mclein Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, BERBIS είπε Μάντης είσαι η γνώστης ? αχαχαχ ο κύλινδρος για πόσο καιρό πιστεύεις ότι θα με καλύψει? 4-5 χρονια ευκολα με τα τωρινα δεδομενα. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2018 από mclein
BERBIS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, mclein είπε 4-5 χρονια ευκολα με τα τωρινα δεδομενα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις , και κάτι ακόμα θα ήθελα την γνώμη σου για τον κ22 evo ανοίγει σε χρόνο dt ? είναι σαν να έχεις κλειδί χρηματοκιβωτίου?
mclein Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, BERBIS είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις , και κάτι ακόμα θα ήθελα την γνώμη σου για τον κ22 evo ανοίγει σε χρόνο dt ? είναι σαν να έχεις κλειδί χρηματοκιβωτίου? ειναι μια χαρα προς το παρον αλλα δεν μπορει καποιος να βασιζει το μελλον του σε 2 μπιλιες οριζοντιες που ειναι η βασικη διαφορα απο τον κ2.
Menelaos83 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Απο σιαμο απο τις επιλογες βλεπω μια προτιμηση αποσα εχουν γραφτει σε mottura c48 αν βεβαια τον βαζει ακομα οπως ειχε αναφερθει πριν μερες μετα mottura champion pro και επεται ο keso 8000 καιθα ηθελα να μαθω το γιατι? Επισης αν μπει διπλη κλειδαρια ποιος ειναι καλυτερος συνδιασμος απο τα παραπανω?
kiko33gr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Να ρωτήσω και εγώ κάτι - επειδή τώρα τελευταία με τα κρύα βλέπω το κλειδί και τον κύλινδρο να γεμίζουν σταγόνες από τη διαφορά θερμοκρασίας, να του ρίξω λίγο WD40 ή να κοιτάξω για κάποιο ειδικό; Σαν να δυσκολεύεται να βγει το κλειδί μερικές φορές και για να μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα μετά από σκουριά.
ExTaCy1337 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kiko33gr είπε Να ρωτήσω και εγώ κάτι - επειδή τώρα τελευταία με τα κρύα βλέπω το κλειδί και τον κύλινδρο να γεμίζουν σταγόνες από τη διαφορά θερμοκρασίας, να του ρίξω λίγο WD40 ή να κοιτάξω για κάποιο ειδικό; Σαν να δυσκολεύεται να βγει το κλειδί μερικές φορές και για να μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα μετά από σκουριά. WD= Water Displacement, αυτο ακριβως χρειαζεσαι.. Αν το κανεις νωρις ακομα καλυτερα. Αν πιασει σκουρια και το δουλεψεις παλι θα φυγει λογικα. Αλλα καλο θα ητανε να μην το αφισεις να λιωσει.. 1
gsf Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θέλω να αλλάξω κύλινδρο σε πόρτα αλουμινίου ανοιγομένη. Το παχος στο σημείο της κλειδαριας είναι 6cm και το μήκος του υπάρχοντος κυλίνδρου 8 cm. Πόσο είναι το ταβάνι κατά τη γνώμη σας που θα πρέπει να δώσω λόγω αλουμινοπορτας. Μάρκες κυλίνδρων; Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2018 από gsf
Skin79 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Χαιρετω ξανα την παρεα κ χρονια πολλα Λοιπον τελικα αποφασισαμε στην οικοδομη να αλλαξουμε επιτελους την κλειδαρια της κεντρικης εισοδου με αυτοματη κλειδαρια (ετσι ειχαμε πει τουλαχιστον). Ακομη δεν εχει γινει η τοποθετηση απο Δευτερα μαλλον, απλα μας δοθηκαν τα κλειδια και ειπα να ακουσω γνωμες απο τους γνωστες του αντικειμενου, μιας που τελικα αλλοι ηταν αυτοι που τα κανονισαν και δεν εχω ιδεα. Το κλειδι (μικρο) απο τη μια γραφει SILCA και απ την αλλη CS7OP... Τι φαση?
mclein Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Skin79 είπε Χαιρετω ξανα την παρεα κ χρονια πολλα Λοιπον τελικα αποφασισαμε στην οικοδομη να αλλαξουμε επιτελους την κλειδαρια της κεντρικης εισοδου με αυτοματη κλειδαρια (ετσι ειχαμε πει τουλαχιστον). Ακομη δεν εχει γινει η τοποθετηση απο Δευτερα μαλλον, απλα μας δοθηκαν τα κλειδια και ειπα να ακουσω γνωμες απο τους γνωστες του αντικειμενου, μιας που τελικα αλλοι ηταν αυτοι που τα κανονισαν και δεν εχω ιδεα. Το κλειδι (μικρο) απο τη μια γραφει SILCA και απ την αλλη CS7OP... Τι φαση? ο πιο απλος κυλινδρος της cisa στα 30€.
Skin79 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, mclein είπε ο πιο απλος κυλινδρος της cisa στα 30€. Μαλιστα...Και κλειδαρια cisa θα ειναι μαλλον απ οτι μου ειπαν... Τωρα για το αν ειναι αυτοματη και πως θα λειτουργει δεν εχω ιδεα..Ο καθενας μου λεει τα δικα του Τιμη 300ευρω τελικη με τα περαστικα + τα κλειδια Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από Skin79
mclein Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, Skin79 είπε Μαλιστα...Και κλειδαρια cisa θα ειναι μαλλον απ οτι μου ειπαν... Τωρα για το αν ειναι αυτοματη και πως θα λειτουργει δεν εχω ιδεα..Ο καθενας μου λεει τα δικα του Τιμη 300ευρω τελικη με τα περαστικα + τα κλειδια ε, τα 300€ χωρις να ξερουμε τι κλειδαρια (αυτοματη ή μη), σε τι πορτα & ποσα κλειδια δεν μπορουμε να πουμε τιποτα αλλο. η επιλογη του κυλινδρου παντως τραγικη οπως κι αν εχει. δε θα χανοταν ο κοσμος αν σας εβαζε εναν iseo R7 ή AGB 5000s ή καποιον τελοσπαντων με 2πλη σειρα μπιλιες...
themis_81 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μετά από την σημερινή γνωριμία με τον Mclein , έχω να πω μόνο ότι είναι ευγενέστατος και σωστός σε όλα ! Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2018 από themis_81
Αrieta Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα και από μένα!!! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Σε παλιό διαμέρισμα δεκαετίας 1970 θέλω να αντικαταστήσω πόρτα απλή παλιά με ασφαλείας, μετά από διάρρηξη. Το δάπεδο είναι μωσαϊκό και έχει ελαφριά κλίση (1-2 εκ). Τι συνέπεια θα έχει αυτό στην εγκατάσταση και την ασφάλεια τις νέας πόρτας? Εχει κάποιο νόημα να την αλλάξω την πόρτα ή θα είναι πολύ εύκολο να παραβιασθεί η νέα ασφαλείας, λόγω της κλίσης? Η κλίση είναι κατηφόρα από τους μεντεσέδες προς το πόμολο.
mclein Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Αrieta είπε Καλησπέρα και από μένα!!! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Σε παλιό διαμέρισμα δεκαετίας 1970 θέλω να αντικαταστήσω πόρτα απλή παλιά με ασφαλείας, μετά από διάρρηξη. Το δάπεδο είναι μωσαϊκό και έχει ελαφριά κλίση (1-2 εκ). Τι συνέπεια θα έχει αυτό στην εγκατάσταση και την ασφάλεια τις νέας πόρτας? Εχει κάποιο νόημα να την αλλάξω την πόρτα ή θα είναι πολύ εύκολο να παραβιασθεί η νέα ασφαλείας, λόγω της κλίσης? Η κλίση είναι κατηφόρα από τους μεντεσέδες προς το πόμολο. ο καλος μαστορας - τοποθετης - κατασκευαστης μπορει να το φτιαξει οπως ειναι το τωρινο πατωμα. αν ομως βαλεις πλακακι - μαρμαρο κλπ σε 1-2-10 χρονια δε θα διορθωνεται αυτο που θα μπει τωρα. Στις 21/12/2018 στις 12:59 ΜΜ, gsf είπε Θέλω να αλλάξω κύλινδρο σε πόρτα αλουμινίου ανοιγομένη. Το παχος στο σημείο της κλειδαριας είναι 6cm και το μήκος του υπάρχοντος κυλίνδρου 8 cm. Πόσο είναι το ταβάνι κατά τη γνώμη σας που θα πρέπει να δώσω λόγω αλουμινοπορτας. Μάρκες κυλίνδρων; 70 ή 75mm κυλινδρο χρειαζεσαι. αλουμινοπορτα με 3 σημειων ή 1 σημειου κλειδαρια ; Στις 19/12/2018 στις 7:30 ΜΜ, Menelaos83 είπε Απο σιαμο απο τις επιλογες βλεπω μια προτιμηση αποσα εχουν γραφτει σε mottura c48 αν βεβαια τον βαζει ακομα οπως ειχε αναφερθει πριν μερες μετα mottura champion pro και επεται ο keso 8000 καιθα ηθελα να μαθω το γιατι? Επισης αν μπει διπλη κλειδαρια ποιος ειναι καλυτερος συνδιασμος απο τα παραπανω? ο c48 ειναι κατηγορια 5. οι αλλοι δυο ειναι στο 3,5 / οριακα 4. στη διπλη κλειδαρια, το μπλοκ μπορει να εχει εναν απλο κυλινδρο ασφαλειας κοστους 30€ εως εναν πολυ δυνατο οπως οι 3 που αναφερθηκαν.
Αrieta Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Ευχαριστώ πολύ! Άρα θα κινηθώ σε κάτι μέτριο οικονομικά για να αντικατασταθεί σε περίπτωση ανακαίνισης. Κάπου διάβασα και για αυξομείωση του ύψους της κάσας σε ορισμένα μοντέλα, αλλά το φοβάμαι ως λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις