Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε mclein καλησπερα και παλι,κανω ολικη ανακαίνιση σε ενα σπιτι του 1970 ,μαζι με πατωματα κουφωματα κτλ θα αλλαξω και τη πορτα,ο μηχανικος που εχει αναλαβει το εργο μου ειπε οτι συνεργαζεται με την ιταλικη dierre για τις πορτες,Τι γνωμη εχεις για την εταιρια?

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Giorgis4 είπε

dck agb ειναι η καλυτερη λυση στα καλυτερα λεφτα.

αλλιως agb9000 / abloy protec2 / cisa astral s / securemme k64 (αν υπαρχει) / kaba experT / evva eps / evva ics / gege Pextra

Σωστός mclein;;;

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τις βρίσκω όλες διαθέσιμες, βλέπω όμως ότι κάποιες έχουν γενικά χαμηλή τιμή. 

Κάποιες της Abus πχ ή από άλλες εταιρίες με 150euros δε θεωρούνται καλύτερες; 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, MikeG είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τις βρίσκω όλες διαθέσιμες, βλέπω όμως ότι κάποιες έχουν γενικά χαμηλή τιμή. 

Κάποιες της Abus πχ ή από άλλες εταιρίες με 150euros δε θεωρούνται καλύτερες; 

Ευχαριστώ 

Το θέμα είναι ότι με ένα  λοστό ανοίγει η πόρτα.τον ίδιο προβληματισμό έχω και εγώ με σπίτι στο χωριό.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gsf είπε

Το θέμα είναι ότι με ένα  λοστό ανοίγει η πόρτα.τον ίδιο προβληματισμό έχω και εγώ με σπίτι στο χωριό.

Έχει περιμετρικά κλείδωμα κσι επίσης δεν έχει χώρο να μπει λοστος. Μόνο με ηλεκτρικό εργαλείο αν προσπαθήσουν να τρυπησουν - κόψουν. Ο ομφαλος με ανυσηχει ώστε να μη σπάει με σπρέι ή να ανοίγει πολύ πολύ εύκολα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MikeG είπε

Έχει περιμετρικά κλείδωμα κσι επίσης δεν έχει χώρο να μπει λοστος. Μόνο με ηλεκτρικό εργαλείο αν προσπαθήσουν να τρυπησουν - κόψουν. Ο ομφαλος με ανυσηχει ώστε να μη σπάει με σπρέι ή να ανοίγει πολύ πολύ εύκολα. 

Περιμετρικό κλείδωμα έχει και η δική μου και σκέφτομαι να βάλω επιπλέον πτυσσόμενα κάγκελα.

http://viometaloumin.gr/τα-προϊόντα-της-βιομεταλουμίν/πτυσσόμενα-κάγκελα-ασφαλείας/πτυσσόμενη-ασφάλεια-γαλβανισμένου-χ/

Επεξ/σία από gsf
Δημοσ.
Στις 24/12/2018 στις 6:57 ΜΜ, Skin79 είπε

Εδω ειμαστε... 

Μπηκε η νεα κλειδαρια  λοιπον..

Απο εξω ανοιγουμε με το κλειδι που γραφει silca και απο μεσα ανοιγουμε κανονικα με το χερουλι.

IMG_20181224_181309.jpg

αφου ειναι ξεκλειδωτα, λογικο να ανοιγετε με το χερουλι απο μεσα... :D 

απορω ποιος σας δουλεψε τοσο χοντρα κ σας πουλησε mottura ηλεκτρικη για αυτοματου κλειδωματος !!! 

10 ώρες πριν, IKARIWTHS είπε

Φιλε mclein καλησπερα και παλι,κανω ολικη ανακαίνιση σε ενα σπιτι του 1970 ,μαζι με πατωματα κουφωματα κτλ θα αλλαξω και τη πορτα,ο μηχανικος που εχει αναλαβει το εργο μου ειπε οτι συνεργαζεται με την ιταλικη dierre για τις πορτες,Τι γνωμη εχεις για την εταιρια?

πολυ καλη για τα λεφτα της. ειδικα στα 600 ~ 700 δυσκολα βρισκεις κατι τοσο ομορφο.

βεβαια η οποια κλειδαρια θα εχει επανω θα ειναι αστεια εως τα 1100 ευρω / για παραπανω δε γνωριζω.

1 ώρα πριν, MikeG είπε

περιμετρικα κλειδωμα αλουμινοπορτα ; μπορουμε να δουμε το κλειδωμα αυτο σε καποια φωτο ;

επισης, ποιος ερχεται να ριξει φρεον πανω στον αφαλο σας ; γιατι αυτο το σπρέι που εχει για καραμελα η αστυνομια ειναι ενα απλο μπουκαλι φρεον.

το οποιο βεβαια αν πεσει πανω στα δαχτυλα ή στην υπολοιπη πορτα θα κανει τρυπα ετσι κ αλλιως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, mclein είπε

απορω ποιος σας δουλεψε τοσο χοντρα κ σας πουλησε mottura ηλεκτρικη για αυτοματου κλειδωματος !!! 

O SIAMOS έχει ηλεκτρομηχανική   MOTTURA X NOVA AUTO LOCK – αυτόματο κλείδωμα  και ASSA ABLOY – αυτόματο κλείδωμα  ΡΕΥΜΑΤΟΣ–ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ–ΑΝΤΙPANIC στην παρουσίαση που μου έκανε ξεκλειδώνει με το χερούλι                                       

ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ : ASSA ABLOY ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙPANIC (νέας γενιάς)

Κλειδαριά που κλειδώνει αυτόματα σε κάθε κλείσιμο της πόρτας και ξεκλειδώνει αυτόματα

από κάθε διαμέρισμα με το υπάρχον button των θυροτηλεφώνων.

Εσωτερικά, το ξεκλείδωμα της πόρτας γίνεται με την χειρολαβή (πετούγια), ώστε σε

περίπτωση πανικού να είναι άμεση και γρήγορη η έξοδος.

Αντέχει σε πίεση τριών (3) τόνων εφ’ όσων είναι τοποθετημένη σε σωστή θωρακισμένη

πόρτα. Θεωρείται πολύ έξυπνη κλειδαριά για κεντρικές εισόδους πολυκατοικιών με

υψηλό CE λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψιν τον άνθρωπο σε ότι αφορά την προστασία και την

απλοποιημένη λειτουργία σε ότι αφορά το κλείδωμα – ξεκλείδωμα.                                                              [Το έκανα αντιγραφή από την προσφορά]

Επεξ/σία από adsl2+
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, mclein είπε

πολυ καλη για τα λεφτα της. ειδικα στα 600 ~ 700 δυσκολα βρισκεις κατι τοσο ομορφο.

βεβαια η οποια κλειδαρια θα εχει επανω θα ειναι αστεια εως τα 1100 ευρω / για παραπανω δε γνωριζω.

περιμετρικα κλειδωμα αλουμινοπορτα ; μπορουμε να δουμε το κλειδωμα αυτο σε καποια φωτο ;

επισης, ποιος ερχεται να ριξει φρεον πανω στον αφαλο σας ; γιατι αυτο το σπρέι που εχει για καραμελα η αστυνομια ειναι ενα απλο μπουκαλι φρεον.

το οποιο βεβαια αν πεσει πανω στα δαχτυλα ή στην υπολοιπη πορτα θα κανει τρυπα ετσι κ αλλιως.

IMG_20181227_165931.thumb.jpg.5705c07d755bcc07943ac3a2918f26fe.jpg έχει  4 στην κάθετη πλευρά  και από 1 πάνω και κάτω. Από παλιά φώτο.

Έχει 4 μαρκουτσια στην κάθετη πλευρά και από 1 πάνω και κάτω. Το ξαναγράφω μήπως δεν φαίνεται καλά. Για την φώτο παραπάνω.

Περιμετρικό κλείδωμα δεν θεωρείται αυτό;

Επεξ/σία από gsf
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, gsf είπε

IMG_20181227_165931.thumb.jpg.5705c07d755bcc07943ac3a2918f26fe.jpg έχει  4 στην κάθετη πλευρά  και από 1 πάνω και κάτω. Από παλιά φώτο.

Έχει 4 μαρκουτσια στην κάθετη πλευρά και από 1 πάνω και κάτω. Το ξαναγράφω μήπως δεν φαίνεται καλά. Για την φώτο παραπάνω.

Ακριβώς. Θα ήθελες φίλε @mclein να μας προτείνεις, εφόσον βλέπω ότι είσαι αρκετά ενήμερος, κάποιο αρκετά καλό ομφαλό;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MikeG είπε

Ακριβώς. Θα ήθελες φίλε @mclein να μας προτείνεις, εφόσον βλέπω ότι είσαι αρκετά ενήμερος, κάποιο αρκετά καλό ομφαλό;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Ανατρέξτε μια σελίδα πιο πίσω. Μου απάντησε εμένα για τους κυλίνδρους για το ίδιο ερώτημα.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, gsf είπε

Ανατρέξτε μια σελίδα πιο πίσω. Μου απάντησε εμένα για τους κυλίνδρους για το ίδιο ερώτημα.

Κατέληξες σε κάποιον;

Σε ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, MikeG είπε

Κατέληξες σε κάποιον;

Σε ευχαριστώ.

Επειδή για τον πάνω όροφο έχω τον abloy protec 2 ( τον είχα πάρει απ' τον mclein), για να μην μπερδεύομαι μάλλον agb dck. Αλλά θα βάλω και πτυσσόμενα κάγκελα η το παρακάτω

http://viometaloumin.gr/τα-προϊόντα-της-βιομεταλουμίν/μπάρες-ασφαλείας/μπάρες-ασφαλείας-για-κύρια-είσοδο-τ-60/

Επεξ/σία από gsf
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, gsf είπε

ναι, ειναι εξαιρετικο αυτο το συστημα. λογικα ειναι της bks.

δε συνοδευοταν απο τον κυλινδρο της winkhaus ?

1 ώρα πριν, adsl2+ είπε

O SIAMOS έχει ηλεκτρομηχανική   MOTTURA X NOVA AUTO LOCK – αυτόματο κλείδωμα  και ASSA ABLOY – αυτόματο κλείδωμα  ΡΕΥΜΑΤΟΣ–ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ–ΑΝΤΙPANIC στην παρουσίαση που μου έκανε ξεκλειδώνει με το χερούλι                                       

ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ : ASSA ABLOY ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙPANIC (νέας γενιάς)

Κλειδαριά που κλειδώνει αυτόματα σε κάθε κλείσιμο της πόρτας και ξεκλειδώνει αυτόματα

από κάθε διαμέρισμα με το υπάρχον button των θυροτηλεφώνων.

Εσωτερικά, το ξεκλείδωμα της πόρτας γίνεται με την χειρολαβή (πετούγια), ώστε σε

περίπτωση πανικού να είναι άμεση και γρήγορη η έξοδος.

Αντέχει σε πίεση τριών (3) τόνων εφ’ όσων είναι τοποθετημένη σε σωστή θωρακισμένη

πόρτα. Θεωρείται πολύ έξυπνη κλειδαριά για κεντρικές εισόδους πολυκατοικιών με

υψηλό CE λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψιν τον άνθρωπο σε ότι αφορά την προστασία και την

απλοποιημένη λειτουργία σε ότι αφορά το κλείδωμα – ξεκλείδωμα.                                                              [Το έκανα αντιγραφή από την προσφορά]

μη μπερδευομαστε. 

τελικα μιλαμε για auto-locκ της abloy ή της mottura ?

επισης, ο Σιαμος σιγουρα θα βαζει x-nova ? ηξερα οτι παιζει x-mode κυριως..

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, mclein είπε

μη μπερδευομαστε. 

τελικα μιλαμε για auto-locκ της abloy ή της mottura ?

επισης, ο Σιαμος σιγουρα θα βαζει x-nova ? ηξερα οτι παιζει x-mode κυριως..

Για δες εδώ εσύ θα καταλάβεις περισσότερα  https://siamo.gr/ilektromixanikes-ilektrikes-kleidaries/  στην έκθεση μου έδειξε ότι ανοίγουν με το πόμολο χερούλι 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, adsl2+ είπε

Για δες εδώ εσύ θα καταλάβεις περισσότερα  https://siamo.gr/ilektromixanikes-ilektrikes-kleidaries/  στην έκθεση μου έδειξε ότι ανοίγουν με το πόμολο χερούλι 

δεν ξερω γιατι γραφει x-nova & x-mode μαζι. ειναι δυο διαφορετικα πραγματα & μεχρι πριν 2 βδομαδες ηξερα οτι δε χρησιμοποει x-nova. αυτο φυσικα μπορει να αλλαξε.

γενικα παντως θα ακολουθουσα το αυτοματο κλειδωμα της Mottura και αν μιλαμε για προσωπικο διαμμερισμα μονο της abloy.

43 λεπτά πριν, mclein είπε

o sway λεει οτι μπορει να ειναι και της domus (που δεν το εχω πετυχει πουθενα) - οποτε μπορει να εχει και αφαλο της πλακας - οποτε πασο !!!

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...