paiktaras69 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, mclein είπε η καλυτερη θεση του deadbolt ειναι στη θεση του συρτη που ειναι σχεδον ετοιμα τα παντα. το ακούω πολύ λογικό , οπότε θες μόνο κάποιο τρύπημα στην κάσα λογικά για να περνάει ο πίρος . . . . . έχουμε κάποια πρόταση ?
lefos21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, mclein είπε το ιδιο θα γινει και με την μονοστροφη κλειδαρια που επελεξες by the way. Ναι οντως, την απεκλεισα ηδη.
mclein Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε το ακούω πολύ λογικό , οπότε θες μόνο κάποιο τρύπημα στην κάσα λογικά για να περνάει ο πίρος . . . . . έχουμε κάποια πρόταση ? ειτε mul-t-lock / ειτε abloy. ακριβο σπορ και τα δυο και περιττο θα ελεγα σε μια νορμαλ θωρακισμενη πορτα με καλη κλειδαρια.
lefos21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε σε περίπτωση διάρρηξης μάματα με κεφαλαία γράμματα . Εμένα με ενδιαφέρει η εφαρμογή του deadbolt, αν τοποθετήται στην θέση του πόμολου και αν χρειάζεται κάτι έξτρα στην κάσα Το συρτη νομιζω μου τον εχουν βαλει με ηλεκτροκολληση, δεν ειμαι σιγουρος.αλλα αυτα απ οτι ειδα δεν εχουν μεγαλο ανοιγμα νομιζω μεχρι 45mm, η θωρακισμενες ειναι πιο παχιες.
lefos21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Τελικα καμια προταση για οικονομικο κυλινδρο?
gasgounis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 σχετικο με το Rs3S θα σας πω την εμπειρια μου απο πρακτικη πλευρα: εχει τυχει και σε εμενα καποια φορα που πηγα στο πατρικο μου αλλα και στους γονεις μου να κανουμε λαθος και να βαζουμε το κλειδι του σε λαθος κλειδαρια. Η επ[ομενη κινηση που κανουμε ειναι να φωναζουμε κλειδαρα για να ανοιξει την πορτα και να βγαλει το σφηνομενο κλειδι του RS3S απο την αλλη κλειδαρια. Σφηνωνει και δεν βγαινει με τιποτα. Απο αποψη ασφαλειας τα εχουν πει οι ειδικοι. Να το εχετε και αυτο στο μυαλο σας. Δυστυχως μια φορα το χρονο σε καποιον απο εμας θα συμβει...! 1
kstgr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Το επιβεβαιώνω αυτό, έχω δει να συμβαίνει από τρομερή βιασύνη/αφηρημάδα/βλακεία ( ; ) να μπαίνει σε κλειδαριά αυτοκινήτου και να μη βγαίνει με τίποτα.. Τελικά βγήκε μετά από μισή ώρα περίπου 1
swayback Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Υποψιάζομαι αυτό θα συμβαίνει λόγω του κινητού στοιχείου που έχει το κλειδί. Ίσως. Spoiler
Alejandro Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, swayback είπε Υποψιάζομαι αυτό θα συμβαίνει λόγω του κινητού στοιχείου που έχει το κλειδί. Ίσως. Απόκρυψη περιεχομένων Αυτή είναι η 1η σκέψη που έκανα και εγώ.
mclein Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 πολυ ερωτευμενος πρεπει να ναι καποιος για να βαλει το κλειδι του rs3s σε αλλη πορτα / αλλη κλειδαρια κλπ 1
ringboy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Αν ξεκλειδωνεις 20 χρονια με κλειδι χρηματοκιβωτιου, αντε μετα να συνηθισεις να ξεχωριζεις τα κανονικα κλειδια.
gasgounis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, mclein είπε πολυ ερωτευμενος πρεπει να ναι καποιος για να βαλει το κλειδι του rs3s σε αλλη πορτα / αλλη κλειδαρια κλπ γιατι το θεωρεις τοσο απιθανο να συμβει? Προσωπικα, η πορτα που ειναι ο rs3s εχει αλλη μια cisa πανω (AP3) και η εξωπορτα εχει επισης Cisa (δεν θυμαμαι μοντελο) και ολα τα κλειδια ειναι παρομοια. Κανενα καλο κολπο υπαρχει εκτος απο διαφορετικου χρωματος καπακι (δεν ξερω πως λεγεται...) στο αλλο ακρο των κλειδιων?
kstgr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 21 ώρες πριν, swayback είπε Υποψιάζομαι αυτό θα συμβαίνει λόγω του κινητού στοιχείου που έχει το κλειδί. Ίσως. Απόκρυψη περιεχομένων Ναι, γαντζώνει αφότου γίνει το λάθος και μπει και μετά δε βγαίνει με τίποτα
mclein Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, gasgounis είπε γιατι το θεωρεις τοσο απιθανο να συμβει? Προσωπικα, η πορτα που ειναι ο rs3s εχει αλλη μια cisa πανω (AP3) και η εξωπορτα εχει επισης Cisa (δεν θυμαμαι μοντελο) και ολα τα κλειδια ειναι παρομοια. Κανενα καλο κολπο υπαρχει εκτος απο διαφορετικου χρωματος καπακι (δεν ξερω πως λεγεται...) στο αλλο ακρο των κλειδιων? γιατι οσες φορες εχω παει ειναι κολλημενο το ατσαλακι αναμεσα στον κυλινδρο & το defender της ασχετης πορτας. το κλειδι δεν μπαινει πουθενα αλλου / σε κανεναν αλλο κυλινδρο εννοω.
gasgounis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, mclein είπε γιατι οσες φορες εχω παει ειναι κολλημενο το ατσαλακι αναμεσα στον κυλινδρο & το defender της ασχετης πορτας. το κλειδι δεν μπαινει πουθενα αλλου / σε κανεναν αλλο κυλινδρο εννοω. Εχω θεωρουσα δεδομενο οτι υπαρχει και defender στην πορτα., εφοσον εχεις παρει εναν απο τους ακριβοτερους κυλινδρους, αρα οτι σε νοιαζει η μεγιστη δυνατη ασφαλεια! Οποτε αν παρει καποιος rs3s + defender, να προσεχει για να μην δινει 30 και 40 ευρω καθε τοσο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις