LedMan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, turbat0s είπε Επειδή πολύ κουβέντα γίνεται για το θέμα, υπάρχει διαφορά στο επίπεδο ασφάλειας (υπό πραγματικές συνθήκες διάρρηξης) και αν ναι πόση? Πραγματικά δεν έχω καταλήξει
swayback Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LedMan είπε Καλημέρα σε όλους. Καταρχάς να ευχαριστήσω τον @mclein για τον χρόνο που αφιέρωσε να με κατατοπίσει σχετικά με κάποιες απορίες που είχα! Είμαι στην αναζήτηση πόρτας ασφαλείας και εγώ. Οι επιλογές είναι οι εξής (όλες με καπλαμά) και τελικές τιμές με ΦΠΑ. 1. Σιάμος Παραγωγικός τύπος : Κλειδαριά Mottura+CES WSM ή KESO 8000+defender Siamou. 1000 € Πλεονεκτήματα :Εγκατάσταση-ποιότητα πόρτας,θωράκισης Μειονεκτήματα : Κύλινδρος μέτριος χωρίς να μου δίνει τη δυνατότητα να μπεί άλλος. 2.Golden door Standard :Κλειδαριά Cisa Revo pro+SR3S+defender golden door 850 € Πλεονεκτήματα :Οικονομικότερη-Καλή ποιότητα-Πολύ καλός κύλινδρος Μειονεκτήματα :Εγκατάσταση με πολυουρεθάνη Defender Golden door (δεν με αφήνουν να βάλω επιλογής μου!!) 3.Porta Block Rock : Κλειδαριά Cisa Revo pro+ap4s+defender cisa 1050 € Πλεονεκτήματα :Εγκατάσταση(τσιμέντο)-φανηκε καλή σαν ποιότητα ,θωράκιση Μειονεκτήματα : Κύλινδρος μέτριος χωρίς δυνατότητα να βάλουμε Cisa S3RS. Defender Cisa (+ 110€ για disec diamond!) Νομίζω κόστος υψηλό για αυτό που παίρνεις Είμαι σε ένα σχετικό αδιέξοδο... Εάν θέλετε να μοιραστείτε τις γνώμες σας θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Καλημέρα. Θα σου έλεγα τον παραγωγικό τύπο του Σιάμου με την προοπτική να αλλαχτεί ο κύλινδρος σε 1-2 χρόνια με κάποιον ανώτερο, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι το defender που έχει η πόρτα, ναι μεν δεν είναι της πλάκας αλλά δεν είναι και Disec Diamond. Που σημαίνει ότι αν θελήσεις να το αλλάξεις κάποια στιγμή, θα είναι μανούρα γιατί θα πρέπει να λυθεί η πόρτα. Συνοπτικά είναι ακριβώς όπως τα είπες. Υπερτερεί σε όλα εκτός του κυλίνδρου και του defender σε σχέση με τις άλλες πόρτες. Η πιο value for money είναι φυσικά η GoldenDoor με τα 850€ με RS3S. Η PortaBlock στα 1050€ έδινε την Rock με κύλινδρο RS3S και τώρα με AP4S; Δεν αξίζει. Εκτός κι αν η προσφορά είναι με ακριβές επενδύσεις μέσα-έξω (πχ χειροποίητους καπλαμάδες, κ.λπ.), ακριβά χερούλια, κ.λπ.. Συγκριτικά, η πόρτα του Σιάμου ακόμα και με κύλινδρο CES WSM είναι με διαφορά ανώτερη συνολικά. Αν έχεις όρεξη, πάρε μία προσφορά και από SteelDoor. Έχουν πόρτες με καλή θωράκιση και είναι ευέλικτοι στην επιλογή κυλίνδρου και defender. Δίνει και επιλογή για EVVA 4KS που είναι κορυφή. Και από defenders, τοποθετεί και τα Disec Diamond και Disec CLS5. Κι η EuroPorta φαίνεται να έχει καλές πόρτες. Από τις επιλογές κυλίνδρου, πιο πολύ ο AGB Scudo DCK αξίζει (άντε και ο RS3S, ανάλογα πάντα από το πόσο παραπάνω χρεώνει για αυτόν) αλλά πιθανώς να είναι πιο ευέλικτος στην επιλογή κυλίνδρου και defender. Ίσως σε ενδιαφέρει. Για το θέμα τσιμένο vs πολυουρεθάνη, δεν γνωρίζω για να επιχειρηματολογήσω τί είναι πιθανώς καλύτερο. Ο Σιάμος που είναι ο πιο σοβαρός στο κομμάτι της τοποθέτησης (αλλά και της συνολικής θωράκισης της πόρτας) χρησιμοποιεί τσιμέντο, οπότε έχοντας αυτή την πληροφορία υπ' όψιν, προσωπικά τείνω προς την τοποθέτηση με τσιμέντο. Φυσικά παίζει ρόλο και η δουλειά που κάνει ο τοποθέτης. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Γιατί έχω δει και τοποθέτηση με τσιμέντο που απλά βάλανε λίγο τσιμέντο ταχείας πήξεως έξω-έξω, γρήγορα και χωρίς να καλύψουν το κενό ανάμεσα σε κάσα και τοίχο και γενικά η δουλειά μου φάνηκε βιαστική και πρόχειρη. Ενώ πχ όσοι από εδώ μέσα έχουν βάλει πόρτα από Σιάμο, πάντα αναφέρουν και το πόσο ικανοποιημένοι είναι από την προσοχή που δώσανε οι τεχνικοί/μάστορες κατά την τοποθέτηση. Οπότε σχετικά είναι όλα. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από swayback
Alejandro Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Έχω γράψει πολλές φορές ότι, κατά την προσωπική μου άποψη, το τσιμέντο είναι περιττό. Αν κάποιος είναι τόσο αποφασισμένος να μπει αφαιρώντας τα μπασκιά και κόβοντας τις μπετόβεργες, το πιο πιθανό είναι να σε περιμένει από έξω και να του ξεκλειδώσεις εσύ! Αν τα μέτρα είναι σωστά, ακόμη και με αφρό, δεν θα μπορέσει να την παραβιάσει κάποιος με γρύλο αφού τα κενά αριστερά και δεξιά δεν θα είναι τόσο μεγάλα ώστε να βγουν οι πίροι από την κάσα. 2 1
Menelaos83 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LedMan είπε Καλημέρα σε όλους. 1. Σιάμος Παραγωγικός τύπος : Κλειδαριά Mottura+CES WSM ή KESO 8000+defender Siamou. 1000 € Keso 8000 ποιος σου το ειπε οτι τον βαζει? Πηγες σε κανονικο μαγαζι του σιαμου η σε συνεργαζομενο? Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από Menelaos83
swayback Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Keso 8000 ποιος σου το ειπε οτι τον βαζει? Πηγες σε κανονικο μαγαζι του σιαμου η σε συνεργαζομενο? Επισης ο παραγωγικος τυπος εμενα μου ειπε οτι μετρητοις εχει 1250. Στις 12/1/2019 στις 12:02 ΜΜ, Menelaos83 είπε Επειδη λεμε τα καλα αλλα πρεπει να λεμε και τα κακα να ξερουν οσοι πανε σιαμο οτι δεν δινουν ολους τους κυλινδρους που γραφει το σαιτ. Αυτους που λενε οτι βαζουν ειναι οι CES DM5, MOTTURA CHAMPION PRO, ST8 και CES WSM.Επισης καποιους τους παραβλεπουν οποτε να ειστε υποψιασμενοι.Οι τιμες παραμενουν ιδιες μιας και παραγωγικος τυπος με διπλη κλειδαρια μετρητοις ειναι στα 1250. Κλεινοντας θα ηθελα προταση απο τος ειδικους για κλειδαρια εξωτρικης πορτας πολυκατοικιας κλασσικη αλουμινιου με υπαρχουσα κλειδαρια domus οπως τοσες κα τοσες, μιας και τελευταια η περιοχη εχει γινει στοχος. Παραγωγικός στα 1000€ = μονή κλειδαριά (κλειδαριά με υποδοχή για έναν κύλινδρο και ένα defender). Διπλή κλειδαριά = κλειδαριά με υποδοχές για 2 κυλίνδρους και 2 defenders. Οπότε τα +250€ είναι για την διπλή κλειδαριά, τον 2ο κύλινδρο και το 2ο defender. 1
Menelaos83 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το διορθωσα λιγο αργα γτ οντως οπως παρεθεσες το ειχα αναφερει προσφατα οποτε ειχες κανει την παραθεση σορι.Απλα θελω διευκρινιση απο τον φιλο γτ εμενα δεν μου εδωσε επιλογη για kesso Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από Menelaos83 1
swayback Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Και πριν κάποιους μήνες είχε δώσει σε κάποιον την επιλογή για Mottura C48 που υποτίθεται δεν τον βάζει πλέον. Είναι λίγο ότι να 'ναι ο Σιάμος όσον αφορά τη διαθεσιμότητα των κυλίνδρων από αυτά που διαβάζω εδώ. Κάν' τους μία ερώτηση μήπως και σου πουν ότι τον έχουν τώρα.. 1
Menelaos83 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, swayback είπε Και πριν κάποιους μήνες είχε δώσει σε κάποιον την επιλογή για Mottura C48 που υποτίθεται δεν τον βάζει πλέον. Είναι λίγο ότι να 'ναι ο Σιάμος όσον αφορά τη διαθεσιμότητα των κυλίνδρων από αυτά που διαβάζω εδώ. Κάν' τους μία ερώτηση μήπως και σου πουν ότι τον έχουν τώρα.. Οντως ειναι λιγο οτι ναναι αφου αλλα λενε στο σαιτ αλλα στο ενημερωτικο φυλλαδιο.
adsl2+ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Ο SIAMOS πριν ένα μήνα μου έβαλε τον keso 8000 απ' ότι βλέπω αυτόν βάζει δες εδώ :https://siamo.gr/kilindroi/
Menelaos83 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, adsl2+ είπε Ο SIAMOS πριν ένα μήνα μου έβαλε τον keso 8000 απ' ότι βλέπω αυτόν βάζει δες εδώ :https://siamo.gr/kilindroi/ Πριν 10 μερες παντως δεν ηταν στην λιστα οσων επιλογων μου εδωσε. Καλα στο λινκ εχει και τον 4000 που τον ειχα βαλει πριν 3 χρονια το οποιον αμφιβαλλω αν εχει.Τελος παντων μην το κουραζω παραπανω. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2019 από Menelaos83
LedMan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Menelaos83 είπε Keso 8000 ποιος σου το ειπε οτι τον βαζει? Πηγες σε κανονικο μαγαζι του σιαμου η σε συνεργαζομενο? Ζητώ συγγνώμη εννοούσα Mottura Champion Pro και για κάποιο λόγω έγραψα κατά λάθος Keso 8000(έχει γίνει πουρές το μυαλό μου...) 1 ώρα πριν, swayback είπε Και πριν κάποιους μήνες είχε δώσει σε κάποιον την επιλογή για Mottura C48 που υποτίθεται δεν τον βάζει πλέον. Είναι λίγο ότι να 'ναι ο Σιάμος όσον αφορά τη διαθεσιμότητα των κυλίνδρων από αυτά που διαβάζω εδώ. Κάν' τους μία ερώτηση μήπως και σου πουν ότι τον έχουν τώρα.. Τον Mottura C48 μου τον έδωσε ο αντιπρόσωπος στο Χαλάνδρι 2 ώρες πριν, swayback είπε Καλημέρα. Θα σου έλεγα τον παραγωγικό τύπο του Σιάμου με την προοπτική να αλλαχτεί ο κύλινδρος σε 1-2 χρόνια με κάποιον ανώτερο, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι το defender που έχει η πόρτα, ναι μεν δεν είναι της πλάκας αλλά δεν είναι και Disec Diamond. Που σημαίνει ότι αν θελήσεις να το αλλάξεις κάποια στιγμή, θα είναι μανούρα γιατί θα πρέπει να λυθεί η πόρτα. Συνοπτικά είναι ακριβώς όπως τα είπες. Υπερτερεί σε όλα εκτός του κυλίνδρου και του defender σε σχέση με τις άλλες πόρτες. Η πιο value for money είναι φυσικά η GoldenDoor με τα 850€ με RS3S. Η PortaBlock στα 1050€ έδινε την Rock με κύλινδρο RS3S και τώρα με AP4S; Δεν αξίζει. Εκτός κι αν η προσφορά είναι με ακριβές επενδύσεις μέσα-έξω (πχ χειροποίητους καπλαμάδες, κ.λπ.), ακριβά χερούλια, κ.λπ.. Συγκριτικά, η πόρτα του Σιάμου ακόμα και με κύλινδρο CES WSM είναι με διαφορά ανώτερη συνολικά. Αν έχεις όρεξη, πάρε μία προσφορά και από SteelDoor. Έχουν πόρτες με καλή θωράκιση και είναι ευέλικτοι στην επιλογή κυλίνδρου και defender. Δίνει και επιλογή για EVVA 4KS που είναι κορυφή. Και από defenders, τοποθετεί και τα Disec Diamond και Disec CLS5. Κι η EuroPorta φαίνεται να έχει καλές πόρτες. Από τις επιλογές κυλίνδρου, πιο πολύ ο AGB Scudo DCK αξίζει (άντε και ο RS3S, ανάλογα πάντα από το πόσο παραπάνω χρεώνει για αυτόν) αλλά πιθανώς να είναι πιο ευέλικτος στην επιλογή κυλίνδρου και defender. Ίσως σε ενδιαφέρει. Για το θέμα τσιμένο vs πολυουρεθάνη, δεν γνωρίζω για να επιχειρηματολογήσω τί είναι πιθανώς καλύτερο. Ο Σιάμος που είναι ο πιο σοβαρός στο κομμάτι της τοποθέτησης (αλλά και της συνολικής θωράκισης της πόρτας) χρησιμοποιεί τσιμέντο, οπότε έχοντας αυτή την πληροφορία υπ' όψιν, προσωπικά τείνω προς την τοποθέτηση με τσιμέντο. Φυσικά παίζει ρόλο και η δουλειά που κάνει ο τοποθέτης. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Γιατί έχω δει και τοποθέτηση με τσιμέντο που απλά βάλανε λίγο τσιμέντο ταχείας πήξεως έξω-έξω, γρήγορα και χωρίς να καλύψουν το κενό ανάμεσα σε κάσα και τοίχο και γενικά η δουλειά μου φάνηκε βιαστική και πρόχειρη. Ενώ πχ όσοι από εδώ μέσα έχουν βάλει πόρτα από Σιάμο, πάντα αναφέρουν και το πόσο ικανοποιημένοι είναι από την προσοχή που δώσανε οι τεχνικοί/μάστορες κατά την τοποθέτηση. Οπότε σχετικά είναι όλα. Σε ευχαριστώ για την αναλυτική σου σκέψη και απάντηση. Έχω πάει και στα δύο καταστήματα που είναι Σιάμος ,κέντρο και Καλλιθέα και μου δώσανε διαφορετικές τιμές κατά 50 €. Ο αντιπρόσωπος ήταν πιο ακριβώς αλλά με C48 κύλινδρο. Έχω πάει σχεδόν σε όλες τι εταιρείες που είναι brand name και τελικά πραγματικά από αυτά που είδα όσον αφορά την ποιότητα δεν ξέρω εάν αξίζει τα έξτρα 250€.Ίσως η εγκατάσταση πραγματικά να τα αξίζει;;όσοι έχουν βάλει GD τί άποψη έχουν για την εγκατάσταση? Κ δεν ξέρω τί είναι πιο ''σωστό''.Καλύτερο defender και μέτριο αφαλό (σιαμος) ή μέτριο defender πολύ καλός αφαλός (GD). Τον PB τον θεωρώ πολύ ακριβό.(επενδύσεις απλό σχέδιο σε καπλαμά έξω κ ίσιο καπλαμά μέσα-ισχύει για όλες τις προσφορές) Steel Door θέλω να πάω στο Φάληρο που έχει αναφερθεί από συμφορουμίτη γιατί στο κατάστημα του Χαλανδρίου η πωλήτρια δεν είχε μεγάλη γνώση του αντικειμένου και δεν μπόρεσα να σχηματίσω άποψη. 2
swayback Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, LedMan είπε Σε ευχαριστώ για την αναλυτική σου σκέψη και απάντηση. Έχω πάει και στα δύο καταστήματα που είναι Σιάμος ,κέντρο και Καλλιθέα και μου δώσανε διαφορετικές τιμές κατά 50 €. Ο αντιπρόσωπος ήταν πιο ακριβώς αλλά με C48 κύλινδρο. Έχω πάει σχεδόν σε όλες τι εταιρείες που είναι brand name και τελικά πραγματικά από αυτά που είδα όσον αφορά την ποιότητα δεν ξέρω εάν αξίζει τα έξτρα 250€.Ίσως η εγκατάσταση πραγματικά να τα αξίζει;;όσοι έχουν βάλει GD τί άποψη έχουν για την εγκατάσταση? Κ δεν ξέρω τί είναι πιο ''σωστό''.Καλύτερο defender και μέτριο αφαλό (σιαμος) ή μέτριο defender πολύ καλός αφαλός (GD). Τον PB τον θεωρώ πολύ ακριβό.(επενδύσεις απλό σχέδιο σε καπλαμά έξω κ ίσιο καπλαμά μέσα-ισχύει για όλες τις προσφορές) Steel Door θέλω να πάω στο Φάληρο που έχει αναφερθεί από συμφορουμίτη γιατί στο κατάστημα του Χαλανδρίου η πωλήτρια δεν είχε μεγάλη γνώση του αντικειμένου και δεν μπόρεσα να σχηματίσω άποψη. Τα +250€ είναι για κάτι που ίσως να μην χρειάζεσαι. Που πιθανώς να είναι περιττό για την περίπτωση σου. Αναφέρομαι στην ενισχυμένη (συνολικά) θωράκιση της πόρτας(Παραγωγικός τύπος). Υπάρχουν πόρτες πολύ χειρότερες από αυτή της GD με τα 850€, οι οποίες όμως κάνουν μια χαρά δουλειά μιας και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, είναι μεμονωμένα τα περιστατικά όπου προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα με βίαιο τρόπο (στρέβλωση της πόρτας και της κάσας, αποξήλωση της κάσας, κ.λπ.). Για την ώρα, τα περισσότερα κρούσματα σε πόρτες ασφαλείας, αφορούν συνήθως πόρτες με κυλίνδρους της πλάκας που τους ανοίγουν χωρίς χωρίς ζημιά (αναφέρομαι σε νέες πόρτες με κλειδαριά κυλίνδρου αλλά και σε πόρτες που έχουν αναβαθμίσει την κλειδαριά χρηματοκιβωτίου σε κλειδαριά κυλίνδρου). Επίσης, έχουν αρχίσει και καταγράφονται κρούσματα και σε κυλίνδρους που θεωρούνται καλοί. Κύλινδροι των 100€ όπως ο Iseo R50 (μόνο στο forum, έχουν αναφερθεί 2-3 περιστατικά). Οπότε πιο σωστό είναι να δώσεις πρώτα έμφαση στον κύλινδρο και μετά στο defender. Πιο σωστός είναι ο συνδυασμός ενός καλού defender (βλέπε Disec BD200) και ενός πολύ καλού κυλίνδρου αλλά αν δεν μπορείς να τα έχεις και τα δύο, τότε καλύτερα να προσέξεις τον κύλινδρο πιο πολύ. Σου είπαν από GB ποιο από τα δύο μοντέλα θωράκισης έχει η πόρτα με τα 850€; Spoiler Η προσωπική μου άποψη είναι η εξής: αν η πόρτα έχει την θωράκιση Golden Standard, θεωρώ είναι πολύ απλή και πιστεύω υπάρχει καλύτερη εναλλακτική στα ίδια λεφτά. Δηλαδή, μοντέλο Atros(550+ΦΠΑ=~680€ εκτός κι αν έχει αλλάξει η τιμή της) με κύλινδρο EVVA 4KS (150~170€). Τελικό σύνολο = 830~850€. Και θα έχεις μία πόρτα με καλύτερη θωράκιση σε συνδυασμό με έναν από τους καλύτερους κυλίνδρους που κυκλοφορούν (φυσικά είναι ανώτερος του RS3S) και ένα defender(Mottura) που μάλλον είναι καλύτερο από αυτό που βάζει η GD. Μειονεκτήματα της λύσης αυτής: 1. Πρέπει να πάρεις τον κύλινδρο (EVVA 4KS) από αλλού και να στον τοποθετήσουν - απλή η διαδικασία (δηλαδή σου βάζει ο Σιάμος την πόρτα με έναν από τους κυλίνδρους που βάζει αυτός και μετά τον αλλάζεις και βάζεις EVVA 4KS). 2. Η κλειδαριά που έχει το μοντέλο Atros, δεν γνωρίζω αν είναι Mottura. Μάλλον όχι οπότε θα ζητούσα να βάλουν Mottura. Πέρνα και από SteelDoor να έχεις μία πιο σφαιρική εικόνα και ότι θες εδώ είμαστε. Το ψειρίζω λίγο για να ξέρεις ποια είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή από άποψη ασφάλειας σε αυτά τα λεφτά (~850€). Αν σε έχει κουράση η φάση και θες απλά να ξεμπερδεύεις, η πόρτα της GD στα 850€ είναι μια χαρά πάντως. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από swayback 2
