mclein Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 33 λεπτά πριν, gasgounis είπε Εχω θεωρουσα δεδομενο οτι υπαρχει και defender στην πορτα., εφοσον εχεις παρει εναν απο τους ακριβοτερους κυλινδρους, αρα οτι σε νοιαζει η μεγιστη δυνατη ασφαλεια! Οποτε αν παρει καποιος rs3s + defender, να προσεχει για να μην δινει 30 και 40 ευρω καθε τοσο. και να χανει και ενα κλειδι των 60€ γιατι συνηθως για να βγει σπαει & το ατσαλακι.
gasgounis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, mclein είπε και να χανει και ενα κλειδι των 60€ γιατι συνηθως για να βγει σπαει & το ατσαλακι. στην οικογενεια, μας εχει συμβει 4 5 φορες. Ευτυχως δεν εχει σπασει κανενα κλειδι και ειναι ολα λειτουργικα. Οποτε θα διαφωνησω μαζι σου. Υ.Γ. τις 3 τουλαχιστον φορες που εχει συμβει αυτο, ειμασταν τυχεροι γιατι δεν ειχε συμβει ποτε σε κλειδωμενη πορτα, ισως για αυτο να μην εσπασε το ελασμα 1
Menelaos83 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Επειδη λεμε τα καλα αλλα πρεπει να λεμε και τα κακα να ξερουν οσοι πανε σιαμο οτι δεν δινουν ολους τους κυλινδρους που γραφει το σαιτ. Αυτους που λενε οτι βαζουν ειναι οι CES DM5, MOTTURA CHAMPION PRO, ST8 και CES WSM.Επισης καποιους τους παραβλεπουν οποτε να ειστε υποψιασμενοι.Οι τιμες παραμενουν ιδιες μιας και παραγωγικος τυπος με διπλη κλειδαρια μετρητοις ειναι στα 1250. Κλεινοντας θα ηθελα προταση απο τος ειδικους για κλειδαρια εξωτρικης πορτας πολυκατοικιας κλασσικη αλουμινιου με υπαρχουσα κλειδαρια domus οπως τοσες κα τοσες, μιας και τελευταια η περιοχη εχει γινει στοχος.
mclein Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Menelaos83 είπε Επειδη λεμε τα καλα αλλα πρεπει να λεμε και τα κακα να ξερουν οσοι πανε σιαμο οτι δεν δινουν ολους τους κυλινδρους που γραφει το σαιτ. Αυτους που λενε οτι βαζουν ειναι οι CES DM5, MOTTURA CHAMPION PRO, ST8 και CES WSM.Επισης καποιους τους παραβλεπουν οποτε να ειστε υποψιασμενοι.Οι τιμες παραμενουν ιδιες μιας και παραγωγικος τυπος με διπλη κλειδαρια μετρητοις ειναι στα 1250. Κλεινοντας θα ηθελα προταση απο τος ειδικους για κλειδαρια εξωτρικης πορτας πολυκατοικιας κλασσικη αλουμινιου με υπαρχουσα κλειδαρια domus οπως τοσες κα τοσες, μιας και τελευταια η περιοχη εχει γινει στοχος. αν την κλειδωνετε, να τη μετατρεψετε σε 3 σημειων για αρχη / αν δεν ειναι. επισης, ενας ριγωτος κυλινδρος οπου δεν μπορουν να μπουν ασχετα κλειδια μεσα (iseo fx / pc / gege / evva / cisa 3000 κλπ) εναλλακτικα ενας κυλινδρος ασφαλειας μεχρι τα 50-60 ευρω ειναι οκ. (astral s / agb 9000 / eps evva κλπ) 1
Menelaos83 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, mclein είπε αν την κλειδωνετε, να τη μετατρεψετε σε 3 σημειων για αρχη / αν δεν ειναι. επισης, ενας ριγωτος κυλινδρος οπου δεν μπορουν να μπουν ασχετα κλειδια μεσα (iseo fx / pc / gege / evva / cisa 3000 κλπ) εναλλακτικα ενας κυλινδρος ασφαλειας μεχρι τα 50-60 ευρω ειναι οκ. (astral s / agb 9000 / eps evva κλπ) Σε ευχαριστω πολυ. 1
dikonas18 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα στην παρέα. Κέρδισα (!) μια πόρτα ασφαλείας και θα ήθελα, αφού δεν θα πληρώσω κάτι για την πόρτα, να επενδύσω στην αναβάθμισή της. Θα ήθελα λοιπόν πριν την εγκατάσταση να ζητήσω κάποιες αλλαγές (αν γίνονται). Τι θα μου προτείνατε να αλλάξω κατά προτεραιότητα; Υπολογίζω να διαθέσω 200-300 ευρώ. Ευχαριστώ!!!
mclein Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 16 ώρες πριν, dikonas18 είπε Καλησπέρα στην παρέα. Κέρδισα (!) μια πόρτα ασφαλείας και θα ήθελα, αφού δεν θα πληρώσω κάτι για την πόρτα, να επενδύσω στην αναβάθμισή της. Θα ήθελα λοιπόν πριν την εγκατάσταση να ζητήσω κάποιες αλλαγές (αν γίνονται). Τι θα μου προτείνατε να αλλάξω κατά προτεραιότητα; Υπολογίζω να διαθέσω 200-300 ευρώ. Ευχαριστώ!!! φωτογραφια του δωρου ;
dikonas18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έχει μπει ακόμα. Το θέμα είναι να ζητήσω τις αλλαγές πριν μπει. 😉 Αν δεν κάνω λάθος είναι irondoors η εταιρία, αλλά δεν γνωρίζω ακόμα μοντέλο κλπ... Ξέρω είναι λίγο αόριστη η ερώτηση, αλλά θα ήθελα αν υπάρχουν κάποιες γενικές προτάσεις μήπως μπορεί ο προμηθευτής να κάνει τις αλλαγές πριν έρθει στο σπίτι η πόρτα. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από dikonas18
Dvs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 12/1/2019 στις 2:37 ΜΜ, mclein είπε αν την κλειδωνετε, να τη μετατρεψετε σε 3 σημειων για αρχη / αν δεν ειναι. επισης, ενας ριγωτος κυλινδρος οπου δεν μπορουν να μπουν ασχετα κλειδια μεσα (iseo fx / pc / gege / evva / cisa 3000 κλπ) εναλλακτικα ενας κυλινδρος ασφαλειας μεχρι τα 50-60 ευρω ειναι οκ. (astral s / agb 9000 / eps evva κλπ) Αν είναι τριων σημειων, έχει διαφορά αν κλειδώνει μια ή περισσότερες φορές; Σχετίζεται με την κλειδαριά ή με κατι άλλο; Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από Dvs
mclein Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 18 ώρες πριν, dikonas18 είπε Δεν έχει μπει ακόμα. Το θέμα είναι να ζητήσω τις αλλαγές πριν μπει. 😉 Αν δεν κάνω λάθος είναι irondoors η εταιρία, αλλά δεν γνωρίζω ακόμα μοντέλο κλπ... Ξέρω είναι λίγο αόριστη η ερώτηση, αλλά θα ήθελα αν υπάρχουν κάποιες γενικές προτάσεις μήπως μπορεί ο προμηθευτής να κάνει τις αλλαγές πριν έρθει στο σπίτι η πόρτα. πες μας τι διαθετει η πορτα οσον αφορα τον κυλινδρο & το defender γιατι η κλειδαρια θα ειναι securtina ! 18 ώρες πριν, Dvs είπε Αν είναι τριων σημειων, έχει διαφορά αν κλειδώνει μια ή περισσότερες φορές; Σχετίζεται με την κλειδαριά ή με κατι άλλο; η μουλτιτοπ της σιζα (η καλυτερη γραναζωτη στην ελλαδα μετα την GU 5 σημειων) κλειδωνει 2 / 2,5 στροφες. οι γραναζωτες γενικα κλειδωνουν τοσο & οι μαχαιρωτες μια. δυστυχως η GU δεν μπαινει στο 90% των διαθεσιμων προφιλ που χρησιμοποιουν οι αλουμιναδες & φυσικα τους ζητουν οι πελατες ως προς το οικονομικο σκελος.
dikonas18 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, mclein είπε πες μας τι διαθετει η πορτα οσον αφορα τον κυλινδρο & το defender γιατι η κλειδαρια θα ειναι securtina ! ΟΚ. Θα δω αν μπορέσω να βρω παραπάνω πληροφορίες, αλλοιώς θα επανέλθω μετά την τοποθέτηση για βελτιώσεις 1
ghostrider Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Στις 6/1/2019 στις 3:04 ΠΜ, ghostrider είπε Παρόλα όσα έχω διαβασει στο παρων νήμα (και στο προηγούμενο) σε μια ξυλινη πόρτα που εχει παλιο cisa αφαλο και μια εξτρα cisa χρηματοκιβωτίου τι θα ηταν αναβαθμιση ασφαλειας. α) αλλαγη κυλινδρου σε (πχ protec2/ap4s κλπ) και διατηρηση της cisa χρηματοκιβωτίου ή β) αλλαγη της cisa με μια omega hexagon(για ξυλινες)? Δυστυχως δεν μπορω να βαλω αμεσα μια θωρακισμενη η να αλλαχθουν και τα δύο μαζί. ψάχνοντας λίγο τις τιμές σε 2 κλειδαράδες τις γειτονιάς βρήκα τους παρακάτω συνδυασμούς συνδυασμούς για την ξύλινη πόρτα μου α) BD54 + Cisa Asix BS + κλειδαριά για defender + εργασία ~ 100 (μπαίνει και άλλος κύλινδρος αν θέλω με το επιπλέον κόστος) β) αντικατάσταση της χρηματοκιβωτίου με omega exagono + εργασία περίπου 160 γ) defender + protec 2 (3 κλειδιά) + κλειδαριά για defender + εργασία ~ 170 θωρακισμένη θα πήγαινε κάπου στο 450-500 (νομίζω dierre) συν εργασία εγκατάστασης. Ποια είναι η πιο Vfm επιλογή?
agialidis@yahoo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα και καλη χρόνια σε όλους στο σάιτ. Να προσθέσω και εγώ την καλή κριτική μου για τον mclein (Γιωργο) για την άψογη επικοινωνία αλλά και ενημέρωση όσες φορές και αν επικοινωνήσαμε, αλλά και για τις καλές τιμές. Τρομερή κατάρτιση αλλά και ευγένεια. Επίσης πολύ καλά λόγια για τον εγκαταστάτη Αλέξανδρο απο την Θεσσαλονίκη (νομίζω ότι είναι και αυτός μέσα εδώ). Άψογος, καθαρός και ευγενέστατος. Ευχαριστώ παιδιά. 2 1
mclein Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, ghostrider είπε ψάχνοντας λίγο τις τιμές σε 2 κλειδαράδες τις γειτονιάς βρήκα τους παρακάτω συνδυασμούς συνδυασμούς για την ξύλινη πόρτα μου α) BD54 + Cisa Asix BS + κλειδαριά για defender + εργασία ~ 100 (μπαίνει και άλλος κύλινδρος αν θέλω με το επιπλέον κόστος) β) αντικατάσταση της χρηματοκιβωτίου με omega exagono + εργασία περίπου 160 γ) defender + protec 2 (3 κλειδιά) + κλειδαριά για defender + εργασία ~ 170 θωρακισμένη θα πήγαινε κάπου στο 450-500 (νομίζω dierre) συν εργασία εγκατάστασης. Ποια είναι η πιο Vfm επιλογή? αν θελεις στειλε μου πμ με φωτο της πορτας κ θα σου γραψω τις "σωστες" τιμες που ισως πρεπει να ψαξεις.
ghostrider Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, mclein είπε αν θελεις στειλε μου πμ με φωτο της πορτας κ θα σου γραψω τις "σωστες" τιμες που ισως πρεπει να ψαξεις. ok μόλις παω σπίτι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις