bobptz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, audiobil είπε Η πόρτα βρέθηκε ανοιχτή και κλειδωμένη δυο φορές(αυτό εννοώ με τους πυρους έξω).Κανενα ίχνος παραβίασης και κλοπής. Για πιο λόγο να σου ξεκλειδώσουν την πόρτα, να μη σου πάρουν τίποτα και όταν φεύγουνε να γυρίσουν την κλειδαριά στη θέση "κλειδωμένο" αλλά να μένει και ανοιχτή? Μήπως την κλειδώσατε εσείς βιαστικά όταν φεύγατε και την αφήσατε εσείς σε αυτή την κατάσταση? Το μόνο άλλο σενάριο είναι κάποιος να θέλει να σε τρομοκρατήσει και να σου δείξει ότι έχει έλεγχο της κατοικίας σου. Και πάλι δε θα ανακάτευε κάτι? Δε θα πήγαινε κάπου το μυαλό σου? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από bobptz
audiobil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, bobptz είπε Για πιο λόγο να σου ξεκλειδώσουν την πόρτα, να μη σου πάρουν τίποτα και όταν φεύγουνε να γυρίσουν την κλειδαριά στη θέση "κλειδωμένο" αλλά να μένει και ανοιχτή? Μήπως την κλειδώσατε εσείς βιαστικά όταν φεύγατε και την αφήσατε εσείς σε αυτή την κατάσταση? Το μόνο άλλο σενάριο είναι κάποιος να θέλει να σε τρομοκρατήσει και να σου δείξει ότι έχει έλεγχο της κατοικίας σου. Και πάλι δε θα ανακάτευε κάτι? Δε θα πήγαινε κάπου το μυαλό σου? Αυτό προσπαθώ να καταλάβω κ εγώ.Το ζήτημα είναι μπορεί να ανοίξει η κλειδαριά με πασπαρτού που μου είπε η αστυνομία η όχι;
adsl2+ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, audiobil είπε Αυτό προσπαθώ να καταλάβω κ εγώ.Το ζήτημα είναι μπορεί να ανοίξει η κλειδαριά με πασπαρτού που μου είπε η αστυνομία η όχι; Απορώ πως η αστυνομία αποδέχτηκε ότι έγινε διαρρηξη χωρίς ευρήματα βασιζόμενη στην δική σου υπόδειξη, έκανε έρευνα για αποτυπώματα;
mclein Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, audiobil είπε Αυτό προσπαθώ να καταλάβω κ εγώ.Το ζήτημα είναι μπορεί να ανοίξει η κλειδαριά με πασπαρτού που μου είπε η αστυνομία η όχι; μηπως μας δουλευεις ; 2 ώρες πριν, adsl2+ είπε Απορώ πως η αστυνομία αποδέχτηκε ότι έγινε διαρρηξη χωρίς ευρήματα βασιζόμενη στην δική σου υπόδειξη, έκανε έρευνα για αποτυπώματα; ποια αστυνομια αποδεχθηκε το γεγονος ; δεν υπαρχει καταγραφη του γεγονοτος. τουλαχιστον οχι με το συνηθισμενο τροπο δλδ "παραβιαση θωρακισμενης πορτας με σύγχρονη κλειδαρια" κλπ... τωρα ο συμφορουμιτης ή μας δουλευει ή οι της αστυνομιας δεν εκαναν σωστα τη δουλεια τους. 3 ώρες πριν, bobptz είπε Για πιο λόγο να σου ξεκλειδώσουν την πόρτα, να μη σου πάρουν τίποτα και όταν φεύγουνε να γυρίσουν την κλειδαριά στη θέση "κλειδωμένο" αλλά να μένει και ανοιχτή? ξεκλειδωσαν, ανοιξαν την πορτα, την αφησαν ανοιχτη & κλειδωσαν 2 απο τις 3 στροφες της κλειδαριας. μαλλον ηταν χιουμοριστες οι διαρρηκτες Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από mclein 1
adsl2+ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, mclein είπε μηπως μας δουλευεις ; ποια αστυνομια αποδεχθηκε το γεγονος ; δεν υπαρχει καταγραφη του γεγονοτος. τουλαχιστον οχι με το συνηθισμενο τροπο δλδ "παραβιαση θωρακισμενης πορτας με σύγχρονη κλειδαρια" κλπ... τωρα ο συμφορουμιτης ή μας δουλευει ή οι της αστυνομιας δεν εκαναν σωστα τη δουλεια τους. Έτσι λέει , ίσως κατάλαβαν ότι δεν έγινε διαρρηξη - παραβίαση του σπιτιού και του είπαν για πασπαρτού....!
mclein Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, adsl2+ είπε Έτσι λέει , ίσως κατάλαβαν ότι δεν έγινε διαρρηξη - παραβίαση του σπιτιού και του είπαν για πασπαρτού....! η αστυνομια (διας, ασφαλεια κλπ) ειναι ακομη απο τους πρωτους που προτεινουν omega plus σε διαρρηξεις με κλειδαρια χρηματοκιβωτιου... σιγα μην του ειπαν για πασπαρτου κ φεγγαρια χαρτινα... Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από mclein
n4sleep Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά εγώ πάντως την έχω πατήσει ως εξής. Βιάζομαι να φύγω , μιλάω στο τηλέφωνο και κλειδώνω την πόρτα στον αέρα. Δηλαδή κλειδώνω ενώ η πόρτα είναι ελάχιστα ανοιχτή αλλά με το σκοτάδι δεν φαινόταν. Έρχεται η κοπέλα μου και με παίρνει τηλέφωνο και λέει μας διέρρηξαν. Κοιτάμε δεν λείπει τίποτα. Τσεκάρω τις κάμερες και δεν ήρθε ποτέ κανείς, απλά εγώ κλείδωσα «την ανοιχτή πόρτα». Έτσι την βρήκε η κοπέλια ανοιχτή και με τους πύρους έξω..
audiobil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι και κλείνω το θέμα.Οπως καταλαβαίνετε οι σοβαροί του φόρουμ ούτε τρελός είμαι ούτε αργόσχολος να μην έχω τι να κάνω και να έβγαλα μια φανταστική ιστορία να σας την πω να περάσει η ώρα και να γελάσουμε όπως το αντιμετωπίζεται κάποιοι.Το περιστατικό συνέβη όπως ακριβώς σας το είπα και καταγράφηκε από την αστυνομία χολαργου.Ο λόγος που το ανέφερα και ζήτησα την γνώμη σας ήταν ακριβώς επειδή και εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω.Και αφού η κλειδαριά δεν ανοίγει μπορεί όντως να έγινε ανθρώπινο λάθος.Οπως και να έχει ευχαριστώ τους φίλους που απάντησαν σοβαρά και είχαν διάθεση να βοηθήσουν.Για τους λίγους ξερόλες που είχαν διάθεση να ειρωνευτούν εύχομαι όταν χρειαστούν εκείνοι βοήθεια να μην τους αντιμετωπίσουν έτσι.Οπως και να έχει θα βάλω και ένα σύστημα συναγερμού για να κοιμάμαι ποιο ήσυχος και καλή καρδιά παιδιά. Ευχαριστώ. ΥΓ. Οποίος φίλος έχει διάθεση να προτείνει κάποιο σύστημα συναγερμού αξιόπιστο ας το κάνει. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από audiobil
Pokemon640 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, n4sleep είπε Παιδιά εγώ πάντως την έχω πατήσει ως εξής. Βιάζομαι να φύγω , μιλάω στο τηλέφωνο και κλειδώνω την πόρτα στον αέρα. Δηλαδή κλειδώνω ενώ η πόρτα είναι ελάχιστα ανοιχτή αλλά με το σκοτάδι δεν φαινόταν. Έρχεται η κοπέλα μου και με παίρνει τηλέφωνο και λέει μας διέρρηξαν. Κοιτάμε δεν λείπει τίποτα. Τσεκάρω τις κάμερες και δεν ήρθε ποτέ κανείς, απλά εγώ κλείδωσα «την ανοιχτή πόρτα». Έτσι την βρήκε η κοπέλια ανοιχτή και με τους πύρους έξω.. μου θύμησες άλλη ιστορία ενός που άφησε ανοιχτή πόρτα, έλειπε 14 μέρες και όταν γύρισε ήταν όλα In place. Του λεω, άντε παίξε τζόκερ, παραήσουν τυχερός αυτή τη φορά. 😄 1
mclein Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, audiobil είπε Επανέρχομαι και κλείνω το θέμα.Οπως καταλαβαίνετε οι σοβαροί του φόρουμ ούτε τρελός είμαι ούτε αργόσχολος να μην έχω τι να κάνω και να έβγαλα μια φανταστική ιστορία να σας την πω να περάσει η ώρα και να γελάσουμε όπως το αντιμετωπίζεται κάποιοι.Το περιστατικό συνέβη όπως ακριβώς σας το είπα και καταγράφηκε από την αστυνομία χολαργου.Ο λόγος που το ανέφερα και ζήτησα την γνώμη σας ήταν ακριβώς επειδή και εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω.Και αφού η κλειδαριά δεν ανοίγει μπορεί όντως να έγινε ανθρώπινο λάθος.Οπως και να έχει ευχαριστώ τους φίλους που απάντησαν σοβαρά και είχαν διάθεση να βοηθήσουν.Για τους λίγους ξερόλες που είχαν διάθεση να ειρωνευτούν εύχομαι όταν χρειαστούν εκείνοι βοήθεια να μην τους αντιμετωπίσουν έτσι.Οπως και να έχει θα βάλω και ένα σύστημα συναγερμού για να κοιμάμαι ποιο ήσυχος και καλή καρδιά παιδιά. Ευχαριστώ. ΥΓ. Οποίος φίλος έχει διάθεση να προτείνει κάποιο σύστημα συναγερμού αξιόπιστο ας το κάνει. στο σπιτι μου εχω εγκατασταση απο την εταιρεια : www.inprotec.gr/etairia.html απο τιμες δεν ειναι φθηνοι αλλα δεν ειναι και ακριβοι. χαρακτηριζονται απο συνεπεια & σεβασμο σε αυτο που θα ζητησεις. τελος, το σπιτι θα "παραδοθει" οπως ηταν πριν ερθουν για την οποια εργασια. υγ - ασφαλεια & αποτυπωματα ήρθαν / εληφθησαν απο το σπιτι ;
audiobil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, mclein είπε στο σπιτι μου εχω εγκατασταση απο την εταιρεια : www.inprotec.gr/etairia.html απο τιμες δεν ειναι φθηνοι αλλα δεν ειναι και ακριβοι. χαρακτηριζονται απο συνεπεια & σεβασμο σε αυτο που θα ζητησεις. τελος, το σπιτι θα "παραδοθει" οπως ηταν πριν ερθουν για την οποια εργασια. υγ - ασφαλεια & αποτυπωματα ήρθαν / εληφθησαν απο το σπιτι ; Θα καλέσω για μια προσφορά.Σε ευχαριστώ. Μου είπαν οι αστυνομικοί να ελέγξω αν λειπει κάτι και αν θέλω να πάω στο τμήμα του χολαργου και να ζητήσω να έρθει η σήμανση για αποτύπωματα αλλά αν δεν λειπει κάτι καλύτερα να το αποφύγω για να γλυτωσω την αναστάτωση στο σπίτι.
mclein Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, audiobil είπε Θα καλέσω για μια προσφορά.Σε ευχαριστώ. Μου είπαν οι αστυνομικοί να ελέγξω αν λειπει κάτι και αν θέλω να πάω στο τμήμα του χολαργου και να ζητήσω να έρθει η σήμανση για αποτύπωματα αλλά αν δεν λειπει κάτι καλύτερα να το αποφύγω για να γλυτωσω την αναστάτωση στο σπίτι. υπαρχει κανενα σημαδι στο κουδουνι ή στο διακοπτη του φωτισμου ή στο πομολο της πορτας εξωτερικα (ριξε μια ματια κ απο κατω) ή στο κουμπι του ασανσερ ; αν εχεις αποθηκη στο υπογειο, μηπως εριξες καμια ματια ; η κασα της πορτας (κυριως τα ξυλα) που μπορεις να ελεγξεις σου φαινονται νορμαλ ή θα μπορουσαν να εχουν ξεκουμπωσει ; το τελευταιο μπορεις να το ελεγξεις χτυπωντας με την παλαμη ανοιχτη κ ακουγοντας αν ειναι κουφια εντελως η κασα ή αν παιξει/τριξει. τελος, μπορεις να δεις με κλειστη πορτα αν κλειδωσεις 1 ή/και 2 στροφες αν σπρωξεις την πορτα αν ανοιγει ; ευχαριστώ. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από mclein
ringboy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, n4sleep είπε Παιδιά εγώ πάντως την έχω πατήσει ως εξής. Βιάζομαι να φύγω , μιλάω στο τηλέφωνο και κλειδώνω την πόρτα στον αέρα Το ιδιο και εγω. Πηγα επισκεψη καπου, και επεστρεψα σαν κυριος. Βρηκα την πορτα ανοιχτη, και κατατρομαξα, αλλα μολις ειδα οτι ηταν κλειδωμενη καταλαβα τι συνεβη. Βεβαια απο τοτε ειμαι πιο προσεκτικος οταν κλειδωνω.
kax54638 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Μια γνώμη από όσους γνωρίζουν. Το συγκεκριμένο defender για Omega plus έχει τοποθετηθεί σωστά; Ρωτάω γιατί από το πλάι φαίνονται σπείρες. Δεν κουνιέται φυσικά ούτε μπορεί να μπει πιο μέσα (φαίνεται σαν να πατάει στην κλειδαριά αν το δεις από μποστα οπότε δεν μπορεί να μπει πιο "βαθιά"). Είναι ας πούμε σαν η "ροζέτα" να είναι μικρή. Είναι κάτι τέτοιο επικίνδυνο; Είναι λάθος εγκατάστασης ή λάθος εξάρτημα; Και αν είναι διορθώνεται εύκολα; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από kax54638 1
kioan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Σκέφτομαι να βάλω θωρακισμένη πόρτα από Golden Door και με ενημέρωσαν πως στο θέμα του αφαλού έχουν δύο βασικούς τύπους που εγκαθιστούν (σελίδα 64 του καταλόγου): Είτε έναν απλούστερο Cisa (δεν είδα ακριβώς το μοντέλο, έμοιαζε με Astral S), είτε έναν Cisa RS3S με επιπλέον κόστος 130 (χωρίς ΦΠΑ). Αξίζει τα λεφτά να μπει ο RS3 S; Σκεφτόμουν μήπως αρχικά να πάρω με την απλούστερο αφαλό (που δεν έχει επιπλέον κόστος) και να τον αλλάξω με Abloy Protec 2. Έχω αυτόν τον αφαλό σε άλλη πόρτα και είμαι ευχαριστημένος. Ποια η γνώμη σας; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις