Kingedward Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλή χρονιά παίδες πρώτα απ όλα. Θέλω να ρωτήσω τους γνώστες , πρόσφατα άλλαξα μια κλειδαριά Domus σε ISEO r6 με μη αντιγράψιμο κλειδί και defender. Τι γνώμη έχετε ; Μαλακία ή εντάξει είναι εφόσον δεν είναι και δικό μου το διαμέρισμα και θα κάτσω κανένα χρόνο; Επίσης πόσο κοστολογείται; Ευχαριστώ Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2019 από Kingedward
turbat0s Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Kingedward είπε Επίσης πόσο κοστολογείται; Εσύ πόσο την πλήρωσες?
Kingedward Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, turbat0s είπε Εσύ πόσο την πλήρωσες? Δεν θέλω να κλάψω...
gsf Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Kingedward είπε Καλή χρονιά παίδες πρώτα απ όλα. Θέλω να ρωτήσω τους γνώστες , πρόσφατα άλλαξα μια κλειδαριά Domus σε ISEO r6 με μη αντιγράψιμο κλειδί και defender. Τι γνώμη έχετε ; Μαλακία ή εντάξει είναι εφόσον δεν είναι και δικό μου το διαμέρισμα και θα κάτσω κανένα χρόνο; Επίσης πόσο κοστολογείται; Ευχαριστώ Βγαίνει ο r6 με μη αντιγραψιμο κλειδί;
Kingedward Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, gsf είπε Βγαίνει ο r6 με μη αντιγραψιμο κλειδί; r6 plus νομίζω λέγεται για πόρτα ασφαλείας.
simos1974 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα.. φιλος θελει να αλλαξει κυλινδρο σε πορτα ασφαλειας 10ετιας, ειναι αναμεσα σε mottura C48 και mult lock mt5 και gege pEXTRA, λογω γνωριμιας τους βρισκει σε πολυ καλη τιμη.... καποια γνωμη ,προτιμηση...? Ευχαριστω
john_petrucci7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 37 λεπτά πριν, simos1974 είπε Καλησπερα.. φιλος θελει να αλλαξει κυλινδρο σε πορτα ασφαλειας 10ετιας, ειναι αναμεσα σε mottura C48 και mult lock mt5 και gege pEXTRA, λογω γνωριμιας τους βρισκει σε πολυ καλη τιμη.... καποια γνωμη ,προτιμηση...? Ευχαριστω Mt5 με κλειστα ματια, αλλα ποσο καλη ειναι η τιμη και σεν βαζει εναν abloy p2??
Kingedward Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 15 ώρες πριν, turbat0s είπε Εσύ πόσο την πλήρωσες? Αν θες να γελάσεις σχεδόν 200
mclein Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 18 ώρες πριν, Kingedward είπε Καλή χρονιά παίδες πρώτα απ όλα. Θέλω να ρωτήσω τους γνώστες , πρόσφατα άλλαξα μια κλειδαριά Domus σε ISEO r6 με μη αντιγράψιμο κλειδί και defender. Τι γνώμη έχετε ; Μαλακία ή εντάξει είναι εφόσον δεν είναι και δικό μου το διαμέρισμα και θα κάτσω κανένα χρόνο; Επίσης πόσο κοστολογείται; Ευχαριστώ κλειδαρια domus ? κυλινδρος iseo r6 μη αντιγραψιμο κλειδι ; Iseo κλειδαρια + iseo r6 plus + iseo defender = βαριά 150€ με τα παντα μεσα. 16 ώρες πριν, simos1974 είπε Καλησπερα.. φιλος θελει να αλλαξει κυλινδρο σε πορτα ασφαλειας 10ετιας, ειναι αναμεσα σε mottura C48 και mult lock mt5 και gege pEXTRA, λογω γνωριμιας τους βρισκει σε πολυ καλη τιμη.... καποια γνωμη ,προτιμηση...? Ευχαριστω C48. 1
mclein Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 17 ώρες πριν, gsf είπε Βγαίνει ο r6 με μη αντιγραψιμο κλειδί; εννοειται πως οχι / γι'αυτο κ γελασα στο σχολιο μην παρεξηγηθω !!! 1
kafnas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Αγαπητοί φιλοι καλησπερα, Σε πρόσφατη ερευνα που προσπαθησα να κανω σχετικα με την αλλαγη πόρτας, βρηκα αυτην τη συνομιλία σας εδω και ηθελα να ευχαριστησω ολους αλλα & προσωπικα τον @mclein για ολη την βοηθεια που μου εδωσε στο να κανω μια σωστη επιλογη ! Ειλικρινα δεν εχω λογια για ολο τον επαγγελματισμό του αλλα πολυ περισσοτερο για το ποσο φοβερος ανθρωπος ειναι ! Με τον προσωπικο του χρονο σε μηνυματα με βοηθησε απιστευτα τοσο στην επιλογη αλλα & ακομα πιο πολυ σαν ανθρωπο !!! Θερμα συγχαρητηρια απο καρδιας σε ανθρωπους με τετοιο χαρακτηρα!!!! Ευχομαι καλη συνεχεια σε ολους! 2
kronos73 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα, επειδή δε μπορώ να διαβάσω όλο το νήμα να κάνω μια ερώτηση. Σκέφτομαι να τοποθετήσω πόρτα ασφαλείας στο σπίτι που νοικιάζω. Ποιο είναι το κόστος μαζί με την εργασία για κάτι αξιοπρεπές αλλά οικονομικό; (θα πληρώσω τα περισσότερα). Προτάσεις; Ευχαριστώ
mclein Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, kronos73 είπε Καλησπέρα, επειδή δε μπορώ να διαβάσω όλο το νήμα να κάνω μια ερώτηση. Σκέφτομαι να τοποθετήσω πόρτα ασφαλείας στο σπίτι που νοικιάζω. Ποιο είναι το κόστος μαζί με την εργασία για κάτι αξιοπρεπές αλλά οικονομικό; (θα πληρώσω τα περισσότερα). Προτάσεις; Ευχαριστώ κατι αξιοπρεπες = 600~700 ευρω. κατι νορμαλ = 450~500 ευρω. 2
kronos73 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, mclein είπε κατι αξιοπρεπες = 600~700 ευρω. κατι νορμαλ = 450~500 ευρω. Ευχαριστω αλλά με μπέρδεψες λίγο, δηλαδή δεν αξίζει μία πόρτα που θα πάει 500 ευρώ;
swayback Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, kronos73 είπε Καλησπέρα, επειδή δε μπορώ να διαβάσω όλο το νήμα να κάνω μια ερώτηση. Σκέφτομαι να τοποθετήσω πόρτα ασφαλείας στο σπίτι που νοικιάζω. Ποιο είναι το κόστος μαζί με την εργασία για κάτι αξιοπρεπές αλλά οικονομικό; (θα πληρώσω τα περισσότερα). Προτάσεις; Ευχαριστώ Καλησπέρα. Η πιο value for money επιλογή για μένα, είναι η Atros του Σιάμου. Αν θυμάμαι καλά, 550+ΦΠΑ(με τοποθέτηση μέσα). Αν όμως θες να πληρώσεις πιο λίγα, συνήθως πας στην πιο οικονομική πόρτα του των περισσότερων πορτάδων (Portablock, PortaNova, GoldenDoor, SteelDoor, κλπ). Υπολόγισε χοντρικά περίπου 100€ πιο φθηνά από την Atros του Σιάμου. Είσαι μισθωτής ή εκμισθωτής; Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από swayback 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις