Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, simos1974 είπε

Δεν γραφει κατι επανω η πορτα...ειναι η κλασσικη με 4 πειρους και γλωσσα κατω.

γραψε μας τι λεει το κλειδι επανω στο κεφαλι του ή βαλε μερικες φωτογραφιες της πορτας μεσα / εξω & προφιλ.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mclein είπε

γραψε μας τι λεει το κλειδι επανω στο κεφαλι του ή βαλε μερικες φωτογραφιες της πορτας μεσα / εξω & προφιλ.

Ελπιζω να βοηθα η φωτο. Το κλειδι δεν γραφει κατι..

door 2.jpg

Επεξ/σία από simos1974
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, simos1974 είπε

Ελπιζω να βοηθα η φωτο. Το κλειδι δεν γραφει κατι..

door 2.jpg

Cisa Revo + Agb5000s + Sferik Rok defender = 140€ + φπα / 2,7€ + φπα καθε κλειδι

Cisa Revo + Cisa Tekno + Sferik Rok defender = 160€ + φπα / 5,5€ + φπα καθε κλειδι (πατενταρισμενο)

Cisa Revo + Cisa Ap4s + Sferik Rok defender = 200€ + φπα / 10€ + φπα καθε κλειδι (πατενταρισμενο)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein είπε

Cisa Revo + Agb5000s + Sferik Rok defender = 140€ + φπα / 2,7€ + φπα καθε κλειδι

Cisa Revo + Cisa Tekno + Sferik Rok defender = 160€ + φπα / 5,5€ + φπα καθε κλειδι (πατενταρισμενο)

Cisa Revo + Cisa Ap4s + Sferik Rok defender = 200€ + φπα / 10€ + φπα καθε κλειδι (πατενταρισμενο)

Ευχαριστω πολυ...τωρα τουλαχιστον εχω ενα σημειο αναφορας ως προς το κοστος

Δημοσ.
11 ώρες πριν, simos1974 είπε

Ευχαριστω πολυ...τωρα τουλαχιστον εχω ενα σημειο αναφορας ως προς το κοστος

δεν ξερω που ειναι το σπιτι, περιοχη δλδ, γενικα το κοστος ξεκινα απο εκει που εγραψα & συνηθως παιζει 25 ~ 45 ευρω υψηλοτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/12/2018 στις 2:20 ΜΜ, Krusty είπε

Να ρωτήσω σε κάτι που σχετίζεται έμμεσα με το θέμα. Μου χάλασε το ηλεκτρικό κουδούνι της πόρτας. Σε τί τάση λειτουργούν αυτά; Τί τάση δηλαδή υπάρχει στον διακόπτη στην εξώπορτα; Τροφοδοτούνται από το κοινόχρηστο ρεύμα στις πολυκατοικίες; Φοβάμαι κάπως για ηλεκτροπληξία αν προσπαθήσω να το αλλάξω μόνος μου. Ξέρω ότι με δοκιμές μπορώ να τα βρω αυτά αλλά θα ήθελα να ξέρω μερικά πράγματα από πριν.

Ποιες είναι καλές μάρκες για ηλεκτρικό κουδούνι και τί να προσέξω κατά την αγορά; Ηλικιωμένος γείτονας μου, μου πάτησε δυνατά το κουμπί του κουδουνιού και έμεινε μέσα ο διακόπτης πατημένος για πολλά λεπτά μέχρι να το καταλάβω. Το κατάλαβα επειδή το ρελέ του κουδουνίσματος μέσα στο διαμέρισμα έκανε ένα ήχο μπαζ συνέχεια. Μετά από έναν μήνα περίπου το κουδούνι μου τα έφτυσε. Θα κοιτάξω μήπως φταίει κι ο διακόπτης, αλλά δεν πιστεύω. Ίσως να υπάρχει και κουδούνι-μηχανισμός που να αυτοπροστατεύεται από τέτοιες περιπτώσεις.

Τελικά στην πολυκατοικία μας τροφοδοτείται από τον κοινόχρηστο ηλεκτρικό πίνακα (έπαιξα με τους διακόπτες των κοινοχρήστων και το βρήκα) και είναι στα 220V η τάση τους όπως βλέπω παρακάτω στον σύνδεσμο. Οπότε πολύ προσοχή να έχουμε το ρεύμα κλειστό κατά την αλλαγή, να έχουμε δοκιμαστικό κατσαβίδι και ίσως σαν πρόσθετη προστασία γάντια μονωτικά πχ πλυσίματος πιάτων (δεν είναι 100% μονωτικά και μπορεί να έχουν και σχισίματα το ξέρω). Θα κοιτάξω και τον διακόπτη του κουδουνιού πρώτα αν έχει βλάβη, βραχυκυκλώνοντας τα καλώδια ίσως ακουστεί ο ήχος.

https://www.skroutz.gr/s/13083492/Universe-ST-79T.html

https://www.ergo-tel.gr/product_info.php?products_id=49104

...Μετά από μέτρηση με πολύμετρο είδα ότι στην πολυκατοικία μας το κουδούνι παίρνει μεν ρεύμα από το κοινόχρηστο, αλλά είναι στα 12V εναλλασσόμενο, οπότε τα παραπάνω κουδούνια δεν κάνουν. Είναι τύπου 12V χωρίς μετασχηματιστή δηλαδή. Λάδωσα τον ηλεκτροπίρο μέσα, τέντωσα το επανατακτικό ελατήριο, έκοψα και λίγο το πλαστικό-οδηγός του πίρου γιατί μάγκωνε και ξαναδούλεψε αλλά όχι με τόσο δυνατό ήχο νομίζω.

Τα ηλεκτρονικά κουδούνια (όχι τα ηλεκτρομηχανικά) με τις πολλές μελωδίες προφανώς δεν έχουν κινούμενα μέρη και μάλλον θα χαλάν πιο δύσκολα.

Επεξ/σία από Krusty
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχως χρονιαρες μερες και οι επιδοξοι κλεφτες εκαναν αισθητη την παρουσια τους σε πολυ στενο συγγενικο προσωπο στην καλλιθεα .Ευκολο ανοιγμα  της κατω κλειδαριας κλασσικης παλιας και ακομα πιο ευκολα της δευτερης πανω τυπου χρηματοκιβωτιου(χρονια ελεγα βαλτε πορτα αλλα δεν...)

Διαμερισμα 4ου με το διπλανο διαμερισμα να ειναι συγγενη .Απογευματινη ωρα και προφανως παρακολουθησαν γτ συνηθως τετοια ωρα επιστρεφει ενω αυτη την φορα εφευγε για δουλεια .Δεν ηξεραν σιγουρα οτι διπλα ειναι συγγενης γτ αναψαν και φωτα και μαλιστα  ο συγγενης ακουσε και μικρο θορυβο σε πορτα ειδε και φως αλλα υπεθεσε οτι απλα επεστρεψε απο δουλεια(ισως και καλυτερα  που υπεθεσε ετσι και δεν πηγε να δει ποιος ειναι).Πηραν  οτι ηταν προχειρο και εβαλαν και τις καρεκλες να δουν αν πανω απο τα ντουλα πια υπαρχει κατι.Πειραξαν δωματιο μονο που εγινε ανω κατω και πηραν οτι μπορεσαν κυριως απο χρυσαφικα.

Για αυτο λοιπον μην τσιγκουνευσεστε αν τα διαθετετε,καντε οτι μπορειτε με πορτες συναγερμους γτ μια φορα τυχαινει.Ολοι λενε δεν θα μου συμβει.

Επεξ/σία από Menelaos83
Δημοσ.

Καλήσπέρα σε όλους...potent 2500 15ετίας.Ποιός είναι καλύτερος συνδυασμός για συγκεκριμένο μπάτζετ:α)κλειδαριά cisa pro evo....κύλινδρος ambloy protect 2...defender disec bd200,β)με κύλινδρο cisa ap4s,γ) ή με κύλινδρο winkhouse n-tra; Mclein τα φώτα σου!!!

20181218_124428.jpg

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Devotee είπε

Καλήσπέρα σε όλους...potent 2500 15ετίας.Ποιός είναι καλύτερος συνδυασμός για συγκεκριμένο μπάτζετ:α)κλειδαριά cisa pro evo....κύλινδρος ambloy protect 2...defender disec bd200,β)με κύλινδρο cisa ap4s,γ) ή με κύλινδρο winkhouse n-tra; Mclein τα φώτα σου!!!

20181218_124428.jpg

Χωρίς δεύτερη κουβέντα ο Abloy.

• Like 2
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Devotee είπε

20181218_124428.jpg

εσυ εισαι που με πηρες τηλ απο το 21026 και σου εκανα την προσφορα με τον abloy στα 230 ? :D 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mclein είπε

εσυ εισαι που με πηρες τηλ απο το 21026 και σου εκανα την προσφορα με τον abloy στα 230 ? :D 

Είδες τι κάνει η τοποθεσία;:-DΓιώργη,αφού είσαι και ο Die Hard,θα μιλήσουμε σύντομα σίγουρα!!!!Monolito bd200 μου είπες έτσι;

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Devotee είπε

Είδες τι κάνει η τοποθεσία;:-DΓιώργη,αφού είσαι και ο Die Hard,θα μιλήσουμε σύντομα σίγουρα!!!!Monolito bd200 μου είπες έτσι;

xaxa, βασικα μου εκανε εντυπωση που προεκυψε αγιοι αναργυροι & τηλεφωνο απο 26 που νομιζαι ειναι πετρουπολη :P 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ο συνδυασμός cisa (g4532) -mottura champions pro -disec bd 200 ( με περαστικά 230e)για αντικατάσταση κλασικής securemme με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου σε πόρτα ασφαλείας εργολαβική αξίζει? ο κύλινδρος είναι τις προκοπής η κάνουμε μια τρύπα στο νερό?  Ευχαριστώ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, BERBIS είπε

Καλησπέρα παιδιά ο συνδυασμός cisa (g4532) -mottura champions pro -disec bd 200 ( με περαστικά 230e)για αντικατάσταση κλασικής securemme με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου σε πόρτα ασφαλείας εργολαβική αξίζει? ο κύλινδρος είναι τις προκοπής η κάνουμε μια τρύπα στο νερό?  Ευχαριστώ.

αρκετα δυνατη επιλογη. θεσσαλονικη δυτικα το σπιτι ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...