mclein Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, kronos73 είπε Ευχαριστω αλλά με μπέρδεψες λίγο, δηλαδή δεν αξίζει μία πόρτα που θα πάει 500 ευρώ; η πορτα θα αξιζει / η κλειδαρια & το γενικο συστημα ασφαλειας της ομως σιγουρα οχι. στα 600~700 εχεις ολο το πακετο, υπο φυσιολογικες συνθηκες !
kronos73 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, mclein είπε η πορτα θα αξιζει / η κλειδαρια & το γενικο συστημα ασφαλειας της ομως σιγουρα οχι. στα 600~700 εχεις ολο το πακετο, υπο φυσιολογικες συνθηκες ! Ευχαριστώ, κάποια πρόταση; 27 λεπτά πριν, swayback είπε Είσαι μισθωτής ή εκμισθωτής; Μισθωτής
lefos21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μετα απο αποφαση να βαλω και δευτερη (προσθετη) κλειδαρια στην πορτα, οσο αναφορα το ψυχολογικο τουλαχιστον ηρεμησα, εκανα την τοποθετηση και σας παραθετω καποιες φωτο για να παρετε κι εσεις ιδεες για κατι αντιστοιχο. Το αποτελεσμα με εχει ικανοποιησει αρκετα. 3
turbat0s Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, lefos21 είπε Μετα απο αποφαση να βαλω και δευτερη (προσθετη) κλειδαρια στην πορτα, οσο αναφορα το ψυχολογικο τουλαχιστον ηρεμησα, εκανα την τοποθετηση και σας παραθετω καποιες φωτο για να παρετε κι εσεις ιδεες για κατι αντιστοιχο. Το αποτελεσμα με εχει ικανοποιησει αρκετα. Τί κυλίνδρους έχεις πάνω?
mclein Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, turbat0s είπε Τί κυλίνδρους έχεις πάνω? abloy + dck 21 λεπτά πριν, lefos21 είπε Μετα απο αποφαση να βαλω και δευτερη (προσθετη) κλειδαρια στην πορτα, οσο αναφορα το ψυχολογικο τουλαχιστον ηρεμησα, εκανα την τοποθετηση και σας παραθετω καποιες φωτο για να παρετε κι εσεις ιδεες για κατι αντιστοιχο. Το αποτελεσμα με εχει ικανοποιησει αρκετα. ΑΨΟΓΟΣ ! (θα εχω τα καπελα του abloy δευτερα) 3
Alejandro Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, mclein είπε (θα εχω τα καπελα του abloy δευτερα) Θέλω και εγώ τέτοια!
Alejandro Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αλήθεια θέλω! Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από Alejandro
mclein Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 θα δωθουν σε ολους καπελα abloy - μην ανησυχείτε
kostakiss Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, mclein said: θα δωθουν σε ολους καπελα abloy - μην ανησυχείτε τι ειναι το καπελο και σε τι χρησιμευει?? :p
Alejandro Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, kostakiss είπε τι ειναι το καπελο και σε τι χρησιμευει?? 😛 Τα πλαστικά καπάκια που μπαίνουν στην λαβή του κλειδιού. Προσφέρουν καλύτερο grip.
mclein Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, kostakiss είπε τι ειναι το καπελο και σε τι χρησιμευει?? 😛 Με καπέλο & χωρίς
wiowia Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Σε σπίτι που μετακόμισα πρόσφατα έχει μια πόρτα ασφαλείας της Golden Door με κλειδαριά cisa..Δεν ξέρω κατά ποσό ασφαλής είναι αλλά θα ήθελα μια γνώμη για την κλειδαριά μήπως και την αλλάξω..Ανεβάζω και φωτογραφίες μήπως και βοηθάνε.
mclein Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, wiowia είπε Σε σπίτι που μετακόμισα πρόσφατα έχει μια πόρτα ασφαλείας της Golden Door με κλειδαριά cisa..Δεν ξέρω κατά ποσό ασφαλής είναι αλλά θα ήθελα μια γνώμη για την κλειδαριά μήπως και την αλλάξω..Ανεβάζω και φωτογραφίες μήπως και βοηθάνε. καλη πορτα 12-14 ετων - εντελως ασυντηρητη + κλειδαρια τυπου χρηματοκιβωτιου σε καλη κατασταση. αναβαθμιση κλειδαριας γενικα απο 130€ / αναβαθμιση κλειδαριας σοβαρα απο 180€ / αναβαθμιση κλειδαριας πολυ σοβαρα & κυριως για το μελλον απο 220€. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από mclein 1
wiowia Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 43 λεπτά πριν, mclein είπε καλη πορτα 12-14 ετων - εντελως ασυντηρητη + κλειδαρια τυπου χρηματοκιβωτιου σε καλη κατασταση. αναβαθμιση κλειδαριας γενικα απο 130€ / αναβαθμιση κλειδαριας σοβαρα απο 180€ / αναβαθμιση κλειδαριας πολυ σοβαρα & κυριως για το μελλον απο 220€. Στην Τρίτη περίπτωση τι θα μπορούσαμε να βάλουμε-αλλάξουμε? Θα πρότεινες να μπει κάτι σαν αυτό σαν δεύτερη κλειδαριά και να παραμείνει η υφιστάμενη ως έχει? https://sites.google.com/site/gatemangr/
mclein Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, wiowia είπε Στην Τρίτη περίπτωση τι θα μπορούσαμε να βάλουμε-αλλάξουμε? Θα πρότεινες να μπει κάτι σαν αυτό σαν δεύτερη κλειδαριά και να παραμείνει η υφιστάμενη ως έχει? https://sites.google.com/site/gatemangr/ Omega Plus ή Cisa Revo + Abloy Protec2 ή Rs3s ή Mt5 ή 4ks ή Nw5 ή DCK ή ExperT + Bd200 ή Bkd250 ή MRM29 ================== Το πρώτο σεναριο ειναι αυτουσιο. Παλιο (σχετικα μετα αλλα) αλλα απαραβιαστο προς την ωρα. Το δευτερο σεναριο, περιλαμβανει κλειδαρια + κυλινδρο + εξωτερικο ατσαλινο προστατευτικο. Όσα (ή) υπαρχουν, τοσες επιλογες θεωρω εξιοπιστες για τα επομενα 4~6 χρονια. ================= Το σεναριο με τις κινεζο-αυτοματες κλειδαριες δεν μπορω να το κρινω & δεν το εχω τοποθετησει προσωπικα. Ακουγονται θετικα σχολια σε χρηστες των bnb αλλα σε προσωπικο διαμμερισμα δεν ξερω ποια η χρησιμοτητα. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από mclein 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις