Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mclein είπε

η καλυτερη θεση του deadbolt ειναι στη θεση του συρτη που ειναι σχεδον ετοιμα τα παντα.

το ακούω πολύ λογικό , οπότε θες μόνο κάποιο τρύπημα στην κάσα λογικά για να περνάει ο πίρος . . . . .  

έχουμε κάποια πρόταση ?

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mclein είπε

το ιδιο θα γινει και με την μονοστροφη κλειδαρια που επελεξες by the way.

Ναι οντως, την απεκλεισα ηδη.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

το ακούω πολύ λογικό , οπότε θες μόνο κάποιο τρύπημα στην κάσα λογικά για να περνάει ο πίρος . . . . .  

έχουμε κάποια πρόταση ?

ειτε mul-t-lock / ειτε abloy. ακριβο σπορ και τα δυο και περιττο θα ελεγα σε μια νορμαλ θωρακισμενη πορτα με καλη κλειδαρια.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

σε περίπτωση διάρρηξης μάματα με κεφαλαία γράμματα :) . Εμένα με ενδιαφέρει η εφαρμογή του deadbolt, αν τοποθετήται στην θέση του πόμολου και αν χρειάζεται κάτι έξτρα  στην κάσα 

Το συρτη νομιζω μου τον εχουν βαλει με ηλεκτροκολληση, δεν ειμαι σιγουρος.αλλα αυτα απ οτι ειδα δεν εχουν μεγαλο ανοιγμα νομιζω μεχρι 45mm, η θωρακισμενες ειναι πιο παχιες.

Δημοσ.

σχετικο με το Rs3S θα σας πω την εμπειρια μου απο πρακτικη πλευρα: εχει τυχει και σε εμενα καποια φορα που πηγα στο πατρικο μου αλλα και στους γονεις μου να κανουμε λαθος και να βαζουμε το κλειδι του σε λαθος κλειδαρια. Η επ[ομενη κινηση που κανουμε ειναι να φωναζουμε κλειδαρα για να ανοιξει την πορτα και να βγαλει το σφηνομενο κλειδι του RS3S  απο την αλλη κλειδαρια. Σφηνωνει και δεν βγαινει με τιποτα. Απο αποψη ασφαλειας τα εχουν πει οι ειδικοι.

Να το εχετε και αυτο στο μυαλο σας. Δυστυχως μια φορα το χρονο σε καποιον απο εμας θα συμβει...!

• Confused 1
Δημοσ.

Το επιβεβαιώνω αυτό, έχω δει να συμβαίνει από τρομερή βιασύνη/αφηρημάδα/βλακεία (  ; ) να μπαίνει σε κλειδαριά αυτοκινήτου και να μη βγαίνει με τίποτα.. Τελικά βγήκε μετά από μισή ώρα περίπου

• Sad 1
Δημοσ.

Υποψιάζομαι αυτό θα συμβαίνει λόγω του κινητού στοιχείου που έχει το κλειδί. Ίσως.

Spoiler

cilindro-europeo-cisa-rs3s-prezzo-ferram

Δημοσ.
6 ώρες πριν, swayback είπε

Υποψιάζομαι αυτό θα συμβαίνει λόγω του κινητού στοιχείου που έχει το κλειδί. Ίσως.

Απόκρυψη περιεχομένων

Αυτή είναι η 1η σκέψη που έκανα και εγώ.

Δημοσ.

πολυ ερωτευμενος πρεπει να ναι καποιος για να βαλει το κλειδι του rs3s σε αλλη πορτα / αλλη κλειδαρια κλπ :D :P  

• Like 1
Δημοσ.

Αν ξεκλειδωνεις 20  χρονια με κλειδι χρηματοκιβωτιου, αντε μετα να συνηθισεις

να ξεχωριζεις τα κανονικα κλειδια.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mclein είπε

πολυ ερωτευμενος πρεπει να ναι καποιος για να βαλει το κλειδι του rs3s σε αλλη πορτα / αλλη κλειδαρια κλπ :D :P  

γιατι το θεωρεις τοσο απιθανο να συμβει?

Προσωπικα, η πορτα που ειναι ο rs3s εχει αλλη μια cisa πανω (AP3) και η εξωπορτα εχει επισης Cisa (δεν θυμαμαι μοντελο) και ολα τα κλειδια ειναι παρομοια.

Κανενα καλο κολπο υπαρχει εκτος απο διαφορετικου χρωματος καπακι (δεν ξερω πως λεγεται...) στο αλλο ακρο των κλειδιων?

Δημοσ.
21 ώρες πριν, swayback είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Ναι, γαντζώνει αφότου γίνει το λάθος και μπει και μετά δε βγαίνει με τίποτα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, gasgounis είπε

γιατι το θεωρεις τοσο απιθανο να συμβει?

Προσωπικα, η πορτα που ειναι ο rs3s εχει αλλη μια cisa πανω (AP3) και η εξωπορτα εχει επισης Cisa (δεν θυμαμαι μοντελο) και ολα τα κλειδια ειναι παρομοια.

Κανενα καλο κολπο υπαρχει εκτος απο διαφορετικου χρωματος καπακι (δεν ξερω πως λεγεται...) στο αλλο ακρο των κλειδιων?

γιατι οσες φορες εχω παει ειναι κολλημενο το ατσαλακι αναμεσα στον κυλινδρο & το defender της ασχετης πορτας.

το κλειδι δεν μπαινει πουθενα αλλου / σε κανεναν αλλο κυλινδρο εννοω.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, mclein είπε

γιατι οσες φορες εχω παει ειναι κολλημενο το ατσαλακι αναμεσα στον κυλινδρο & το defender της ασχετης πορτας.

το κλειδι δεν μπαινει πουθενα αλλου / σε κανεναν αλλο κυλινδρο εννοω.

Εχω θεωρουσα δεδομενο οτι υπαρχει και defender στην πορτα., εφοσον εχεις παρει εναν απο τους ακριβοτερους κυλινδρους, αρα οτι σε νοιαζει η μεγιστη δυνατη ασφαλεια!

Οποτε αν παρει καποιος rs3s + defender, να προσεχει για να μην δινει 30 και 40 ευρω καθε τοσο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...