gsf Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, mclein είπε 70 ή 75mm κυλινδρο χρειαζεσαι. αλουμινοπορτα με 3 σημειων ή 1 σημειου κλειδαρια ; Η κλειδαριά είναι ενός σημείου αλλά ο μηχανισμός είναι με περιμετρικά κλειδώματα. Γνώμες για Μάρκες κυλίνδρων. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από gsf
Skin79 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, mclein είπε ε, τα 300€ χωρις να ξερουμε τι κλειδαρια (αυτοματη ή μη), σε τι πορτα & ποσα κλειδια δεν μπορουμε να πουμε τιποτα αλλο. η επιλογη του κυλινδρου παντως τραγικη οπως κι αν εχει. δε θα χανοταν ο κοσμος αν σας εβαζε εναν iseo R7 ή AGB 5000s ή καποιον τελοσπαντων με 2πλη σειρα μπιλιες... Η κλειδαρια απ οσο ξερω θα ειναι αυτοματη,εξαλλου αυτος ηταν ο κυριος λογος αντακαταστασης της τωρινης. Η πορτα ειναι της dierre ιδια με του σπιτιου μου και ολης της οικοδομης που ειχες δει σε φωτο. Τοσο ιδια που εχει και αυτη ματακι😄 Τα 300 ειναι για ολα εκτος των κλειδιων και μετα χρεωνει 4ευρω το κλειδι Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από Skin79
mclein Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Αrieta είπε Ευχαριστώ πολύ! Άρα θα κινηθώ σε κάτι μέτριο οικονομικά για να αντικατασταθεί σε περίπτωση ανακαίνισης. Κάπου διάβασα και για αυξομείωση του ύψους της κάσας σε ορισμένα μοντέλα, αλλά το φοβάμαι ως λύση. το υψος της πορτας, μπορει - το υψος της κασας δυσκολο εως αδυνατο. 2 ώρες πριν, gsf είπε Η κλειδαριά είναι ενός σημείου αλλά ο μηχανισμός είναι με περιμετρικά κλειδώματα. Γνώμες για Μάρκες κυλίνδρων. κλειδαρια ενος σημειου με περιμετρικα κλειδωματα, μπορουμε να τη δουμε σε φωτο ; μαρκες μεχρι πιο κοστος ; 2 ώρες πριν, Skin79 είπε Η κλειδαρια απ οσο ξερω θα ειναι αυτοματη,εξαλλου αυτος ηταν ο κυριος λογος αντακαταστασης της τωρινης. Η πορτα ειναι της dierre ιδια με του σπιτιου μου και ολης της οικοδομης που ειχες δει σε φωτο. Τοσο ιδια που εχει και αυτη ματακι😄 Τα 300 ειναι για ολα εκτος των κλειδιων και μετα χρεωνει 4ευρω το κλειδι κλειδαρια αυτοματη στα 300€ απλα δεν υπαρχει.
gsf Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, mclein είπε κλειδαρια ενος σημειου με περιμετρικα κλειδωματα, μπορουμε να τη δουμε σε φωτο ; μαρκες μεχρι πιο κοστος ; Φώτο δεν μπορώ γιατί είναι στο χωριό το σπίτι. Το κόστος δεν με ενοχλεί αρκεί να αξίζει για πόρτα αλουμινίου. Αυτό είναι και το ερώτημα. Ποιο κατά τη γνώμη σας είναι το μάξιμουμ κόστος κυλίνδρου για πόρτα αλουμινίου. Μην κάνουμε υπερβολές για μη θωρακισμένη πόρτα. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από gsf
villasg Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Εγω παντως αλλαζω καθε 2-3 χρονια κυλινδρο στην αθηνα και αυτον που βγαζω τον βαζω στην αλουμινιου στο εξοχικο 1
gsf Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, villasg είπε Εγω παντως αλλαζω καθε 2-3 χρονια κυλινδρο στην αθηνα και αυτον που βγαζω τον βαζω στην αλουμινιου στο εξοχικο Για πες τι μάρκα βάζεις;
Skin79 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, mclein είπε κλειδαρια αυτοματη στα 300€ απλα δεν υπαρχει. Και μενα μου κανε εντυπωση η τιμη γ αυτο ρωτησα και μου ειπαν ναι οτι ειναι αυτοματη...Δε ξερω τι να πω Εμεις θελησαμε την αλλαγη ακριβως γ αυτον τον λογο, να μην κλειδωνουμε δλδ χειροκινητα...Τωρα αν τελικα αλλαξουμε μονο κλειδαρια κυλινδρο και παραμεινει ως εχει,τι να πω. Τουλαχιστον αναβαθμιζουμε απο κλειδι τριαινα σε κυλινδρο η ουτε αυτο δε κανουμε με τον silca?
mclein Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, gsf είπε Φώτο δεν μπορώ γιατί είναι στο χωριό το σπίτι. Το κόστος δεν με ενοχλεί αρκεί να αξίζει για πόρτα αλουμινίου. Αυτό είναι και το ερώτημα. Ποιο κατά τη γνώμη σας είναι το μάξιμουμ κόστος κυλίνδρου για πόρτα αλουμινίου. Μην κάνουμε υπερβολές για μη θωρακισμένη πόρτα. αν βρεις 30x45 dck agb, τοτε ειναι η καλυτερη λυση στα καλυτερα λεφτα. αλλιως agb9000 / abloy protec2 / cisa astral s / securemme k64 (αν υπαρχει) / kaba experT / evva eps / evva ics / gege Pextra 2 λεπτά πριν, Skin79 είπε Και μενα μου κανε εντυπωση η τιμη γ αυτο ρωτησα και μου ειπαν ναι οτι ειναι αυτοματη...Δε ξερω τι να πω Εμεις θελησαμε την αλλαγη ακριβως γ αυτον τον λογο, να μην κλειδωνουμε δλδ χειροκινητα...Τωρα αν τελικα αλλαξουμε μονο κλειδαρια κυλινδρο και παραμεινει ως εχει,τι να πω. Τουλαχιστον αναβαθμιζουμε απο κλειδι τριαινα σε κυλινδρο η ουτε αυτο δε κανουμε με τον silca? οταν μπορεις, βγαλε μια φωτο απ'αυτο που εχετε τωρα & οταν τοποθετηθει το νεο μας βγαζεις κι εκεινο. η αναβαθμιση που κανετε ειναι μαλλον υποβαθμιση αλλα αυτο θα το δειξει το κοντινο μας καλοκαιρι. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από mclein
Skin79 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, mclein είπε οταν μπορεις, βγαλε μια φωτο απ'αυτο που εχετε τωρα & οταν τοποθετηθει το νεο μας βγαζεις κι εκεινο. η αναβαθμιση που κανετε ειναι μαλλον υποβαθμιση αλλα αυτο θα το δειξει το κοντινο μας καλοκαιρι. Υποβαθμιση κιολας? Νομιζα οτι οι κλειδαριες με τα μεγαλα κλειδια ηταν οτι χειροτερο.. Τοσο χαλια πια αυτος ο silca? Και γιατι λες για το καλοκαιρι? Φωτο σου παραθετω μια απ την πορτα του δικου μου σπιτιου που ειναι ιδια ακριβως και με τις οικοδομης. Εδω λοιπον θα βαλουμε τον silca Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από Skin79
mclein Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, Skin79 είπε Υποβαθμιση κιολας? Νομιζα οτι οι κλειδαριες με τα μεγαλα κλειδια ηταν οτι χειροτερο.. Τοσο χαλια πια αυτος ο silca? Και γιατι λες για το καλοκαιρι? Φωτο σου παραθετω μια απ την πορτα του δικου μου σπιτιου που ειναι ιδια ακριβως και με τις οικοδομης. Εδω λοιπον θα βαλουμε τον silca Ειναι τροπος του λεγειν. Ο κυλινδρος asix pro, ειναι με μονοσειρο συνδιασμο. τον ανοιγουν οπως τον κ2 με αλουμινοφυλο & διαφορους αλλους τροπους.. το θεμα ειναι αν μπει αυτοματη κλειδαρια με 300€, θα εχει βγει κατι που δε γνωριζω... τελος, το καλοκαιρι θα πεσει το δακρυ οπως περσι...ανοιχθηκαν απειρα σπιτια αναβαθμισμενα με αναλογους κυλινδρους (delome, asix, k2, r6 κλπ) ! 1
Skin79 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mclein είπε Ειναι τροπος του λεγειν. Ο κυλινδρος asix pro, ειναι με μονοσειρο συνδιασμο. τον ανοιγουν οπως τον κ2 με αλουμινοφυλο & διαφορους αλλους τροπους.. το θεμα ειναι αν μπει αυτοματη κλειδαρια με 300€, θα εχει βγει κατι που δε γνωριζω... τελος, το καλοκαιρι θα πεσει το δακρυ οπως περσι...ανοιχθηκαν απειρα σπιτια αναβαθμισμενα με αναλογους κυλινδρους (delome, asix, k2, r6 κλπ) ! Καταλαβα... Τωρα δυστυχως εχει δρομολογηθει και αυριο θα γινει η τοποθετηση. Αυριο βραδυ οταν θα γυρισω θα εχει τοποθετηθει, θα την βγαλω φωτο και θα στην δειξω. Αν θα μπορεις να καταλαβεις βεβαια κατι απ την φωτο και να μου πεις τι μπορει να ειναι αυτο που βαλαμε τελικα! 1
mclein Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Skin79 είπε Καταλαβα... Τωρα δυστυχως εχει δρομολογηθει και αυριο θα γινει η τοποθετηση. Αυριο βραδυ οταν θα γυρισω θα εχει τοποθετηθει, θα την βγαλω φωτο και θα στην δειξω. Αν θα μπορεις να καταλαβεις βεβαια κατι απ την φωτο και να μου πεις τι μπορει να ειναι αυτο που βαλαμε τελικα! να βγαλεις μια αναλογη φωτο δηλαδη προφιλ με γλωσσα + πυρους.
Skin79 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Στις 23/12/2018 στις 2:04 ΜΜ, mclein είπε να βγαλεις μια αναλογη φωτο δηλαδη προφιλ με γλωσσα + πυρους. Εδω ειμαστε... Μπηκε η νεα κλειδαρια λοιπον.. Απο εξω ανοιγουμε με το κλειδι που γραφει silca και απο μεσα ανοιγουμε κανονικα με το χερουλι.
MikeG Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, Να κάνω και εγώ τη γρήγορη ερώτηση μου μιας και μέσα σε 113 σελίδες χάνεσαι. Θέλω να αντικαταστήσω τον ομφαλό (κύλινδρο) της κλειδαριάς στη πόρτα εισόδου του σπιτιού μου. Η πόρτα είναι αλουμινένια και έχει κλείδωμα 5 σημείων μέσω του κυλίνδρου. Ο κύλινδρος είναι ο κλασσικός. Κάποια καλή πρόταση ; Σας ευχαριστώ. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από MikeG
Giorgis4 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, MikeG είπε Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, Να κάνω και εγώ τη γρήγορη ερώτηση μου μιας και μέσα σε 113 σελίδες χάνεσαι. Θέλω να αντικαταστήσω τον ομφαλό (κύλινδρο) της κλειδαριάς στη πόρτα εισόδου του σπιτιού μου. Η πόρτα είναι αλουμινένια και έχει κλείδωμα 5 σημείων μέσω του κυλίνδρου. Ο κύλινδρος είναι ο κλασσικός. Κάποια καλή πρόταση ; Σας ευχαριστώ. dck agb ειναι η καλυτερη λυση στα καλυτερα λεφτα. αλλιως agb9000 / abloy protec2 / cisa astral s / securemme k64 (αν υπαρχει) / kaba experT / evva eps / evva ics / gege Pextra Σωστός mclein;;; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις