Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mclein είπε

το φθηνο σφερικ ειναι στη φωτογραφια. οκ, των 15€. παλι ειναι μια χαρα για κυλινδρο rs3s.

@mclein ανάμεσα σε ces wsm και mottura pro τι θεωρείς καλύτερη επιλογή?

Επεξ/σία από LedMan
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, LedMan είπε

@mclein ανάμεσα σε ces wsm και mottura pro τι θεωρείς καλύτερη επιλογή?

ces wsm = νεο μοντελο για την ελλαδα / κυκλοφορει μονο απο Σιαμο = περιορισμενη κυκλοφορια = δυσκολια στο να βρεθουν κλειδια

champion pro = παλιο μοντελο / κυκλοφορει σε πολλα προφιλ = διαδεδομενος / καλυτερος ποιοτικα = μεγαλυτερη ασφαλεια για μενα overall !

υγ - αν παιζει ο keso 8000, θα εβαζα αυτον απο ολα τα πακετα που ακουγονται.

Επεξ/σία από mclein
Δημοσ.
21 ώρες πριν, swayback είπε

Επίσης, έχουν αρχίσει και καταγράφονται κρούσματα και σε κυλίνδρους που θεωρούνται καλοί. Κύλινδροι των 100€ όπως ο Iseo R50 (μόνο στο forum, έχουν αναφερθεί 2-3 περιστατικά). Οπότε πιο σωστό είναι να δώσεις πρώτα έμφαση στον κύλινδρο και μετά στο defender. Πιο σωστός είναι ο συνδυασμός ενός καλού defender (βλέπε Disec BD200) και ενός πολύ καλού κυλίνδρου αλλά αν δεν μπορείς να τα έχεις και τα δύο, τότε καλύτερα να προσέξεις τον κύλινδρο πιο πολύ.

Ο R50 είναι ίδια κατηγορία με τον R7  ??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, norther είπε

Λογικα οχι γι αυτο και η διαφορα τιμης. Αλλα απο τη στιγμη που υπαρχουν κρουσματα υπαρχουν αλλες επιλογες σ αυτη την τιμη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, norther είπε

Εννοείς αν έχουν καταγραφεί κρούσματα; Δεν το ξέρω. Εγώ δεν έχω ακούσει/διαβάσει κάτι για τον R7.

Αν εννοείς ίδια κατηγορία από άποψη χαρακτηριστικών, σαφώς ο R50 είναι "ανώτερος" αλλά μην φανταστείς τρελές διαφορές. Εκτός κι αν χάνω κάτι, η κύρια διαφορά είναι στην μπίλια (κινητό στοιχείο) και νομίζω η ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή κλειδιών.

Πάντως ο R7 έχω την εντύπωση ότι είναι λιγότερο "φορεμένος" από τον R50, κι αυτό είναι καλό. Ίσως γι αυτό να μην έχουμε ακούσει κάτι για τον R7. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, norther είπε

ο R50 ειναι πατενταρισμενος ενω ο R7 οχι.

Δημοσ.

Καλημέρα, χρειάζεται να αλλάξουμε πόρτα και λέμε να πάμε σε ασφαλείας. Δεν έχω καμία γνώση πάνω στο θέμα και θα ήθελα κάποιες προτάσεις σε πόρτες και μαγαζιά από Θεσσαλονίκη . Με μια μικρή αναζήτηση βρήκα αυτό αν και μου φάνηκε λίγο ακριβό 550ευρω https://www.aspidadoors.gr/sec-doors/prosfora-portas-asfalias.html

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mclein είπε

ο R50 ειναι πατενταρισμενος ενω ο R7 οχι.

Μαλιστα...

Ο MT5+ θεωρείται ακόμη από τις κορυφαίες επιλογές ?  και αντέχει σε bumping-picking κτλ..?
Θα προχωρήσω σε αντικατάσταση λογικά και θα ήθελα να έχω την επιλογή των 3ων ζωών και λειτουργίας emergency που evva και abloy δεν έχουν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, norther είπε

Μαλιστα...

Ο MT5+ θεωρείται ακόμη από τις κορυφαίες επιλογές ?  και αντέχει σε bumping-picking κτλ..?
Θα προχωρήσω σε αντικατάσταση λογικά και θα ήθελα να έχω την επιλογή των 3ων ζωών και λειτουργίας emergency που evva και abloy δεν έχουν...

εννοειται πως ο mt5 ειναι στις κορυφαιες επιλογες.

καπου εχεις μπερδευτει..ο mt5 βγαινει και με 3 ζωες αλλα λειτουργια emergency δεν εχει / σε αντιθεση με abloy που ειναι δεδομενο & evva που υπαρχει επιλογη.

Επεξ/σία από mclein
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mclein είπε

εννοειται πως ο mt5 ειναι στις κορυφαιες επιλογες.

καπου εχεις μπερδευτει..ο mt5 βγαινει και με 3 ζωες αλλα λειτουργια emergency δεν εχει / σε αντιθεση με abloy που ειναι δεδομενο & evva που υπαρχει επιλογη.

https://kleidaras-thessaloniki.gr/e-shop/kylindroi/mul-t-lock-mt5/

Εδω αναφέρει οτι υπάρχει η λειτουργία emergency

Δεν ισχύει? 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, norther είπε

https://kleidaras-thessaloniki.gr/e-shop/kylindroi/mul-t-lock-mt5/

Εδω αναφέρει οτι υπάρχει η λειτουργία emergency

Δεν ισχύει? 

δεν ξερω τι γραφει ο συναδελφος. 

το μονο σιγουρο ειναι οτι σχεδον καθε κυλινδρος μπορει να γινει διπλης ενεργειας, ισως και ο mt5 (αφου μπορω να τον κανω με γραναζι σε ειδικες περιπτωσεις θα γινεται και διπλης).

ΟΜΩΣ,

εισαι σιγουρος οτι θελεις εναν κυλινδρο των 140~150 ευρω ανοιγμενο (ξεσφραγισμα) ;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, mclein είπε

δεν ξερω τι γραφει ο συναδελφος. 

το μονο σιγουρο ειναι οτι σχεδον καθε κυλινδρος μπορει να γινει διπλης ενεργειας, ισως και ο mt5 (αφου μπορω να τον κανω με γραναζι σε ειδικες περιπτωσεις θα γινεται και διπλης).

ΟΜΩΣ,

εισαι σιγουρος οτι θελεις εναν κυλινδρο των 140~150 ευρω ανοιγμενο (ξεσφραγισμα) ;;;

εννοείται δεν θέλω να ανοιχτεί :)  αρα ο mt5 απορίπτεται...

αν κατάλαβα καλά ο abloy έχει emergency από κατασκευής.. είναι αξιόπιστος στην λειτουργία του στον χρόνο?
απο ότι είδα από τιμές είναι vfm σε σχέση με τον evva...
και πιο defender θα συνιστούσες για τέτοιο κύλινδρο?

Επεξ/σία από norther
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, norther είπε

εννοείται δεν θέλω να ανοιχτεί :)  αρα ο mt5 απορίπτεται...

αν κατάλαβα καλά ο abloy έχει emergency από κατασκευής.. είναι αξιόπιστος στην λειτουργία του στον χρόνο?
απο ότι είδα από τιμές είναι vfm σε σχέση με τον evva...
και πιο defender θα συνιστούσες για τέτοιο κύλινδρο?

ναι ειναι αξιοπιστος. ισως στην αρχη αντιμετωπισεις καποια θεματα λειτουργικοτητας αλλα ειναι μια συνηθεια !

το defender μπορει να ειναι οποιοδηποτε. το θεμα ειναι η πορτα ποιο αξιζει να εχει φορεμενο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mclein είπε

το μονο σιγουρο ειναι οτι σχεδον καθε κυλινδρος μπορει να γινει διπλης ενεργειας, ισως και ο mt5

Πραγματι. Σε καταστημα, μου ειπαν για τον mt5,  10 ευρω επιβαρυνση

για να ανοιχθει και να  μετατραπει  σε energency.

Δημοσ.

Καλημέρα στην ωραία και δυνατή παρέα.

Έχω βοηθηθεί πολύ από το τωρινό και το προηγούμενο θέμα κι έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις σελίδες τους.

Αν και το δικό μου θέμα αργεί, καθώς πρόκειται για ανακαίνιση που βρίσκεται στα σκαριά, έχω ήδη τις 2 πρώτες απορίες μου που δεν βλέπω να έχουν ξαναναφερθεί εδώ.

1. Η Cisa Revolution Pro βγαίνει σε έκδοση διπλής κλειδαριάς για θωρακισμένη πόρτα?

2. Το παρακάτω τριγωνικό defender της Disec που αναφέρει ο Swayback, έχουμε καταλήξει αν όντως μπαίνει στις πόρτες του Σιάμου. Και αν ναι είναι όντως εφάμιλλο του BKD250(Diamond)?

Στις 20/9/2018 στις 10:53 ΜΜ, swayback είπε

Στον χρήστη @themis_81, δώσανε τις εξής τιμές πριν 1 εβδομάδα:

1250€ με Iseo R50 και Disec BD200

1350€ με EVVA 4KS και Disec BD200

Εσύ ζήτησες επενδύσεις laminate ή κάτι άλλο; Γιατί αν χρεώνουν 1550€ (δηλαδή +200€) μόνο για την προσθήκη του CLS5...

Αν είναι όπως τα λέω, το CLS5 το βρίσκεις με έως ~150€ περίπου.

Αλλιώς, ακόμα και το Disec BKD250(Diamond), είναι μία καλή επιλογή. Και το βρίσκεις στα 80~100€.

Εννοείται πως και η λύση της Extra-1 σε συνδυασμό με δικό σου κύλινδρο, είναι πολύ καλή επιλογή κι ας μην είναι Diamond/CLS5 το defender της Mottura. Μελλοντικά θα μπορείς να το αναβαθμίσεις με καλύτερο απλά θα είναι μανούρα σε σχέση με τις υπόλοιπες πόρτες που εκεί είναι 5-10’ λεπτά δουλειά.

Ήδη πάντως, η Disec έχει βγάλει το Diamond με κωνική βάση. Είναι δυσεύρετο και δεν έχει δοκιμαστεί σε πόρτα του Σιάμου από όσο γνωρίζω, αλλά νομίζω πως θα κάνει. 

DIsec Diamond RKD48:

8D8D173C-C27B-41AA-B37A-AC15001B06E1.jpeg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...