mclein Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 22 ώρες πριν, LedMan είπε Καλημέρα σε όλους. Καταρχάς να ευχαριστήσω τον @mclein για τον χρόνο που αφιέρωσε να με κατατοπίσει σχετικά με κάποιες απορίες που είχα! Είμαι στην αναζήτηση πόρτας ασφαλείας και εγώ. Οι επιλογές είναι οι εξής (όλες με καπλαμά) και τελικές τιμές με ΦΠΑ. 1. Σιάμος Παραγωγικός τύπος : Κλειδαριά Mottura+CES WSM ή KESO 8000+defender Siamou. 1000 € Πλεονεκτήματα :Εγκατάσταση-ποιότητα πόρτας,θωράκισης Μειονεκτήματα : Κύλινδρος μέτριος χωρίς να μου δίνει τη δυνατότητα να μπεί άλλος. 2.Golden door Standard :Κλειδαριά Cisa Revo pro+SR3S+defender golden door 850 € Πλεονεκτήματα :Οικονομικότερη-Καλή ποιότητα-Πολύ καλός κύλινδρος Μειονεκτήματα :Εγκατάσταση με πολυουρεθάνη Defender Golden door (δεν με αφήνουν να βάλω επιλογής μου!!) 3.Porta Block Rock : Κλειδαριά Cisa Revo pro+ap4s+defender cisa 1050 € Πλεονεκτήματα :Εγκατάσταση(τσιμέντο)-φανηκε καλή σαν ποιότητα ,θωράκιση Μειονεκτήματα : Κύλινδρος μέτριος χωρίς δυνατότητα να βάλουμε Cisa S3RS. Defender Cisa (+ 110€ για disec diamond!) Νομίζω κόστος υψηλό για αυτό που παίρνεις Είμαι σε ένα σχετικό αδιέξοδο... Εάν θέλετε να μοιραστείτε τις γνώμες σας θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. εγω θα εβαζα την πορτα στα 850€ αν δεν ειχα σχεση με χρηματοκιβωτια & οπλοκιβωτια στο σπιτι. οπως επισης αν η κατοικια βρισκοταν σε νορμαλ περιοχες απο εγκληματικοτητα. θα ηθελα διευκρινηση : η κλειδαρια ειναι 4 πυροι + γλωσσα επανω ή κατω ; / το defender εχει καποια διασταση ; διαμμετρο ή καποιο στοιχειο ;
LedMan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mclein είπε εγω θα εβαζα την πορτα στα 850€ αν δεν ειχα σχεση με χρηματοκιβωτια & οπλοκιβωτια στο σπιτι. οπως επισης αν η κατοικια βρισκοταν σε νορμαλ περιοχες απο εγκληματικοτητα. θα ηθελα διευκρινηση : η κλειδαρια ειναι 4 πυροι + γλωσσα επανω ή κατω ; / το defender εχει καποια διασταση ; διαμμετρο ή καποιο στοιχειο ; Καλησπέρα!! Χρηματοκιβώτια κ οπλοκιβωτια δεν υπάρχουν..περιοχη Χαλάνδρι. Η κλειδαριά είναι με τη γλώσσα πάνω Συγκεκριμένα cisa 56515-48B Για το defender το μόνο που μου είπανε είναι ότι είναι συμβατό με κύλινδρο 30/50 Είναι με απλή διακοσμητική ροζετα Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από LedMan
mclein Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, LedMan είπε Καλησπέρα!! Χρηματοκιβώτια κ οπλοκιβωτια δεν υπάρχουν..περιοχη Χαλάνδρι. Η κλειδαριά είναι με τη γλώσσα πάνω Συγκεκριμένα cisa 56515-48B Για το defender το μόνο που μου είπανε είναι ότι είναι συμβατό με κύλινδρο 30/50 Είναι με απλή διακοσμητική ροζετα το φθηνο σφερικ ειναι στη φωτογραφια. οκ, των 15€. παλι ειναι μια χαρα για κυλινδρο rs3s.
Προτεινόμενες αναρτήσεις