβαιώσου ότι το πόμολο θα είναι στην πλευρά που είναι 36mm και όχι 31mm.

11 ώρες πριν, Jimania είπε

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @mcleinγια την εξαιρετική δουλειά του και τις γνώσεις του. Συγνώμη αν σε έπρηξα αυτές τις μέρες αλλά είναι θέμα χαρακτήρα. 

CLS5 και EVVA 4KS(;) βλέπω. Από τα καλύτερα σετ που κυκλοφορούν (είναι μετρημένοι αυτοί που έχουν CLS5). Μια χαρά βγήκε και χωρίς μακρόστενη πλάκα.

11 λεπτά πριν, sakisaudi είπε

Μια ερώτηση παιδια. Εχω πορτα ασφαλείας αλλα αν είσαι απο εξω και κοιταξεις απο την κλειδαροτρυπα μπορεις να βλεπεις μεσα στο σπιτι πρέπει δηλαδή  να εχω πανω το κλειδι οταν ειμαι μεσα στο σπιτι. Υπάρχει κατι που να να βαλω ωστε να μην φαινεται μεσα το σπίτι? 

Ευχαριστώ 

Πιθανότατα υπάρχει διακοσμητικό με κάλυμμα που μπορείς να βάλεις από τη μέσα πλευρά της πόρτας. Παράδειγμα.

• Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, swayback είπε

18 ώρες πριν, clutchmaster είπε

image.png

Ναι, έχει να κάνει με δικαιώματα και με μη εξουσιοδοτημένη αναπαραγωγή κλειδιών.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

JEYXSE5.png

Θα επέλεγα διάσταση 31/36 γιατί τα κλειδιά του συγκεκριμένου δεν είναι μακρύλαιμα και έχεις defender. Οπότε αν πάρεις 27/36, ίσως να μην φτάνει να μπει το κλειδί τέρμα, από έξω.
Αν τον πάρεις με πόμολο, βεβαιώσου ότι το πόμολο θα είναι στην πλευρά που είναι 36mm και όχι 31mm.

12 ώρες πριν, Jimania είπε

CLS5 και EVVA 4KS(;) βλέπω. Από τα καλύτερα σετ που

Για το CLS το αναγνωρισες αλλά για τον αφαλό μάλλον κάποιο πουλάκι στο σφύριξε 😜😜

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Jimania είπε

Για το CLS το αναγνωρισες αλλά για τον αφαλό μάλλον κάποιο πουλάκι στο σφύριξε 😜😜

Φαίνεται από τη σχισμή λίγο. Ήξερα ότι, ή Abloy θα έβαζες ή 4KS κι επειδή κάνει μπαμ το Batman προφίλ του Abloy, ε, δεν θέλει και πολύ. 🦇B) 

Spoiler

5c3a3853423cc6728473d31b0ad2a963_2.jpg

Επεξ/σία από swayback
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...